Welke trainingen ga je geven bij Competence Factory?

Ik ben momenteel twee nieuwe trainingen aan het ontwikkelen: Social Selling en Social Media basis. Daarnaast geef ik de volgende bestaande trainingen:

 

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd en daarna de premaster Communicatie en Informatiewetenschappen gedaan. Maar m’n echte marketingkennis heb ik van Hubspot-trainingen, masterclasses en seminars.

Vier jaar geleden ben ik in de contentmarketing begonnen. Toen nog als blogger, vlogger en content creator voor social media. Ik werkte voor verschillende agencies. Later ben ik mijn eigen onderneming gestart: ‘That Inner Flame’. Samen met een jong en gedreven team maak ik nu vlammende content voor b2b- en b2c-klanten. 

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Gewoon via Google! Voor klanten pak ik graag de SEO aan, dus kijk ik regelmatig op Google. Ik zag de marketing-opleidingen van Competence Factory bovenaan de zoekresultaten staan en toen wist ik meteen: daar wil ik graag mijn trainingen geven!

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben singer-songwriter en volg hierin ook een opleiding. In mijn vrije tijd vind je me dan ook vaak achter de piano of met een gitaar in mijn hand. 

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Marketing, sales en vooral: mensen hierover enthousiasmeren. Ik vind de psychologie achter marketing en sales ontzettend interessant, dat drijft me elke dag weer. Fantastisch dus dat ik nu ook anderen hierin kan trainen! Verder houd ik van een uitdaging, ik ben best een risk-taker. Niets is mij te spannend, dus gooi mij maar in het diepe!  

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Dat ik iedere dag weer verrast kan worden. Marketing is een van de meest veranderlijke en interessantste vakgebieden die er zijn. Het is nooit saai!

 

Wat maak jouw trainingen zo goed en leuk?

Mijn enthousiasme, gedrevenheid en passie voor het marketingvak. Niemand loopt de training uit zonder glimlach op z’n gezicht. Ik neem je mee op ontdekkingstocht en leer je niet alleen hoe je iets doet, maar zorg ook dat je niet kan wachten om ermee aan de slag te gaan.


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.