Blog

Meet your trainer - Letty de Nijs

22 maart 2021 | Noortje Noy

Letty is gespecialiseerd in neuro(gedrags)marketing. Ze helpt organisaties om meer uit hun marketing te halen. Dat doet ze door elk contactmoment te optimaliseren, waarbij ze zich baseert op data en kennis van het onbewuste brein. Na elke klus laat ze een berg nieuwe inzichten en stapels optimalisatie-ideeën achter. Sinds juli vorig jaar versterkt Letty het trainersteam van Competence Factory. We stellen haar aan je voor.


Drie marketingberoepen in de top 15 van banen in opkomst

16 maart 2021 | Noortje Noy

Marketing bestaat al een tijd, maar het vakgebied is nog steeds in opkomst. Volgens CustomerTalk komt marketing meer dan één keer voor in de top 15 van banen van de toekomst. Zo staat ‘Freelancer op het gebied van creatieve content’ op zeven, ‘Freelancer op het gebied van digitale content’ op negen en ‘Social media en digitale marketing’ op twaalf. Extra bevestiging dus dat marketing voorlopig een kansrijke richting blijft. We vertellen je meer over de verschillende specialismen.


Volledige videoproductie in DaVinci Resolve 

12 maart 2021 | Noortje Noy

Er is maar één programma waar je van begin tot eind je hele videoproductie in kunt draaien. Althans, met een hoogwaardige, professionele kwaliteit. Dat is DaVinci Resolve. Je kunt er professionele audio- en videobewerking in uitvoeren, helemaal gratis! Ben jij al bekend met het programma? We vertellen je er graag meer over.


De mogelijkheden zijn eindeloos - Alumnus Mark Miedema over de opleiding Social Media Manager

08 maart 2021 | Noortje Noy

Mark is zakelijk directeur van Stichting Kikid. Hij vindt het belangrijk om te weten waar zijn team mee bezig is, en hoe het is om zelf aan de knoppen te draaien. Na de zevendaagse opleiding Social Media Manager kent hij de belangrijkste mogelijkheden op de populairste social media-platformen. Van strategie tot uitvoering, Mark heeft het nu allemaal in de vingers. We stelden hem een paar vragen over de opleiding.


Vacature: Projectmanager Mobiliteit

08 maart 2021 | Noortje Noy

36-40 uur per week

Competence Factory zoekt een enthousiaste, mensgerichte Accountmanager reïntegratie en omscholing voor het verder uitbouwen van onze omscholing en mobiliteit propositie. Je kwaliteit en professionaliteit, combineer je met je betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze cursisten en werkzoekenden.


Vacature: Junior Opleidingsadviseur

04 maart 2021 | Noortje Noy

36-40 uur per week | reageren kan tot 31 mei 2021

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Heb je net een Bachelor afgerond, vind je het leuk om mensen te adviseren en wil je onbeperkt trainingen volgen op het gebied van online marketing en (web)design? We zijn op zoek naar een enthousiaste opleidingsadviseur. Ben jij dat? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Een van de creatiefste opleiders van Nederland. Dertig ja…


Meet your trainer - Anouk Benders

01 maart 2021 | Noortje Noy

Anouk Benders helpt teams en ondernemers gezond te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. Ze zorgt voor focus en helderheid, en probeert mensen te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Onlangs werd ze moeder van haar tweede kindje, en daar is ze dolgelukkig mee. Sinds begin dit jaar geeft Anouk trainingen bij Competence Factory, maar vorig jaar ontwikkelde ze al een aantal nieuwe programma’s. We stellen haar aan je voor. 


5 tips om je online meetings wakker te houden

25 februari 2021 | Noortje Noy

Samenwerken op afstand: misschien is het wel het nieuwe normaal. Voorlopig zitten we er in ieder geval nog even aan vast. Sommige mensen vinden het heerlijk, anderen gaat het iets minder makkelijk af. Online meetings kunnen soms langdradig en saai worden. Maar dat hoeft niet! Er zijn verschillende manieren om een digitale meeting interessant en interactief te houden. Trainer Yuen Yen Tsai geeft je 5 tips om je online meetings een boost te geven. 


3 redenen om van start te gaan met VR in jouw organisatie

22 februari 2021 | Noortje Noy

De grote doorbraak van Virtual Reality (VR) wordt al een tijdje aangekondigd, maar tot nu toe heeft de technologie z’n kaskrakende toepassingen nog niet echt gevonden. Toch komen die steeds dichterbij. Grote bedrijven als BMW, Schiphol en KLM hebben al succesvol in VR-toepassingen geïnvesteerd. Zo traint KLM personeel in een virtueel vliegtuig voor wat ze moeten doen in verschillende (nood)situaties. Bijvoorbeeld welke stappen ondernomen moet worden bij brand of simpele dingen zoals: hoe open…


Webinar Beter schrijven voor social media: dit heb je gemist

17 februari 2021 | Noortje Noy

Afgelopen dinsdag was het webinar ‘Beter schrijven voor social media’. Trainer en social media-expert Paulus Veltman nam ruim 250 deelnemers mee in de wereld van social media-posts. Met handige tips en tricks kun je nu zelf aan de slag met ijzersterke teksten voor je posts, om meer interactie te creëren. Of kon je er niet bij zijn? In dat geval zetten we de belangrijkste informatie nog eens voor je op een rijtje.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.