Blog

Vacature: Word jij onze Accountmanager B2B?

18 november 2019 | Minke Havelaar

Wil je deel uit te maken van het team achter één van de leukste en snelst groeiende opleidingsinstituten van Nederland? Heb je een Bachelor in Commerciële economie, Marketing of Communicatie en enige jaren werkervaring? We zijn op zoek naar een enthousiaste Accountmanager voor onze incompany (B2B) trainingen en opleidingen. Ben jij dat? Lees dan verder!


Performance marketing in de toekomst: minder uitvoering, meer strategie

01 november 2019 | Noortje Noy

Hoe ziet de toekomst van performance marketing eruit? Best een interessante vraag, want steeds meer taken binnen het vak worden geautomatiseerd. Zo hoef je dankzij de nieuwste Smart Bidding-technologie van Google eigenlijk nooit meer handmatig te bieden op advertenties. Dat doet het algoritme voor je. Kunnen alle performance marketeers dus op sabbatical? Nou, nee. Er moet nog wel iemand overblijven die de regie voert. 


3 dingen om je in te verdiepen als je videocontent maakt

21 oktober 2019 | Noortje Noy

Af en toe kom je er een tegen: zo’n video die leuk geprobeerd is, maar niet uit de verf komt. Iemand staat voor een wandje te praten, de camera wiebelt, de kleuren zijn flets, het geluid is hol. Beetje Bredase Stadspartij, zeg maar. Als professional wil je natuurlijk niet zó voor de dag komen. Toch is een goede video maken makkelijker gezegd dan gedaan. Hoewel er veel programma’s bestaan waarmee je je filmpjes naar een hoger niveau edit, is de grootste winst nog altijd te halen bij de basis…


‘Future Jobs’-Radiospot. Wat doe jij in 2025?

08 oktober 2019 | Minke Havelaar

‘Het is vrijdag. 10 maart 2025. Je bent Augmented Reality Designer. Je salaris? 90K per jaar.’ Zo begint een van de drie radiospots van Competence Factory die sinds deze maand op Sublime FM te horen zijn. De commercials horen bij onze ‘Future Jobs’-campagne die we de komende maanden uitrollen. Hierin nemen we je mee naar de toekomst, waarin nieuwe banen zijn ontstaan op het snijvlak van tech, strategie en creatie.


''Competence Factory leert cursisten denken als een ontwerper'' - interview met Fieke Sluijs en Minke Havelaar in MarketingTribune

07 oktober 2019 | Ruben Groenman

De interesse voor Design Thinking groeit, ook in marketingland. Dat zien Fieke Sluijs en Minke Havelaar van Competence Factory heel duidelijk, want de opleiding Design Thinking is razend populair. Het duo vertelt waarom er nu zo veel belangstelling voor is.


Winactie Visual Storytelling Factory

30 september 2019 | Minke Havelaar

Bezoekers van de Visual Storytelling Factory konden donderdag een training naar keuze winnen. Hoe? Door hun visual story van het event op de goodie bag te tekenen. Wow, we zijn zwaar onder de indruk van de creatieve inzendingen! Check ze hieronder.


"Iedereen is creatief" - interview met Competence Factory CEO René Steuer in Metro special

27 september 2019 | Minke Havelaar

Hoe word je gelukkig in je werk? René Steuer, oprichter van opleidingsinstituut Competence Factory, inspireert mensen naar werk dat bij hen past. ''Je komt het verst vooruit als je je creativiteit ontdekt en je passie volgt.''


Visual Storytelling Factory - visual notes

27 september 2019 | Minke Havelaar

Het uitverkochte event Visual Storytelling Factory trok gisteravond een recordaantal bezoekers. Met 150 man verdeeld over vijf zalen zat ons pand aan de Catharijnesingel gezellig vol. Bezoekers gingen in drie parallelle workshoprondes aan de slag met hot topics als contentcreatie, infographics, zakelijk tekenen, online storytelling en graphic recording. Hier de visual notes van de avond, met dank aan onze trainer en graphic recorder Fieke Sluijs!


Alle kennis compleet voor de stap naar ondernemerschap

20 augustusus 2019 | Noor Trommelen

Maak kennis met Daan Boekhoorn, founder van Converseon: een onlinemarketingbureau gevestigd in Weesp. Zelfstandig ondernemer worden was een spannende stap met een pasgeboren zoontje, maar met de Google Master-opleiding achter de rug én vijf Google-certificaten op zak waagde hij de sprong. We spreken Daan over zijn leven voor, tijdens én na zijn opleiding bij Competence Factory. 


Adobe Animate of Adobe After Effects: wanneer gebruik je wat?

16 juli 2019 | Minke Havelaar

Maak je video animaties, dan werk je waarschijnlijk met Adobe Animate of Adobe After Effects. Maar wat is nu het verschil tussen de twee? Wanneer gebruik je het één en wanneer het ander? Deze vraag krijgen wij vaak van geïnteresseerden in onze trainingen Adobe Animate en Adobe After Effects. Daarom zochten we het voor je uit.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.