Blog

Social media must knows voor 2021

25 januari 2021 | Noortje Noy

Het nieuwe jaar is aangebroken, en weer zit social media in de lift. Met steeds meer nieuwe platformen en mogelijkheden die binnen no-time massaal gebruikt worden. Er is een aantal trends waar jij in 2021 je voordeel mee kunt doen. We zetten ze voor je op een rijtje.


Webinar Zakelijk tekenen: dit heb je gemist

21 januari 2021 | Noortje Noy

Afgelopen dinsdag was het webinar ‘Zakelijk tekenen, beter met beeld’. Trainer en zakelijk tekenaar Marieke van der Velden nam ruim 200 deelnemers mee in de wereld van het visueel notuleren en liet zien dat echt iedereen dat kan! Met handige tips en tricks, ben je nu helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Of kon je er niet bij zijn? In dat geval zetten we de belangrijkste informatie nog eens voor je op een rijtje.


Ik was altijd al voorstander van visuele content - Alumnus Cemile over de opleiding Visual Storytelling

14 januari 2021 | Noortje Noy

Onlangs rondde Cemile Kara haar opleiding Visual Storytelling af. De opleiding gaat over het combineren van tekst en beeld. Om optimaal te communiceren, wil je namelijk beide ‘talen’ kennen. Cemile kent en beheerst ze na de trainingen Zakelijk Tekenen, Infographics Maken, Visuele Contentcreatie en Online Storytelling. We stelden haar een paar vragen over de opleiding.


3 tips om creatiever te denken

11 januari 2021 | Noortje Noy

Om goed met veranderingen om te kunnen gaan en waardevolle, originele ideeën en oplossingen te bedenken, is creativiteit onmisbaar. Creativiteit maakt je innovatief. Maar hoe doe je dat, creatief zijn? Goed nieuws, iedereen kan het! Trainer en graphic designer Marieke Riks geeft je 3 tips om met jouw creativiteit aan de slag te gaan.


Vacature: Manager marketing en communicatie

07 januari 2021 | Noortje Noy

40 uur per week

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? En heb je 3-5 jaar werkervaring binnen (online) marketing- en communicatie? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren marketing & communicatie medewerker.


Meet your trainer - Axel Hommenga

04 januari 2021 | Noortje Noy

Organisaties hebben vaak goede ideeën, maar vinden het lastig om te kiezen waar ze in moeten investeren. Daar helpt freelancer Axel ze bij. Door ideeën data-gedreven te testen, kan hij kansrijke concepten aanwijzen en laten groeien. Hiervoor gebruikt hij verschillende digitale marketingtechnieken en -tools. Sinds oktober versterkt Axel het trainersteam van Competence Factory. We stellen hem aan je voor.


5 tips om je personal skills te ontwikkelen

22 december 2020 | Noortje Noy

Bij sollicitaties zijn je personal skills bijna net zo belangrijk als je technische vaardigheden. Hoezo? Mailen met klanten, samenwerken met collega’s en bellen met belangrijke stakeholders: het zijn allemaal dagelijkse bezigheden waarbij vertrouwen, empathie en communicatieve vaardigheden onmisbaar zijn. Arbeids- en organisatiepsycholoog Dwayne Toemere geeft je 5 tips om je personal skills verder te ontwikkelen.


Zakelijk tekenen, visuals van onze trainers

14 december 2020 | Noortje Noy

Zakelijk tekenen, of ‘graphic recording’, is meer dan even wat neerkrabbelen op papier. Door deze visuele notities heb je na een meeting geen notulen, maar tekeningen. De ideeën, voorbeelden en oplossingen die je bespreekt, vertaal je helder en aantrekkelijk naar beeld. Zo hebben jouw visualisaties veel impact! 

Hoe dat eruit ziet? Hieronder hebben we een paar voorbeelden van onze trainers Anne Zeegers en Marieke van der Velden.


Contentmarketing: iets voor jou?

04 december 2020 | Noortje Noy

Je kunt op verschillende manieren naar marketing kijken en het toepassen. Voor elke vorm is er een specialist. Social mediamarketeer, affiliate marketeer, data driven marketeer: noem maar op! Vandaag leer je meer over werken als contentmarketeer. Waar houdt die zich eigenlijk mee bezig? En is het misschien jouw future job?


Als eigenaar was deze opleiding essentieel - Alumnus Maarten Koolen over de opleiding Google Ads Certified Professional

24 november 2020 | Noortje Noy

Maarten Koolen is eigenaar en oprichter van twee merkenbureaus. Eerder dit jaar volgde hij de opleiding Google Ads Certified Professional. Tijdens de opleiding leerde hij om via zoekmachines te adverteren en alles uit Google Ads te halen. We stelden hem een paar vragen.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.