Futureproof

Competence Factory is dé futureproof Creative Business School. Met veel aandacht voor kwaliteit en service bereiden we al ruim dertig jaar professionals voor op hun toekomstige banen. Vandaag de dag zijn we nog altijd trendsetter met trainingen en opleidingen in onder andere Online Marketing, Webdesign, UX Design en Design Thinking.

Onze visie op leren

Als opleider weten we dat de toekomst meer vraagt dan alleen hard skills. Wij geloven in een combinatie van creativiteit, ondernemersmentaliteit en alledaagse vaardigheden. Iedereen bezit deze kwaliteiten of kan ze leren. Onze programma’s dagen je uit om creatief, analytisch en kritisch te denken, of je nu een training in content marketing volgt of een opleiding tot innovatie manager. Daarmee brengen wij niet alleen kennis over, maar willen we ook inspireren, verhalen vertellen en netwerken stimuleren.

 

Creativiteit en doen

Wij organiseren trainingen en opleidingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. In tegenstelling tot het traditionele onderwijs, waar creativiteit vaak onderbelicht blijft, erkennen wij het als één van de meest cruciale vaardigheden voor het huidige tijdperk en de toekomst.

Onze trainingen zijn ontworpen om je niet alleen te voorzien van de benodigde kennis op het gebied van creatie, strategie en technologie, maar ook om je te leren hoe je effectief kan handelen in een snel veranderende omgeving.

 

Inspirerende evenementen

De één ontwikkelt zich het beste tijdens een opleiding of training, de ander laat zich liever inspireren tijdens een evenement. Ook dat hebben wij jou te bieden met inspirerende evenementen in binnen- en buitenland. Een geweldige manier om te leren en in contact te komen met een rijk netwerk van professionals. Bekijk onze event pagina voor aankomende evenementen.

 

Onze missie

Bij Competence Factory streven we ernaar om meer te doen dan alleen trainingen en opleidingen aanbieden. Onze missie is eenvoudig: We willen dat iedereen dezelfde opwinding voelt die wij elke ochtend ervaren wanneer we uit bed stappen en denken: ‘Yes, ik mag weer naar m’n werk!’. We begrijpen dat dit gevoel samenhangt met verschillende factoren, zoals de overtuiging dat je goed bent in wat je doet en de mogelijkheid om je creativiteit volledig tot uiting te brengen.

Wij bieden trainingen en opleidingen die niet alleen gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt, maar ook op het verkennen van jouw passies en talenten.
Wij beschouwen trainingen en opleidingen als een waardevolle investering in jezelf en jouw ontwikkeling. Dit met als doel niet alleen je professionele vaardigheden te versterken, maar ook te streven naar een carrière die je met trots en plezier aangaat.

 

NRTO-keurmerk

Volg je een opleiding of training bij ons? Dan weet je dat je goed zit. We hebben namelijk het NRTO-keurmerk. Dit betekent dat we aan een aantal voorwaarden voldoen, gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

 

FD Gazelle 2023

FD Gazellen 2023Wij hebben één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland in ontvangst mogen nemen; wij zijn namelijk FD Gazelle! Daarin kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien.

 

Beste opleider

Beste opleider van Nederland 2022Wij zijn verkozen tot beste opleider van het jaar 2022! Onze opleiders score op vergelijkingssite Springest.nl is het hoogste in de branche; gemiddeld een 9,3. Al onze trainers zijn praktijk experts die hun werk delen in de trainingen, waarin jouw leerdoel centraal staat.

 

Geweldige plek om te werken

Op 9 februari 2022 hebben wij voor de tweede keer het certificaat 'Great Place to Work' behaald. Op basis van een anoniem medewerkersonderzoek waarbij je 70% moet scoren, hebben we 90% gehaald. Dat certificaat hebben we dus ruimschoots in de pocket! Lees meer over het Great Place to Work certificaat.

 

#2 in de Emerce top 100

Elk jaar publiceert Emerce een lijst met de beste marketing opleiders: De Emerce 100. Dat doen ze op basis van een uitgebreid onderzoek. In 2021 stonden wij op de tweede plek in de categorie 'Opleidingen & trainingen'! Lees meer over deze overwinning.

 

Aan de locatie ligt het niet

De locatie Space to Create aan het Stationsplein in Utrecht is ingericht met oog op creativiteit en inspiratie. Een perfecte omgeving om te leren. Alvast een kijkje nemen? Volg de digitale rondleiding in de onderstaande video.

 

 

De locatie Aristo Utrecht Lunetten naast Station Utrecht Lunetten is stijlvol ingericht voor jouw dosis inspiratie. De ideale plek om nieuwe kennis en skills op te doen. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een digitaal kijkje in de onderstaande video.

 

 

Kies daarom voor Competence Factory:

✅ Topkwaliteit (gemiddeld een beoordeling van 9,3)
✅ Overheerlijke lunch in de buurt of op locatie
✅ Sparren met mede-professionals
✅ Goed bereikbare locatie in Utrecht
✅ Trainers waar je 'u' tegen zegt (maar hier zeggen we gewoon 'je' hoor)

 

Oprichter René Steuer vertelt hier meer over hoe wij consistent een hoge klantbeoordeling behalen en behouden.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.