Blog

Volg de opleiding UX Design Master en ontvang een post-hbo diploma 

21 juni 2021 | Noortje Noy

Een primeur: UX Design Master is onze eerste opleiding met een post-hbo accreditatie! Dit betekent dat je een officieel, erkend diploma krijgt als je de opleiding succesvol afrondt. Bovendien staat een post-hbo accreditatie voor kwaliteit. Zo weet je zeker dat de opleiding ook echt een investering is. En nog een extraatje om het te vieren: schrijf je nu in en studeer gratis af!


Alles over jouw post-hbo diploma

17 juni 2021 | Noortje Noy

Wil jij je ontwikkelen binnen je vakgebied en je cv een upgrade geven? Wij bieden verschillende (geaccrediteerde) post-hbo opleidingen aan, die je goed kunt combineren met werk. 


Meet your trainer - Jing Foon Yu

14 juni 2021 | Noortje Noy

Jing ontwerpt en begeleidt digitale teamsessies. Denk aan workshops en hackatons, maar ook samen een visie ontwikkelen of strategie bepalen. Insteek: niet bij, wel met elkaar. Belangrijk, want zeker nu is goed op afstand samen kunnen werken een must. Deelnemers zijn superenthousiast als ze met Jing aan de slag zijn geweest. Sinds februari versterkt ze het trainersteam van Competence Factory. We stellen haar aan je voor. 


Een 9,2: hoe doen we dat eigenlijk?

10 juni 2021 | Noortje Noy

Bij Competence Factory scoren we al jaren boven de negen op reviewplatforms Springest, Feedback Company en Google. En daar zijn we behoorlijk trots op! Afgelopen jaar zijn we dankzij onze mooie cijfers uitgeroepen tot de Beste Marketing-opleider van 2020, en werden we de op twee na beste grote opleider van Nederland. Ook zijn we dit jaar tweede geworden in de Emerce top-100. Reviews zijn voor ons natuurlijk superbelangrijk. Maar ook voor jou, want ze helpen je een goede keuze te maken in het eno…


Subsidie voor professionals werkzaam in de culturele en creatieve sector

07 juni 2021 | Noortje Noy

Ben jij werkzaam in de culturele of creatieve sector en wil je je professioneel doorontwikkelen? Dan kun je een subsidieaanvraag doen bij het programma Permanente Professionele Ontwikkeling (Werktuig PPO). Werktuig PPO is een subsidie vanuit de overheid waarbij je een deel van je opleiding vergoed krijgt. We vertellen je er meer over.


Praktijkcase: 18% conversiestijging in één jaar

31 mei 2021 | Noortje Noy

Hoe Eva in één jaar 18% conversiestijging wist te bereiken voor haar klant met een gepersonaliseerde candidate journey 

Voor IT-bedrijf Topicus ging marketing automation-expert Eva aan de slag. Doel: meer sollicitaties voor IT functies. Door marketing automation in te schakelen voor gepersonaliseerde content op de website voor deze doelgroep, werden mooie resultaten behaald. Zo is bijna de helft (40%) van de sollicitaties het afgelopen jaar in aanraking geweest met deze gepersonaliseerde c…


Event Data Driven Marketing Factory 27 mei

27 mei 2021 | Noortje Noy

Welke data heb je nodig om effectieve marketing campagnes op te zetten? En hoe zorg je ervoor dat je jouw campagnes vervolgens ook goed kunt monitoren zodat je op tijd kunt bijsturen en de regie houdt over de beoogde resultaten? Kortom: hoe maak je een goed stappenplan om data gedreven aan de slag te gaan? Onze experts namen gister bijna 100 mensen mee in de wereld van data driven marketing. Was je er niet bij? Niet getreurd! Lees hier over de avond en bekijk de opname.


Local SEO: Zo kom je met jouw bedrijf bovenaan in Google

18 mei 2021 | Clarissa Filius

Bovenaan in Google staan, dat willen we allemaal! Met SEO zul je veel tijd en energie in je website moeten steken om resultaten te boeken. Maar met Local SEO kun je al binnen een korte tijd jouw zichtbaarheid vergroten in Google, zowel in de organische zoekresultaten als in Google Maps. 


Meet your trainer - Laurens Tienkamp-Beishuizen

13 mei 2021 | Noortje Noy

Laurens is zelfstandig strategisch adviseur employer branding en recruitment marketing - een hele mond vol. Kort gezegd helpt hij organisaties zichzelf te presenteren als aantrekkelijke werkgever, maar hij regelt ook directe werving via social media. In februari startte Laurens als trainer bij Competence Factory. We stellen hem aan je voor. 


5 verleidingstechnieken voor jouw online communicatie

10 mei 2021 | Letty de Nijs

Newsflash! We zijn niet zo rationeel als dat we denken. Ons brein is geprogrammeerd om snelkoppelingen te maken: aannames. Je maakt daardoor systematische patronen van onlogisch denken en gedrag. Deze “tekortkomingen” worden cognitieve vooroordelen genoemd. Door als marketeer in je communicatie slim gebruik te maken van deze tekortkomingen, kun je het onbewuste, niet-rationele brein verleiden om in te gaan op je boodschap. In dit artikel geef ik je vijf technieken die je kunt toepassen op jo…


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.