Opleiding Creative Contentmarketeer

12 dagen • Utrecht • Met diploma

Alle expertise die je nodig hebt om een verschil te maken als contentmarketeer.

Tarief ex. BTW 7.600,-
Je opleidingvoordeel is €880,-

Jessie de Booij
Content Marketeer

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.6 Onze cursisten belonen deze opleiding gemiddeld met een 8.6

030 207 8200Werkdagen van 8:30 tot 17:30

Opleiding Creative Contentmarketeer

Een strategie ontwikkelen, krachtige verhaallijnen uitdenken, sterke content neerzetten, de juiste kanalen kiezen en snel visuele content maken: als contentmarketeer moet je in een hoop specialismen thuis zijn. Tijdens de opleiding Contentmarketing verdiep je je in alle expertises die je in het vak nodig hebt. Onder begeleiding van professionele docenten duik je in de theorie, maar ga je vooral zelf aan de slag. Na afloop van de content creator opleiding ben je klaar voor de volgende stap in je contentcarrière.

Zo is de opleiding Contentmarketing opgebouwd

De opleiding Contentmarketing bestaat uit twaalf trainingsdagen en acht trainingen die op elkaar aansluiten:

Wat doet een contentmarketeer?

Als contentmarketeer gebruik je content om een merk, product of dienst online sterk in de markt te zetten. Denk bij ‘content’ niet alleen aan blogs en artikelen, maar ook aan tutorialvideo’s, whitepapers en infographics. Je doet dus veel meer dan leuke stukjes plaatsen: jij bepaalt in welke vorm je een boodschap verpakt en welke kanalen je inzet om je publiek te bereiken. Met als ultieme doel dat je zo dicht mogelijk bij je doelgroep komt. Je analyseert constant de resultaten van je inspanningen, zodat je je strategie kunt verfijnen. Zo creëer je effectieve acties, die ook nog eens winst opleveren.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Creative Contentmarketeer

Na afloop kun je onder andere:

 • Een sterke contentstrategie opstellen die aansluit bij de (informatie)behoeften van je doelgroepen;
 • Impactvolle verhaallijnen uitdenken, uitwerken en verspreiden via verschillende kanalen;
 • Het succes van je strategie meten;
 • Customer journey's optimaliseren aan de hand van verschillende overtuigingsstrategieën;
 • Converterende e-mails opstellen die je contentstrategie versterken;
 • Aantrekkelijke visuele content creëren.

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Jessie de Booij

Jessie is een dynamische, digitale duizendpoot en oprichtster van DigiJes, met een decennia aan expertise in digitale content marketing. Bekend om haar inspirerende en interactieve trainingen maakt ze complexe onderwerpen toegankelijk door middel van praktische tips, relevante cases en up-to-date inzichten. Ze deelt niet alleen enthousiast haar kennis en ervaring, maar creëert ook de perfecte basis voor jou om jouw bedrijf te laten groeien. Ontdek de wereld van Content Marketing met Jessie en ervaar haar energie en het plezier dat ze in elke training met zich mee brengt!

Lees meer
Jessie de Booij Jessie de Booij

Daan Boekhoorn

Daan is (online) marketingstrateeg met meer dan tien jaar ervaring in het vak. Begin 2019 trok hij de stoute schoenen aan en startte hij Converseon, z’n eigen onlinemarketingbureau. Leuk detail: in die periode volgde hij een aantal trainingen en opleidingen bij Competence Factory. Nu is hij zelf trainer. Met rust en humor zorgt hij ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt in zijn lessen. Daan is triatleet én een echte bourgondiër. Dat combineren is al een uitdaging op zich!

Lees meer
Daan Boekhoorn Daan Boekhoorn

Paulus Veltman

Paulus is keynotespeaker, trainer en consultant. Hij is gespecialiseerd in online storytelling en beeldexplosie, en weet alles over nieuwe technologieën en online media. Cursisten omschrijven Paulus als een ervaren en enthousiaste trainer. Hij houdt van een persoonlijke aanpak, dus je weet zeker dat jouw specifieke praktijksituatie aan bod komt tijdens de training.

Lees meer
Paulus Veltman Paulus Veltman

Eva Broersma

Eva gelooft in de kracht van samenwerken, ook als het gaat om leadgeneratie. Met haar eigen onderneming Relevant voor je Klant brengt ze marketing en sales bij elkaar, zodat je op beide fronten betere resultaten boekt en er geen leads verloren gaan. 'Smarketing' heet dat. ‘Marketing automation’ speelt hierbij een sleutelrol. Eva’s trainingen zijn energiek, interactief en inhoudelijk. Ze laat je ontdekken hoe je het maximale uit leadgeneratie kunt halen.

Lees meer
Eva Broersma Eva Broersma

Tjerk Rintjema

Tjerk is een ervaren ondernemer en online marketeer. Hij maakt content voor ondernemers en zet campagnes op met zijn bedrijf First Aid Marketing. Daarnaast bouwt en optimaliseert hij websites. Tjerk heeft oneindig veel geduld en is daarom een veelgevraagd trainer. Hij heeft oog voor persoonlijke kwaliteiten en daagt je uit om alles wat je leert, in de praktijk toe te passen. Zo kun je je nieuwe kennis direct gebruiken in je eigen organisatie.

Lees meer
Tjerk Rintjema Tjerk Rintjema

Mandy Schild

Ze begon haar carrière aan de hotelschool, maar naast ‘hotello’ mag Mandy zich inmiddels ook marketeer, ondernemer en visualiser noemen. Haar missie? Presentaties impactvoller maken. Daarom richtte ze Present Savvy op: een presentation boutiquestudio waar organisaties, scholen, ondernemers en sprekers terechtkunnen voor aantrekkelijke, innovatieve en effectieve presentaties. Mandy gelooft in de kracht van doén: na haar training ga je niet met lege handen naar huis, maar met je eigen eindproduct.

Lees meer
Mandy Schild Mandy Schild

Suzanne Olsthoorn

Suzannes fascinatie voor social media begon met haar Hyvesprofiel. Uren kon ze sleutelen aan haar pagina, tot-ie écht perfect was. Inmiddels is ze een ware socialmedia-expert met ontzettend veel ervaring. Haar loopbaan leidde haar langs TMF, MTV, Nickelodeon en BNNVARA. Nu aangekomen bij de Herman Brood Academie geeft ze muzikaal talent een online podium. Met haar oneindige energie en creativiteit geeft ze inspirerende trainingen. Zo weet jij straks precies hoe je content maakt die mensen bijblijft.

Lees meer
Suzanne Olsthoorn Suzanne Olsthoorn

Geert Poort

Geert heeft veel werkervaring bij overheden, profit- en non-profitorganisaties. Daarnaast adviseert hij bedrijven over de inzet van online media. Hij is mede-auteur van het Handboek Online Redactie, een uitgebreid overzicht van alle kennis die een contentspecialist of online professional nodig heeft. Naast z’n werk volgt hij graag cursussen, vooral op het gebied van online communicatie, coaching en didactiek. Ook volgde Geert na z’n studie een opleiding journalistiek, én lessen aan de kunstacademie. De nadruk op zowel woord als beeld is leidend voor zijn werk als trainer.

Lees meer

Daan van Bergen

Daan is zelfstandig videoproducent en marketeer. Hij maakt pakkende videoproducties voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals Vattenfall, Siemens en de overheid. De kennis en ervaring die hij in z’n werk opdoet, vormen de basis van zijn trainingen. Wil je je alvast inlezen? Daan schreef ook een boek: ‘Vloggen voor professionals’. 

Lees meer
Daan van Bergen Daan van Bergen

Voor wie is de opleiding Creative Contentmarketeer bedoeld?

Deze opleiding content marketing is bedoeld voor professionals die zelf een goede contentmarketingstrategie willen opstellen en uitvoeren. Denk aan communicatiemedewerkers, marketeers, (web) redacteuren en ondernemers.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding Creative Contentmarketeer eruit?

 • 1 Contentmarketing
  Tijdens de training contentmarketing cursus behandel je contentmarketing van A tot Z, van strategie tot uitvoer. Je leert bijzondere verhalen vertellen die ook nog eens converteren. Je gaat aan de slag met een roadmap, waarmee je content ontwikkelt die past bij de customer journey van je publiek. Ook ontwikkel je een contentvisie voor je organisatie, waarmee je de basis legt voor onderscheidende content. Dag 1 College 1 
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de wereld van contentmarketing?
  • Welke succesvolle contentstrategieën inspireren jou om je contentmarketing naar een hoger niveau te brengen?
  • Voor welk doel ga jij content gebruiken? Denk aan naamsbekendheid, branding, leadgeneratie, lead-nurturing en relatiemanagement.
  College 2 
  • Welke persona’s gebruik je om jouw doelgroep te categoriseren? En welke informatiebehoeften hebben ze
  • Welke contentsoorten (tekst, beeld, video, audio) gebruik je voor welke doelgroep en fase in de customer journey?
  Dag 2 College 3
  • Waar in je organisatie ligt de expertise, wat is jullie niche en welke thema’s kun je daaraan koppelen?
  • Met welke creatieve contentformats en -invalshoeken houd je jouw doelgroepen geboeid?
  College 4
  • Via welke kanalen zorg je dat je content bij de juiste personen terechtkomt? Denk aan social media-, e-mail- en influencer-marketing.
  • Hoe meet je de effectiviteit van je contentmarketing? Welke KPI’s gebruik je, en naar welke Google Analytics-statistieken kijk je?
  • Hoe ga je binnen je organisatie met contentmarketing om en hoe creëer je draagvlak? Hoe zorg je dat het een team-effort wordt? En hoe zet je tools als contentkalenders en -audits in?
 • 2 Customer Journey Marketing
  College 1
  • De mentale journey die een potentiële klant aflegt vanaf het eerste contactmoment tot het moment van aankoop.
  • Van welke factoren is de lengte en opbouw van een succesvolle customer journey afhankelijk?
  • Customer journey's in de praktijk: voorbeelden van succesvolle en minder succesvolle customer journey's.
  • Acquisitie: hoe laat je zoveel mogelijk potentiële klanten jouw customer journey afleggen?
  College 2
  • Uit hoeveel fases bestaat jouw ideale customer journey?
  • Welke kanalen zijn geschikt voor welke fase van de customer journey?
  • Hoe en wat moet je communiceren tijdens de verschillende fases van jouw customer journey?
  • Hoe zorg je ervoor dat mensen niet te lang blijven hangen in de customer journey en zo snel mogelijk klant worden?
  • Hoe zorg je ervoor dat je klanten niet alleen informeert tijdens de customer journey, maar ook aan je bindt?
 • 3 Online Storytelling
  College 1
  • De kracht van verhalen
  • De structuur van verhalen
  • The Hero’s Journey
  • Empowerment stories
  • Verhalen in de marketingmix (praktijkcases)
  College 2
  • Fanverhalen / fandoms
  • Hoe gebruik je social media voor (visual) storytelling?
  • Transmedia storytelling (definitie en praktijkvoorbeelden)
  • Virale video en vloggen
  • Praktijkoefeningen: (a.) Vind je verhaal; (b.) Vertel je verhaal
 • 4 E-mailmarketing
  Dag 1 College 1
  • E-mailmarketing binnen de marketingmix
  • Recente ontwikkelingen en cijfers
  • Vormen en toepassingsmogelijkheden van e-mailmarketing
  College 2
  • Een e-mailmarketingstrategie opstellen
  • Doelstellingen formuleren
  • KPI's voor e-mailmarketing
  • E-mailadressen werven (lead generation)
  Dag 2 College 3
  • Concept en creatie: de inhoud van goede e-mails
  • Conversieoptimalisatie: converterende e-mails opstellen
  • Wet- en regelgeving rond e-mailmarketing: hoe ga ik om met de AVG?
  College 4
  • Database-management
  • Doelgroepen en segmentatie
  • Testen, analyseren, meten en bijsturen
 • 5 Visuele Contentcreatie
  Dag 1: The creative landscape College 1
  • Trends, tools en ontwikkelingen: wat en waarom verandert het creatieve landschap? Welke ontwikkelingen zijn van invloed? Trends onder verschillende generaties, methodes als visual thinking.
  • The NEW Marketeer & Designer: door de technologische ontwikkelingen veranderen functieprofielen. Wat deed een marketeer vroeger, en wat doe 'ie/ze nu? Wat is en wordt de rol van designers? Theorie marketing/design vroeger en nu, visuele content, communicatiemiddelen.
  College 2
  • The Landscape/ proeftuin: inspiratiesessie over creatieve tools in de markt. Welke boom uit het spreekwoordelijke bos moeten we hebben? Hoe selecteer je de beste tool voor jouw behoefte?
  • Verschillende tools: Wix, Canva, Prezi, Inplace, Adobe Spark etc. Live demo Infogram/ Fixel
  • Basics of design: als non-designer heb je geen idee waar je op moet letten. De bestand formats ai. eps. ken je nog wel, maar visualiseer je nou wat je in je hoofd hebt?
  • Praktische tips & tricks voor the basics of design.
  Dag 2: Playday College 1 Test test test: Deze dag warmen we op met een leuke opdracht, we gaan een cinemagraph maken (een foto met een bewegend element). College 2 Aan de slag met jouw marketingcampagne:
  • Thema en doelstelling
  • Boodschap formuleren (1 of meerdere)
  • Tools selecteren en een planning maken
  • Aan de bak!
  • Feedback van trainer en peers
 • 6 Schrijven voor Social Media
  College 1
  • Korte introductie: wat is contentmarketing en wat zijn de belangrijkste trends op dat gebied?
  • Drie schrijfformules
  • Pakkende headlines schrijven
  • Een krachtige call to action schrijven
  College 2
  • Effectieve updates maken voor LinkedIn, X, Facebook en Instagram
  • Technische aspecten: hashtags, beeld en video
  • Per platform: praktijkvoorbeelden, veelgemaakte fouten, schrijftips en checklist
  • Inhakers bedenken en publiceren
  • Tools voor contentplanning, contentcreatie en publiceren van content
 • 7 Webredactie

  Dag 1

  College 1

  • Introductie: wat doet een webredacteur?
  • Online strategie: wat is je doel? Vertaling van je doel in missie en merkwaarden
  • Wie zijn je doelgroepen? Welke persona’s kun je onderscheiden?
  • Online ontwerp: indeling van een gebruiksvriendelijke website. Over taken en user stories

  College 2

  • Maken van een online strategie en online ontwerp aan de hand van een casus
  • Samenspel tussen ontwerpen en evalueren, introductie van enkele usabilty-methoden
  • Toolkit van de webredacteur: stijlgids, briefings, contentkalender

  Dag 2

  College 3

  • Introductie Schrijven voor het web
  • Leesgedrag op web
  • Over scanbaar en snackable schrijven
  • Welke schrijfstijl past bij je organisatie?
  • Tips voor tekstopbouw

  College 4

  • Wat is een contentstrategie?
  • Welke online kanalen zet je als organisatie in? Wat is de meerwaarde van elk kanaal?
  • Maken van een contentstrategie aan de hand van een casus
 • 8 Video's maken met je Smartphone
  College 1
  • Voorstellen / leerdoelen inventariseren 
  • Waarom wil je video gaan gebruiken (en wanneer is dit geen goed idee)? 
  • Waar zit de kracht van video? 
  • Doel en doelgroep (ondertiteling, kennisgebied claimen, personal branding, uitlegvideo’s, etc.)
  • Interviewtechniek (incl. 3-traps interviewtechniek) 
  • Oefening: Een kort interview voor de camera 
  • Verleiden om te kijken (storytelling) 
  • Gebruik snijshots om het verhaal te vertellen 
  • Oefening: Maak snijshots 
  • De vorm/het format/hoe je leert van voorbeelden 
  • Shotlist (de boodschappenlijst voor je video) 
  • Eventueel: SEO voor video 
  College 2 (techniek) 
  • Wel/ niet verticaal filmen 
  • Je tools en gadgets (koop niet te veel. Eerst maar eens resultaat boeken!) 
  • Je telefoon als camera 
  • Licht 
  • Geluid 
  • Kadering 
  • Basisuitleg : Kinemaster (app voor Android en Apple) 
  • Montage van de video's die in de ochtend zijn gemaakt 
  • Feedback op je eerste film
Alles op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het programma en de brochure van de opleiding Creative Contentmarketeer direct per mail


Ontvang het programma per mail
Gemiddelde waardering
8.6 (716)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.6 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.6 Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding Creative Contentmarketeer
8.6 (716)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Amitis Behrouz
07 mei 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Een hele fijne training waarbij we informatie hebben gekregen die we kunnen toepassen in de praktijk. Veel praktische voorbeelden en oefeningen. De interactie met de docent was echt heel goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tess De Wijs
07 mei 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Veel goede voorbeelden en heel veel meteen toe kunnen passen op de praktijk. Heel erg fijn om met deze waardevolle informatie terug naar kantoor te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia
12 april 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Dat de training uitgebreid is, vragen gelijk beantwoord worden en je enorm wordt gemotiveerd door Susan om de training in de praktijk te brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophia Schoneveld
12 april 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De afwisseling in les, pauze, mening
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita
12 april 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De inhoud, structuur en energie van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita
04 april 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Praktisch gericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nathalie van der Linden
27 maart 2024
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Was inspirerend en bracht mij nieuwe inzichten en ideeen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Tjerk Mante
27 maart 2024
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Veel voorbeelden. Duidelijk onderscheid verschillende media en verschillende uitingen van storytelling op die media.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
navayo
28 februari 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:8
Het was goed toepasbaar. En Daan nam de tijd om je de stof geduldig uit te leggen. Als je een keer vast liep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Priscilla Tuinman
09 februari 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Suzanne heeft erg veel kennis, en draagt dit met passie over aan ons
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van Felius
09 februari 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Heel duidelijk veel nieuwe inzichten en dingen waar ik echt mee aan de slag kan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels van de wiel
02 februari 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
Inhoud, kennis van trainer, snelheid en feedback
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jade Jozen
02 februari 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Ervaren docent. Zeer praktische tips om ermee aan de slag te gaan. En te snappen waar je op moet letten. En natuurlijk het bewerken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa
16 januari 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Enthousiaste lerares, leerzame stof en interactieve training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iman
16 januari 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
De uitleg, vragen kunnen stellen, direct implementeerbaar in mijn werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanette Booij
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Leuk opgezet, prima basis!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Britt Huiberts
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
veel voorbeelden,veel interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Karin Dekker
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Leuke interactieve training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alice Bousché
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Een leuke trainer, tijd voor grapjes en eigen verhalen, maar ook goede onderwerpen en goede tips en trucs.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bianca Geertsema Wobbes
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Leuke voorbeelden , casus van verschillende social media kanalen. Ook sparren met rest vd cursisten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robin Smit
27 november 2023
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:9
De praktische voorbeelden waren heel fijn. Zo kon ik het direct relateren aan mijn eigen werk. Ook vond ik de persoonlijke opdracht echt een verrijking van de cursus, zo was ik er ook los van de cursusdagen actief mee bezig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amanda Winkelman
27 november 2023
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:10
Zeer leerzame training waar je in een korte tijd veel leert over e-mailmarketing en hoe je dit in de praktijk kan gebruiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniël kwakkel
17 november 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Verhelderend en verassende onderwerpen. Reuze interessant
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nynke van der Ploeg
17 november 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Goede informatie en mogelijkheid voor interactie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corinne
17 november 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Duidelijk, verrassend en informatief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke van Kastel
14 november 2023
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Leuke trainer die de stof interessant maakt en goed uitlegt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vikash
14 november 2023
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
Voor mij was dit een eerste marketing training. Heeft veel kennis opgedaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri Vos
14 november 2023
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Ik heb een hoop geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa Adams
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De verschillende onderdelen, het bespreken van trends, de interactiviteit, en dat er 3 pauzes waren waardoor je aandacht erbij blijft.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicolet Roelofs
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Fijne ontspannen sfeer met genoeg ruimte voor interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kitty (C.G.) Loos-Haakman
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Combinatie van luisteren en vooral zelf oefenen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg en tips waarmee ik verder kan in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina
20 september 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
De persoonlijke benadering, de opbouw, de afwisseling tussen presentatie, video en opdrachten. Op tijd een koffie pauze. Vond het goed in balans!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels
20 september 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Veel ruimte voor persoonlijke input
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Didi Vlaar
20 september 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Weer inspiratie gekregen om mee aan de slag te gaan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chris
13 september 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Jessie is enthousiast en heeft veel kennis. Je kan kortom goed doorvragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Helen Lagerwerf
31 augustus 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Er werd uitgebreid ingegaan op de behoefde van de groep om wat praktijkvoorbeelden erbij te pakken van verschillende bedrijven waar cursisten werken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leonie
28 augustus 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:8
Ik kan nu redelijk uit de voeten met een edit programma dus vanuit hier zelfstandig verder.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa Meeuwissen
21 juli 2023
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:8
Eva is een hele fijne docente. Er wordt gekeken naar elkaars behoeften en ook vullen we door onze vele vakgebieden elkaar makkelijk aan. Een hele fijne groep mensen door het hele land.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke Hainja
21 juli 2023
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:9
Goede opbouw en bruikbare tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martijn Kommers
21 juli 2023
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:9
Binnen een kort tijdsbestek heb ik door de training stappen kunnen zetten om met mijn eigen case aan de slag te gaan, waardoor ik dit meteen in de praktijk kan toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Astrid van Egmond
18 juli 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Heel compleet met een mooie opbouw en veel actuele praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nelleke Keizer
18 juli 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Leuke inhoud, goed overgebracht met voorbeelden en afwisseling. Meteen zin om de kennis te gaan toepassen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Someya
18 juli 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Veel interactie, interessante spreker, goede praktijkvoorbeelden, zeer actueel!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janneke de Hond
12 juli 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Goede training! Leuke presentatie en interessante info
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte van der Giessen
12 juli 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De kleine groep was fijn, goede afwisseling van presentatie en opdrachten, veel ruimte om in de groep voorbeelden te bespreken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne
12 juli 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
trainer, materiaal
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thom
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Trainster Jessie is enthousiast en weet het leuk over te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Damian Van Der Waarde
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Een goede training en een hele goede docente
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Sibel
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Alles was duidelijk uitgelegd en super leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natasja Jacobs
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Praktische insteek, veel ideeën opgedaan om meteen te kunnen starten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harold Reijtenbagh
14 juni 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Opbouw van de lesstof, praktijkvoorbeelden die aansluiten op de les. Docent die boven de stof staat om diepgang te creëren met de klas.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan de Laat
08 juni 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
Enthousiasme en deskundigheid van de docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amanda Meijerink
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Goede persoonlijke begeleiding
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harold
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Duidelijk uitleg, docent die veel kennis bezit over de stof
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carlijn Slob
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel voorbeelden uit de praktijk, duidelijke sheets en afwisselende inhoud.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Stienstra
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Hele fijne en enthousiaste trainer en een leuke groep, locatie ook super.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nelleke Keizer
09 mei 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De opbouw is logisch en door de oefeningen gaat het leven en ga je t voelen. Paulus is een feest als trainer!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rianne Schröder
09 mei 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel afwisseling tussen theorie en oefeningen. Ook goed ingespeeld op casussen van de cursisten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inge
09 mei 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Het enthousiasme en de kennis van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline van Laar
18 april 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Leuk en leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jochum Dekker
18 april 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Interactief, relevante voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hendrie ter Harmsel
18 april 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Afwisselend oefening en presentaties
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Debby Verhoeven
18 april 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
De opbouw van de training, veel voorbeelden uit de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
14 april 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Gelijk aan de slag met de informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia Bakker
03 april 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel nuttige informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Klazina
03 april 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
goede afwisseling tussen informatie, inspiratie en aan de slag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
debby verhoeven
03 april 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Veel interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline
16 maart 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Alles
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Orthofer
16 maart 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Super !! Fantastisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Claire Amelsbeek
16 maart 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Goede tips, kan er echt mee aan de slag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
07 maart 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Het was handig dat je de bouwblokken voor de contentstrategie in delen kreeg met praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Praktijkgericht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rowie Capellen
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Het zelf aan de slag gaan, leuke opdracht!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ester van der Sterre
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De opbouw en de mogelijkheid om zelf te oefenen en te werken aan je eigen opdracht/campagne
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gaby Meekes
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Goeie mix van basics en practische oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Adrichem
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Praktijk gericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dilek Altunel
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Ik vond het een leuke en leerzame training. Had van mij iets meer oefeningen bij mogen zitten. Voor de rest top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Clemenda Som
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Interessant en inspirerend!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan Kees Hage
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Inspirerend en verhelderend. Ook direct toepasbaar. Ook veel van mede cursisten geleerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Loek
20 februari 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Leuk en inspirerend. Vol met mooie voorbeelden en leuke oefeningen. Leuke samenwerking met je medecursisten. Je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Hoffman
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Dichtbij de praktijk, weinig theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dana
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Paulus legde op een fijne manier uit. Veel ruimte om vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars van leeuwen
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Er werden duidelijke voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Erg fijn dat er veel klassikaal werd besproken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Georgi Lupu
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Dat je zelf aan de slag kon, handige tips krijgt en schrijfformules leert.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Brenda
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Vriendelijk! Interactie en vaak koppelend aan jouw bedrijf voor meer inleving
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nancy van der Niet
19 januari 2023
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Paulus verteld alles super duidelijk. Het is door zijn enthousiaste manier van vertellen makkelijk om je aandacht erbij te houden. Ik kijk er naar uit om de volgende training weer bij Paulus te volgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique
02 januari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Feedback op mijn insta account
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessy van Buren
12 december 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Balans tussen theorie en praktijk was erg goed en Jessie was een fijne trainster. Ze gaf goede/creatieve/praktische tips die ik kan meenemen in mijn werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Veraart
12 december 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Superpraktische insteek van de trainster. Interactie, klein groepje. Dialoog, mogelijkheid tot vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anna willemse
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede opbouw en informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Verspeek
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Lekker interactief, veel vanuit de groep waar je ook weer van leert. Zeer prettige docent!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Astrid Heijnsdijk
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:6
Veel besproken
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dannique van der Heijden Lubberts
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
de afwisseling tussen theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
21 november 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
De inhoudelijke opbouw, plus de ervaringen uit de praktijk werden helemaal ‘van nu’ gepresenteerd en gedoceerd. Ook het enthousiasme en vakkennis van de trainster waren van meerwaarde.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Germa
17 november 2022
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:9
De training was prettig om te volgen in een ontspannen sfeer en een goede aanvulling op mijn werkzaamheden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Daan van Bergen
17 november 2022
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:8
Enthousiasme, tempo en afstemmen op de vragen van de groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
17 november 2022
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:8
Goede balans tussen theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bob de Riemer
31 oktober 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Een paar opdrachten om je aan het denken te zetten over je aanpak van online storytelling. Handout materiaal is prima om te gebruiken als naslag werk. Goeie training locatie. Goeie lunch. Leuke mensen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent
31 oktober 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Concrete uitleg, niet alleen voorbeelden van grote bedrijven, niet te grote groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dave den Blanken
31 oktober 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Praktijk voorbeelden
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yorick Frijters
31 oktober 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Vriendelijke trainer, helder uitgelegd en bewustwording in hoe belangrijk verhalen bij je brand zijn overgebracht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mariëlle Huber
25 oktober 2022
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Informatief, leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
25 oktober 2022
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
Goede balans tussen theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce
18 oktober 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Interactief, goed tempo, veel voorbeelden en zelf aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jorik
18 oktober 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Ruimte voor vragen, lunch, variatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Schut
29 augustus 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Veel praktijkvoorbeelden, daar gaat het van leven. Veel aandacht voor elke individuele cursist. Hele persoonlijke, enthousiaste, deskundige trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leon Schipper
29 augustus 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Dat het een goede theoretische basis heeft zonder te veel in de theorie te blijven hangen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mark Oosterling
29 augustus 2022
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Prettige trainer, nodigt uit tot interactie en positieve houding. Beschikt over kennis en ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk
29 augustus 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden, casussen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ingrid Larmoyeur
29 augustus 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Dynamisch. Aansprekende voorbeelden. Enthousiaste docent. Goede interactie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Letty de Nijs
29 augustus 2022
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Eerst theorie, na pauze vooral in actie. Fijn want na de lunch ben je meestal een beetje sloom.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noor van Gennep
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
De interactie en ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daphne
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De concrete tips en voorbeelden om door te pakken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Virginia van Zitteren
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg en voorbeelden uit de praktijk. Veel interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Naomi
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:6
Leuke afwisseling tussen opdrachten en uitleg.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tamara Zoer
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Alles was heel duidelijk en vond het fijn dat alles per kanaal werd uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Veel praktische voorbeelden en tips. Goede balans tussen theorie en oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gea Kipperman
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Goede uitleg, relevante onderwerpen, veel praktijk oefeningen, in de tijd van nu
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anna
11 juli 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
De trainer vertelt een goed gestructureerd verhaal met voorbeelden uit de praktijk. Interactief en levendig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzan Klein Gebbink
11 juli 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Paulus is écht een verhalenverteller en kan heel boeiend vertellen. Tof. Zeker het stuk over de storytelling vond ik heel inspirerend en leerzaam.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul van Rheenen
11 juli 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Leuke training had misschien eerder in het traject van de opleiding visual storytelling mogen zitten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
11 juli 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Veel voorbeelden uit de praktijk, er waren verschillende theorieën maar zijn goed uitgelegd adhv voorbeelden en vooral veel ruimte voor interactie maar trainer gaf ook goed aan wanneer het tijd was om door te gaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maxime
11 juli 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
De afwisseling tussen theorie en praktijk en veel relevante voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce van Galen
11 juli 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Veel praktijk voorbeelden die het helder maken. Fijne begeleiding door iemand die er veel verstand van heeft.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke van \'t Hoff
08 juli 2022
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Zelf je acties opschrijven. Duidelijke uitleg en begeleiding.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tabitha Prins
23 juni 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Inspirerend verhaal en mooie eye openers
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel in t Velt
23 juni 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Hele Leerzame training dit goed uitgelegd werd en waarbij e genoeg ruimte was voor vragen en antwoorden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Karin Sinnema
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Alles kwam aan bod, goede mix van theorie en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Annemarie de Fauw
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Ik vond het een leerzame training. Ik had misschien verwacht dat het iets meer tekstgericht zou zijn maar dat is misschien een verkeerd beeld van mezelf
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Heunks
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Kennis en ervaring van de trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise de Langen
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Leuke groep bij elkaar, leerzame en boeiende presentatie en fijne opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nataliya
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carina Beunis
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Erg leuk en leerzaam, hartstikke bedankt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marieke Verdonk
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Afwisselend en leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arno Dirkzwager
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Vlot en interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charlotte Kras
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Hij ging goed in op de dingen die spelen. Er mochten veel vragen worden gesteld en er werd daarbij ook ingegaan op opdrachten van jezelf.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
28 april 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Goede voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aryana Diaz
28 april 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Ik vond voornamelijk de (recente) voorbeelden uit de praktijk goed aansluiten op de theorie. Op deze manier krijg je een goed beeld bij alle theorie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanda Nottelman
28 april 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Het was een leerzame training, waarbij rekening werd gehouden met de branches waarin de cursisten werken, waardoor het zowel direct toepasbaar is voor mijzelf als interessant omte horen waar anderen tegenaan lopen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Naomi
20 april 2022
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
Heel leuk, interactief, af en toe humor erin.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
20 april 2022
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
De training is zeer interactief en praktisch. De kennis is gelijk toepasbaar in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruth Heijsen
19 april 2022
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
Opbouw in afwisseling met aan de slag gaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thierry Kreuze
19 april 2022
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
Je gaat in de training terug naar de essentie. Als je dagelijks bezig bent met marketing is dit zeer fijn. Soms vergeet je in alle haast dat je soms langer moet nadenken over je klantgroepen en wat de klant nu echt belangrijk vindt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Ik vond de voorbeelden uit praktijk heel leuk en de oefeningen en campagne waren ook erg -effectief-
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden en interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra van den Ende
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole de Boer
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Hele interessante en leerzame training. Je wordt zelf aan het werk gezet met praktische oefeningen en leert ook veel van elkaar. Overall, een erg leuke dag waar je niet alleen zelf veel leert door te doen, maar ook veel van andere leert.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
05 april 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede mix van theorie en praktijk. Fijne feedback en veel interactie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Jansen
05 april 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Een hele fijne training met veel praktijkvoorbeelden en -toepassingen. Paulus geeft op een prettige manier uitleg en deelt vele tips en tricks. Een echte expert
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miriam
05 april 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede opbouw en veel onderwerpen in een dag behandeld zonder het idee te krijgen er doorheen te rennen. Leraar had veel praktijk kennis en ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Isanne Slui
04 maart 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Persoonlijke aanpak en oprechte interesse van trainer wakkeren extra enthousiasme aan bij het team. Concrete voorbeelden helpen om business case te maken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen
04 maart 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Was duidelijk
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
04 maart 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Ja, helder en fijn ingespeeld op de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra de Bruin
24 februari 2022
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:9
duidelijke uitleg, persoonlijke uitleg, toepasbaar op eigen situatie. Heel fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bas Bijman
04 februari 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Combinatie van brainstorming, feedback, theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Ilse
04 februari 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Goede sfeer, duidelijke handvatten om mee aan de slag te gaan en goede feedback van zowel Eva als de andere cursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal keijzer
04 februari 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Goede opbouw en snelheid van de training. Duidelijke lesstof.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trudy Brandts-Hannink
02 februari 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Ik vond het een fijne training. Ook leuk het sparren en ideeen uitwisseling met andere cursisten uit andere branches.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rozella de Klaver
02 februari 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Was weer fijn om van Paulus training te krijgen. In de grote zaal zou raamscherm fijn zijn. Zeker als zon schijnt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Atilla Vigh
02 februari 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Toepasbaar
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Michael Koppes
02 februari 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Lesstof en voorbeelden Trainer was interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aline Jobse
02 februari 2022
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
De opbouw en de verschillende voorbeelden. Je gaat anders kijken naar het onderwerp
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trudy Brandts
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Interactie/ sparren. Interessante les.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Wardenier
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Enthousiaste trainer, heldere informatie, weet informatie goed over te brengen, goed voorbereid en alle onderwerpen zijn goed aan bod gekomen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dorrit
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Interactie, goede voorbeelden, leuke trainer en deelnemers
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laila
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Veel interactie, leren van anderen en trainer, zelf ook veel gedaan ipv alleen luisteren
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wilma Pater
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
leuke training, erg veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Leonie Kok
19 november 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Praktische onderdelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Vermeij
19 november 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Duidelijk, goede uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia
16 november 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel leerzaam en nuttig. Ik heb echt veel geleerd en super dat we het gelijk in de praktijk hebben toegepast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evelien
12 november 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Goede sfeer en leuk om ook ideeën van anderen te horen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Debby Wick
12 november 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Fijne en open sfeer met ruimte voor vragen en veel keerstof die duidelijk werd gebracht! Dank!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith
12 november 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Leuke opbouw, oefenen met theorie en gezellige groep. De trainer Paulus is duidelijk en heel toegankelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charlotte Struijk
20 oktober 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Bijma
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Leuke theorie en veel zelf aan de slag. Divers aanbod van wat er allemaal in opmaakprogramma land is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Vermeij
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Afwisselend theorie en praktijk, veel verschillende applicaties, dus veel inspiratie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Leuke vlotte training en trainer! Heel veel nieuwe tools / handvatten aangereikt gekregen om uit te proberen. Snel werktempo om dingen in elkaar te zetten. Leuk dat we ook buiten opdrachten konden doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bianca van der Horst
12 oktober 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De trainer, zeer enthousiast, goed te volgen en interessante verteller. Paulus houdt je goed bij de les!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vera
20 september 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
De verschillende aspecten die werden belicht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jantine De Boer
20 september 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Fijn kleine groep Enthousiaste trainer Mooie locatie Lekkere lunch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordy Suurland
20 september 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Tempo en diversiteit van aanbod.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise Beuving
10 september 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Heel leerzaam! Echt nieuwe dingen geleerd die ik zeker in de praktijk ga toepassen. Ook is de trainer super enthousiast en weer hij heel veel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike Smittenaar
10 september 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De voorbeelden uit de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
03 september 2021
Training: Webredactie
Eindcijfer:9
Heel uitgebreide training met ontzettend veel tips waar ik gelijk mee aan de slag kan. Leuk dat we ook nog een mooi boek cadeau kregen van Geert met waardevolle informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carla Scheurink
26 augustus 2021
Training: Zakelijke Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:8
Opzet
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike Smittenaar
18 augustus 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
De praktijkvoorbeelden en de ruimte voor vragen die we mochten stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
18 augustus 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
De opbouw, opdrachten tussendoor en de interactieve manier van lesgeven
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Floor Beenen
25 juni 2021
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:8
Goede presentatie. Tjerk heeft veel kennis en de cursus heeft een fijne sfeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marina Nagelmaeker-Nijland
25 juni 2021
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:7
Meer inzicht. En ideeën op gedaan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
25 juni 2021
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg van Tjerk, met veel tips en tricks om gelijk aan de slag te gaan. Het is ook erg fijn dat je gelijk met je eigen case aan de slag gaat, zodat je er gelijk feedback op krijgt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
25 juni 2021
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:9
Erg gericht op de praktijk, voelde aan als training 'op maat'
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Soraya Landman
16 juni 2021
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:10
Sluit goed aan op de praktijk, mooie afwisseling tussen theorie en opdrachten!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
16 juni 2021
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
gelijk met praktijk opdracht aan de slag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danielle Bekker
07 juni 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Emily weet lang te boeien met aansprekende voorbeelden en zorgt ervoor dat iedereen haar vragen kan stellen. Zo loop je aan het einde van de training weg met veel praktische tips die je in de praktijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
07 juni 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Veel praktijkgerichte oefeningen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Caro Cabus
07 juni 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Heel goed, de training bevatte veel oefeningen waardoor je het echt vertaald naar de praktijk, wat fijn is en zorgt voor reflectie op je eigen werkomgeving.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marja
27 mei 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Variantie tussen theorie en oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
27 mei 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Lekker interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
W van der Tempel
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Erg veel ruimte voor praktijkoefeningen. Daarbovenop een fijne begeleiding.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke Wobben
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veel doen en uitproberen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam van Leeuwen
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De afwisseling tussen theorie en praktijk werkt fijn. De trainer heeft passie voor het vak en brengt dat met enthousiasme over. Ik heb inspiratie opgedaan en dingen geleerd die ik kan gebruiken in mijn werkveld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris van der Graaf
19 mei 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Ik vond het leuk dat er ruimte was voor vragen en antwoorden en we soms in konden gaan op praktijk voorbeelden. Dat maakte dat ik na de training meteen ermee aan de slag kon voor mijn werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
David van Loopik
19 mei 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Leuke, enthousiaste trainer met veel relevante kennis. En humor!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Marja Van den Brink-de Groot
22 april 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Heel leuk en leerzaam! Paulus Veltman deed het heel enthousiast! Geen saaie les, lekker interactief!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Anita Weggemans
22 april 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Safiera Van Mastbergen
02 april 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Het is erg fijn dat we een concreet plan hebben kunnen schrijven. Ook mooi dat Emily goed inspeelde op de individuele vraagstukken, dit was heel leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marcel Kolb
02 april 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Erg boeiend!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rozella de Klaver
25 maart 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Heel praktijk gericht en goede interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Grootholt
25 maart 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Kleine groep met persoonlijke aandacht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Esther Roest
25 maart 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Fijn dat het praktijkgericht is
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Louise van de Reep
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel veel tools gekregen en tips en tricks
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjon
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Interactiviteit en de mogelijkheid om zelf direct aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Schaap
19 maart 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Interessante training, goede opbouw, prettige afwisseling met theorie, voorbeelden en zelf opdrachten doen. Veel interactie en mogelijkheid om vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Kolb
18 maart 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Hele leuke trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Louise van de Reep
18 maart 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Goed en interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam
17 februari 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Goede mix van theorie, voorbeelden uit de praktijk en eigen oefeningen. Je kon merken dat de trainer er verstand van heeft en dat hij met zijn ervaring ook voor je eigen case met goede opmerkingen en tips kwam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Demi de Veld
17 februari 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Paulus was zeer duidelijk, zorgde voor interactie en stelde iedereen op haar gemak. Er was genoeg ruimte voor vragen, opmerkingen of (plas) pauze. Zijn presentatie vond ik goed en helder in elkaar gezet. Hij weet duidelijk waar hij over praat en les in geeft. Paulus is zeker een goede trainer!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Evelien Vleeshouwers
17 februari 2021
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Ik vind Paul een heel fijne instructeur. Zeker online is het lastig de aandacht erbij te houden, maar hij praat op een fijne manier, heeft een goede presentatie en inhoudelijk een sterk verhaal. Ik vond het ook fijn dat er de tijd was; meestal is er altijd te weinig tijd tijdens trainingen waardoor er gehaast wordt gewerkt en er geen tijd is voor vragen, maar dat was hier absoluut niet het geval, en dat gaf een heel prettig gevoel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor Foole
25 november 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Praktijkgericht Concrete tips Creatieve oplossing Veel voorbeelden Quiz
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vanessa
25 november 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Leerzame training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inge Bastiani
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Prima training waar alle facetten van social media werd behandeld.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Manon Verweij
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Goede interactie en uitwisseling van ervaringen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hester
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Praktijkgericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M.A. Bouterse-van Leiden
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Paulus is duidelijk in zijn uitleg en heeft goede voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Samira Chmourk
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Het was interactief en alles kwam aan bod wat ik wilde leren. Ook erg actueel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Anita Weggemans
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De opbouw en het toewerken naar de opdrachten. Uitermate goede sfeer die wellicht ook kwam doordat de groep klein was en we elkaar kenden van een eerdere training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stijn Visschedijk
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Training zat boordevol nuttige theoretische achtergrond, praktische tips en feedback op opdrachten gedurende de dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda
14 oktober 2020
Training: Webredactie
Eindcijfer:9
Breed, overzichtelijk en praktische opdrachten, meteen te gebruiken in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sjoerd
06 oktober 2020
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Goede docent, praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Fleuren
05 oktober 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
De training Online Storytelling was bijzonder uitgebreid en erg leerzaam.Marieke is een sprankelende persoonlijkheid en heeft met haar enthousiasme de dag voorbij doen vliegen. Super interessant en het smaakt naar meer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M van houdt
05 oktober 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Leuke training, lekker tempo, goede praktijkvoorbeelden en trainster Marieke echt fantastisch; komt met leuke praktijkvoorbeelden, is een hele goede verteller, barst van enthousiasme en schudt de leukste storytelling ideeën zó uit haar mouw! Een genot om naar te luisteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bernadet Van Der heijden
05 oktober 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Veel informatie, tempo, levendigheid, enthousiasme trainster
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mark Miedema
05 oktober 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Leerzame en praktische training door een hele goede trainer. Marieke heeft een goed werk tempo en kan op basis van jouw specifieke werksituatie en uitdaging snel en goed advies geven met slimme en leuke bij jou passende praktische tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alex Lucassen
05 oktober 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Duidelijk en helder verhaal met toepasbare voorbeelden en format
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Anja den Hertog
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veelzijdig beeld van de mogelijkheden, leuke trainer en groep, veel oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia Duguet
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Het veel app mogelijkheid. het soepel om gaat met tijd en groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
alex lucassen
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
De opbouw en diversiteit .
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke van Oorschot
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
In training veel ruimte voor vragen en wordt afgestemd op behoeften. Veel koppeling naar eigen werkveld. Prettige sfeer en energie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Mandy heeft veel geduld en denkt goed mee in de trainingsdoelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Fleuren
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Een bijzonder leerzame trainingsdag. Paulus is erg enthousiast en weet de leerstof met humor te brengen waardoor de dag voorbij is gevlogen. De sfeer was erg relaxte, zeker een aanrader!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Francisca de Jonge
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Enthousiaste presentatie door Paulus, erg interactief, leuke en inspirerende praktijkvoorbeelden, tips om meteen mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julie Van Kersbergen
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Paulus is een enorm goede en enthousiaste trainer! Daarnaast heeft hij erg veel kennis over de onderwerpen die hij bespreekt en haalt hij veel relevante voorbeelden aan. Ik vond het ook erg fijn om meteen te oefenen met de theorie die Paulus ons leerde.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Celina de Ruiter
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Een leerzame en leuke training! Verschillende schrijfformules zijn behandeld alsook de do's en don'ts op het gebied van social media. Zeker een aanrader!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Geert Nijmolen
13 juli 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
De training had een goede afwisseling tussen theorie, oefeningen en mogelijkheden tot verdieping. Geleid door een vakkundige en betrokken docent,
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Meerman
13 juli 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Lekker vlot door veel stof gegaan, mogelijkheid tot stellen van vragen over je eigen situatie en dat bespreken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Jager
03 juli 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Veel ruimte voor eigen inbreng.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Asher Lake
03 juli 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Helder hoe de theorie je kan helpen om te kiezen wat je gaat doen om een goed verhaal te bouwen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Fleuren
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Hier heb ik iets aan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Ineke Kreulen
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De inhoud, het tempo, de afwisseling theorie en zelf aan de slag. Eigenlijk alles. Lekkere ontspannen sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Maagdenberg
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Heb veel geleerd, goede uitleg en heel veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grazziela Balan
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Interessant en leuk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce
13 mei 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Goede sfeer en de trainer stond open voor vragen. Probeerde alle deelnemers er ook goed bij te betrekken, ondanks de aangepaste online vorm.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Amy Toornent
13 mei 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
De opbouw, en het feit dat we ondanks deze gekke situatie toch gewoon vragen konden stellen waardoor je het gevoel kreeg echt in een klas lokaal te zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Mark Miedema
13 mei 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
goede praktische tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marieke van der Velden
13 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
hele goede aansluiting op de praktijk, de training is bijna 100% maatwerk, heel persoonlijk en relevant. echt een proeftuin: je krijgt de gelegenheid om overal rond te kijken en uit te proberen, iets wat je in je eentje niet zo snel - en dan toch nog grondig - zou doen. ook heel fijn dat de training uit 2 dagen na elkaar bestaat, dan zit je nog lekker in de materie en kun je sneller de diepte in. mandy heeft ontzettend veel praktijkervaring en dat merk je aan alles, heerlijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ezra de Korte
12 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Mandy heeft me geholpen om de front end tools te gebruiken en relevant te maken voor wat ik wil creëren. De groep was intiem en dat maakte dat ik heb ervaren dat het een maatwerk cursus is die me sowieso nieuwe dingen heeft geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christie Manintveld
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Mooie afwisseling van theorie en praktijk. Morgen direct toepasbaar.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Bassant
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Mooi overzicht van schrijftips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim van Bakel
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De teaining beantwoordde mijn vragen en ook een aantal vragen die ik nog niet had
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Jager
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De training geeft je handige tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt. De docent heeft veel kennis en weet dit enthousiast over te brengen. Er is een fijne afwisseling van theorie en praktijkopdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelske van Dijk
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Gevarieerd. Goede verhouding tussen oefeningen en uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce Teunissen
28 februari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:8
Ik vond het fijn dat we eerst een theoretische basis kregen maar daarna ook praktijkgericht aan de slag gingen. Dit zijn dingen waar je zelf gelijk mee aan de slag kan. Goede opbouw en leuke voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emma
28 februari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Nuttig, leuk en praktisch
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce
28 februari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Goede docent met rustige uitleg en dacht goed mee. Gaf ook direct tips waar we iets mee kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda
28 februari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Praktisch toepasbaar, werd goed per persoon na en meegedacht over hoe bepaalde dingen mogelijk zouden kunnen zijn. Persoonlijke benadering. Erg prettig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Heleen Talman
28 februari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Informatief en fijn om ervaringen te delen met de overige cursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christie Manintveld
14 februari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er worden veel verschillende tools besproken waar je direct mee aan de slag kunt. Ook veel persoonlijke tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ingeborg Hoogsteen
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Leila legt goed uit en gebruikt aansprekende voorbeelden. Daarnaast heeft ze oog voor iedere cursist en haar cases, vragen en ideeën. Na twee dagen sta ik te popelen om het geleerde in de praktijk te brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne Buitenhuis
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Goede aansluiting bij de praktijk en veel ruimte voor eigen cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inge
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Veel praktische tools waar je gelijk mee aan de slag kunt. Fijne modellen om mee te werken die ik gelijk toe kan passen in mijn organisatie. Leuk om even buiten de deur te lunchen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wende
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Veel ruimte voor een eigen case en inbreng. Goede opdrachten en ook leerzame nabesprekingen. Interessante kennis. Enthousiaste spreekster.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christie Manintveld
13 januari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Goede mix tussen informatie, voorbeelden uit de praktijk en oefenen. Enthousiaste docent met kennis van zaken. Speelt ook goed in op vragen van de cursisten. Prettige locatie die goed bereikbaar is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mohammed
13 januari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
- belang van storytelling Dat het om het verhaal gaat niet perse het product. Duidelijk uitgelegd en een fijne mentor
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Samantha
13 januari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Klein groepje, dat was fijn
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda
13 januari 2020
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Heldere en enthousiaste uitleg. Ruimte voor eigen inbreng
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Visuele contentcreatie is een zeer praktijkgerichte training die je in twee dagen goed inzicht biedt in online designtools. Energieke docente waarbij meer dan genoeg ruimte is voor eigen inbreng.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Jager
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Ik ben zeer enthousiast over deze training! Hoewel er uiteraard ook theorie aan bod kwam, hebben we gedurende deze twee dagen vooral heel veel zelf mogen doen. Erg leuk om te zien wat je in zo'n korte tijd kunt produceren met behulp van de design-apps. Daarnaast vond ik de docent (Mandy) erg goed. Ze had een duidelijk, helder verhaal, veel praktijkervaring en was heel enthousiast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Goede training, veel praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irina Shipilova
07 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Practice, examples, working materials
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Clarkson
13 december 2019
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
leuk, fijn, handig!!!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisanne
11 december 2019
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
Leuke mix van theorie, psychologie en praktijk! Goede persoonlijke aandacht ????
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Heleen Talman
10 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Combinatie van theorie en zelf oefeningen doen is echt erg prettig. Daarnaast fijn dat er veel voorbeelden uit de praktijk zijn. Erg leuk om met verschillende disciplines aan tafel te zitten en ervaringen te delen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Ik ben veel opgestoken door deze training hoe om te gaan en te schrijven voor social media. Ruime tijd voor persoonlijke aandacht. Paulus heeft voldoende oefeningen waar je goed mag nadenken over de diverse social media en daarop berichtrn te plaatsen. Geïnspireerd en gemotiveerd, leuk. Dankje Paulus!!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia McNurlin
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
actief, theorie en praktijk voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke van der Velden
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
training zit bomvol praktijkvoorbeelden, zowel over hoe het wel moet maar ook hoe het niet moet, dat helpt heel erg. ook veel onderling uitwisselen, elkaar feedback geven, door gemengd gezelschap heel waardevol. lekker tempo.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Max van Kalken
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Het was een inspirerende en goed begeleide training!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel praktijkoefeningen afgewisseld met theorie, leuk!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Schinkels
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Lekker praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen
29 november 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Ik vond het een goeie training. Erg op praktijk gericht, wat heel nuttig is. Ik vond de structuur wel wat rommelig. Volgens mij zou de structuur beter op de dag aansluiten als de docente iets meer achtergrondinformatie van tevoren krijgt. Het intakeformulier die cursisten daarvoor kunnen invullen is wat mij betreft te summier.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Vos
29 november 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
omdat we met een klein groepje waren is het heel fijn omdat je dan de diepte in kan gaan en veel met elkaar kunt delen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke Visser
25 november 2019
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:7
Veel praktijkvoorbeelden, praktische tips, aansluitend op de werkpraktijk
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
25 november 2019
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Goede combinatie van theorie en praktijk + veel voorbeelden uit de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Vos
22 november 2019
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:10
Tjerk is een leuk enthousiast persoon met veel kennis die hij goed kan overdragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joggem Verheggen
22 november 2019
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:8
(mede door de kleinere setting) Goed ingespeeld op de behoefte en praktijk. Zeer toepasbaar
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jaap
22 november 2019
Training: E-mailmarketing
Eindcijfer:10
1
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robert Rietveld
08 november 2019
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
Geen marketing geklets maar juist vanuit een ondernemer horen hoe zij haar funnels heeft opgezet. Daarin zaten voor mij heel veel eye-openers (beter gezegd dat wist ik niet :-( ) Of te wel genoeg huiswerk voor de komende maanden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessica
08 november 2019
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Ik heb de training ervaren als zeer leerzaam. Je kunt merken dat Tineke echt weet waar ze over praat. Duidelijke voorbeelden uit de praktijk en praktische tips die je ook zelf direct kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liane
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Enthousiasme van de trainer. Gebruik van duidelijke praktijkvoorbeelden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corina Suppers
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Duidelijk verhaal met prettige oefeningen. Ook fijn dat er meteen goede feedback werd gegeven
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle de Graaf
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Mooie praktijkvoorbeelden. Goede oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jos Ploum
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Omvat het hele spectrum
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Duidelijk en rustig
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alissio Yalcin
13 september 2019
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:10
Ik vond het een super leuke en vooral informatieve training. Ik heb er veel van opgestoken wat ik zeker kan gaan gebruiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Angélique Siebelink
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Resultaatgericht en toepasbaar. Bruikbare tips die direct in de praktijk toegepast kunnen worden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alissio Yalcin
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Wat ik goed vond aan de training is dat bijna alles wat besproken werd, ik goed kan gebruiken voor mijn werk. Ook vond ik de manier waarop het werd uitgelegd fijn. Daarnaast vind ik de leraar heel aardig????
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dian Vermeulen
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Trainer kon erg goed vertellen. Kalm, boeiend en inspirerend. Goede opbouw en hoeveelheid. Praktische tips om mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlon Augustijn
26 augustus 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Leuke praktijkvoorbeelden, slim inzetten van quiz materiaal, handouts van modellen en filmpjes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri Sepp
26 augustus 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Overzicht qua onderdelen en de onderlinge samenhang. Heldere uitleg per onderdeel en genoeg ruimte voor vragen en specifieke cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeyantha Kathiravelu
26 augustus 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Duidelijke informatie, begrijpelijke uitleg door de docente, goede relevante voorbeelden. Er werd genoeg tijd besteed aan onduidelijkheden, als die er al waren!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jorne
19 juli 2019
Training: Webredactie
Eindcijfer:9
Fijne presentatie, duidelijke spreekster, heldere voorbeelden uit de praktijk. Heel veel toffe content die het delen waard was.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maartje Stokkers
15 juli 2019
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Zeer afwisselend: gesproken woord / theorie goed afgewisseld door voorbeelden/video's uit praktijk. Paulus is een bevlogen man die kennis van zaken heeft zonder dat hij autoritair overkomt. Hij is juist relativerend en tegelijkertijd opbouwend. En dat werkt stimulerend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
15 juli 2019
Training: Online Storytelling
Eindcijfer:9
Theorie in combinatie met praktijk. Goede voorbeelden. Inhoudelijk sterke trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne Marie van der Horst
24 juni 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Zeer praktisch opgezet. Goede afwisseling in theorie, praktijk en inspiratie. Kleine groep zodat er veel ruimte is voor vragen en afgestemd kan worden op je eigen praktijk/vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sinan Okcuoglu
07 juni 2019
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:9
Tineke heeft er duidelijk verstand van en heeft ook een aantal succesvolle voorbeelden die handvaten aan de materie geven. De inhoud is niet wereldschokkend als je je al hebt verdiept in online marketing maar evengoed bruikbaar om het nog eens in een overzichtelijke, goed gecommuniceerde cursus te krijgen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jacqui
07 juni 2019
Training: Customer Journey Marketing
Eindcijfer:8
Enthousiaste trainster! Goede praktische voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Dolleman
27 mei 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Goede training, enthousiaste trainer, gelijk al inspiratie gekregen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
gwendolyn
27 mei 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
zeer leuke training met oefeningen zodat je er echt mee aan de slag gaat.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M Beukers
27 mei 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Informele sfeer, goede bruikbare adviezen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw