Visie op leren

Als opleidingsinstituut weten we dat de toekomst meer vraagt ​​dan alleen hard skills. Wij geloven in een combinatie van creativiteit, ondernemersmentaliteit en alledaagse vaardigheden. Iedereen bezit deze kwaliteiten en kan ze leren! Onze programma's dagen je uit om creatief, analytisch en kritisch te denken, of je nu een training SEO of opleiding tot Innovatiemanager volgt.

Toekomstig banenperspectief

Wij organiseren opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Geleidelijk ons ​​voorbereiden op hun toekomstige banen . In het traditionele onderwijs blijft creativiteit onderbelicht, terwijl het World Economic Forum dit als één van de belangrijkste vaardigheden aanmerkt, voor nu en in de toekomst. Wij helpen je met hoe je in elke omstandigheid en in elke snel veranderende omgeving kan handelen en daarmee toekomstbestendig kan zijn en blijven.

Inspirerende evenementen

De een ontwikkelt zich het beste tijdens een opleiding of training, de ander laat zich liever inspireren tijdens een evenement. Ook dat hebben wij jou te bieden, met inspirerende evenementen in binnen- en buitenland. Een geweldige manier om te leren en in contact te komen met een rijk netwerk van professionals. Bekijk onze eventpagina voor alle aankomende events!

Trainingen

Zie jij een training, opleiding of evenement die aansluit bij jouw behoefte en je schrijft je in, dan is de kans groot dat de training doorgaat. 95% van het aanbod gaat door. Toch kunnen we niet garanderen dat ál onze trainingen áltijd doorgaan. Dat hangt af van het aantal deelnemers . Mocht een training onverhoopt niet doorgaan, geen paniek. We zorgen altijd voor een goede oplossing voor jou!

Onze missie

Waarom wij opleidingen verzorgen? We willen dat iedereen, net als wij, 's ochtends opstaat en denkt: 'Ja, ik mag weer naar m'n werk!'. Wat daarin meespeelt is: heb je het idee dat je goed bent in wat je doet? Kun jij je creatieve werk kwijt? Een opleiding helpt bij al deze zaken. Je komt erachter wat je goed ligt, je ontwikkelt de vaardigheden die je nodig hebt en je wordt uitgedaagd om verdieping te zoeken in je baan.

Jij fluitend naar je werk, dat is waar we heen gaan!

NRTO-keurmerk

Volg je een training of opleiding bij ons? Dan weet je dat je goed zit. We hebben namelijk het NRTO-keurmerk. Dit betekent dat we aan een aantal voorwaarden voldoen, gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. 

 

Beste opleider van het jaar 2020!

Wij zijn gekozen tot beste opleider van het jaar 2020! Onze opleidersscore op vergelijkingssite Springest.nl is het hoogste in de branche; 9,3. Al onze trainers zijn praktijkspecialisten die hun kennis delen in actieve colleges, waarin jouw leerdoel centraal staat en je vooral veel dóet. Zorg ervoor dat de stof blijft hangen

 

#2 in de Emerce top 100

Elk jaar publiceert Emerce een lijst met de beste marketingopleiders: de Emerce 100. Dat doen ze op basis van een uitgebreid onderzoek. In 2021 stonden wij op de tweede plek in de categorie 'Opleidingen & trainingen'! Lees meer over deze overwinning.

 

Geweldige plek om te werken

Op 9 februari 2022 hebben wij voor de tweede keer het certificaat 'Great Place to Work' behaald. Op basis van een anoniem medewerkersonderzoek waarbij je waarschijnlijk 70% moet scoren, hebben we 90% gehaald. Dat certificaat hebben we dus ruimschoots in the pocket! Lees meer over het Great Place to Work certificaat.

 

Aan de locatie ligt het niet

In de locatie zit veel aandacht, tijd en liefde. De ruimtes zijn ingericht met een oog op creativiteit en inspiratie. Een perfecte omgeving om te leren. Alvast een kijkje nemen? Volg de digitale rondleiding in de onderstaande video.

 

Kies daarom voor Competence Factory

✅ Topkwaliteit (gemiddeld een 9,3)
✅ Overheerlijke lunch in de buurt
✅ Sparren met mede-professionals
✅ Adembenemende en goed bereikbare locatie
✅ Trainers waar je u tegen zegt (maar hier zeggen we gewoon 'je' hoor)

 

Oprichter René Steuer vertelt hier hoe dat in ons DNA zit.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.