5 marketing podcasts die je moet horen

 

Door Daniel Rowles en Ciaran Rogers. Daniel is CEO van Target Internet en prijswinnend schrijver. Ciaran is trainer en digital marketing-specialist. In The Digital Marketing Podcast bespreken ze het laatste vaknieuws, de nieuwste tools en verschillende technieken voor digitale marketing. Ook interviewen ze experts van over de hele wereld. 

Door Christopher Penn en John Wall. Christopher is de technicus van de twee: hij weet alles over AI en machine learning. John is de journalist en neemt de rol van allround marketeer op zich. Samen bespreken ze de nieuwste ontwikkelingen in technologie en marketing.

Door Douglas Burdett. Deze podcast trakteert je wekelijks op een interview met een toonaangevende marketing- of salesboekenschrijver.

Door Guy Raz. In z’n podcast focust Guy op bijzondere ondernemers: van snowboardprofessionals tot mode-entrepreneurs, van HR-specialisten tot experts in biologisch voedsel. De interviews zijn vaak opgenomen met publiek, wat het luisteren een extra twist geeft. 

Door Mark Schoones en Matthijs Tielman. Deze podcast is lekker overzichtelijk: hij start altijd met drie nieuwsfeitjes uit media, content en marketing. Daarna interviewen Mark en Matthijs een bijzondere gast. Aan het eind van de podcast bespreken ze welke content hen de afgelopen weken het meest is bijgebleven.

 

5 design podcasts waar je lekker op jogt, afwast of opruimt

 

Door Debbie Millman. De eerste podcast ooit over design! Debbie onderzoekt de wijde wereld van creatieve culturen, aan de hand van gesprekken met designers, schrijvers, artiesten, muzikanten en andere creatieve uitblinkers. 

Door Chris Do. Chris interviewt interessante en inspirerende gasten over de fijne kneepjes van design, technologie en marketing. Door z’n gesprekken leer je anders denken en kijken. 

Door Tom Ross, Ian Barnard, Dustin Lee en Lisa Glanz. Deze vier hosts zijn allemaal succesvol in hun eigen creatieve vakgebied. Ze geven je een eerlijke kijk in hun wereld en vertellen wat je nodig hebt om hierin op te bloeien. Met tips om klanten te krijgen, je eigen stijl te vinden, jezelf te branden en geluk te vinden in je werk. 

Door Joseph Szala. Deze podcast gaat over grote ideeën voor creatieven in de restaurant- en drankenwereld. Van branding tot marketing, van web tot strategie. Te gast zijn mensen die de creatieve kant van de bedrijfsvoering voor hun rekening nemen.

Door Ian Paget. Een podcast over het ontwerp van logo’s. Ian interviewt succesvolle grafisch designers en ondernemers van over de hele wereld, en laat je van hun ervaringen leren. 

 

Duik dieper in marketing en design

De tien podcasts hierboven zijn ontzettend leerzaam. Kriebels om dieper de marketing- en designwereld in te duiken? Bekijk dan onze opleidingen en trainingen in online marketing en digital design.

 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.