Blog

5 tips voor effectievere social media-berichten

22 september 2020 | Noortje Noy

De aandacht van je doelgroep trekken is steeds lastiger: een zee aan social media-berichten overspoelt dagelijks alle timelines. Toch doen sommige bedrijven het steengoed. Hun posts krijgen volop likes, shares en genereren nieuwe volgers. Hoe zorg jij ervoor dat jouw berichten ook zulke goede resultaten krijgen? Trainer en social media-expert Paulus Veltman geeft 5 tips waar je direct mee aan de slag kunt. 


Event Future of UX Factory 17 september

18 september 2020 | Noortje Noy

Hoe ontwerp je user experiences met steeds veranderende tools en technologie? Hoe beïnvloed je gedrag met geweldige VR gebruikerservaringen? Onze experts namen je gisteravond mee naar de Future of UX. Met upcoming trends en verdieping op Virtual Reality in UX en UX Research. Was je er niet bij? Niet getreurd! Lees hier over de avond en bekijk de opname.


5 tips voor een sterke Google Ads campagne-strategie

15 september 2020 | Noortje Noy

Een Google Ads-campagne kan een belangrijk onderdeel zijn van je marketingstrategie. Maar hoe zorg je dat je maximaal resultaat boekt? We vroegen het aan Eric Voet, Client Success Manager én Google-connaisseur bij Fosby Digital Agency. Hieronder geeft Eric 5 tips voor een goede Google Ads campagne-strategie. 


5 tips voor een goede videoproductie

08 september 2020 | Noortje Noy

Met een goede camera maak je niet automatisch een goede video. Vind je het lastig om professionele film te maken, en krijg je je ‘foutjes’ niet rechtgetrokken tijdens het editen? Misschien ken je je camera niet goed genoeg! Of kun je slimmere keuzes maken in audio en belichting. Hieronder geeft trainer en filmmaker Riaz Abdoelrahman 5 tips voor een goede videoproductie. 


The Future of UX: deze ontwikkelingen komen eraan

01 september 2020 | Noortje Noy

De term ‘UX-design’ lijkt misschien een modewoord, maar is het niet. Eigenlijk is UX-design waar het in de (digitale) ontwerpindustrie om draait: ervoor zorgen dat jouw design aansluit op de behoeften van je gebruikers. Of die de verwachtingen zelfs overtreft.  

Om je als UX-designer te onderscheiden, moet je van de laatste trends op de hoogte zijn. En die wisselen elkaar snel af. We vroegen de UX-experts en -trainers van Competence Factory wat er nú actueel is.


Dit kun je met Google Data Studio

25 augustus 2020 | Noortje Noy

Visualiseer jij je marketingdata in Excel of PowerPoint? Dat kan veel makkelijker! Met Google Data Studio breng je de inzichten uit verschillende analysetools samen in één overzicht. Zo krijg je een totaalbeeld van je campagne, kun je beter beslissingen nemen en presenteer je je resultaten helder aan anderen. Handig dus, en nog gratis ook. In dit artikel vertellen we wat je allemaal met Google Data Studio kunt. 


De 5 fases van een goede infographic maken

17 augustus 2020 | Noortje Noy

Sommige informatie kun je beter niet uitgeschreven presenteren. Je krijgt dan lappen tekst, of lange lijsten met data. En daar haakt je publiek bij af. Belangrijk dus om die informatie op een andere manier inzichtelijk te maken, via een infographic bijvoorbeeld! De combinatie van tekst, data en beeld maakt het voor je publiek makkelijker om de informatie op te nemen. Trainer en infographic-expert Ruben Olislagers vertelt welke 5 fases je doorloopt als je een goede infographic maakt. 


Wat je allemaal kunt met Adobe After Effects

10 augustus 2020 | Noortje Noy

De naam ‘Adobe After Effects’ zet je eigenlijk op het verkeerde been, want je kunt het programma voor veel meer gebruiken dan alleen het nabewerken van video’s. Als je wilt, kun je er zelfs from scratch complete animaties mee maken! In dit artikel laten we zien wat je allemaal met After Effects kunt. 


Met deze skills maak je betere visuele content

28 juli 2020 | Noortje Noy

Herkenbaar? De hele dag stromen er mailtjes, appjes en nieuwsberichten je smartphone binnen. En je hebt geen tijd om alles rustig te lezen. Daarom wordt in deze tijden van ‘information overload’ visuele content steeds belangrijker. Want het cliché klopt: een beeld kan meer zeggen dan 1.000 woorden. Benieuwd hoe je zelf effectiever kunt communiceren via beeld? Leer infographics maken of zakelijk tekenen! 


Elke twee weken gratis webinars!

24 juli 2020 | Noortje Noy

Het is belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste updates binnen jouw vakgebied. Omdat we je graag helpen met het ontdekken van je passie of te bevestigen dat je goed op weg bent, organiseren we elke twee weken een gratis webinar. Schrijf je op tijd in, want vol = vol.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.