Artikel
Blog

Competence Factory is opnieuw een Great Place to Work!

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

 

 

90% resultaat

We zijn ontzettend trots op dit mooie resultaat. Binnen het medewerkersonderzoek scoorden we het hoogst op het thema Kameraadschap. Met onze teamspirit zit het dus wel goed!

 

100%
Management neemt mensen aan die hier goed passen.
100%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
100%
Ik krijg opleidings- en/of ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden om professioneel te kunnen groeien.
100%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid.

 

Er is altijd ruimte voor verbetering, dus we gaan ook zeker kijken naar de punten waar we minder goed op scoorden. Hopelijk hebben we volgend jaar dan niet alleen een 100% score op de respons, maar ook op alle andere vlakken.

 

 

Dit maakt Competence Factory Great

In het onderzoek kregen alle medewerkers de vraag wat Competence Factory nou een ‘Great Place To Work’ maakt. Opleidingsadviseur Nienke deelt haar antwoord:

"Ik voel mij hier veilig, geliefd en gewaardeerd. De verbondenheid die ik hier voel is bijna magisch. Met elkaar én met onze klanten. We denken niet in hokjes, want voor ons bestaan er geen hokjes. Ik ben trots dat ik onderdeel mag uitmaken van dit team."

Ook CEO René Steuer is enorm blij met het resultaat:
“We zijn een creatieve en flexibele organisatie met veel aandacht voor de mens. Zowel het vaste team als de grote groep freelancers en trainers én natuurlijk onze cursisten. We zijn erg op kwaliteit gericht en door ons innovatieve karakter is verandering de enige constante.”

Join the team

Competence Factory groeit! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste, nieuwe collega's en gepassioneerde trainers met een succesvolle praktijk. Wil je deel uitmaken van het team achter één van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland?

Bekijk hier onze vacatures!

 


Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Abonneer je op onze content en ontvang als eerste bericht over CF events, webinars en vakartikelen.

Naam is verplicht

E-mailadres is verplicht
CF

Nienke Rothuis

You Got This!
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9,2.
Lees de reviews

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.