Een aantal recente reviews

 

Cursist: Adinda Hutjes
Training: Online Marketingstrategie
Cijfer: 10

De training was super leuk. De informatie werd makkelijk gebracht en door het enthousiasme van Marieke zelf, kreeg ze ons ook allemaal mee. De training heeft mij goed geholpen om na te denken over online marketing en hoe ik dit het beste kan toepassen op mijn werk maar ook prive. "

 

Cursist: Mart oude Nijeweeme
Training: Adobe Premiere Pro level II (gevorderd)
Cijfer: 8

" Omdat we met een kleine groep waren (2 personen) was er alle ruimte voor vragen en individuele begeleiding. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij niet bezwaard om een vraag te stellen, wel zo fijn. Daarnaast werd op elke vraag een duidelijk antwoord gegeven."

 

Cursist: Nicolas Beslic
Training: Google Ads II
Cijfer: 10

Heel goed! Veel ruimte voor vragen en uitleg was helder. Opbouw was goed en alles was duidelijk. Ik heb verder geen verbeteringen. Locatie is goed en lekker centraal in Nederland. "

 

Lees hier alle 778+ reviews op Springest.

Deze cursisten gingen je voor:

Gemiddeld scoren onze opleidingen een 8.8 volgens 3169 cursisten

Harm Peter Post
DaVinci Resolve14 juni 2022
Eindcijfer:   8   

Vriendelijkheid docent

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
José Borst
Start je Webshop met Shopify09 juni 2022
Eindcijfer:   10   

Helder, duidelijk en leuke groep

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars van der wijngaard
Doelgericht Plannen en Organiseren30 mei 2022
Eindcijfer:   8   

Voorbeelden en opbouw

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
salma
Customer Experience09 mei 2022
Eindcijfer:   8   

goede uitleg, goede opbouw en vooral praktische voorbeelden waar je wat aan hebt

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
Video's maken met je Smartphone20 april 2022
Eindcijfer:   9   

De training is zeer interactief en praktisch. De kennis is gelijk toepasbaar in de praktijk.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janne Jacobs
Mindhack your Creativity19 april 2022
Eindcijfer:   8   

Het uitvoerig behandelen van de onderwerpen, duidelijkheid bij vragen, er wordt een fijne sfeer gecreeerd, goede ruimtes, veel gespreks onderwerpen

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
mark Huntelaar
Veerkracht en Vitaliteit08 april 2022
Eindcijfer:   9   

Praktische doe training van zeer ervaren trainer. Zeer toegankelijk voor de beginnende tekenaar (zoals ik), maar ook geoefende. Geeft heel concrete handvatten om te starten, aanzet tot zelfstandig vervolg van veel oefenen / proberen etc om te verbeteren. Erg leuk om te doen.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Marianne Noiman
Growth Mindset22 maart 2022
Eindcijfer:   10   

Het is de tweede training die ik bij Yuen Yen gevolgd heb en het is wederom een feest en een tsunami aan inzichten! Ik heb niet alleen de theorie geleerd, maar ook een plannetje gemaakt hoe ik een ander kan helpen om te reizen naar het growth mindset, ik heb de tools voor mezelf gekregen en ideeen om deze kennis te delen. Gamification en toepassing er van was ook een ontzettend leuke verrassing. Wil je een inspirerende training? Dan moet je deze echt volgen!

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessie van der Heijden
Online Samenwerken17 maart 2022
Eindcijfer:   10   

Ik heb een hele leuke (online) dag gehad. Ondanks mijn online deelname, werd ik goed geholpen en de les was erg overzichtelijk.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.

Reviews

Gemiddelde waardering
8.8 (3169)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tatsiana
24 juni 2022
Interaction Design
9
Marlon heeft het goed gedaan! Ruimte voor vragen, persoonlijke aandacht en gelegenheid om tijdens de training direct de nieuwe informatie op je eigen project toe te passen. Wat wil je nog meer?
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Adit Permadi
24 juni 2022
Interaction Design
10
Veel onderwerpen besproken en hele relevante voorbeelden erbij gehaald. Ruimte om je eigen cases te gebruiken en leuke interactieve opdrachten. Goede balans tussen praktijk en theorie. Er wordt ook veel materialen/informatiebronnen gedeeld.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Sebregts
24 juni 2022
Interaction Design
9
Veel theoretische kennis, goed gekoppeld aan praktijk
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bart van Baren
24 juni 2022
Interaction Design
9
Prettige training, niet te grote groep, persoonlijke aandacht. Leuk om kennis/ervaringen te kunnen delen met trainer/medecursisten.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rene Schoenmakers
23 juni 2022
Adobe Animate basis: HTML5 banners en web animaties
10
Goede basis, daarna veel mogelijkheden om zelfstandig te werken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Bosma
23 juni 2022
Adobe Animate basis: HTML5 banners en web animaties
9
Veel ruimte voor individuele vragen/cases.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tabitha Prins
23 juni 2022
Online Storytelling
7
Inspirerend verhaal en mooie eye openers
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel in t Velt
23 juni 2022
Online Storytelling
9
Hele Leerzame training dit goed uitgelegd werd en waarbij e genoeg ruimte was voor vragen en antwoorden
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van Gestel
22 juni 2022
Adobe Photoshop basis
9
Duidelijke opbouw, goede uitleg over de basis knoppen. Fijn dat het eerst voorgedaan wordt en je daarna de mogelijkheid hebt om zelf te oefenen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Willy Verstraeten
22 juni 2022
Adobe Photoshop basis
10
De kleine groep, de individuele begeleiding van de trainer
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Richard de Boer
22 juni 2022
Adobe Photoshop basis
10
goede, duidelijke opbouw.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danielle van Hierden
17 juni 2022
Adobe Illustrator basis
7
Bekwame trainer, fijne computer om op te werken
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hellen Manten
17 juni 2022
Adobe Illustrator basis
10
Ongelofelijk hoeveel ik geleerd heb.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Rox
17 juni 2022
Adobe Illustrator basis
10
Goede uitleg. Tijd om dingen onder de knie te krijgen. Geduld van Marvin is eindeloos en nooit een vraag te veel. Dank.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul Janssen
17 juni 2022
Adobe Illustrator basis
9
Goeie opbouw en uitleg
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Huub Driessen
17 juni 2022
Adobe Illustrator basis
10
Veel zelf kunnen doen en een goede begeleiding
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Hidding
17 juni 2022
Adobe Illustrator basis
10
Dat er een goede combinatie tussen uitleg en zelfwerken. JE gaat gelijk met Illustrator aan het werk en leert zo gaandeweg het programma en mogelijkheden kennen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Anissa van der Geest
17 juni 2022
Adobe Illustrator basis
10
leerzaam
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dorien Kraaijenvanger
17 juni 2022
Video en Animatie
4
Nancy is een aardige dame met veel kennis. Ze gaf je meteen een goed gevoel bij binnenkomst. De locatie is top. Goeie lunch en ontvangst is goed geregeld.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Blandine Mayamba
17 juni 2022
Zakelijk Tekenen
8
Uitleg
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Karin Sinnema
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
9
Alles kwam aan bod, goede mix van theorie en oefeningen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Annemarie de Fauw
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
8
Ik vond het een leerzame training. Ik had misschien verwacht dat het iets meer tekstgericht zou zijn maar dat is misschien een verkeerd beeld van mezelf
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Heunks
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
8
Kennis en ervaring van de trainer.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise de Langen
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
8
Leuke groep bij elkaar, leerzame en boeiende presentatie en fijne opdrachten.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nataliya
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
9
Goede docent
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carina Beunis
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
10
Erg leuk en leerzaam, hartstikke bedankt!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marieke Verdonk
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
8
Afwisselend en leerzaam
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arno Dirkzwager
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
8
Vlot en interactief
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charlotte Kras
16 juni 2022
Schrijven voor Social Media
9
Hij ging goed in op de dingen die spelen. Er mochten veel vragen worden gesteld en er werd daarbij ook ingegaan op opdrachten van jezelf.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Caroline Nieuwenburg
15 juni 2022
Instagram en Insta-stories
9
Super!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Deenen
15 juni 2022
Instagram en Insta-stories
7
Veel besproken, heldere uitleg. Vragen die we nog hebben na de training mogen we nog mailen, dus super fijn!
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Hereijgers
14 juni 2022
Adobe After Effects gevorderd
8
Het is wel veel stof die behandeld moet worden in 2 dagen. Verder erg tevreden
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dennis de Jong
14 juni 2022
Adobe After Effects gevorderd
8
De snelheid en veel aspecten laten zien. Top trainer!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harm Peter Post
14 juni 2022
DaVinci Resolve
8
Vriendelijkheid docent
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
14 juni 2022
Graphic Design
7
Er was veel ruimte voor je eigen project (dit mag misschien minder) en de groep dacht heel goed met elkaar mee.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Syl van Beusekom
14 juni 2022
Graphic Design
10
De uitleg, de zelf werkzaamheid en het nabespreken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike van der Weide
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
9
We zijn in een (eigenlijk te) korte tijd toch heel duidelijk en stap voor stap door de hele methode heen gegaan! Het enthousiasme van de trainers is ook erg aanstekelijk! Smaakt naar meer...
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bente
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
7
Trainers uit het veld. Prikkelende opdrachten
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Nynke
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
9
In 1 dag alles bij langs gegaan. Zelf ervaren Veel voorbeeldoefeningrn
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos Labberton-Groeneveld
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
9
Praktisch, goede sfeer, leren door doen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne Bouwer
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
9
Praktisch maar ook theoretisch goed onderbouwd voor zover dat gaat in een korte tijd
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
simon
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
8
Leuke en interactieve training. Wel veel onderwerpen voor 1 dag, maar een goede opfrisser die zin geeft om er zelf mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roel Sluijsmans
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
8
Probleem oplossend denken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia leeuwis
13 juni 2022
Design Thinking in a Day
9
Praktisch
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
P. Diks
10 juni 2022
Toegankelijke Pdf maken met InDesign
9
Prima behapbaar
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michiel Verhoeff
10 juni 2022
UX Design
8
Deze training geeft een goed overzicht in het proces van UX-design, afgewisseld met korte sterke opdrachten. Er komen veel voorbeelden voorbij uit de praktijk die je op een andere manier laat kijken naar bedrijven en hun stijl/opbouw van hun websites en apps. Erg leerzaam om te zien is hoe verschillende type mensen ook verschillend zullen kijken naar informatie, keuzes en interactie met een website of app. Alles bij elkaar een mooi startpunt om deze onderwerpen verder te onderzoeken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Susanne van Houtum
09 juni 2022
Adobe InDesign basis
9
Fijne trainer, kleine groep, fijne leerplek.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole Schimmel
09 juni 2022
Adobe InDesign basis
10
Een zeer goede en duidelijke uitleg van Jelle
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Johanne Hagendijk
09 juni 2022
Adobe InDesign basis
9
Goed volgbaar tempo, ruimte om te oefenen en zelf lekker bezig te zijn. Duidelijke uitleg. Fijne, kleine groep.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yolanda
09 juni 2022
Start je Webshop met Shopify
8
Duidelijke uitleg, kennis van de docent, fijne omgeving in de klas
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.



Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

    Wachtwoord vergeten?