Meer over de STAP-regeling

Heb je nog niet van de STAP-regeling gehoord? Het is een persoonlijk ontwikkelbudget, waarmee de overheid mensen probeert te activeren om zichzelf verder te ontwikkelen. Je kunt de STAP-regeling gebruiken om cursussen, opleidingen of trainingen te volgen. Zo zorg je ervoor dat je nog beter wordt in je werk of dat je nog meer kansen hebt op de arbeidsmarkt. Het budget is 1.000 euro (inclusief btw) per jaar. 

 

Wie zijn betrouwbare STAP-budget opleiders?

Hoe vind je de betrouwbare STAP-budget opleiders? Allereerst moeten ze aan bepaalde voorwaarden voldoen om een STAP-budget cursus aan te mogen bieden. Maar uiteraard wil je dan ook zeker weten dat je bij de beste opleider terecht komt om jouw budget aan te besteden. Bekijk daarom altijd de reviews van een opleider voor je een besluit maakt. Hoe overtuigend de marketing en klantenservice ook is, de meningen van andere cursisten vertellen altijd de waarheid.

Competence Factory scoort gemiddeld een 9.3 volgens ruim 18 duizend cursisten. Lees alle reviews

 

Gebruik het STAP-budget voor een cursus

Het is belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen, en dus is het slim om een STAP-budget cursus te volgen. Dit kan een cursus zijn die je verder helpt in iets waarin je al kennis hebt, maar stap ook eens uit je comfortzone en probeer iets onbekends. Wie weet ontdek je wel een nieuwe passie!

 

De STAP-subsidie bij Competence Factory

Zet jouw volgende stap naar professionele groei bij Competence Factory! Wij zijn trots op onze goede reputatie en streven ernaar om de beste trainingen te bieden. Die worden gegeven op een creatieve locatie in bruisend hartje utrecht, door trainers die niet alleen over kennis beschikken, maar ook échte praktijkervaring hebben. Bijna al onze opleidingen zijn beschikbaar met het STAP-budget.

 

 

 

Opleidingsadvies voor de STAP-regeling

Op zoek naar de perfecte opleiding? Laat opleidingsadviseur Nienke je helpen! Samen kijken jullie naar jouw huidige situatie, ambities, doelen en vinden jullie de opleiding die helemaal bij jou past. Klaar voor jouw volgende stap?

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.