Onze visie op leren

Als opleidingsinstituut weten we één ding zeker: de toekomst vraagt niet alleen om harde skills. Wat we nodig hebben is een combinatie van creativiteit, een intrepreneurial mindset en everyday skills. En geloof ons: iedereen heeft die kwaliteiten in zich en kan deze skills leren! In al onze programma's word je uitgedaagd om creatief, analytisch en kritisch te denken. Of je nu een training Zoekmachineoptimalisatie (SEO) volgt, of een opleiding tot Innovation Manager. Tenslotte leer je met je hele lichaam, niet alleen met je hoofd. We stimuleren de zintuigen met kleurrijke ruimtes, daglicht, groen, lekker en gezond eten, en een korte wandeling tijdens de lunch. Whole brain learning heet dat - dwarsverbindingen tussen linker- en rechterhersenhelft waardoor kennis beter landt en beklijft.

 

Future jobs-perspectief

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden we cursisten voor op hun future jobs. In het traditionele onderwijs blijft creativiteit onderbelicht, terwijl het World Economic Forum dit als één van de belangrijkste skills aanmerkt — voor nu en in de toekomst. Competence Factory legt juist op creativiteit de nadruk. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. We doen niet mee aan de sombere beschouwingen over technologie en banen die verdwijnen door robots. We laten een nieuw geluid horen: er ontstaan allerlei andere, nieuwe banen (denk aan data-scientist, AR-designer, innovatiemanager of chief design officer). En daar moet en kan je je nu op voorbereiden in een creatieve setting.

 

Events

Het is belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste updates binnen jouw vakgebied. Omdat we hier graag aan bijdragen, organiseren we gedurende het jaar verschillende events, zoals gratis webinars; die we iedere maand organiseren, factories; waarbij we onze deuren openen voor ons netwerk om te inspireren en toffe mensen te ontmoeten en een inspiratiereis; jaarlijks naar het Europese hoofdkantoor van Google in Dublin. Bekijk onze eventpagina voor alle upcoming events!

 

Transparant over prijs en locatie

Transparantie vinden we belangrijk. Of eigenlijk, cruciaal. Want hoe goed onze trainingen ook zijn, van kleine lettertjes en onverwachte wijzigingen word jij niet blij. Daarom zijn we open over onze tarieven: je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Boek je last-minute of meerdere trainingen achter elkaar, dan ben je voordeliger uit. Daarnaast zijn onze trainingen altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station. Misschien moet je dus de trein of auto pakken, maar je weet zeker dat jouw training niet verplaatst wordt naar een andere plek.

 

Trainingen die doorgaan

We kunnen niet garanderen dat ál onze trainingen áltijd doorgaan. Dat hangt af van het aantal deelnemers; het minimum is zes. Wel plannen we elke maand onze Top 10-trainingen in. Die gaan sowieso door, ook als er een keer wat minder aanmeldingen zijn. Boek je een Top 10-training, dan kun je dus snel starten en word je nooit omgeboekt naar een andere dag.

 

Onze missie

Waarom we opleidingen verzorgen? We willen dat iedereen, net als wij, ‘s ochtends opstaat en denkt: ‘Yes, ik mag weer naar m’n werk!’. Dat kan natuurlijk alleen wanneer je een beroep hebt dat bij je past. Maar wat ook meespeelt is: heb je het idee dat je goed bent in wat je doet? En kun je je creatieve ei kwijt in je werk? Een opleiding helpt bij al deze zaken. Je komt erachter wat je goed ligt, je ontwikkelt de skills die je nodig hebt, en je wordt uitgedaagd om verdieping te zoeken in je job. Jij fluitend naar je werk, dat is waar we voor gaan.

 

NRTO-keurmerk

Volg je een training of opleiding bij Competence Factory? Dan weet je dat je goed zit. We hebben namelijk het NRTO-keurmerk. Dit betekent dat we aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn transparant over onze producten en diensten, hebben een goede dienstverlening, zetten deskundig personeel in en meten de klanttevredenheid.

 

Beste opleider van het jaar 2020!

Competence Factory is uitgeroepen tot beste opleider van het jaar 2020! Onze opleidersscore op vergelijkingssite Springest.nl is het hoogste in de branche: cursisten beoordelen ons met gemiddeld een 9,3. Al onze trainers zijn praktijkspecialisten die hun kennis delen in actieve colleges, waarin jouw leerdoel centraal staat en je vooral veel dóet. Zo zorgen we dat de stof blijft hangen en je echt iets aan de training hebt. Dus, wanneer zet jij je eerste stap naar een sprong vooruit?

 

#2 in de Emerce top 100

Elk jaar selecteert Emerce de best presterende dienstverleners in marketing en e-business: de Emerce 100. Dat doen ze op basis van een uitgebreid imago-onderzoek. In 2021 stond Competence Factory op de tweede plek in de categorie ‘Opleidingen & trainingen’! Lees meer over deze overwinning.

 

Great Place to Work

Op 9 februari 2022 heeft Competence Factory voor de tweede keer het certificaat ‘Great Place to Work’ behaald. Op basis van een anoniem medewerkersonderzoek waarbij je minstens 70% moet scoren, hebben we 90% gehaald. Dat certificaat hebben we dus ruimschoots in the pocket! Lees meer over het Great Place to Work certificaat.

 

Onze locatie

In de locatie zit veel aandacht, tijd en liefde. De ruimtes zijn ingericht met een oog op creativiteit en inspiratie. Zo is er in elke ruimte een whiteboard muur en liggen er meer dan genoeg spullen klaar om je creativiteit te uiten: van post-it notes voor een freewriting brainstorm, tot aan whiteboardstiften voor een woordenweb op de muur. Naast veel lichtinval, ben je voorzien van hoge kwaliteit bureaustoelen om jouw training zo comfortabel mogelijk door te brengen. Alvast een kijkje nemen? Tanya neemt je mee!

 

Daarom kies je voor Competence Factory

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • Kleine groepen, waarin ieder's praktijksituatie uitgebreid aan bod komt
  • Inspirerende trainers; gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk die er lol in hebben om hun kennis te delen
  • We zetten creativiteit vóór kennis en inspireren je continue. 
  • Transparante prijzen, nooit bijkomende kosten
  • Centraal gelegen locaties - we zitten centraal in Utrecht. In Amsterdam en Rotterdam verzorgen we trainingen op aanvraag
  • Onze 10 populairste trainingen gaan altijd door. Geen gedoe dus met verplaatsingen. Dat beloven we.
  • We krijgen al dertig jaar zeer hoge waarderingen van onze cursisten en studenten. We zijn mede daarom recentelijk uitgeroepen tot beste Marketing opleider van het jaar. En tweede in de Emerce top 100. Oprichter René Steuer verteld hier hoe dat in ons DNA zit.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.