Jij kiest hoe je je opleiding of training betaalt — via iDeal of creditcard, op factuur of gespreid. Als je maar betaalt voordat je training begint :)

iDeal

We vinden het fijn wanneer je met iDeal betaalt en belonen dat met 3,5% korting over het totaalbedrag. Je bent dan ook meteen zeker van een plek in de door jouw geboekte training(en) of opleiding(en).

Creditcard

Is je totaalbedrag minder dan 5.000 euro, dan kun je ook via creditcard betalen. Wij accepteren de meest bekende creditcards zoals Visa, Mastercard, en American Express.

Op factuur

Soms is het handig om te betalen op factuur. Wanneer je werkgever je training of opleiding betaalt, zorg dan dat je eventuele PO-nummers in het boekingsproces opgeeft zodat we de rekening juist kunnen opmaken en je plek gegarandeerd is. De factuur dient voor aanvang van de training volledig betaald te zijn.

Gespreid betalen

Je wilt graag een opleiding of training volgen, maar je vindt het bedrag te hoog om in één keer te betalen? Bij ons kun je opleidingen en trainingen gespreid betalen in termijnen van 12, 18, 24, of 36 maanden. Hiervoor werken we samen met betaalpartner SprayPay. Je betaalt eenmalig 3,5% over het totaalbedrag en 14% rente. Je bepaalt zelf in welk tempo je terugbetaalt. Extra en eerder aflossen mag altijd en kost je niets. Lees meer over gespreid betalen.

Let op! Geld lenen kost geld

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten