Blog

Zomervakantie: reflecteren en vooruitkijken

09 augustus 2022 | Noortje Noy

De zomer is in volle gang. Tussen alle ijsjes, cocktails en strand bezoeken door zou je denken dat er weinig ruimte is om na te denken over je toekomst. Toch is de zomerperiode voor veel mensen de tijd om te reflecteren en vooruit te kijken. Hoe komt dat eigenlijk? 


Meet your trainer - Daan Boekhoorn

09 augustus 2022 | Kaylee Oudshoorn

Meet your trainer Daan! Daan is een marketingstrateeg met meer dan tien jaar werkervaring. Hij is gespecialiseerd in leadgeneratie, marketing automation en (online) marketingstrategieën. In 2018 begon hij z’n eigen bedrijf Converseon, waar hij commercieel directeur van is. We stellen hem graag aan je voor! 


UX copywriting: wat is het en waarom is het belangrijk?

01 augustus 2022 | Noortje Noy

Waarom zegt Coolblue niet gewoon 'Bestelling verzonden' als je pakket op weg is, maar kiezen ze voor de tekst ‘Aftellen maar'? Dat is omdat die creatieve zin veel beter bij hun merkbeleving en pay-off past. En dat is precies waar het bij UX copywriting om gaat: met micro-copy een sterke gebruikerservaring neerzetten. We vertellen je meer over wat het precies is en waarom het belangrijk is.


Drie e-commerce inzichten voor de zomer

21 juli 2022 | Chantal Schinkels

Ook in 2021 gingen de online consumentenbestedingen en aankopen door het dak. Het goede nieuws is dat deze aankopen vooral in Nederland werden gedaan, terwijl de cross-border aankopen juist elk kwartaal dwaalden. Dat komt omdat in juni de btw-regels voor producten uit het buitenland zijn veranderd. Zo moet je als consument nu btw betalen op aankopen uit bijvoorbeeld China.


Verkopen via een marketplace: welke moet je kiezen?

11 juli 2022 | Noortje Noy

Marketplaces zijn dé plek om de online verkoop van je webshop uit te breiden. Ze hebben een enorm bereik, sommigen hebben zelfs wel miljoenen bezoekers per dag. Door mee te liften op de marketing en naamsbekendheid van een marketplace, bereik je een nieuwe doelgroep die anders misschien nooit op je webshop terecht zou komen. Wist je dat 73% van de online consumenten zijn of haar zoektocht naar een product start op een marketplace? Maar er is veel concurrentie en er zijn verschillende marketplac…


Meet your trainer - Diederick van Tellingen

09 juli 2022 | Kaylee Oudshoorn

Diederick is een enthousiaste user experience designer en CRO-specialist. Hij werkt al ruim zeven jaar als ontwerper in het digitale werkveld. Dat doet hij voor verschillende klanten: grote organisaties én kleine bedrijven. Diederick houdt van alles wat te maken heeft met interactieontwerp en de optimalisatie van gebruikerservaringen. Zijn doel: blije eindgebruikers en daarmee een hogere conversie! We stellen hem graag aan je voor! 


Een webshop in Shopify: hoe werkt het?

07 juli 2022 | Noortje Noy

Heb jij een eigen product dat je online wilt verkopen, verkoop je producten van leveranciers of wil je starten met dropshippen? Er zijn verschillende verkoopkanalen waar je dan met je product(en) zichtbaar wilt zijn, maar het begint allemaal met een ijzersterke webshop die je bezoekers overtuigt tot een aankoop. Gelukkig zijn er een hoop handige programma’s waarmee je zelf from scratch je webshop kunt bouwen. Shopify is er een van. We vertellen je meer over het starten van een webshop in Shopi…


Vacature: Opleidingscoördinator

20 juni 2022 | Evy Brans

Voor ons gedreven team zoeken wij een enthousiaste, fulltime Opleidingscoördinator met communicatieve vaardigheden, organisatietalent, een goede energie en een accurate mindset. Wil jij werken bij één van de meest creatieve en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Lees dan verder!


De 3 beste Wordpress website builders op een rijtje

20 juni 2022 | Noortje Noy

WordPress is een van de populairste contentmanagementsystemen ter wereld. Je kunt er zonder veel technische kennis online content publiceren op je website of webshop. Ook kun je er zelfs helemaal je website in bouwen. Je kunt dat met code doen, helemaal from scratch, maar je kunt ook met een WordPress website builder werken. De builders maken je het een stuk gemakkelijker met verschillende templates als startpunt. We vertellen je er meer over.


Meet your trainer - John Oosterlaar

08 juni 2022 | Kaylee Oudshoorn

John is onze WordPress-koning! Wil je plug-ins als Oxygenbuilder en WooCommerce gebruiken? John legt uit hoe het moet. Daarnaast heeft hij veel ervaring in user interface, user experience, webdesign en interaction design. Hij geeft al ruim tien jaar trainingen en weet als geen ander hoe je een goede website bouwt. Zélfs als je weinig technische kennis hebt. We stellen hem graag aan je voor! 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

    Wachtwoord vergeten?