Artikel
Blog

Prachtige locatie aan het Stationsplein

 

De locatie

Je vindt ons op nummer 89/90 aan het Stationsplein. Kom je met het OV? Wandel station Utrecht Centraal uit, steek het plein schuin over en je bent er al. Ben je met de auto? Dan kun je het best parkeren bij parkeergarage P1 Hoog Catharijne. Via Hoog Catharijne loop je binnendoor naar ons toe.

Meer over de route en parkeren >

 

Uitgangspunt: inspiratie en gemak

Wat en of je iets leert, heeft veel te maken met wáár je het leert. We hebben dan ook veel aandacht, tijd en liefde in onze locatie gestoken. Zo heeft elke ruimte een whiteboard-muur en liggen er allerlei spullen klaar om je creatief uit te leven: van post-its voor een freewriting brainstorm tot stiften voor een woordweb op de muur. Er valt veel natuurlijk licht binnen en je houdt het met gemak een dag vol op de bureaustoelen van topkwaliteit. Kortom: aan alles is gedacht om jouw trainingsdag zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Eigenaar René Steuer over de locatie

 

 

 

Helderheid over locatie zorgt voor groei

"Sinds dat we in Utrecht aan het Stationsplein zitten,
zijn we enorm gegroeid. Zelfs in het moeilijke jaar met
COVID-19. We zijn altijd transparant over de locatie
van onze trainingen en dat wordt gewaardeerd. Zo horen
we regelmatig dat ook mensen van ver graag voor een
goede training naar Utrecht komen. Natuurlijk speelt
netwerken hier een grote rol in en daar hebben we een
professionele en inspirerende setting voor. Vaak wordt
er aan het einde van de dag ook nog even gekletst aan
onze gezellige bar, hopelijk kan dat snel weer!

 

 

Ik ben superblij met dit pareltje in de stad. 18 ruime, creatieve ’spaces' en, niet onbelangrijk, 100% ventilatie en dus geen hercirculatie. Hier kunnen we onze cursisten en klanten ontvangen voor inspirerende sessies. Of het nou een training, vergadering of online event is: we hebben alles in huis om er een succes van te maken en zijn voor heel Nederland supergoed te bereiken. Ook hebben we speciale ruimtes, zoals studio’s en een UX- en Usability-lab."

 

Fotograaf Jadon Bester 

Studio Utrecht Centraal

De locatie heeft verschillende studio ruimtes om webinars en trainingen op te nemen of live events te streamen. Met veel licht en professionele apparatuur, heeft Space to Create alles in huis om jouw (online) training of event te laten slagen. Als je dat wilt, staat er zelfs een professionele cameraploeg voor je klaar.

 

UX- en Usability-lab

De (technologische) ontwikkelingen gaan hard in de wereld van user experience research. Daarom heeft Space to Create een speciaal lab ingericht voor specialistische sessies en onze training Usability Testing. Hier heb je in creatief en technisch opzicht alles bij de hand om je UX-onderzoek uit te voeren. De ruimte is ook prima geschikt als conference room dankzij verschillende test devices, flip-overs, een webcam en whiteboard-muur. Voor de meest gedetailleerde onderzoeksresultaten staat er zelfs eye tracking-apparatuur. Begeleiding door een professioneel UX-team is mogelijk.

 

Ruim en fris 

Om te voorkomen dat het te druk wordt in de algemene ruimtes, houden we (koffie)pauzes in verschillende ‘shifts’. Verder is ons nieuwe en ruime pand voorzien van een zuiveringsinstallatie die alle lucht van buiten haalt en deze niet hergebruikt. Ook monitoren CO2-melders constant de luchtkwaliteit. 

Geen zorgen, je snapt het idee: we zijn tot in de puntjes voorbereid en nemen het zekere voor het onzekere. Straks bij binnenkomst nemen we alle maatregelen rustig met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Meer over de locatie

Op zoek naar een creatieve ruimte voor je event, meeting of brainstormsessie? Bekijk alle mogelijkheden van Space to Create of neem contact met ons op voor meer informatie.


Benieuwd waar je straks terecht komt voor jouw training of opleiding? Bekijk de foto’s.


Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Abonneer je op onze content en ontvang als eerste bericht over CF events, webinars en vakartikelen.

Naam is verplicht

E-mailadres is verplicht
CF

Nienke Rothuis

You Got This!
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9,2.
Lees de reviews

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.