Artikel
Blog

Competence Factory is een Great Place to Work!

Over a Great Place to Work

Al 35 jaar meet Great Place To Work het vertrouwen binnen organisaties - hét fundament voor succes. Dit doen ze voor heel veel verschillende organisaties: klein en groot, profit en non-profit, in alle sectoren en in 60 landen. Ook helpen ze organisaties een 'Great Place To Work’ te worden en te blijven.

 

92% resultaat

De 92% van Competence Factory is natuurlijk een prachtige score! We proberen hem het komende jaar vast te houden, en zelfs nog te verbeteren. Over een jaar doen alle medewerkers het onderzoek opnieuw. Dan gaan we voor 100%! 

 

Wat medewerkers van Competence Factory zeggen

In het onderzoek kregen alle medewerkers de vraag wat Competence Factory nou een ‘Great Place To Work’ maakt. Een greep uit de prachtige antwoorden van het team:

 

“Als opleidingsinstituut stimuleert Competence Factory al zijn medewerkers om trainingen te volgen. Persoonlijk vind ik dat een uniek aspect. Ik krijg de kans om me te ontwikkelen en kan dit vervolgens toepassen in de praktijk. Daarnaast hangt er een fijne sfeer. Of het nu gaat om de vrijdagmiddagborrel of om de dagelijkse plank-sessie, onderling kan iedereen met elkaar overweg. Bovendien heb ik het gevoel dat ik me altijd mag uitspreken als ik ergens een mening over heb.”

 

“Supergezellige werksfeer! Er wordt naar medewerkers geluisterd en iedereen wordt gewaardeerd om wat hij/zij doet.”

 

“Je leert bij Competence Factory om zelfstandig te werken, als ondernemer binnen een onderneming. Dit is soms best lastig en daarom is er veel tijd voor persoonlijke ontwikkelingen. Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden. Werken bij Competence Factory geeft je veel levens- en werkervaring. Samenwerken en vertrouwen zijn hierin key.”

 

“Als je binnenkomt heb je niet het idee dat je echt aan het werk bent. Je komt binnen in een ‘woonkamer’ en dat is erg fijn!”

 

“De hele werkomgeving is bij de tijd. Het gevoel heerst dat we allemaal elkaars gelijken zijn. Het management is benaderbaar en betrokken. We zijn erg vooruitstrevend in het constant verbeteren van de workflow, daardoor is er veel ruimte om je werk naar eigen inzicht te structureren - mits je je doelstellingen haalt. Met de werkuren wordt ook flexibel omgegaan. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling en creativiteit. Je merkt dat niet alleen de organisatie groeit, werknemers doen dat ook.”

 

“Het voelt als een echte familie. We zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden!”


Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Abonneer je op onze content en ontvang als eerste bericht over CF events, webinars en vakartikelen.

Naam is verplicht

E-mailadres is verplicht
CF

Nienke Rothuis

You Got This!
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9,2.
Lees de reviews

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.