Blog

In 5 stappen aan de slag in podcast-wereld

29 juni 2020 | Noortje Noy

Twijfel je erover om een podcast te starten? Als je over een onderwerp kennis en content hebt die je graag wilt delen, zeggen wij: doen! Het is relatief makkelijk om je eigen podcast te maken, en je kunt de kosten laag houden. We vertellen je hoe je in 5 stappen je eigen podcast lanceert. 


Vacature Veelzijdig Office Manager | Trainingscoördinator

25 juni 2020 | Noortje Noy

Utrecht - Stationsplein | 32 uur per week.
Ben jij energiek, slim en betrouwbaar en houd jij van afwisseling en verantwoordelijkheid? Houd jij van een innovatieve, snelgroeiende omgeving waar geen dag hetzelfde is, waar jij een spilfunctie hebt en het draait om mensen en het structuren van een groeiende organisatie? Lees dan verder!


Ontwerp je carrière met Design Thinking

24 juni 2020 | Noortje Noy

Design Thinking is het duizenddingendoekje om problemen op te lossen. Ook jouw carrièrevraagstuk. 
Wat begon als een ontwerpmethode voor designers, groeide uit tot een multi-inzetbare manier om problemen op te lossen. Je kunt met Design Thinking zelfs carrièrevraagstukken oplossen.


5 tips voor sterke webteksten van onze huiscopywriter

15 juni 2020 | Noortje Noy

Copy kan een website maken of breken. Ga maar na: een dt-misser maakt zelfs het mooiste design lullig. Goede webcopy versterkt je merk, maakt je site beter vindbaar en activeert je bezoekers. Onze huiscopywriter Rosanne Koppert geeft 5 tips om betere webcopy te schrijven.


Deze podcasts over marketing en design zijn het luisteren waard

09 juni 2020 | Noortje Noy

Je kunt er bijna niet meer omheen, podcasts zijn hot. Ze zijn er in allerlei soorten en maten: over films, muziek, sport, met beroemdheden of experts, vaak een combinatie van van alles. Podcasts over marketing en design zijn er ook. Maar hoe weet je nou welke daarvan interessant zijn? We gingen voor je op zoek en vonden er 10 die het luisteren waard zijn. We zetten ze voor je op een rij. 


Toe aan een carrièremove? Train dan je soft skills

02 juni 2020 | Noortje Noy

In veel vacatures lees je vooral welke hard skills je voor een functie nodig hebt: dit diploma, zoveel jaar ervaring, deze certificaten. Maar of je opbloeit in een baan, wordt vooral door je soft skills bepaald. Naar schatting hangt zelfs 85% van je financiële succes af van je soft skills. Hoe werk je in een team, hoe ga je om met stress, wat is je communicatiestijl en neem je initiatief? Hieronder leggen we uit waarom het slim is om ook eens aan je soft skills te werken. 


Waarom innovatie zo belangrijk is

26 mei 2020 | Noortje Noy

Vorig jaar november schreven we over het belang van een goede innovatiestrategie. En de afgelopen maanden is innovatie alleen maar belangrijker geworden. Innovatie helpt je problemen te overwinnen. Bovendien blijkt dat bedrijven die innoveren, weerbaarder in de crisis staan dan organisaties die behoudend blijven. Cruciaal dus dat je ook in crisistijd competitief en wendbaar blijft. 


50 miljoen voor om- en bijscholing

22 mei 2020 | Noortje Noy

Het kabinet trekt 50 miljoen euro uit waarmee mensen vanaf juli online om- en bijscholing kunnen volgen. Werkgevers die de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) hebben aangevraagd worden verplicht hun werknemers te stimuleren om hier gebruik van te maken.


We zijn verhuisd!

18 mei 2020 | Noortje Noy

Samen met ons zusterbedrijf: Space to Create, zijn we van locatie verhuisd naar een prachtplek in Utrecht. We zijn nu nóg beter bereikbaar met het OV dan eerst. 


Tips voor geluk in tijden van Corona

08 april 2020 | Minke Havelaar

De coronacrisis raakt ons allemaal. Of je nu ZZP'er bent zonder opdrachten, ondernemer zonder business, of thuiswerk-ouder met bergen werk: we hebben het allemaal zwaar. Tegelijkertijd weten we dat bij de pakken neerzitten geen optie is. Maar hoe houd je je moraal op peil in deze stressvolle en onzekere tijd? We vroegen het onze trainer en psycholoog Dwayne Toemere. Hij is de psychologische literatuur ingedoken en heeft een aantal wetenschappelijke tips verzameld. Ook geeft hij je persoonlijk a…


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.