Brochure

Opleiding Communicatiestrateeg

11 dagen • Utrecht • Met diploma

Krijg inzicht in je eigen communicatie, het verhaal van je organisatie en rol een strategie uit waarmee je je doelen behaalt.

Tarief ex. BTW 6.900,-
Je opleidingvoordeel is €685,-

Paulus Veltman
Social Media en Storytelling

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.9 Onze cursisten geven deze opleiding een 8.9

Springest awards

Marketing
Design & Internet
Internet & media

030 207 8200Werkdagen van 8:30 tot 17:30

Opleiding Communicatiestrateeg

Een sprong vooruit maken in het communicatievak? De opleiding Strategische Communicatie stoomt je er klaar voor. Krijg inzicht in je eigen communicatie, het verhaal van je organisatie en rol een strategie uit waarmee je je doelen behaalt. Jouw impact staat of valt met communicatie! Met deze opleiding krijg je alle tools in handen om je te ontwikkelen tot ware communicatiestrateeg van de toekomst.

De opleiding Strategische Communicatie bestaat uit 7 trainingen die goed op elkaar aansluiten:

Wat kun je na het volgen van de opleiding Communicatiestrateeg

 • Je weet hoe je een sterke social mediastrategie opzet
 • Je kunt een brandingstrategie uitdenken en in praktijk brengen
 • Je weet hoe je het verhaal van jouw organisatie effectief uitdraagt met corporate storytelling
 • Je hebt een growth mindset, waarmee je ambities waarmaakt
 • Je weet hoe je (gratis) media-aandacht creëert
 • Je maakt impact met pakkende presentatieskills
 • Je kunt customer insights, customer journeys en strategische plannen compact en aantrekkelijk visualiseren met zakelijk tekenen.

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Paulus Veltman

Paulus is keynotespeaker, trainer en consultant. Hij is gespecialiseerd in online storytelling en beeldexplosie, en weet alles over nieuwe technologieën en online media. Cursisten omschrijven Paulus als een ervaren en enthousiaste trainer. Hij houdt van een persoonlijke aanpak, dus je weet zeker dat jouw specifieke praktijksituatie aan bod komt tijdens de training.

Lees meer
Paulus Veltman Paulus Veltman

Suzanne Olsthoorn

Suzannes fascinatie voor social media begon met haar Hyvesprofiel. Uren kon ze sleutelen aan haar pagina, tot-ie écht perfect was. Inmiddels is ze een ware socialmedia-expert met ontzettend veel ervaring. Haar loopbaan leidde haar langs TMF, MTV, Nickelodeon en BNNVARA. Nu aangekomen bij de Herman Brood Academie geeft ze muzikaal talent een online podium. Met haar oneindige energie en creativiteit geeft ze inspirerende trainingen. Zo weet jij straks precies hoe je content maakt die mensen bijblijft.

Lees meer
Suzanne Olsthoorn Suzanne Olsthoorn

Wendy Oude Veldhuis

Wendy startte al jong als ondernemer. In tien jaar tijd zette ze een eigen bedrijf op, met zo’n 180 medewerkers in dienst. Daarna besloot ze haar échte droom na te jagen: ze volgde een opleiding tot senior beïnvloedingspsycholoog, verkocht haar bedrijf en begon voor zichzelf als marketingstrateeg. Nu helpt ze mkb’ers met hun PR, marketingstrategie, campagnes en branding. Daarbij mijdt ze nietszeggende quotes en voorbeelden van wereldmerken als Amazon en Coca Cola, omdat je daar als mkb’er niets aan hebt. Haar trainingen zijn praktisch, zodat je nieuwe kennis direct kunt toepassen.

Lees meer
Wendy Oude Veldhuis Wendy Oude Veldhuis

Irene van Cappellen

Irene is een échte marketingvrouw – letterlijk. Vier jaar geleden zette ze haar blog MarketingMadame om in een bedrijfswebsite en startte ze onder die naam als fulltime ondernemer. Marketing gaat volgens haar om veel meer dan alleen tools onder de knie krijgen. Daarom focust ze zich bij haar klanten op de broodnodige basis: wát is je verhaal? Vanuit dat vertrekpunt ontwikkelt ze vlijmscherpe marketingstrategieën. Irene is geen stilzitter, dat zul je tijdens haar trainingen wel merken: ze zet je ‘t liefst gelijk aan het werk.

Lees meer
Irene van Cappellen Irene van Cappellen

Kirsten van den Berg

Kirsten werkte ooit als jurist maar miste daarin de verbinding met zichzelf en anderen. Ondernemen bleek haar middle name, communicatie de rode draad. Inmiddels is ze alweer heel wat jaren in haar element als zelfstandig communicatieadviseur, coach en trainer. Met rake vragen en inspirerende werkvormen helpt ze jou ontdekken hoe je een scherpe strategie en een pakkend verhaal ontwikkelt. Zodat je groeit in skills én zelfvertrouwen. Trainingen bij Kirsten zijn interactief en... er moet altijd wat gelachen worden.

Lees meer
Kirsten van den Berg Kirsten van den Berg

Lucinde Terluin

Strategische marketing en communicatie: Lucinde houdt zich er al sinds 2013 mee bezig. Met haar bedrijf LeolighT helpt ze organisaties met het uitwerken van de kern van de organisatie: wie ben je, en hoe wil je dat naar buiten brengen. Om dit natuurlijk vervolgens met een gedegen plan, waarin storytelling altijd terugkomt, ook waar te maken. Naast sr. (online) marketeer en management consultant is Lucinde ook docent aan de Hanzehogeschool in Groningen. En als ze niet aan het werk is, dan is ze aan het sporten, of zit ze op de bank met haar kat, een kop thee en een goed boek.

Lees meer
Lucinde Terluin Lucinde Terluin

Yuen Yen Tsai

Yuen Yen is een zelfstandig facilitator design thinking en samenwerkingscoach. Ze heeft ervaring met serious gaming, bij de overheid en in de ICT-sector. Ze heeft het meest geleerd door kansen te pakken, dingen uit te proberen en vooral door fouten te maken. Tijdens haar trainingen vertelt Yuen Yen je graag over haar eigen missers. Verder laat ze zien hoe je design thinking leert kennen en toepassen met een play-mindset . Zo word je de eigenaar van je eigen leerproces én je resultaten. 

Lees meer
Yuen Yen Tsai Yuen Yen Tsai

Marsha Walraven

Van tv tot podcast en van radio tot online content: Marsha heeft haar sporen verdiend bij zowel landelijke en internationale omroepen zoals de Wereldomroep, Financial Times, Pushkin als bij tijdschriftredacties. De mediawereld kent voor haar dus geen geheimen, en dat komt goed van pas bij haar trainingen. Want of je nu een podcast- of mediatraining volgt, reken maar op een flinke dosis praktijkvoorbeelden! Ook in de theorie is ze thuis: ze studeerde Journalistiek in Utrecht en later Engels in Leiden. Marsha zet mensen graag aan het denken en laat in haar trainingen zien dat interviews en gesprekken niet eng zijn. Haar filosofie is dat iedereen een eigen verhaal heeft – en ze helpt je graag om dat te vertellen. Een van haar gouden tips? Leer je kernboodschap uit je hoofd en zorg dat je die in acht seconden kunt overbrengen.

Lees meer
Marsha Walraven Marsha Walraven

Loek Daemen

Als trainer/coach helpt Loek je om jouw eigen authentieke verhaal te vertellen. Hij werkt opbouwend, out-focus en gericht op wat jij nodig hebt om de authentieke spreker in je te ontwikkelen. Zo reikt hij je de kennis, inzichten en oefeningen aan om die stap te maken. Dat doet hij met ontzettend veel plezier en passie. Al zijn ervaringen, talent en creativiteit komen in zijn trainingen samen.

Lees meer
Loek Daemen Loek Daemen

Anne Zeegers

Als zakelijk illustrator visualiseert Anne elke dag lastige vraagstukken voor organisaties. Met heldere, duidelijke tekeningen maakt ze informatie laagdrempeliger – en de wereld een stukje vrolijker. Toen ze een coachingstraject voor ontwerpers met een identiteitscrisis volgde, kwam ze in aanraking met het trainersvak. Inmiddels geeft ze regelmatig workshops en coacht ze ontwerptrajecten. In Anne’s trainingen krijg je alle ruimte om opdrachten naar je eigen hand te zetten, zodat je jouw vertelmanier verder kunt ontwikkelen.

Lees meer
Anne Zeegers Anne Zeegers

Voor wie is de opleiding Communicatiestrateeg bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen die echt een grote stap wil zetten als communicatieadviseur en wil groeien naar een strategische rol. Denk aan afdelingsmanagers, communicatieadviseurs, marketeers, communicatiemedewerkers, webredacteuren, projectmanagers en freelance marcom professionals.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding Communicatiestrateeg eruit?

 • 1 Social Mediastrategie
  Dag 1 Ochtend
  • Je stelt resultaatgerichte social media-doelen op. Verkoop, leadgeneratie, mond-tot-mondreclame, klanttevredenheid: er zijn allerlei doelen waarvoor je social media kunt inzetten. In de training beslis je welke doelen jij precies wilt nastreven.
  • Je definieert je doelgroepen. Aan de hand van de customer journey en persona’s ontdek je wat de informatiebehoefte van je doelgroep is, en hoe je hen effectief kunt bereiken.
  • Je kiest je social media-kanalen. Je leert de ins & outs van o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Pinterest. Per platform bespreken we gebruikersgroepen, zakelijke mogelijkheden en praktische toepassingen.
  Middag
  • Je start met market sensing. Social media kunnen je helpen om je markt en de reputatie van je organisatie in kaart te brengen. We laten je zien hoe je een concurrentie-analyse uitvoert aan de hand van benchmarking tools.
  • Je ontdekt op welke manieren je via social media kunt communiceren. Social media zijn meer dan marketingplatforms. Tijdens dit onderdeel ontdek je hoe je social media kunt inzetten om je klanten beter te begrijpen, je producten verder te ontwikkelen of diensten te verbeteren, je doelgroep te activeren en te organiseren.
  Dag 2 Ochtend
  • Je verkent content voor social media. We laten je voorbeelden zien van prikkelende contentformats waarmee je doelgroepen activeert. Natuurlijk krijg je de gelegenheid om hierover te brainstormen. Ook krijg je een aantal praktische tips om goede content te creëren.
  • Je plant en organiseert. Je begrijpt wat er komt kijken bij de uitvoer van een social mediastrategie en stelt een contentkalender op. Ook krijg je tips om draagvlak te creëren binnen jouw organisatie.
  Middag
  • Je leert hoe je je acties kunt monitoren. Je ontdekt met welke tools je online conversaties rondom jouw organisatie kunt monitoren.
  • Je meet en optimaliseert. Aan bod komen KPI’s, vanity metrics, Net Promoter Score en ROI. Je stelt KPI’s op waaraan je het succes van je social mediastrategie kunt aflezen. Dat gaat verder dan het aantal volgers! Ook bespreken we tools om resultaten te meten.
 • 2 Brand Strategy
  Dag 1 College 1
  • Waarom branding?
  • Branding in vergelijking met marketing en sales
  • Archetypen & Personificatie
  College 2
  • Kernwaarden & Merkwaarden
  • Look & feel
  • Brand assets
  Dag 2 College 3 
  • Positionering
  • Doelgroepen & Persona’s
  College 4
  • Internal branding & collega’s meenemen
  • Implementatie
  • Case
 • 3 Corporate Storytelling
  College 1
  • De kracht van je bedrijf
  • Storytelling: hoe begin je?
  College 2
  • Het verhaal van je bedrijf
  • Hoe breng je je verhaal over op (potentiële) klanten?
 • 4 Growth Mindset
  College 1
  • Breng je eigen case in en leer de groep kennen.
  • Theorie: leerconcepten, mindsets, fixed en growth mindset.
  • Pas de theorie toe op je eigen case: hoe verandert je aanpak als je van mindset switcht?
  • Breinprincipes bespreken.
  • Reflectie: wat werkt voor jou en je case? Waar verwonder je je over? Waar heb je nu vragen over?
  • Leren door te proberen en experimenteren.
    College 2
  • Van growth mindset naar playful mindset: leer speels te leren.
  • Feedback: bespreek je ervaringen met een groepsgenoot.
  • SuperBetter: een revolutionaire manier om sterker, gelukkiger dapperder én veerkrachtig te worden.
 • 5 Mediastrategie
  College 1
  • Hoe werkt een journalist?
  • Vijf technieken om nieuws interessant te maken
  College 2
  • Een pakkend persbericht schrijven
  • Vind de juiste journalist bij je verhaal
  • Zo maak je een media-kalender
 • 6 Presenteren met Impact en Overtuiging
  Dag 1 Ochtend: Presenteren met een doel
  • Less is more; de opbouw van een effectieve presentatie
  • Ontdek de kern van jouw presentatie
  • Bouwen vanuit kernboodschappen
  • Doelgericht toepassen en weglaten van informatie en details
  Middag: Doelgerichte storytelling
  • Breng je boodschap als een verhaal
  • Verhalend vertellen met doel voor ogen
  • De impact van stilte, tempo en dynamiek
  • Beeldgebruik als ondersteuning
  Dag 2 Ochtend: Baas op het podium
  • De aandacht pakken en vasthouden
  • Adem en stemgebruik
  • Je houding en gronding
  • Het belang van je non-verbale communicatie
  • Grip op de omgeving
  Middag: Spreken met intentie en overtuiging
  • Spreken vanuit beleving en fascinatie
  • Oprecht contact maken met je publiek
  • Jouw authentieke presentatiestijl
  • Werken vanuit overtuigingsstrategieën en intenties
  • Presenteren met impact en overtuiging
 • 7 Zakelijk Tekenen
  Dag 1 College 1
  • Wat maakt zakelijk tekenen zinvol?  
  • Basisvormen
  • Mensen en emoties tekenen
  College 2
  • Zelfvertrouwen krijgen in visualiseren
  • Hoe maak je meteen indruk met je tekeningen?
  • Oefenen met templates ontwerpen
  Dag 2 College 3
  • Feedback op je werk
  • Jouw beelden naar the next level
  College 4
  • Live tekenen
  • Praatplaten visualiseren
Het volledige programma op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het volledige programma en de brochure van de opleiding Communicatiestrateeg direct per mail


Ontvang het uitgebreide programma per mail
Gemiddelde waardering
8.9 (531)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.9 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.9 Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding Communicatiestrateeg
8.9 (531)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Jolanda Woudstra
07 juni 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Duidelijke logische structuur. Vriendelijke trainer. Goede presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Willem van der Lugt
07 juni 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De opbouw is logisch en helpend. De opdrachten helpen echt om aan de slag te gaan. Het zette mijn creatieve brein weer aan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shona Raven
07 juni 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Onwijs leuk! Heel veel praktische tips. Ook fijn om alles wat je leert toe te passen in opdrachtjes. Bron van inspiratie en een hele fijne manier van leren! Dankjewel! :)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Raynor Tolsma
07 juni 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Veel praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renee Wildmann
07 juni 2024
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
Het was leuk en leerzaam om voorbeelden uit de praktijk te zien en horen. Heel fijn om ook aan je eigen case te werken en zo ook gelijk tegelijkertijd tegen je eigen problemen aan te lopen (en gelijk om hulp te vragen)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dean Refos
07 juni 2024
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
De theorie ondersteunt door de praktische oefeningen. Goede handvaten om toe te passen in mijn volgende branding strategy
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Demi de Walle
07 juni 2024
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:8
Goede voorbeelden passend bij de theorie met aansluitende opdrachten om alles goed te kunnen snappen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina Cornelissen
07 juni 2024
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
De opbouw, de praktische tips en de fijne voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Van Soest
07 juni 2024
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
Praktisch, leuke voorbeelden, goede verdeling van kennis en aan de slag. Ik kan hier direct mee aan de slag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Loek Daemen
07 juni 2024
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:10
Heel praktisch en mogelijkheid om te reflecteren op je eigen organisatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M. Stoffels
07 juni 2024
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:8
Veel informatie, heel veel onbekend voor mij, omdat ik geen achtergrond heb in deze richting. Maar ik kan hier wel iets mee.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martijn Steneker
23 mei 2024
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:8
De opbouw en praktijkoefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pinar
15 april 2024
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joop Andela
04 april 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Een mooie, inspirerende training met voldoende tijd voor zelf werken. De balans tussen theorie en praktijk was goed. Ook de interactie met andere deelnemers was prettig en nuttig. De trainer presenteerde rustig en duidelijk, met ruimte voor inbreng. ook was er voldoende aandacht voor alle deelnemers. Kortom een leuke en leerzame ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlies Mensink
04 april 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Ik vond het heel fijn dat je heel snel met simpele trucjes leerde tekenen. Ook al had je totaal geen ervaring hier mee
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roel Seele
05 maart 2024
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:8
Verdieping in mindset
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise Baane
05 maart 2024
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:7
De trainster was helder en fijn dat er documentatie beschikbaar is. Verder was de informatievoorziening ook goed.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kevin
28 februari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Veel praktijk toepassingen met feedback rondes. Anne legt alles zeer goed uit met veel praktijk voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel van seijen
28 februari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Nuttig en leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim Wilmer
23 januari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, leuke voorbeelden en leuke en nuttige oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Susanne Spijker
23 januari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Veel afwisseling, duidelijke opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Mette Andersen
23 januari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Goede afwisseling van uitleg en zelf oefenen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilse Selten
23 januari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Dat je direct aan de slag gaat, fijne feedback krijgt en ruimte hebt voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul Stoel
23 januari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Het tempo, de leuke leerzame opdrachten. Lokatie. Het materiaal. En het was een hele leuke training en groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Merel van Zuijen
23 januari 2024
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Veel praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bart
21 december 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Logische opbouw van hoe je een strategie vormgeeft. Veel interactie wat ervoor zorgt dat je gelijk met de besproken stof aan de gang gaat
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan
21 december 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Vooral veel interactie en ruimte voor vragen stellen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ingrid Stekelenburg
21 december 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
je creativiteit wordt ontwikkeld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniëlle Gademan
29 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Positieve houding. Goede uitleg. Empatisch. Goede opbouw.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisette Regelink
29 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Veel concrete handvaten en “trucjes” die snel toepasselijk zijn, allesomvattend en veelzijdig, inspirerend
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anja
29 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Super fijn om creatief bezig te zijn met een docent met veel ervaring! Er wordt goed geluisterd naar de vraagstukken en duidelijke, positieve feedback! Daarnaast kun je de geleerde stof gelijk in de praktijk inzetten. Kortom, heel waardevol.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pascale
24 november 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:8
Goed
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Katia
24 november 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:9
The trainer :)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rene Kramer
24 november 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:9
De interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saida
24 november 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:10
Dat we veel hebben geoefend en veel van elkaar hebben kunnen leren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cees
15 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Leuk en goed toepasbaar!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annette de Vries
15 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Goed tempo. Heel veel bruikare tips. Goed te volgen. Nieuwe inzichten, motivatie, inspiratie. Zin om ermee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Koen van Zwieten
15 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De trainer was erg goed. We kregen voldoende tijd om te oefenen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wim Klavers
15 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Opbouw, voorbeelden, materialen, ruimte en bovenal de trainster!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabine Lengkeek
15 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Ik vond het super dat deze training ingaat op de boodschap helder overbrengen, je creativiteit aanwakkert en je actief aan de slag laat gaan met beelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Malou Bromberg
15 november 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Goede uitleg, combinatie praktijk en theorie en fijne trainster :)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judy
13 november 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:8
Volledig, veel leuke voorbeelden, levendig, direct
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sietske Rietveld
02 november 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Vanuit duidelijke theoretische kaders toelichten naar praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels Jansen
02 november 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Het is heel actueel
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eugenie
20 oktober 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Heel praktijkgericht, positief, ook de ‘slechte tekenaar’ tekenaar krijgt de tools om helder te verbeelden maar ook het gevoel dat i ook kan tekenen :-)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Arjan van Steekelenburg
20 oktober 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goede voorbeelden en prettige werkvorm
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jimmy Bagijn
20 oktober 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Heel veel zelf kunnen oefenen en gelijk feedback van de trainer en medecursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Donny
29 september 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goede uitleg, genoeg voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hans Luisman
21 september 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:8
Prima cursus als basis voor mijn werk. Kirsten is een bevlogen trainer die het goed kan overbrengen en kennis van zaken heeft. Top.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellemijn Neufeld
21 september 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:10
Enthousiaste presentatie. Leuke opdrachten, interactief, fijne sfeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roxanne
13 september 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Prettige trainster Positief en opbouwend kritisch Goede tips en voorbeelden uit de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim
05 september 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:7
Goeie training met zeer nuttige tips over huidige social media platforms.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia Bakker
31 augustus 2023
Training: Free Publicity
Eindcijfer:8
Waardevol om een kijkje in de keuken van de journalistiek te krijgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rick
27 juli 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Fantastische ervaring. Goede en kundige docente!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eli
27 juli 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Rust en enthousiasme van de trainer en gaat kennis
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Margje de Graaff
11 juli 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
Inspirerend, persoonlijke aandacht, Kirsten gaf de training op een fijne, persoonlijke manier en in een veilige omgeving. Ik vond ook dat Kirsten goede begeleiding gaf, prikkelde tot doordenken, concrete adviezen had en veel parate kennis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Regina Bakker
19 juni 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Veel concrete/praktische tips, heel fijn!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Josien Vogelaar
19 juni 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Heel leerzaam, heb veel nieuwe tools geleverd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anwoud
19 juni 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
De luchtige manier van lesgeven. Het zelf dingen doen, materiaal was aanwezig. Fijne sfeer en overall heel erg leuk en leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hendrie ter Harmsel
19 juni 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Het tempo en de hoeveelheid van zelf doen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Hegeman
19 juni 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De opbouw en het zelf aan de slag zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
eugenie
09 juni 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:10
Heel prettige manier van uitleggen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Oefeningen sluiten perfect aan op de praktijk. Handige tools aangereikt gekregen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
max van der Stokker
09 juni 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
Theorie in afwisseling met praktijk Fijne communicatie Informatief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aline Eikelboom
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Er was genoeg persoonlijke aandacht voor ieders leerdoelen. De training was toegankelijk en goed te volgen. Ik heb handvaten om mijn werk in de toekomst beter te kunnen doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zino Blaset
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:9
Het verbreden van het concept wat een costumer experience kan inhouden. Het kan van verschillende kanten bekeken worden door bv de heroes journey
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen Vreugdenhil
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
Helder, praktisch, goed geleid.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robin Houtveen
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:9
Goed onderwerp en de vertaal slag naar de praktijk is erg goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
Ja! Ik heb veel handvatten gekregen om van een ‘warrig’ verhaal een concreet verhaal te maken met een begin en een eind die mensen kunnen raken. Echt een top training! Raad m iedereen aan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gerben Kiffen
16 mei 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
diversiteit aan deelnemers, interactief, veel voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thea Hoekstra
11 mei 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg Gelijk oefenen en in de praktijk brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cor Antonides
11 mei 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Goede opbouw en inhoud. Praktisch. Goede trainer!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Veneman
11 mei 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goed inzetbaar in de praktijk, helder uitgelegd, geeft inspiratie!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tania Magdalena
11 mei 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Enthousiaste trainer Anne. Veel geleerd in twee dagen, tips zijn meteen bruikbaar. Anne zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen groeit en lekker aan de slag gaat en vol vetrouwen weg gaat.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen
02 mei 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Structuur, Praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wiard van den Berg
02 mei 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Veel theorie, maar fijn dat we het praktisch konden uitwerken en toepassen. Dit is uiteindelijk wat je wilt, het naar de praktijk brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri Vos
02 mei 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Ik heb duidelijk antwoord gekregen op de vragen die ik had.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Prescilja Roodbol-Haas
02 mei 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Dat er de tijd werd genomen om alle vragen te behandelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Lemstra
11 april 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Opbouw, begeleiding, mixed deelnemersveld met verschillende achtergronden. Daardoor interessante uitkomsten m.b.t. gegeneerde tekeningen/praatplaten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Kirsten Demacker
11 april 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Heel prettige cursus, creativiteit wordt goed aangewakkerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
rachel quaedackers
11 april 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Fijne training, goed tempo. Praktisch direct toepasbaar. Leuk om thuis verder mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thierry de Vries
11 april 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
het tempo. De ruimte om lekker te klussen. Fijn dat we allerlei hulpmiddelen kregen zoals schrijfblok, stiften en handige voorbeelden (boeken, inkijk exemplaren, presentatie) all good
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
05 april 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Ik vond het een fijne training met een super trainster.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Debby Verhoeven
05 april 2023
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Susanne is super enthousiast, weet heel veel en gaat door op onderwerpen waar mensen graag op willen blijven hangen en gaat sneller door waar minder uitleg nodig is
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene
30 maart 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:10
Dat je op verschillende manieren aan het werk wordt gezeg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bertal
15 maart 2023
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De training wordt breed ingestoken en verschillende aspecten van zakelijk tekenen worden belicht. Dat maakt ook dat niet alles direct relevant is. Je krijgt veel tijd om te oefenen en tips te vragen. Fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ana van Oudenhoven
02 februari 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
De balans tussen theorie en oefeningen. Ook dat de trainster zelf haar ervaringen deelde. Erg veel geleerd. De medecursisten waren oom erg inspireren, dus dat was fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jamy
02 februari 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:10
Open, goede uitleg en hulp,
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Windhorst
02 februari 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:10
Hele waardevolle training waar iedereen wat aan heeft.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Veronic Sijstermans
02 februari 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:10
Creativiteit, afwisseling, warme ontvangst, interactie, oprechte verhalen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline
02 februari 2023
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:10
Er zit veel meer verdieping in de training dan ik had verwacht, erg goed gedaan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Bosma
09 januari 2023
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:10
De enthousiaste trainster en haar pure inbreng en overbrengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Anne botman
29 december 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Anne is heel duidelijk en rustig in haar uitleg en creëert een gezellig sfeer met de groep! De training heeft veel behandeld zonder het gevoel volgepropt te zitten en met veel pauzes en ruimte om te oefenen. Na de dag had ik meer energie dan toen ik begon en zat ook met veel inspiratie weer terug in de trein!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte Veldhof
14 december 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Ondanks dat de training maar twee dagen duurt, krijg je meer dan voldoende tips en handvaten om zelf aan de slag te kunnen in de praktijk. Het werktempo lag hoog, maar was ook nodig om alle onderdelen te kunnen behandelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Bijl - van ‘t Hof
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Heel fijn, open gesprekken, je leert ook van elkaar. Veel extra info om aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maartje
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Praktisch, goed tempo, diverse groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
De praktijkopdrachteb
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Sonneveld
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Praktisch, inspirerend, mooie oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique van Dongen
17 november 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Veel info, waar iedereen zelf iets uit kan halen. Veel oefeningen en ruimte om die zelf in te vullen. Leuke groep, ook leuk om van de anderen dingen te leren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisanne Brandsema
04 november 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
- Het enthousiasme van de trainer - De faciliteiten (ruimte, stiften, lunch) - De opbouw van de training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wahing Lee
20 oktober 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Dat Paul actief vraagt hoe hij zijn les nog kan aanvullen met info die ik nog wil weten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joost Dekker
20 oktober 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Veel ruimte om vragen te stellen en goede nuttige antwoorden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joost van Heusden
20 oktober 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Duidelijk en toegankelijke stof met voldoende interactie en een professionele trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
20 oktober 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Praktisch en theorie goed in balans.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Vervoort
20 oktober 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Duidt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Renate Verschoor
29 september 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
De combinatie van de inhoud van de training en de trainster zelf. Zij maakte het NOG leuker.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel Drosterij
28 september 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Trainster behandelde duidelijke voorbeelden. Goede uitleg en directe bruikbare feedback op huiswerk en lesopdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edith Rameckers
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Wendy bouwt de presentatie goed op, duidelijke topics en logisch uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frea de Jong
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
De trainer heeft kennis van zaken (Wendy) en een fijn tempo. Ze paste het programma aan op het niveau van de groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nino Noordermeer
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Deze training heeft voor mij alle belangrijke processen binnen de internal branding behandeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yury Delgado morais
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Opbouw + inhoud
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia Honig
07 september 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
TOP! Zeker aan te raden, mede door de begeleiding van Paulus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mies Beljaars
07 september 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Kundige trainer, zijn technische achtergrond kennis kwam erg van pas. Veel ervaring en vee leuke aansprekende voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Giannis
07 september 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
De training was super informatief, interactief en up to date! Er is heel veel ruimte voor eigen vragen en ook voor het brainstormen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Syl van Beusekom
06 juli 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Veel geleerd, veel tips, veel zelfvertrouwen gekregen. En dan nog heel veel woorden die echt geen meerwaarde hebben. Het was gewoon leuk!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yoshikuni Mogami Gonzalez
06 juli 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Ja en nee, ik heb erg veel geleerd en het was heel leuk. Een hele competente trainer, heel veel nieuwe kennis en stof. Maar wellicht was meteen voor de infographic cursus gaan een beter idee.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Hansma - de Jong
06 juli 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goede opbouw, veel tips, veel oefenen, hele fijne trainster
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul Spikmans
06 juli 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Het heeft inzicht en handvaten geboden die ik in de dagelijkse praktijk kan toepassen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Blandine Mayamba
17 juni 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Koster
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:7
Presentatie is goed, relaxed.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
P.J. Sonneveld
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
Trainer goed, fijne sfeer, tempo fijn en nogmaals hele concrete tools gekregen om mee aan de slag te kunnen. Praktisch toepasbaar. Erg tevreden!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paulien
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Dankzij de training van Lucinde heb ik nieuwe inspiratie opgedaan én praktische handvaten gekregen over hoe ik storytelling in de praktijk kan toepassen. Training is zowel geschikt voor mensen uit het vakgebied als opfrisser als voor 'leken'.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
JW Verschoor
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:9
Mn het laatste gedeelte wanneer er met handvatten en voorbeelden gewerkt wordt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rineke Spijker
18 mei 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De oefeningen/ van elkaar leren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hassan
25 april 2022
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Goede uitleg van de trainer. Er wordt goed naar je geluisterd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
19 april 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Heel praktisch en interactief. Paulus is een energieke trainer die de groep ook erg betrekt. Er is veel ruimte om met cursisten te sparren en feedback te geven en te ontvangen. Mooie praktische voorbeelden en inzichten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Merel Hoogewerf
19 april 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
relevant, leuke voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zoë Klijs
19 april 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Duidelijke training met een fijne opbouw, ook de trainer had erg veel kennis en dacht goed na bij vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana van Kesteren
19 april 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Zeer goed en netjes uitgelegd met voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel in t Velt
19 april 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
De manier van stof en praktijk werkte erg prettig
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
19 april 2022
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Veel bruikbare theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Michels-Spee
13 april 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:7
Goede trainer. Leuke groep veel interactie
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Noiman
22 maart 2022
Training: Growth Mindset
Eindcijfer:10
Het is de tweede training die ik bij Yuen Yen gevolgd heb en het is wederom een feest en een tsunami aan inzichten! Ik heb niet alleen de theorie geleerd, maar ook een plannetje gemaakt hoe ik een ander kan helpen om te reizen naar het growth mindset, ik heb de tools voor mezelf gekregen en ideeen om deze kennis te delen. Gamification en toepassing er van was ook een ontzettend leuke verrassing. Wil je een inspirerende training? Dan moet je deze echt volgen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
David Reitsma
14 januari 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Duidelijke praktijkvoorbeelden waar je concreet mee aan de slag kan. Goeie theoretische onderbouwing van de stof en daarmee vooral een positieve tendens. Ik kom zeker nog eens terug bij competence factory. Ik ben erg enthousiast over de locatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marisa Kooy
14 januari 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Goede combi van theorie & praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simon
22 december 2021
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Veel zelf aan het werk. In vogelvlucht met alle onderdelen kennisgemaakt zodat we daar zelf mee verder kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel
22 december 2021
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Fijn tempo, toffe trainster en handige tips en tools om in de praktijk te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Verspeek
06 december 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Heel praktisch. Leuke en energieke trainer die de groep ook erg betrekt en activeert. Mooie praktische voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rozella de Klaver
06 december 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Met veel voorbeelden en genoeg interactie ook buiten de trainingsdag de mogelijkheid voor contact
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sylvia Mannaerts
24 november 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Praktisch & duidelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lonetta
24 november 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Goede theorie, veel praktijkvoorbeelden en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Naomi Meulendijks
28 oktober 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Heel fijn tempo en erg prettig om ook weer eens met anderen te kunnen sparren over dit onderwerp. Fijne afwisseling qua inhoud, ruimte voor eigen inbreng! Super!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
28 oktober 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Er was tijdens de training veel ruimte om specifieke vragen te stellen en er werden veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Daarnaast was het een gemixte groep uit verschillende werkvelden wat goed was voor verschillende inzichten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike Smittenaar
07 september 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
De ruimte voor interactie en goede, actuele voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natascha klootsema
19 augustus 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:10
Goed tempo, leuk qua inhoud, leerzaam, je leert ook van elkaar, goede afwisseling theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cecile Li
19 augustus 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Dat er een goede combinatie was aan theorie en praktijkopdrachten. Dat maakte dat ik de informatie goed vast kon houden alsmede mn energie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter
17 juni 2021
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Bb
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erwin Vermeul
17 juni 2021
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
De opbouw en uitdagingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene Otten
16 juni 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Goede interactie in de les met cursisten en docent.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trudy Stoker
16 juni 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Helder en duidelijke uitleg, vooral hands-on
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Marja Van den Brink-de Groot
16 juni 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Paulus is een fijne betrokken trainer. Er wordt veel informatie gedeeld en ook goed ingespeeld op vragen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hendrik de Vries
01 april 2021
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Fijne sfeer en op laagdrempelige wijze geleerd om effectief te tekenen. Verder was het vooral heel leuk! Ook was de opbouw heel stapsgewijs en pas je het geleerde meteen toe in de volgende stap!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Demi de Veld
23 maart 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Hij verteld alles duidelijk, met voorbeelden en in een goed tempo. Alles is in verbinding met elkaar en vult elkaar aan. Paulus is een fijne trainer, luistert naar je wensen en zorgt voor goede interactie. Fijne trainer, topper!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marion Foppele
23 maart 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Helemaal prima. Groep niet te groot. Voldoende interactie. Leren van elkaar.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Susanne
23 maart 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Mooie interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Heleen Scholte
23 maart 2021
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Goede opbouw en veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Arti van Marrelo
15 maart 2021
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Ik vond de laagdrempeligheid, continue ondersteuning en de ruimte om fouten te maken erg fijn. Daarnaast is de accommodatie perfect, de ruimtes waarin de training gegeven wordt zeer goed en de algehele verzorging van iedereen op locatie boven verwachting. Ook het materiaal wat tijdens de training verzorgd wordt is uiterst fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mariska Oosterman
15 maart 2021
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Het sloot goed aan op iedereen z'n leerdoelen. Een goede combi van inspiratie en gelijk zelf oefenen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia
16 november 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Snel oppakbaar
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Lisette
16 november 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Veel handvaten om verder aan de slag te gaan. Ook prettig om te oefenen tijdens de les en daar feedback op te krijgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita Weggemans
16 november 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Tempo en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Bouterse-van Leiden
30 oktober 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Paulus is een prettige en zeer sociale ‘leraar’. Hij spreekt rustig en legt alles duidelijk uit. Hij is een goede verhalen verteller, wat zeker bijdraait aan het goed indien van de leerstof en het makkelijk laat beklijven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Vanessa de Bie
30 oktober 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Goede en zeer praktische training. Hier kan ik mee verder!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anna
30 oktober 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg, Paulus neemt echt de tijd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Remco coppoolse
22 september 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Samengevat: Fijne begeleiding, ervaren docente, ontspannen sfeer, ruimte voor je eigen praktijk. Ik denk niet dat ik daarmee op 30 woorden zit...
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia Duguet
22 september 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Helder opbouw. Vriendelijk. Neem je mee geleidelijk over stenen op de weg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alex Lucassen
22 september 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Het tempo, de leerstof, accomodatie en uiteraard de docenten. Plezierige wijze van lesgeven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stijn Visschedijk
03 september 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Er was een goede opbouw van basiskennis, naar toepassing met alle elementen in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Floor
03 september 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goede en uitgebreide uitleg over hoe, wat en wanneer. Uitgebreide antwoorden op verdiepende vragen vanuit de cursisten en veel ruimte voor praktijk, oefenen en reflectie op persoonlijke leerproces.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique
03 september 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Ik vond dat er twee hele goede trainers voor de groep stonden. Ze gaven goede tips en deelde hun ervaringen. Doordat de groep klein was hebben we veel gehad aan elkaars feedback. Dat was heel prettig. De dagen zijn voorbij gevlogen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanda Nottelman
03 september 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Kleine groep, goede docenten, mooie locatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Erik van Oijen
08 juli 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Een goed opgebouwde en uitgebalanceerde training die goed bij mijn wensen aansloot. De docent is enthousiast, kundig en ervaren en authentiek.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland
01 juli 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Je leert stapsgewijs op een heldere manier een social media strategie op te zetten. Hands-on! Een eigen plan mag je presenteren in de cursistengroep wat een prettige en directe feedback oplevert. Pauken zorg altijd dat je uit de comfortzone mag denken. Veel dank!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mariella Sjabbens
01 juli 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Paulus is een enthousiaste, inspirerende trainer. Hierdoor krijg je gelijk zin om aan de slag te gaan. Tips & tricks en alles gelijk in de praktijk brengen om te kijken wat werkt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vera van den Broek
01 juli 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Paulus is erg enthousiast en bekwaam. Heeft veel kennis en erg veel geduld om zich te verplaatsen in eenieders case. Een absolute plus van de training is dat je op dag 2 je praktijkopdracht presenteert waardoor je direct tot actie wordt gedwongen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Benno Toenders
01 juli 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
De training heeft een duidelijke opbouw wat prettig is. Belangrijk dat er beel praktijk voorbeelden worden gebruikt zowel door de trainer als door de andere deelnemers.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Meerman
01 juli 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Heel veel facetten behandeld. Voldoende ruimte voor vragen of eigen inbreng voor behandelen van onderwerpen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marijke
10 juni 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Trainster Anne was duidelijk, enthousiast en zeer toegankelijk. Het tempo van de training was goed en de gebruikte sheets duidelijk. Er is veel interactie met de andere deelnemers, De training verveeld absoluut niet! De nieuwe locatie Is erg goed bereikbaar en goed ingericht inspelend op de Corona maatregelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
George
10 juni 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Toegepast op persoonlijke behoefte
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan-Dirk Reijneveld
10 juni 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Prettige trainster, interessante inhoud, leuk gepresenteerd, dank!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jos
10 juni 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Leuke opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Willem vd Boogaart
10 juni 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Duidelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim Nusselder
09 maart 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Alles wat er beloofd werd, zat er in. Inspirerend en heel leerzaam. Alles is ook direct inzetbaar in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lonneke Hoogstede
09 maart 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Fijne handvaten om zelf goed aan de slag te gaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophie Pape
09 maart 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De opbouw, de oefeningen zelf, het huiswerk en hoe snel je het onder de knie hebt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana Weber
13 februari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
De training Zakelijk Tekenen was super. In een fijne omgeving werken aan je visuele skills. Goed tempo, mooie voorbeelden en erg inspirerend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne Marie Cleveringa
13 februari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Hele prettige trainster. Handige pragmatische tips die ik direct ben gaan toepassen in mijn werk. Ik ben zeer enthousiast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje
16 januari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Allereerst de docent. Bevlogen, enthousiast en straalt een fijn soort rust uit. Tijdens de training heel veel goede tips ontvangen en leuk en nuttig ook de oefeningen. Een hele waardevolle, creatieve & vooral super leuke training!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole De Nijs
16 januari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Ik kon met eigen input vanuit de praktijk aan de slag, het delen met elkaar en feedback krijgen van de groep en docente was prettig. Hele praktische tips en tools gekregen om mee aan de slag te kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra de Wit
16 januari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Er was een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Voldoende papier en materialen om mee te werken. Verder was alles goed verzorgd. Deskundigheid docent was prima. De vele voorbeelden waren nuttig en prettig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra op \'t Root
16 januari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Heel enthousiastmerend, ontspannen en leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sander nienkemper
16 januari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Zeer nuttig en vooral leuk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Broek
16 januari 2020
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Duidelijk, goede voorbeelden, 2 dagen goede keuze
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline Jansen
10 januari 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Flexibel ingestoken, verdieping vond ik erg fijn
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bobby brand
10 januari 2020
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Een Strategie bedenken dat wij, in de praktijk meteen kunnen oppakken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole ten Voorde
10 december 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De tijdsbesteding! Helder, eenvoud is de kracht! Ontspannen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda van Opijnen
10 december 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Leren door doen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wim Baars
10 december 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Relaxed maar toch doorgaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annemarije Boermans
10 december 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Super tof
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sander jansen
19 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goede complete opleiding met een hele fijne stimulerende docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
klaas van der Meer
19 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goede opbouw met mooie voorbeelden. Ervaren en bevlogen trainster. Prettige sfeer in de groep. Prima lokatie met centrale ligging. Uitdagend huiswerk. Leerzaam en leuk!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Angelique Verploegen
19 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
De balans tussen de theorie en de oefeningen die we zelf mochten maken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
angelique bellemakers
19 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
ik ben uitgedaagd om in mijn praktijk zakelijk tekenen toe te passen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annuska Toebast-Wensink
19 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:8
Goede trainster. Duidelijk en rustig en zeer kundig. Neemt tijd voor iedereen en zorgt dat iedereen persoonlijke tips krijgt. Top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christine Vogelaar
19 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Hands on, meteen handvatten, fijne sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjan Völlmer
06 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Leuk, informatief, toepasbaar en veel oefenmateriaal.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlies
06 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Leuke, inspirerende en interactieve training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ineke Relve;dt
06 november 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Goede opbouw. Enthousiaste docente. `leuke groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
danielle van den bor
10 september 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
toegankelijkheid van de trainer, leuk ingerichte ruimtes, alles goed geregeld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roelof Otten
10 september 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Aan het begin van de training had ik niet het idee dat ik uberhaubt een duidelijke schets kon maken. Dankzij Marieke ben ik erachter gekomen dat doormiddel van handige tips & tricks iedereen toch echt kan tekenen ;).
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rob van Buijtene
10 september 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
kernachtig, samen en individueel. Duidelijke voorbeelden en tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Bassant
30 augustus 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Veel kennis overgedragen en Paulus haakt goed in op de verschillende achtergronden van de cursisten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud van van Oudenallen
30 augustus 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
er kwamen diverse werkbare tips en tools uit waarmee iets gedaan kan worden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Willie Akker
30 augustus 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Veel praktische tips, enthousiaste trainer, fijne interactie tussen deelnemers
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlies Oldenburg
07 augustus 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
De training doet een beroep op je creativiteit en laat je daarmee op een andere manier van denken. Je staat verbaast van wat je kan en dat verhoogt het plezier in de training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gea Sijpkes
07 augustus 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
de training was uitdagend. strak tempo zodat je ook echt aan het einde van de dag resultaat zag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieke
07 augustus 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Wat ik goed vond aan de training 'Zakelijk Tekenen': veel praktische oefeningen, handvatten, tips & ideeën. Goede en verzorgde locatie en leuke, professionele en kundige docente.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lea van Rooijen
07 augustus 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Voor mij was het een duidelijke training om de tools van Photoshop te leren kennen. Een prettige mix tussen uitleg en meekijken op een groot scherm en praktisch bezig gaan. De tools worden op een prettige manier gedurende de twee dagen herhaald, waardoor alles goed blijft hangen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noelle Sneep
03 juli 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:7
Inspirerend, goede materialen Er wordt veel aangeraakt
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Barbera Struis
03 juli 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Deze training zet mijn creativiteit echt weer aan. Marieke heeft op professionele manier veel tools en tips gegeven waardoor ik echt weer zin heb om te gaan tekenen en dit nu zakelijk kan gaan inzetten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne Zeegers
03 juli 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:9
Tijdens de training leer je vanaf de basis een praatplaat of andersoortige visualisatie maken. Van losse tekeningen die er 'af' uitzien, werk je naar een geheel aan visualisatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Lubberding
03 juli 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Goede opbouw en actief aan de slag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jaap
03 juli 2019
Training: Zakelijk Tekenen
Eindcijfer:10
Goed
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jaap
28 mei 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
test
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle de Graaf
28 mei 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Een zeer bruikbare, direct in de praktijk toepasbare training. Ik heb er erg veel van geleerd en heb ook heel veel zin om er verder mee aan de slag te gaan. De cursusleider is zeer goed op de hoogte van alle ins en outs en weet op een prettige, inspirerende manier de cursus te geven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jorne
28 mei 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Paulis is een hele fijne trainer die je meeneemt in zijn verhaal. Zijn Social Media training was heel praktisch. We ontvingen handige tips en na afloop kon ik direct aan de slag met mijn Social Media strategie. Tijdens deze tweedaagse training heb ik heel veel geleerd, maar het had best nog een dagje langer mogen duren ;)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M Beukers
28 mei 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
2-daagse training waarbij je na de 1e dag aan de slag gaat met je eigen social media strategie. Leerzaam en direct in praktijk te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janet Bloemberg
10 april 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Koppeling theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline Willemsen
17 januari 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Veel feedback op eigen case, persoonlijke aandacht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva van der Meer
17 januari 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Heel duidelijk en veel praktische tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marita
17 januari 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
De structuur en kennis van Paulus
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne test
17 januari 2019
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
test
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marty Groen in ‘t Woud
19 december 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Gericht op de praktische toepassing Docent houdt de behoeften van cursisten goed in de gaten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lasse
19 december 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Prima training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fre Devos
19 december 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Heel erg op maat van de cursist. Glashelder gebracht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lian Admiraal
31 oktober 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Voldoende tijd voor ieders vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corine Kroon Heimensen
31 oktober 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Goede structuur in het verhaal en veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evert van der wissel
31 oktober 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Veel aandacht voor persoonlijke vraagstukken gelinkt aan kennis en praktijk. Persoonlijke aanpak die de groep enthousiasmeert en motiveert. Energiek. Goede verdeling van aandacht voor gevorderden en beginners.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alissio Yalcin
31 oktober 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Alles wat ik wilde weten is mij zeer goed uitgelegd. Ik had een aantal vragen voorbereid om te stellen, maar die waren al bijna allemaal beantwoord tijdens de uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leonie Elbertse
31 juli 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Leuk en leerzaam!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lysette
31 juli 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:6
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam Meeuwissen
31 juli 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Mooie opbouw, dag een had nog iets praktischer gemogen wat mij betreft
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simone Verhoeven
30 mei 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden en interactie met groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniël Eras
30 mei 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Veel ruimte voor eigen input
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim
30 mei 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Top
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra Dijkstra Schilders
29 maart 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Veel geleerd en goed aansluitend bij de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tjerk Rintjema
29 maart 2018
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Je wordt echt van theorie naar praktijk begeleid. Minke is een hele fijne trainer! (Helaas hebben de cursisten dit niet kunnen vermelden vandaag door een bug, maar ze hadden ongetwijfeld allemaal 10en gegeven! ;-) )
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van der Sluis
20 december 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
veel ruimte voor interactie en vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cock van Bommel
20 december 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Combinatie theorie en toepassing
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent
20 december 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
intereactie veel voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inge Hulshof
24 oktober 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Leerzaam, fijn dat we ook persoonlijke feedback kregen en een casus konden behandelen en erg goed dat we nog voor vragen terecht kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
elwin van zanten
24 oktober 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Leuke trainer, enthousiast en vol energie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Glenda Vermeulen
26 september 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Zeer brede en diverse inhoud met veel voorbeeldmateriaal.Goede opbouw. Leuke trainer die op een rustige manier alles uitlegt waardoor het goed te volgen is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Lubberding
26 september 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Enthousiaste trainer en handvaten om aan de slag te kunnen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miranda Melger
29 augustus 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Prettige opbouw
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
John Brantjes
22 augustus 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Eerst uitleg en direct daarna zelf oefenen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda van Amerongen
22 augustus 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Er is heel veel aan bod gekomen, nu aan ons de taak om het in praktijk te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corinne van den Broeke
26 juli 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Interessant en relevant.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Janneke van Dijk
26 juli 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Erg actueel, op niveau en veel ruimte voor eigen inbreng
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy de Bruijn
26 juli 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joris van Harmelen
19 juli 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Duidelijk en gepersonaliseerd aan de vragen die ik/we stelden. Erg fijn contact met de docent, in die zin een cursus op maat!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annemieke de Been
21 juni 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Veel aansprekende en recente voorbeelden. Praktijkachtergrond van Paulus liet hij aansluiten bij publiek. Duidelijke structuur. Mogelijkheid om Paulus om advies te vragen, ook na de opleiding
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabrina de Reuver
21 juni 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Enthousiaste docent met veel kennis, genoeg ruimte voor eigen inbreng en vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim van de Weem
24 mei 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:10
Goede voorbeelden, tips, trics en tools
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
marriet
24 mei 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
goed, helder met veel voorbeelden uit praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gerdien Stevense
24 mei 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Praktisch. Sympathieke en deskundige docente.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anz raangs
24 mei 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Veel info, goed te volgen voor alle niveau's
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieke Poorthuis
24 mei 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Mooie combi tussen theorie, praktijkvoorbeelden en zelf oefenen met opdrachten. Supergoede trainer: rustig, expert, luistert goed en denkt met iedereen mee.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mandy Kerkelaan
18 april 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Hele boeiende presentatie door enthousiaste docent.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Kuipers
18 april 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Interessant
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam retera
18 april 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Opbouw
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirsten Happel
18 april 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Veel informatie en bevlogen trainer die goed luistert naar waar de groep behoefte aan heeft.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joppe Huigsloot
18 april 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Het was goed te begrijpen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marian Vaandrager
27 maart 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Duidelijke informatie, helder uitgelegd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
C
27 maart 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:9
Duidelijke opbouw en ik kan er meteen mee aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rose An Kloek
27 februari 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Enthousiasme en kennis van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Marie Kaandorp
27 februari 2017
Training: Social Mediastrategie
Eindcijfer:8
Veel interactiemogelijkheid
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Competence Factory - Creative Business School

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. We leggen op een hele belangrijke skill de nadruk: creativiteit. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. Dit doen we vanuit ons gezellige clubhuis in Utrecht: Space to Create. Zien we je snel?

Over Competence Factory Over Competence Factory

Springest awards ‘23

Marketing
Design & Internet
Internet & media

Eerstvolgende startdatum
 • ma 19 augustus 2024
 • Utrecht
 • 11 dagen
 • Met diploma
Krijg direct opleidingsadvies
Advies nodig? Bel direct met een van onze opleidingsadviseurs.
 
 

Klaar om de next step in je carrière te zetten?

Start Locatie Tijden Prijs      
19 aug 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
14 okt 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
28 nov 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
6 jan 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
12 feb 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
22 apr 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
19 jun 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
13 aug 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
29 sep 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-
18 nov 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 16:45 6.900,- Je opleidingvoordeel
Is €685,-

Startdata

Deze opleiding bestaat uit 7 onderdelen met 11 trainingsdagen.

Je kan je eigen startdata kiezen in de check-out, maar let op dat de volgorde van trainingen hetzelfde blijft.

Social Mediastrategie

Brand Strategy

Corporate Storytelling

Growth Mindset

Mediastrategie

Presenteren met Impact en Overtuiging

Zakelijk Tekenen

CF

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Plan een gratis intake
Of neem contact op
CF

Jessie
Relatiemanager B2B

Isa
Opleidingsadviseur

Nienke
Opleidingsadviseur

Jessie, Isa, Nienke
Opleidingsadviseurs

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.9 Onze cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 8.9 .  Lees de reviews

Iets nog steeds onduidelijk?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen

 • Kan ik een training of opleiding ook online volgen?
 • Kan ik alle trainingen volgen als ik nog geen ervaring heb?
 • Ik heb al wat ervaring. Welk niveau moet ik volgen?
 • Wie is mijn trainer?
 • Wat kan ik na de training(en) verwachten?
 • Wat als ik na afloop van de training(en) behoefte heb aan meer begeleiding?

Krijg direct een offerte voor deze opleiding

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan, direct op de mail. Wil je met je bedrijf een incompany training doen? Klik dan “zakelijk” aan.
Naam is verplicht
E-mail is verplicht

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant