1. HBR IdeaCast

In HBR (Harvard Business Review) IdeaCast delen CEO’s, project managers, professoren en andere interessante mensen hun strategie voor succes. Deze podcast behandelt uiteenlopende onderwerpen als marketing, management, ondernemen en communicatie.

2. Call To Action

De Call to Action podcast is gecreëerd door Unbounce. De afleveringen bestaan uit interviews met grote namen op het gebied van business en marketing. Ze zitten boordevol praktische tips! Het is een geweldige bron van informatie en inspiratie voor je online marketing strategie. Er wordt o.a. gesproken over conversieoptimalisatie, advertising, social media en contentmarketing.

3. Growth Experts with Dennis Brown

Growth Experts wordt gehost door Dennis Brown. Hij interviewt succesvolle CEO’s, ondernemers en marketeers en vraagt ze de hemd van het lijf over hun meest succesvolle strategieën. De interviews zijn diepgaand en beslaan uiteenlopende onderwerpen op het gebied van marketing, sales en ondernemen.

4. Marketing School

Marketing School wordt gehost door marketing experts Eric Siu en Neil Patel. Elke dag geven ze in een aflevering van rond de 10 minuten een praktische tip op het gebied van marketing. Kort, maar krachtig! Zeker als je net begint met marketing ga je heel snel groeien als je elke dag 10 minuutjes vrijmaakt om hiernaar te luisteren. Ook voor de meer ervaren marketeers zitten er regelmatig interessante tips tussen trouwens.

5. Copyblogger FM

Deze podcast is gericht op content marketing en copywriting. De host Sonia Simone is een echte expert op dit gebied, maar ook andere experts komen langs om hun beste tips met ons te delen. Relevant voor vrijwel iedereen die zich met marketing bezighoudt! Ook onderwerpen als conversie-optimalisatie en e-mailmarketing komen aan bod.

6. Marketing Over Coffee

Marketing Over Coffee is een wat meer informele podcast. Het wordt opgenomen in een lokaal koffietentje (vandaar de naam) en bespreekt een grote verscheidenheid aan onderwerpen rondom marketing. Van copywriting tot affiliate marketing. Je kunt een hoop leren van de casual gesprekken met experts.

Veel plezier met luisteren!

Een training volgen op het gebied van marketing? Bekijk hier ons aanbod.


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.