Blog

Webdesigner worden: creatief aan de slag!

20 maart 2023 | Noortje Noy

Je wilt een knop op je website toevoegen, zo gedaan, denk je misschien. Maar zorgvuldig nadenken over de plaatsing en kleur van de knop is heel belangrijk. Dit kan zelfs het verschil maken of een bezoeker op je website doorklikt of helemaal niet klikt, wat weer van invloed is op je uiteindelijke conversies. En daar wil je er natuurlijk zoveel mogelijk van! Een goed webdesign is hiervoor essentieel. Webdesign en webdesigner worden: we vertellen je er meer over.


3 redenen om jouw creativiteit te verbeteren

13 februari 2023 | Noortje Noy

Creativiteit is één van de belangrijkste skills, voor nu en in de toekomst. Het helpt je om uitdagingen aan te gaan, nieuwe oplossingen te bedenken en je vaardigheden en talenten te ontwikkelen. En creativiteit maakt je gelukkig! We vertellen je meer over creativiteit en het belang ervan. 


Vind de juiste opleider voor een STAP-budget cursus

09 februari 2023 | Noortje Noy

“Volg een STAP-budget cursus bij ons!”, je hoort het inmiddels overal. Er zijn zoveel keuzes, dat het alleen maar lastiger wordt om de juiste opleider en cursus te vinden. We begrijpen hoe belangrijk het is om zeker te weten of een opleider betrouwbaar is en of ze een STAP-budget cursus aanbieden. We vertellen je er meer over. 


Vacature: Content Marketeer

07 februari 2023 | Evy Brans

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste content marketeer. Ben jij dat en wil je werken voor de leukste opleider van Nederland? Lees dan verder!


De beste webshop software voor een succesvolle online winkel

06 februari 2023 | Noortje Noy

Wil jij aan de slag met het online verkopen van producten? Laten we eerlijk zijn, starten met een webshop kan best een beetje ingewikkeld zijn, vooral als technologie niet jouw sterkste punt is. Gelukkig is er veel verschillende software waarmee je een prachtige webshop kunt creëren, ongeacht je technische vaardigheden. We vertellen je over de beste webshop software.


Investeer in je toekomst met een persoonlijk ontwikkelbudget

02 februari 2023 | Noortje Noy

Met een continu veranderende arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen. Sommige banen zijn onzeker, terwijl er tegelijkertijd weer nieuwe banen ontstaan. Om je positie in de arbeidsmarkt te versterken is het dus belangrijk om relevant te blijven en te investeren in je persoonlijke groei. Hiervoor kun je een persoonlijk ontwikkelbudget inzetten. Misschien ontdek je onderweg zelfs wel een nieuwe passie en kies je ervoor om te switchen van loopbaan. Er zijn diverse …


Vacature: Operationeel Manager

27 januari 2023 | Evy Brans

Wil jij meewerken aan de groei van een dynamische organisatie? Dan zit jij goed bij ons. We zijn op zoek naar een enthousiaste Operationeel Manager. Ben jij dat? Lees dan verder!


De 5 beste planapps: een overzichtelijke, online planning maken

23 januari 2023 | Noortje Noy

Om je ambities en dromen waar te maken, is het belangrijk dat je je aan een planning houdt. Of je nu ondernemer bent en je business wilt laten groeien, in loondienst en naast je baan door wilt ontwikkelen, of dat je persoonlijke doelen hebt, zoals een gezonder leven. Een overzichtelijke planning is de sleutel tot succes. Met diverse planapps kun je efficiënt en gemakkelijk een online planning maken, zodat je al je to do’s overzichtelijk op één plek hebt staan. Ook kun je werken met verschil…


Een cursus met het STAP budget volgen: zo werkt het

19 januari 2023 | Noortje Noy

De Nederlandse overheid heeft iets moois voor jou! Ieder jaar wordt er een pot geld vrijgemaakt speciaal voor scholing: het STAP-budget. Daarmee kun je tot 1000 euro (inclusief btw) per jaar besteden aan een opleiding, training of cursus. Of je nu werkt, werkzoekend bent of zelfstandige bent, het is voor iedereen die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het STAP-budget stelt iedereen in staat om te leren en groeien, en zorgt ervoor dat je kunt ontdekken wat je nu echt leuk vindt. Dus,…


Het belang van jezelf verkopen en hoe je het goed doet

09 januari 2023 | Noortje Noy

Bied je als ondernemer een dienst of product aan? Of ben je als medewerker op zoek naar een nieuwe baan? Dan moet je goed voor de dag komen en jezelf verkopen. Maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Waar de één een geboren spreker is, krijgt de ander al zwetende handjes bij de gedachten aan een gesprek met een onbekende. Regel nummer één: blijf jezelf, en wees eerlijk en open. Dan nog kunnen je zenuwen natuurlijk hun parten spelen. Gelukkig zijn er verschillende tips die je kunt toep…


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.