Blog

50 miljoen voor om- en bijscholing

22 mei 2020 | Noortje Noy

Het kabinet trekt 50 miljoen euro uit waarmee mensen vanaf juli online om- en bijscholing kunnen volgen. Werkgevers die de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) hebben aangevraagd worden verplicht hun werknemers te stimuleren om hier gebruik van te maken.


We zijn verhuisd!

18 mei 2020 | Noortje Noy

Samen met ons zusterbedrijf: Space to Create, zijn we van locatie verhuisd naar een prachtplek in Utrecht. We zijn nu nóg beter bereikbaar met het OV dan eerst. 


Tips voor geluk in tijden van Corona

08 april 2020 | Minke Havelaar

De coronacrisis raakt ons allemaal. Of je nu ZZP'er bent zonder opdrachten, ondernemer zonder business, of thuiswerk-ouder met bergen werk: we hebben het allemaal zwaar. Tegelijkertijd weten we dat bij de pakken neerzitten geen optie is. Maar hoe houd je je moraal op peil in deze stressvolle en onzekere tijd? We vroegen het onze trainer en psycholoog Dwayne Toemere. Hij is de psychologische literatuur ingedoken en heeft een aantal wetenschappelijke tips verzameld. Ook geeft hij je persoonlijk a…


Online Masterclasses met focus op Coronacrisis

25 maart 2020 | Minke Havelaar

We kregen van veel alumni het verzoek om online trainingen te bieden. Daarom zijn onze trainers en Learning Experience (LX)-designers hard aan het werk gegaan om nieuwe leerervaringen te ontwerpen. Ons uitgangspunt was: hoe kunnen we professionals skills bieden die hen helpen deze uitdagende tijd door te komen? Daaruit kwam een serie Online Masterclasses met een focus op de huidige Coronacrisis.


Gratis Webinar: Zakelijk Tekenen met je Kids op dinsdag 24 maart 2020

19 maart 2020 | Sanne Lichtendahl

Thuiswerken terwijl de scholen zijn gesloten? Help!!! Hoe doe je dat? Tijdens het gratis webinar 'Zakelijk Tekenen met Kids' delen we 10 tips om tekenen in te zetten voor een soepele thuissituatie. Samen visualiseren zorgt voor structuur, onderling begrip en vooral veel lol. 


We mogen weer van start op locatie!: FAQ

12 maart 2020 | Minke Havelaar

De afgelopen weken hebben ook wij ons steentje bijgedragen aan de gezondheid van het land, door thuis te werken en de fysieke trainingen te verplaatsen of online door te laten gaan. Vanaf 1 juni mogen we de draad gelukkig weer oppakken. We verheugen ons er enorm op om jullie weer te mogen ontvangen op onze gloednieuwe locatie in Utrecht.

Geüpdatet: 18 mei 10:28 uur


Google Factory: de highlights en de party pics

27 februari 2020 | Sanne Lichtendahl

Elk kwartaal openen we onze factory-deuren voor ons netwerk van online marketeers, communicatieprofs, innovators, creatieven, webdevelopers en UX-designers. Vanavond stond in het teken van Google. Met ruim 150 bezoekers waren we weer volledig uitverkocht.

 
Geen saaie presentaties, maar 5 actieve workshops van onze trainers. De bezoekers zijn aan de slag gegaan met SEO, lokale campagnes, Analytics, Datavisualisatie en YouTube. Wát een energie en positiviteit bij de deelnemers! Hier de hig…


Waarom het een goed idee is om je in branding te verdiepen

17 februari 2020 | Noortje Noy

Vind je merkpositionering interessant, wil je er meer van weten, maar moet je jezelf er nog van overtuigen dat het de investering waard is? Geen zorgen, je serieus verdiepen in branding is echt een goed idee. Zeker omdat merkpositionering (of ‘branding’ dus) in het digitale tijdperk steeds belangrijker wordt. We geven je 3 redenen om de knoop door te hakken.


Competence Factory neemt opleider How & Knower over

20 januari 2020 | Minke Havelaar

Competence Factory heeft How & Knower overgenomen. Dit Groningse instituut werd in oktober 2019 failliet verklaard, maar zal onder de vlag van Competence Factory trainingen blijven aanbieden op het gebied van online marketing. 


Van een Open Space de boksring in: dit was de trainersdag

16 januari 2020 | Noortje Noy

Hoe ga je om met niveauverschillen in je groep, hoe hou je cursisten ook na je training betrokken, en wat heb je eigenlijk nodig om een future-proof training te geven? Op de laatste Competence Factory-trainersdag lokten deze en andere vragen discussies uit, die weer tot frisse ideeën en onverwachte oplossingen leidden. Tot een mystery guest aan het gepraat een einde maakte en de ‘Open Space’ veranderde in een boksring. Hier een recap van de jaarlijkse trainersdag.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.