Blog

Grip op je leven met persoonlijk leiderschap

11 februari 2021 | Noortje Noy

Persoonlijk leiderschaps-skills zijn belangrijker dan ooit in deze tijden van thuiswerken, verandering en onzekerheid. Wanneer je ze effectief inzet, heeft dat een positieve impact op je werk, gezondheid, persoonlijke groei en je relaties. Kortom: je krijgt meer grip op je leven. We vertellen je meer over persoonlijk leiderschap, en hoe je er nu al mee aan de slag kunt gaan.


Competence Factory is een Great Place to Work!

09 februari 2021 | Noortje Noy

Op 8 februari 2021 heeft Competence Factory het certificaat ‘Great Place to Work’ behaald. Op basis van een anoniem medewerkersonderzoek waarbij je minstens 70% moet scoren, hebben we 92% gehaald. Dat certificaat hebben we dus ruimschoots in the pocket! 


3 redenen waarom het slim is om nu al met Google Analytics 4 te beginnen

04 februari 2021 | Noortje Noy

Eind vorig jaar lanceerde Google de nieuwe Analytics-tool: Google Analytics 4 (GA4). Deze brengt de klantreis completer in beeld, over verschillende kanalen. En dankzij allerlei voorspellende functies zie je beter hoe je deze inzichten effectief kunt benutten. We geven je 3 redenen waarom het slim is om nu al te beginnen met GA4.


Beste opleider van het jaar 2020!

01 februari 2021 | Noortje Noy

Ieder jaar roept Springest.nl, de grootste vergelijkingssite voor opleidingen in Nederland, de beste opleider uit van het jaar in een aantal categorieën. Dit doen ze op basis van de reviews die cursisten dat jaar hebben geschreven. Vorig jaar werden we uitgeroepen tot tweede beste opleider van het jaar in de categorie marketing. Dit jaar werden we eerste!

We zijn onze trainers ontzettend dankbaar en natuurlijk ook alle cursisten die de mooie reviews hebben achtergelaten!


Meet your trainer - Yuen Yen Tsai

28 januari 2021 | Noortje Noy

Eigenaar worden van je eigen leerproces en -resultaten, daar draait het in de trainingen van Yuen Yen om. Dat betekent: kansen pakken, veel proberen en (vooral) falen. Het heeft Yuen Yen gebracht waar ze nu is met haar bedrijf Make Me See. Als zelfstandig Design Thinking-facilitator steekt ze je aan met de ‘play-mindset’, waarin je licht en luchtig leert leren. En dat zorgt voor succes. Sinds mei vorig jaar versterkt ze het team van Competence Factory. We stellen haar aan je voor. 


Social media must knows voor 2021

25 januari 2021 | Noortje Noy

Het nieuwe jaar is aangebroken, en weer zit social media in de lift. Met steeds meer nieuwe platformen en mogelijkheden die binnen no-time massaal gebruikt worden. Er is een aantal trends waar jij in 2021 je voordeel mee kunt doen. We zetten ze voor je op een rijtje.


Webinar Zakelijk tekenen: dit heb je gemist

21 januari 2021 | Noortje Noy

Afgelopen dinsdag was het webinar ‘Zakelijk tekenen, beter met beeld’. Trainer en zakelijk tekenaar Marieke van der Velden nam ruim 200 deelnemers mee in de wereld van het visueel notuleren en liet zien dat echt iedereen dat kan! Met handige tips en tricks, ben je nu helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Of kon je er niet bij zijn? In dat geval zetten we de belangrijkste informatie nog eens voor je op een rijtje.


Ik was altijd al voorstander van visuele content - Alumnus Cemile

14 januari 2021 | Noortje Noy

Onlangs rondde Cemile Kara haar opleiding Visual Storytelling af. De opleiding gaat over het combineren van tekst en beeld. Om optimaal te communiceren, wil je namelijk beide ‘talen’ kennen. Cemile kent en beheerst ze na de trainingen Zakelijk Tekenen, Infographics Maken, Visuele Contentcreatie en Online Storytelling. We stelden haar een paar vragen over de opleiding.


3 tips om creatiever te denken

11 januari 2021 | Noortje Noy

Om goed met veranderingen om te kunnen gaan en waardevolle, originele ideeën en oplossingen te bedenken, is creativiteit onmisbaar. Creativiteit maakt je innovatief. Maar hoe doe je dat, creatief zijn? Goed nieuws, iedereen kan het! Trainer en graphic designer Marieke Riks geeft je 3 tips om met jouw creativiteit aan de slag te gaan.


Meet your trainer - Axel Hommenga

04 januari 2021 | Noortje Noy

Organisaties hebben vaak goede ideeën, maar vinden het lastig om te kiezen waar ze in moeten investeren. Daar helpt freelancer Axel ze bij. Door ideeën data-gedreven te testen, kan hij kansrijke concepten aanwijzen en laten groeien. Hiervoor gebruikt hij verschillende digitale marketingtechnieken en -tools. Sinds oktober versterkt Axel het trainersteam van Competence Factory. We stellen hem aan je voor.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.