Een aantal recente reviews

 

Cursist: Adinda Hutjes
Training: Online Marketingstrategie
Cijfer: 10

De training was super leuk. De informatie werd makkelijk gebracht en door het enthousiasme van Marieke zelf, kreeg ze ons ook allemaal mee. De training heeft mij goed geholpen om na te denken over online marketing en hoe ik dit het beste kan toepassen op mijn werk maar ook prive. "

 

Cursist: Mart oude Nijeweeme
Training: Adobe Premiere Pro gevorderd
Cijfer: 8

" Omdat we met een kleine groep waren (2 personen) was er alle ruimte voor vragen en individuele begeleiding. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij niet bezwaard om een vraag te stellen, wel zo fijn. Daarnaast werd op elke vraag een duidelijk antwoord gegeven."

 

Cursist: Nicolas Beslic
Training: Google Ads gevorderd
Cijfer: 10

Heel goed! Veel ruimte voor vragen en uitleg was helder. Opbouw was goed en alles was duidelijk. Ik heb verder geen verbeteringen. Locatie is goed en lekker centraal in Nederland. "

 

Lees hier alle 1.456+ reviews op Springest.

Deze cursisten gingen je voor:

Gemiddeld scoren onze opleidingen een 9,3 volgens 14995 cursisten

sabrina diderich
Adobe Photoshop Expert: Creatieve Manipulatie18 januari 2023
Eindcijfer:   8   

grove lijn geleerd, waardoor in praktijk verder te kunnen in de vorm van finetunen (met bijv. ook gebruik van tutorials)

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Smit
Storyboard maken18 januari 2023
Eindcijfer:   9   

Alles was nieuw dus alles was goed.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alex Plantenga
Google Analytics 4 basis20 december 2022
Eindcijfer:   10   

Duidelijk en praktisch

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia Mäntz
Front-end Tools16 december 2022
Eindcijfer:   10   

Veel ruimte voor vragen tussendoor voor vragen. Lekker persoonlijke aanpak obv niveau deelnemer.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dan Plaum
Adobe After Effects expert07 december 2022
Eindcijfer:   9   

Ik heb veel geleerd deze training. Het enigste nadeel is dat het kill niveau veruit elkaar ligt, Hierdoor heb ik meerdere keren moeten wachten tot dat we verder konden gaan.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom van Amelsfoort
Verkopen via Marketplaces30 november 2022
Eindcijfer:   8   

erg duidelijke uitleg over meerdere zaken. Op een aantal vlakken zijn we ook goed de diepte in gegaan.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harold Van Goor
Empathisch Leiderschap26 september 2022
Eindcijfer:   10   

De manier waarop alles werd uit gelegd

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sharon
Design Thinking Facilitator12 september 2022
Eindcijfer:   9   

De interactie, 2 verschillende opleiders met een mooie dynamiek. gelijk kunnen toepassen theorie naar praktijk

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
Unleash your Human Potential12 augustus 2022
Eindcijfer:   10   

De trainer heeft mega veel kennis en neemt je helemaal mee in zijn verhaal. Ik heb gelijk zin om gezond te leven! En dat heb ik zo goed als nooit

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.

Reviews

Gemiddelde waardering
8.8 (3771)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dimitry de Bruin
24 januari 2023
Adobe After Effects gevorderd
9
Goede presentatie van docent met veel oefeningen. Fijn dat het materiaal en de lessen later te bekijken zijn in een filmpje en toegezonden files. Op het eind ging het wellicht iets te snel omdat veel onderwerpen behandeld moesten worden
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charissa Janssen
24 januari 2023
Adobe InDesign basis
7
Duidelijke opbouw van de verschillende onderdelen. Het start echt met de basis en werkt langzaamaan door. Met ruimte om opdrachten uit te voeren en zelf te stoeien met de indeling en uitstraling om hetzelfde resultaat te bereiken/
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charlotte de Kam
24 januari 2023
Adobe InDesign basis
10
Prettige sfeer, veel informatie gekregen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Natascha Klare
24 januari 2023
Adobe InDesign basis
10
Het was heel duidelijk en leerzaam
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Smit
24 januari 2023
Adobe InDesign basis
9
Alles.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
24 januari 2023
Customer Experience
9
Ik ga niet alleen weg met een beter begrip van wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot de klantervaring, maar ook met een heleboel nieuwe ideeën die ik samen met mijn medecursisten heb bedacht!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris
24 januari 2023
Customer Experience
9
leuke voorbeelden, goede afwisseling tussen luisteren en werken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Veerle Kneepkens
24 januari 2023
Video en Animatie Basis
8
Er was veel ruimte om zelf te oefenen en om feedback en tips te vragen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christian Friedrich
23 januari 2023
JavaScript basis
10
Training was goed organiseert en voldoende uitlegt gegeven ober die stappen en goede inzicht in Javascript.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Goudbeek
23 januari 2023
Marketing Automation
8
Prettige trainer met goede kennis van de praktijk. Fijn dat er tijd wordt genomen voor persoonlijke situatie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Susanne Baas
23 januari 2023
Marketing Automation
9
Enthousiaste trainer met goede praktijkkennis, goede interactie, leuke afwisselende groep. Persoonlijk
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise van Geffen
23 januari 2023
Marketing Automation
9
Duidelijkheid, goede structuur, leuke energie van de trainster, goede huiswerkopdracht met feedback en veel ruimte voor eigen input en vragen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra van Barneveld
23 januari 2023
Marketing Automation
8
Leuke hands on training waarbij je veel handvatten krijgt om zelf met MA aan de slag te gaan. Ook leuk om de praktijkopdrachten van de andere cursisten door te nemen met elkaar. Je krijgt daarbij zelf tips van iedereen. En fijn dat de trainster echt de tijd neemt om je praktijkopdracht te beoordelen en ook veel tips geeft.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charissa Janssen
20 januari 2023
Adobe Illustrator gevorderd
9
Het is een training die duidelijk wel het stapje bovenop de basis training heeft, en dat maakt het uitdagender en voor mij ook erg interessant. De opdrachten zetten je aan het denken, laten je experimenteren met de tools en zetten je aan het denken. De hele training heeft een prettige verhouding tussen luisteren naar uitleg en lekker zelf "spelen" met de opdrachten.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne Murrer
20 januari 2023
Adobe Illustrator gevorderd
10
Marvin is een hele fijne trainer. Goede uitleg, maar ook ruim de tijd om zelf te oefenen. Ieder heeft een eigen tempo, maar dat is in zijn lessen zeker geen probleem. Klassikaal top uitleg, maar heeft ook genoeg tijd om je jouw alleen dingen uit te leggen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim Meeuwis
20 januari 2023
Creative Concepting
8
De vele voorbeelden en handvatten
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Carine weet een veilige omgeving te creeeren waarin ze door kan prikken tot de kern. Ook konden we als groep enorm van elkaar leren.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joep van Bakel
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Duidelijke manier van communiceren. Trainster weet waar ze het over heeft. Fijne cursus dankzij de coach????????
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene Kranendonk
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
9
Het persoonlijke van Carine, het doorvragen van Carine. Voelt de groep erg goed aan. Goede voorbeelden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Ophuis
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Carine is een geweldige vrouw die met haar hele persoonlijkheid aanwezig is op een positieve manier. Het is onvoorstelbaar hoe snel ze mij en anderen doorziet en daar op kan anticiperen. Echt verbazingwekkend en super goed.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene van Wijhe
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Super interessant, leuke voorbeelden, prettige omgang, leuke trainer!!!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nico Klijn
20 januari 2023
UX Research
8
ontspannen sfeer en goede uitleg
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Blijenburg
19 januari 2023
Datavisualisatie met Google Data Studio
10
Veel zelf aan de slag, je leert het uiteindelijk door het te doen!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nancy van der Niet
19 januari 2023
Online Storytelling
10
Paulus verteld alles super duidelijk. Het is door zijn enthousiaste manier van vertellen makkelijk om je aandacht erbij te houden. Ik kijk er naar uit om de volgende training weer bij Paulus te volgen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van Helmont
19 januari 2023
UX Design
9
Goede afwisseling tussen luisteren en uitvoeren.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Man Ying Mok
19 januari 2023
UX Design
8
Leuke inkijk in UX design. Goede sfeer. Goede lunch. Veel info.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natascha Kranenburg
19 januari 2023
UX Design
7
Geeft een goede weergave van het UX-process
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hanneke Timmers
19 januari 2023
UX Design
8
Fijn om met een eigen opdracht aan de slag te kunnen, daardoor heeft het voor mij wel meerwaarde gehad
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sabrina diderich
18 januari 2023
Adobe Photoshop Expert: Creatieve Manipulatie
8
grove lijn geleerd, waardoor in praktijk verder te kunnen in de vorm van finetunen (met bijv. ook gebruik van tutorials)
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Smit
18 januari 2023
Storyboard maken
9
Alles was nieuw dus alles was goed.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje
17 januari 2023
Facebook en Instagram Advertising gevorderd
10
Fijne voorbeelden en tempo
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
charlotte plas
13 januari 2023
Adobe Premiere Pro basis
10
alles werd helder uitgelegd en door het zelf te doen leerde je meteen de handeling
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hans Govers
13 januari 2023
Adobe Premiere Pro basis
9
Leuk , hartelijk duidelijk en zeer behulpzaam
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mandy van der Steen
13 januari 2023
Adobe Premiere Pro basis
9
Dat er veel tijd was om zelf te editen en te proberen. Wat voor deze cursus echt een pro was.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Seth Kamphuijs
13 januari 2023
Adobe Premiere Pro basis
7
Faciliteiten heel erg goed. Bereikbaarheid zeer goed.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pascal Hallie
13 januari 2023
Adobe Premiere Pro basis
9
Manier van training door veel zelf te doen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Poolen
13 januari 2023
Adobe Premiere Pro basis
10
Duidelijk, geduld voor alle vragen, goed te volgen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ciska Koole
13 januari 2023
Infographics maken
9
Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen. Knap hoe je zo'n gemêleerde groep een samenhangend verhaal voorschotelt waarbij we ook nog van elkaar leren.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carina Niessen
13 januari 2023
Infographics maken
8
* Duidelijke opbouw; * Helder theoretisch kader; * Praktisch aan de slag
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ton Gouman
13 januari 2023
UX Research
9
Perfect tempo met een goede afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Nijman
12 januari 2023
Design Thinking in a Day
10
Gelijkgestemden en ervaren trainers
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lideke Middelbeek
12 januari 2023
Design Thinking in a Day
10
Heel veel inspiratie. Als team aan het werk. Leuke oefeningen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilja van der Sijde
12 januari 2023
Design Thinking in a Day
10
Heel afwisselend, praktisch, door te doen leer je het. Soms net buiten je comfortzone, wat een duwtje geeft in de goede richting maar niet onveilig voelt.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle
12 januari 2023
Persuasive Copywriting
9
Ik vond de training erg nuttig, de tips en tricks die je krijgt kun je gelijk toepassen. Het is een echte doetraining, er is genoeg afwisseling tussen theorie en oefenen en toepassen van de theorie. Ik zou deze training zeker aanraden!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dominique
11 januari 2023
Persuasive Copywriting
10
De training was met een goed tempo. Duidelijke uitleg. er was genoeg tijd voor alle vragen en opdrachten. ik vond het een hele fijne cursus. ik heb veel geleerd!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Richard Timmermans
11 januari 2023
Persuasive Copywriting
10
hele fijne training met goed toepasbare informatie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wessel Maas
10 januari 2023
Adobe After Effects basis
8
Duidelijke uitleg. Fijn dat er iemand uit het werkveld kon vertellen over de eigen ervaringen, met voorbeelden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Heidi Heusinkveld
10 januari 2023
Adobe After Effects basis
10
Goed om te doen. Leerzaam
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natascha Waeyen
10 januari 2023
Facebook en Instagram Advertising basis
8
Ben nu veel beter bekend met de mogelijkheden van advertising en of het voor mij geschikt is. Ook qua budget voor campagne.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danielle Knipscheer
10 januari 2023
Facebook en Instagram Advertising basis
10
Tijd en aandacht voor deelnemers/ vragen Praktische uitleg Veel uitleg, maar ook zelf oefenen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.



Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.