Blog

5 tips om je personal skills te ontwikkelen

22 december 2020 | Noortje Noy

Bij sollicitaties zijn je personal skills bijna net zo belangrijk als je technische vaardigheden. Hoezo? Mailen met klanten, samenwerken met collega’s en bellen met belangrijke stakeholders: het zijn allemaal dagelijkse bezigheden waarbij vertrouwen, empathie en communicatieve vaardigheden onmisbaar zijn. Arbeids- en organisatiepsycholoog Dwayne Toemere geeft je 5 tips om je personal skills verder te ontwikkelen.


Zakelijk tekenen, visuals van onze trainers

14 december 2020 | Noortje Noy

Zakelijk tekenen, of ‘graphic recording’, is meer dan even wat neerkrabbelen op papier. Door deze visuele notities heb je na een meeting geen notulen, maar tekeningen. De ideeën, voorbeelden en oplossingen die je bespreekt, vertaal je helder en aantrekkelijk naar beeld. Zo hebben jouw visualisaties veel impact! 

Hoe dat eruit ziet? Hieronder hebben we een paar voorbeelden van onze trainers Anne Zeegers en Marieke van der Velden.


Contentmarketing: iets voor jou?

04 december 2020 | Noortje Noy

Je kunt op verschillende manieren naar marketing kijken en het toepassen. Voor elke vorm is er een specialist. Social mediamarketeer, affiliate marketeer, data driven marketeer: noem maar op! Vandaag leer je meer over werken als contentmarketeer. Waar houdt die zich eigenlijk mee bezig? En is het misschien jouw future job?


Als eigenaar was deze opleiding essentieel - Alumnus Maarten Koolen

24 november 2020 | Noortje Noy

Maarten Koolen is eigenaar en oprichter van twee merkenbureaus. Eerder dit jaar volgde hij de opleiding Google Ads Certified Professional. Tijdens de opleiding leerde hij om via zoekmachines te adverteren en alles uit Google Ads te halen. We stelden hem een paar vragen.


Local SEO: jouw vestiging in de local 3-pack

17 november 2020 | Noortje Noy

Fiets kapot? Grote kans dat je even op Google naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker zoekt. Je wilt snel geholpen worden. Door wie maakt niet uit, als jij maar weer kunt fietsen. ‘Lokale’ zoekopdrachten worden meestal op mobiel gedaan, en váák. 4 op de 5 consumenten gebruiken zoekmachines om lokale informatie te zoeken. Dus hoe zorg je dat jouw vestiging bovenaan in de zoekresultaten komt?


Klaar voor mijn volgende baan! - Alumnus Wendy

10 november 2020 | Noortje Noy

Vorige maand rondde Wendy Fleuren - Beemer de opleiding Contentmarketeer af. Met de nieuwe verzameling aan marketingskills die ze tijdens de opleiding heeft opgedaan is ze weer helemaal klaar voor een baan. Strategieën ontwikkelen, verhaallijnen uitdenken én sterke content neerzetten: Wendy kan het allemaal. Als contentmarketeer heeft ze verstand van een hoop specialismen. We stelden haar een paar vragen.  


Trainen op locatie mag weer! Corona: FAQ

04 november 2020 | Noortje Noy

Geüpdatet op 24/02/2021

Goed nieuws! Vanaf 3 maart mogen we weer open. Langzaam maar zeker krijgen we stukjes van ons oude leven terug en kunnen we de draad hopelijk weer gaan oppakken. We zijn blij dat we weer open mogen, maar zolang COVID-19 een gevaar vormt, volgen we de RIVM-adviezen strikt op. Vragen over je training, de richtlijnen of iets anders? Hier geven we antwoord op de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.


Persuasie-technieken: ben jij een Smuggler of een Sleuth?

02 november 2020 | Noortje Noy

Je hebt het woord vast wel eens horen vallen: persuasie. Ook op onze website komt het regelmatig voorbij, bijvoorbeeld in de trainingen Persuasive Communication, Persuasive Design en Persuasive Copywriting. Maar wat betekent ‘persuasie’ nou, en welke aanpak kies je om ‘persuasief’ te zijn? Ben jij een Smuggler, of een Sleuth?


3 tips van branding specialist Leila Mulder

26 oktober 2020 | Noortje Noy

Branding is mega-belangrijk. Want met een sterk merk dat (online) opvalt, onderscheid je je in de markt - en voorkom je dat mensen na één Google-zoekopdracht alweer weg zijn. Daarbij komt dat je duurzamere relaties opbouwt als je vanuit een heldere visie en missie communiceert. Onze branding-specialist Leila Mulder geeft drie tips voor als je je merk wilt versterken. 


Adverteren via Google Shopping: zo doe je het goed

20 oktober 2020 | Noortje Noy

Voor veel e-commerce bedrijven is het een onmisbaar onderdeel in hun marketingstrategie: Google Shopping. Met deze zoekmachine-optie kunnen consumenten de producten die ze zoeken, direct met elkaar vergelijken. Vaak zitten die zoekers al dicht tegen een aankoop aan. Maar hoe zorg je ervoor dat ze hun winkelwagentje in jóuw webshop vullen? We leggen je uit hoe Google Shopping precies werkt én wat je ermee kunt.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.