Een aantal recente reviews

 

Cursist: Adinda Hutjes
Training: Online Marketingstrategie
Cijfer: 10

De training was super leuk. De informatie werd makkelijk gebracht en door het enthousiasme van Marieke zelf, kreeg ze ons ook allemaal mee. De training heeft mij goed geholpen om na te denken over online marketing en hoe ik dit het beste kan toepassen op mijn werk maar ook prive. "

 

Cursist: Mart oude Nijeweeme
Training: Adobe Premiere Pro level II (gevorderd)
Cijfer: 8

" Omdat we met een kleine groep waren (2 personen) was er alle ruimte voor vragen en individuele begeleiding. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij niet bezwaard om een vraag te stellen, wel zo fijn. Daarnaast werd op elke vraag een duidelijk antwoord gegeven."

 

Cursist: Nicolas Beslic
Training: Google Ads II
Cijfer: 10

Heel goed! Veel ruimte voor vragen en uitleg was helder. Opbouw was goed en alles was duidelijk. Ik heb verder geen verbeteringen. Locatie is goed en lekker centraal in Nederland. "

 

Lees hier alle 778+ reviews op Springest.

Deze cursisten gingen je voor:

Gemiddeld scoren onze opleidingen een 9,3 volgens 14995 cursisten

Harold Van Goor
Empathisch Leiderschap26 september 2022
Eindcijfer:   10   

De manier waarop alles werd uit gelegd

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sharon
Design Thinking Facilitator12 september 2022
Eindcijfer:   9   

De interactie, 2 verschillende opleiders met een mooie dynamiek. gelijk kunnen toepassen theorie naar praktijk

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
Unleash your Human Potential12 augustus 2022
Eindcijfer:   10   

De trainer heeft mega veel kennis en neemt je helemaal mee in zijn verhaal. Ik heb gelijk zin om gezond te leven! En dat heb ik zo goed als nooit

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Tamara
Video en Animatie Basis20 juli 2022
Eindcijfer:   8   

Ik vond het een hele leuke training

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harm Peter Post
DaVinci Resolve14 juni 2022
Eindcijfer:   8   

Vriendelijkheid docent

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
José Borst
Start je Webshop met Shopify09 juni 2022
Eindcijfer:   10   

Helder, duidelijk en leuke groep

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars van der wijngaard
Doelgericht Plannen en Organiseren30 mei 2022
Eindcijfer:   8   

Voorbeelden en opbouw

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
salma
Customer Experience09 mei 2022
Eindcijfer:   8   

goede uitleg, goede opbouw en vooral praktische voorbeelden waar je wat aan hebt

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
Video's maken met je Smartphone20 april 2022
Eindcijfer:   9   

De training is zeer interactief en praktisch. De kennis is gelijk toepasbaar in de praktijk.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Reviews

Gemiddelde waardering
8.8 (3408)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
marleen
30 september 2022
Adobe InDesign basis
9
de vlotheid en de uitleg.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam Meeuwissen
30 september 2022
Adobe InDesign basis
10
Fijne docent, legt zeer goed uit, stap voor stap. Doet voor en laat ons volop oefenen. Er wordt ook gedifferentieerd gewerkt, de snelle kunnen door en de andere kunnen volop oefenen. Dat werkt erg fijn!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam Meeuwissen
30 september 2022
Adobe InDesign basis
10
Fijne docent, legt zeer goed uit, stap voor stap. Doet voor en laat ons volop oefenen. Er wordt ook gedifferentieerd gewerkt, de snelle kunnen door en de andere kunnen volop oefenen. Dat werkt erg fijn!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
lies van zijtveld
30 september 2022
Adobe InDesign basis
10
lekker praktisch, goede sfeer en zeer informatief.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophie Abbenhuis
30 september 2022
Adobe InDesign basis
9
De trainer! Jelle doet het echt top. Heel geduldig en aardig. Ook de lesstof was heel behapbaar en goed gekaderd dus heel goed te volgen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Manou
30 september 2022
Adobe InDesign basis
9
Duidelijke en geduldige leraar. nam de tijd. ook met humor, dat maakt een cursus leuk.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elizabeth
30 september 2022
UX Research
9
leuke training van Marlon, veel interactieve oefeningen en nuttige tools laten zien.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Schaap
29 september 2022
Adviseren en Personal Branding
8
Ik vond opbouw van de training goed. Tijdens de training werd ik me steeds scherper bewust van wie ik was en wat ik wilde en hoe en voor wie en hoe ik dit praktisch kan bereiken. Daarin stelde de trainer duidelijke vragen en deden we oefeningen die hierbij aan sloten.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeffrey de Jongh
29 september 2022
Adviseren en Personal Branding
8
Enthousiaste trainer!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renate Verschoor
29 september 2022
Zakelijk Tekenen
8
De combinatie van de inhoud van de training en de trainster zelf. Zij maakte het NOG leuker.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel Drosterij
28 september 2022
Zakelijk Tekenen
10
Trainster behandelde duidelijke voorbeelden. Goede uitleg en directe bruikbare feedback op huiswerk en lesopdrachten.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelmer van den Bogerd
27 september 2022
Persuasive Design
10
De training ging erg goed de diepte in met veel theorie en praktische voorbeelden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annelies
27 september 2022
Persuasive Design
9
Veel praktijkvoorbeelden, fijne snelheid, mogelijkheid om eigen cases te behandelen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harold Van Goor
26 september 2022
Empathisch Leiderschap
10
De manier waarop alles werd uit gelegd
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harold Van Goor
26 september 2022
Empathisch Leiderschap
10
De manier waarop alles werd uit gelegd
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lilian van de Meent
23 september 2022
Adobe Premiere Pro basis
10
Moen is een erg enthousiaste en behulpzaam. Hij voelt de tempo van de klaslokaal aan, en vraagt na ieder onderwerp of er vragen zijn en of alles duidelijk is. Je mag hem altijd onderbreken als je iets niet begrijpt. Ik ben erg tevreden over hem en zou graag meerdere cursussen bij hem willen volgen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Celine
23 september 2022
Adobe Premiere Pro basis
10
Dat er veel extra info werd gegeven. Er werd echt ingespeeld om onze behoeftes en vragen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edith Rameckers
23 september 2022
Internal Branding en Brand Strategy
9
Wendy bouwt de presentatie goed op, duidelijke topics en logisch uitgelegd.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frea de Jong
23 september 2022
Internal Branding en Brand Strategy
9
De trainer heeft kennis van zaken (Wendy) en een fijn tempo. Ze paste het programma aan op het niveau van de groep
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nino Noordermeer
23 september 2022
Internal Branding en Brand Strategy
9
Deze training heeft voor mij alle belangrijke processen binnen de internal branding behandeld.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yury Delgado morais
23 september 2022
Internal Branding en Brand Strategy
8
Opbouw + inhoud
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Soraya Landman
23 september 2022
Visual Design met Adobe XD
10
Eerste dag was ruk, maar tweede dag met nieuwe trainer Wendy was top!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Clairy Voncken
23 september 2022
Visual Design met Adobe XD
9
Tijdens de cursus is er een goede uitleg, zeker genoeg begeleiding en genoeg tijd om vragen te stellen. Een leerzame training om vanuit hier verder te gaan.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dennis Leidelmeijer
23 september 2022
Visual Design met Adobe XD
9
Goede opbouw en mogelijkheid om vragen naar gelang van je eigen niveau te stellen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marly
23 september 2022
Visual Design met Adobe XD
8
Leuke oefeningen, heldere uitleg
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
elizabeth
23 september 2022
Visual Design met Adobe XD
9
marlon is een fijne rustige docent die duidelijk uitlegt en doormiddel van praktische oefeningen heb ik veel kunnen leren
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Twan Derksen
23 september 2022
Visual Design met Adobe XD
10
Erg duidelijk. Inhoudelijk goed!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Verspeek
22 september 2022
Persuasive Copywriting
8
Duidelijke trainer, goede oefeningen, feedback daarop
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
22 september 2022
Persuasive Copywriting
9
Het direct toepassen van de theorie in de oefeningen, trainer met veel kennis en geeft nuttige toevoegingen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen de Mol
22 september 2022
Persuasive Copywriting
8
Ik vond de training goed opgezet, omdat we veel zelf aan de slag moesten met het schrijven van teksten in plaats van alleen te luisteren naar een presentatie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Syl
16 september 2022
Adobe Illustrator basis
10
veel geleerd en goede persoonlijke aandacht
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edwin Beumer
16 september 2022
Adobe Illustrator basis
10
Duidelijke manier van lesgeven, prettige docent.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sayn Hendriks
16 september 2022
UX Copywriting basis
7
Divers beeld, oefeningen wisselen de lesstof af.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maxim Bos
16 september 2022
UX Copywriting basis
8
De concrete praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Mei Wesseling
16 september 2022
UX Copywriting basis
9
fijne groep, fijn tempo, goede uitleg, leuke opdrachten
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
16 september 2022
UX Copywriting basis
9
Fijn tempo en veel praktische voorbeelden en cases.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nancy van Etten
16 september 2022
UX Copywriting basis
10
Interactief, leuke voorbeelden, vriendelijke en vaardige trainer, veel geleerd
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jane Neirinckx
16 september 2022
UX Copywriting basis
9
Veel en gevarieerde informatie, lekker tempo en goed niveau.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Smetsers
15 september 2022
Google Ads basis
10
De aanpak van de onderwerpen en per stukje goed werd er duidelijk uitgelegd hoe je het in de praktijk zou aanpakken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte
15 september 2022
Google Ads basis
9
Ik wilde de basis kennen zodat ik er verder zelf nee aan de slag kan. Dat is gelukt!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel Heukers
15 september 2022
Google Ads basis
10
Duidelijke opbouw, nuttige informatie en tips and tricks.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Anja Brunt
14 september 2022
Adobe After Effects gevorderd
8
De diversiteit van de onderwerpen/toepassingen o.a. van puppet tool, 3D camera etc. etc. dat maakt de cursus erg compleet.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Goeie Kaczmarek
14 september 2022
Adobe After Effects gevorderd
10
Ik vond het goed dat groep redelijk klein was dat creëerde ruimte voor vragen aan trainer, die ze heel duidelijk kon uitleggen . Lessen waren goed voorbereid en uitgevoerd. Trainer kon aangename atmosfeer kunnen creëren door heel vriendelijk en vrolijk zijn.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne van der Heijden
14 september 2022
Adobe After Effects gevorderd
9
Uitgebreid en er werd goed naar je geluisterd
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rene Poppeliers
14 september 2022
Infographics maken
9
praktische insteek begeleiding tijdens het werken aan de opdrachten naast inhoud ook uitleg rondom techniek gebruik software
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Tibboel
14 september 2022
UX Design
8
Hoe we stap voor stap werden meegenomen in de fases van UX design en telkens even tijd kregen om er meteen mee aan de slag te gaan. Het samenwerken met anderen uit de trainingsgroep vond ik leerzaam. En de feedback op de opdrachten is voor mij heel waardevol.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Olaf Pigmans
14 september 2022
UX Design
9
De duidelijke opbouw, met een goede balans tussen theorie en hands-on momenten. De trainer (Ruben) is een ervaren en soepele sprekermet goede didactische kwaliteiten.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jitske
14 september 2022
UX Design
10
Duidelijk uitleg, veel huiswerk, heel veel tips, heel leerzaam samen in groepjes werken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessie van der Heijden
13 september 2022
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Carine is echt een top trainster. Weet op alle scenario’s tips te geven en ondersteunt je hierbij.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zuhal
13 september 2022
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Bewust van verbaal en non verbale communicatir
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.



Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.