Blog

10 geweldige online en offline energizers

13 september 2021 | Noortje Noy

Je kent het wel, bij lange meetings, trainingen, brainstorms of design sprints. Niet iedereen kan zijn aandacht erbij houden, en de energie verdwijnt. Als organisator móet je hier op letten, al helemaal online. Daarom zijn energizers onmisbaar!

Energizers boosten niet alleen de energie van je groep, maar ook hun saamhorigheid en creativiteit. We gingen op onderzoek uit en hebben de tien leukste energizers voor je op een rijtje gezet, die je zowel offline als online kunt inzetten. Let wel op …


Productiever samenwerken met de Pomodorotechniek

10 september 2021 | Noortje Noy

Als je bekend bent met de Pomodorotechniek, dan weet je dat deze je productiviteit flink kan opvoeren. Je werkt 25 minuten aan één taak, waarna je vijf minuten pauze neemt. Wist je dat deze techniek ook uitstekend werkt voor teams? Wel is het belangrijk om dan teams te vormen waarin aan één taak gewerkt wordt. De grootte van zo’n team maakt niet uit, er kan ook één iemand in zitten. We vertellen je hoe je met de Pomodorotechiek in teams aan de slag gaat.


Verhoog je effectiviteit met de Pomodorotechniek

06 september 2021 | Noortje Noy

Heb jij weleens van de Pomodorotechniek gehoord? Met deze methode leer je effectiever te werken en bewuster om te gaan met je tijd. Geen overbodige luxe, want het aantal werkonderbrekingen op een dag ligt gemiddeld tien keer hoger dan mensen denken. Je switcht tussen verschillende taken, checkt je LinkedIn-pagina, leest een interessant nieuwsartikel, én krijgt mailtjes en telefoontjes binnen over zaken die niks met je werk te maken hebben. Na een onderbreking heb je gemiddeld 23 minuten nodig o…


Meet your trainer - Daan van Bergen

23 augustus 2021 | Evy Brans

Daan is zelfstandig videoproducent en marketeer. Hij maakt pakkende videoproducties voor uiteenlopende opdrachtgevers, denk aan Vattenfall, Siemens en de overheid. De kennis en ervaring die hij in z’n werk heeft opgedaan, vormen het hart van zijn trainingen. Sinds juni versterkt hij het trainersteam van Competence Factory. We stellen hem aan je voor.


Praktijkcase: Een bijzondere animatie met gigantische exposure

09 augustus 2021 | Evy Brans

Hoe Ruben een ode aan Mondriaan in een wereldwijd populaire animatie verwerkte.

Voor Kunstmuseum Den Haag ging allround media-designer Ruben aan de slag. Doel: een animatievideo maken ter promotie van het Mondriaan-jaar, met daarin 29 schilderijen van de beroemde kunstenaar. Rubens video werd een doorslaand succes: wereldwijd is-ie bekeken door ontzettend veel mensen. De animatie was te zien in de straten van New York én vlak voor het NOS Achtuurjournaal, en leverde ook nog eens een Golden L…


Anders leren denken en doen door Design Thinking

02 augustus 2021 | Noortje Noy

Effectief problemen oplossen, en er nog plezier in hebben ook: dat willen we toch allemaal? Design Thinking is een methode waarmee je dat voor elkaar krijgt. Trainer Maarten Jurriaanse vertelt wat Design Thinking nou eigenlijk is, waar het vandaan komt, hoe je het toepast en waarom hij er zelf zo enthousiast over is.


Vacature: Junior Allround Financieel Medewerker

27 juli 2021 | Tanya Pierce

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de creatiefste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Hou je ervan om je bezig te houden met financiële administratie? We zijn op zoek naar een gedreven Junior Allround Financieel Medewerker die onze administratie managet. Ben jij dat? Lees dan verder!


Vacature: Stagiair(e) Office Management en Trainingscoördinator

26 juli 2021 | Noortje Noy

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de creatiefste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Hou je ervan om dingen te regelen en ben jij goed in plannen? We zijn op zoek naar een gedreven Office Management stagiair die ons ondersteunt met de planning van de trainingen. Ben jij dat? Lees dan verder!


Server-side tagging: haal betere data uit je website met meer mogelijkheden

15 juli 2021 | Daan Boekhoorn

Marketeers moeten steeds meer rekening houden met de voorkeuren en privacy van de consument. Dat is zeker geen slechte ontwikkeling, maar dit maakt het wel moeilijker om inzicht te krijgen in het succes van een campagne of de clicks op jouw website. Gelukkig is er een tool die jou daarbij kan helpen: server-side tagging. Trainer Daan Boekhoorn legt in deze blog uit wat server-side tagging is en waarom je er vandaag nog mee aan de slag wilt. 


Waarom jij aan de slag moet met zakelijk vloggen

02 juli 2021 | Daan van Bergen

Video is een krachtig medium. Steeds meer organisaties starten daarom met vloggen. Om een vlog te maken, heb je eigenlijk niet meer nodig dan een smartphone of een simpel fototoestel met videofunctie. Vloggen is dus zeer effectief en makkelijk toepasbaar. Wil jij ermee aan de slag? In dit artikel vertelt trainer Daan van Bergen je over de voordelen van vloggen en hoe je het succes ervan meet.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.