Brochure
AI-proof

Opleiding Social Media Content Expert

10 dagen • Utrecht • Met diploma

Ga voor meer dan alleen bereik; ga voor doelgerichte impact!

Tarief ex. BTW 6.400,-
Je opleidingvoordeel is €225,-

Jessie de Booij
Content marketing specialist

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.7 Onze cursisten geven deze opleiding een 8.7

Springest awards

Marketing
Design & Internet
Internet & media

030 207 8200Werkdagen van 8:30 tot 17:30

Opleiding Social Media Content Expert

Het verlangen naar meer bereik met je creatieve content is begrijpelijk, aangezien een breder publiek vaak gelijk staat aan meer omzet. Maar, is het wel de slimste aanpak? Is het niet slimmer om voor elke boodschap een unieke benadering te hanteren? In deze expert-opleiding ontwikkel je de vaardigheden om te bepalen welke boodschap het best past bij elk specifiek medium. Op deze manier bereik je niet alleen diversiteit in je content, maar zorg je er ook voor dat je uiteindelijk je doelen op effectieve wijze bereikt. Ga voor meer dan alleen bereik; ga voor doelgerichte impact!

De opleiding Social Media Content Expert bestaat uit 7 trainingen die goed op elkaar aansluiten:

Wat kun je na het volgen van de opleiding Social Media Content Expert

 • Je kunt (met behulp van AI) sterke visuele content creëren
 • Je weet hoe je overtuigende copy schrijft voor verschillende social mediakanalen
 • Je kunt een effectieve contentstrategie opzetten
 • Je kunt verschillende soorten creatieve content uitwerken, denk aan video's maar ook podcasts

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Jessie de Booij

Jessie is een dynamische, digitale duizendpoot en oprichtster van DigiJes, met een decennia aan expertise in digitale content marketing. Bekend om haar inspirerende en interactieve trainingen maakt ze complexe onderwerpen toegankelijk door middel van praktische tips, relevante cases en up-to-date inzichten. Ze deelt niet alleen enthousiast haar kennis en ervaring, maar creëert ook de perfecte basis voor jou om jouw bedrijf te laten groeien. Ontdek de wereld van Content Marketing met Jessie en ervaar haar energie en het plezier dat ze in elke training met zich mee brengt!

Lees meer
Jessie de Booij Jessie de Booij

Suzanne Olsthoorn

Suzannes fascinatie voor social media begon met haar Hyvesprofiel. Uren kon ze sleutelen aan haar pagina, tot-ie écht perfect was. Inmiddels is ze een ware socialmedia-expert met ontzettend veel ervaring. Haar loopbaan leidde haar langs TMF, MTV, Nickelodeon en BNNVARA. Nu aangekomen bij de Herman Brood Academie geeft ze muzikaal talent een online podium. Met haar oneindige energie en creativiteit geeft ze inspirerende trainingen. Zo weet jij straks precies hoe je content maakt die mensen bijblijft.

Lees meer
Suzanne Olsthoorn Suzanne Olsthoorn

Paulus Veltman

Paulus is keynotespeaker, trainer en consultant. Hij is gespecialiseerd in online storytelling en beeldexplosie, en weet alles over nieuwe technologieën en online media. Cursisten omschrijven Paulus als een ervaren en enthousiaste trainer. Hij houdt van een persoonlijke aanpak, dus je weet zeker dat jouw specifieke praktijksituatie aan bod komt tijdens de training.

Lees meer
Paulus Veltman Paulus Veltman

Marsha Walraven

Van tv tot podcast en van radio tot online content: Marsha heeft haar sporen verdiend bij zowel landelijke en internationale omroepen zoals de Wereldomroep, Financial Times, Pushkin als bij tijdschriftredacties. De mediawereld kent voor haar dus geen geheimen, en dat komt goed van pas bij haar trainingen. Want of je nu een podcast- of mediatraining volgt, reken maar op een flinke dosis praktijkvoorbeelden! Ook in de theorie is ze thuis: ze studeerde Journalistiek in Utrecht en later Engels in Leiden. Marsha zet mensen graag aan het denken en laat in haar trainingen zien dat interviews en gesprekken niet eng zijn. Haar filosofie is dat iedereen een eigen verhaal heeft – en ze helpt je graag om dat te vertellen. Een van haar gouden tips? Leer je kernboodschap uit je hoofd en zorg dat je die in acht seconden kunt overbrengen.

Lees meer
Marsha Walraven Marsha Walraven

Daan van Bergen

Daan is zelfstandig videoproducent en marketeer. Hij maakt pakkende videoproducties voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals Vattenfall, Siemens en de overheid. De kennis en ervaring die hij in z’n werk opdoet, vormen de basis van zijn trainingen. Wil je je alvast inlezen? Daan schreef ook een boek: ‘Vloggen voor professionals’. 

Lees meer
Daan van Bergen Daan van Bergen

Mandy Schild

Ze begon haar carrière aan de hotelschool, maar naast ‘hotello’ mag Mandy zich inmiddels ook marketeer, ondernemer en visualiser noemen. Haar missie? Presentaties impactvoller maken. Daarom richtte ze Present Savvy op: een presentation boutiquestudio waar organisaties, scholen, ondernemers en sprekers terechtkunnen voor aantrekkelijke, innovatieve en effectieve presentaties. Mandy gelooft in de kracht van doén: na haar training ga je niet met lege handen naar huis, maar met je eigen eindproduct.

Lees meer
Mandy Schild Mandy Schild

Geert Poort

Geert heeft veel werkervaring bij overheden, profit- en non-profitorganisaties. Daarnaast adviseert hij bedrijven over de inzet van online media. Hij is mede-auteur van het Handboek Online Redactie, een uitgebreid overzicht van alle kennis die een contentspecialist of online professional nodig heeft. Naast z’n werk volgt hij graag cursussen, vooral op het gebied van online communicatie, coaching en didactiek. Ook volgde Geert na z’n studie een opleiding journalistiek, én lessen aan de kunstacademie. De nadruk op zowel woord als beeld is leidend voor zijn werk als trainer.

Lees meer
Geert Poort Geert Poort

Voor wie is de opleiding Social Media Content Expert bedoeld?

De opleiding is ideaal voor content marketeers, social media managers & beheerders, communicatiemedewerkers of creative content creators. Maar ook voor nieuwkomers is de opleiding interessant: je verkrijgt de inzichten die essentieel zijn voor een effectieve aanpak van social media.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding Social Media Content Expert eruit?

 • 1 Contentmarketing
  Tijdens de training contentmarketing cursus behandel je contentmarketing van A tot Z, van strategie tot uitvoer. Je leert bijzondere verhalen vertellen die ook nog eens converteren. Je gaat aan de slag met een roadmap, waarmee je content ontwikkelt die past bij de customer journey van je publiek. Ook ontwikkel je een contentvisie voor je organisatie, waarmee je de basis legt voor onderscheidende content. Dag 1 College 1 
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de wereld van contentmarketing?
  • Welke succesvolle contentstrategieën inspireren jou om je contentmarketing naar een hoger niveau te brengen?
  • Voor welk doel ga jij content gebruiken? Denk aan naamsbekendheid, branding, leadgeneratie, lead-nurturing en relatiemanagement.
  College 2 
  • Welke persona’s gebruik je om jouw doelgroep te categoriseren? En welke informatiebehoeften hebben ze
  • Welke contentsoorten (tekst, beeld, video, audio) gebruik je voor welke doelgroep en fase in de customer journey?
  Dag 2 College 3
  • Waar in je organisatie ligt de expertise, wat is jullie niche en welke thema’s kun je daaraan koppelen?
  • Met welke creatieve contentformats en -invalshoeken houd je jouw doelgroepen geboeid?
  College 4
  • Via welke kanalen zorg je dat je content bij de juiste personen terechtkomt? Denk aan social media-, e-mail- en influencer-marketing.
  • Hoe meet je de effectiviteit van je contentmarketing? Welke KPI’s gebruik je, en naar welke Google Analytics-statistieken kijk je?
  • Hoe ga je binnen je organisatie met contentmarketing om en hoe creëer je draagvlak? Hoe zorg je dat het een team-effort wordt? En hoe zet je tools als contentkalenders en -audits in?
 • 2 Instagram en Reels
  College 1
  • Instagram, maar wel met een plan. Je leert hoe je het platform strategisch inzet door je doelgroep helder voor ogen te krijgen en content te maken waar die doelgroep blij van wordt. Je leert ook om structuur aan te brengen met rubrieken en formats.
  • Een Instagram-community opbouwen, hoe doe je dat? Hoe krijg je meer likes, meer volgers en meer interactie? We bespreken krachtige hulpmiddelen, zoals een slimme hashtagstrategie, locatietags en engagement-gerichte content.
  • Contentcreatie in de praktijk (eerste deel). Content is king, maar hoe maak je nu die perfecte foto of video? Je gaat zelf oefenen en maakt kennis met de beste apps en tools.
  College 2
  • Stories zijn anders. Je leert wat de verschillen met “gewone” content zijn en hoe je stories maakt. Ook de verschillen tussen stories op Instagram, Facebook en Snapchat komen aan de orde.
  • Een boeiend visueel verhaal vertellen, hoe doe je dat? Je maakt kennis met enkele belangrijke principes van visual storytelling. Vervolgens ga je aan de slag met concepten en formats voor Insta-stories.
  • Contentcreatie in de praktijk (tweede deel). De beste apps en tools om je te helpen bij het maken van pakkende stories.
 • 3 Podcast maken
  Ochtend
  • Verschillende soorten podcasts
  • Plug and play: De techniek achter podcasting 
  • Idee bedenken voor een eigen podcast
  • De nieuwste (AI)-ontwikkelingen in de podcastwereld
    Middag
  • Uitwerken storytelling
  • Interviewtechnieken
  • Shownotes, video en beeldmerk
  • Tips and tricks to go
 • 4 Video's maken met je Smartphone
  College 1
  • Voorstellen / leerdoelen inventariseren 
  • Waarom wil je video gaan gebruiken (en wanneer is dit geen goed idee)? 
  • Waar zit de kracht van video? 
  • Doel en doelgroep (ondertiteling, kennisgebied claimen, personal branding, uitlegvideo’s, etc.)
  • Interviewtechniek (incl. 3-traps interviewtechniek) 
  • Oefening: Een kort interview voor de camera 
  • Verleiden om te kijken (storytelling) 
  • Gebruik snijshots om het verhaal te vertellen 
  • Oefening: Maak snijshots 
  • De vorm/het format/hoe je leert van voorbeelden 
  • Shotlist (de boodschappenlijst voor je video) 
  • Eventueel: SEO voor video 
  College 2 (techniek) 
  • Wel/ niet verticaal filmen 
  • Je tools en gadgets (koop niet te veel. Eerst maar eens resultaat boeken!) 
  • Je telefoon als camera 
  • Licht 
  • Geluid 
  • Kadering 
  • Basisuitleg : Kinemaster (app voor Android en Apple) 
  • Montage van de video's die in de ochtend zijn gemaakt 
  • Feedback op je eerste film
 • 5 Visuele Contentcreatie met AI

  Tijdens deze training leer je

  • Contentcreatie in samenwerking met AI
  • Een consistente beeldtaal ontwikkelen
  • AI-gedreven video- en animatietools
  • Je eigen visuele testcase
    Check de brochure voor het volledige programma.
 • 6 Persuasive Copywriting
  Ochtend
  • Hoe gebruik je het AIDA-model (Attention, Interest, Desire, Action) om het gesprek met je lezer aan te gaan?
  • Wie is je doelgroep en hoe zet je hen in vier eenvoudige stappen aan tot conversie?
  • Hoe maak je een goede call-to-action?
  • Hoe kun je de inzichten van Cialdini en McGovern gebruiken om je lezers te overtuigen?
  • Schrijfopdracht: gebruik de AIDA-formule om een bestaande tekst te herschrijven. Deze bespreken we klassikaal, waarna deelnemers elkaar feedback geven
  • We onderzoeken het leesgedrag van een websitebezoeker, onder andere via eyetracking
  Middag
  • Beginnen met schrijven: bepaal je communicatiedoelen en structuur
  • Tips voor vloeiende zinnen, die we gebruiken op een paar voorbeeldzinnen
  • Welke woorden gebruik je wel, en welke absoluut niet?
  • Hoe gebruik je argumentatie in je voordeel?
  • Hoe zorg je voor samenhang tussen vorm en inhoud?
  • Het belang van een goede titel, intro en eerste zin
  • Hoe knoop je een gesprek aan met je lezer?
 • 7 Schrijven voor Social Media
  College 1
  • Korte introductie: wat is contentmarketing en wat zijn de belangrijkste trends op dat gebied?
  • Drie schrijfformules
  • Pakkende headlines schrijven
  • Een krachtige call to action schrijven
  College 2
  • Effectieve updates maken voor LinkedIn, X, Facebook en Instagram
  • Technische aspecten: hashtags, beeld en video
  • Per platform: praktijkvoorbeelden, veelgemaakte fouten, schrijftips en checklist
  • Inhakers bedenken en publiceren
  • Tools voor contentplanning, contentcreatie en publiceren van content
Het volledige programma op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het volledige programma en de brochure van de opleiding Social Media Content Expert direct per mail


Ontvang het uitgebreide programma per mail
Gemiddelde waardering
8.7 (557)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.7 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.7 Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding Social Media Content Expert
8.7 (557)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Wendy Biesheuvel
23 mei 2024
Training: Instagram en Reels
Eindcijfer:9
Goede opbouw, trainer denkt goed mee met onze praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amitis Behrouz
07 mei 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Een hele fijne training waarbij we informatie hebben gekregen die we kunnen toepassen in de praktijk. Veel praktische voorbeelden en oefeningen. De interactie met de docent was echt heel goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tess De Wijs
07 mei 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Veel goede voorbeelden en heel veel meteen toe kunnen passen op de praktijk. Heel erg fijn om met deze waardevolle informatie terug naar kantoor te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wang
16 april 2024
Training: Podcast maken
Eindcijfer:10
Heel veel informatie doorgebracht in een goede structuur. Echt top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita
16 april 2024
Training: Podcast maken
Eindcijfer:9
Inspirerend en praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia
12 april 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Dat de training uitgebreid is, vragen gelijk beantwoord worden en je enorm wordt gemotiveerd door Susan om de training in de praktijk te brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophia Schoneveld
12 april 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De afwisseling in les, pauze, mening
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita
12 april 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De inhoud, structuur en energie van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita
04 april 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Praktisch gericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
navayo
28 februari 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:8
Het was goed toepasbaar. En Daan nam de tijd om je de stof geduldig uit te leggen. Als je een keer vast liep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Zwijnenburg
19 februari 2024
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
De training is prettig praktisch ingericht, met veel praktijk-voorbeelden en oefeningen om nieuwe inzichten direct toe te passen bij tekstschrijven. Vriendelijke docent met veel kennis, die iedereen ook persoonlijk advies geeft bij de oefeningen. Duidelijk lesmateriaal. Veel van geleerd. Goed vervolg op de Basistraining Tekstschrijven, gaat dieper op onderwerpen in en biedt weer nieuwe methodes, specifiek om wervende teksten te schrijven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Priscilla Tuinman
09 februari 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Suzanne heeft erg veel kennis, en draagt dit met passie over aan ons
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van Felius
09 februari 2024
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Heel duidelijk veel nieuwe inzichten en dingen waar ik echt mee aan de slag kan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels van de wiel
02 februari 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
Inhoud, kennis van trainer, snelheid en feedback
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jade Jozen
02 februari 2024
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Ervaren docent. Zeer praktische tips om ermee aan de slag te gaan. En te snappen waar je op moet letten. En natuurlijk het bewerken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa
16 januari 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Enthousiaste lerares, leerzame stof en interactieve training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iman
16 januari 2024
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
De uitleg, vragen kunnen stellen, direct implementeerbaar in mijn werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanette Booij
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Leuk opgezet, prima basis!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Britt Huiberts
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
veel voorbeelden,veel interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Karin Dekker
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Leuke interactieve training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alice Bousché
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Een leuke trainer, tijd voor grapjes en eigen verhalen, maar ook goede onderwerpen en goede tips en trucs.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bianca Geertsema Wobbes
13 december 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Leuke voorbeelden , casus van verschillende social media kanalen. Ook sparren met rest vd cursisten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa Adams
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De verschillende onderdelen, het bespreken van trends, de interactiviteit, en dat er 3 pauzes waren waardoor je aandacht erbij blijft.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicolet Roelofs
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Fijne ontspannen sfeer met genoeg ruimte voor interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kitty (C.G.) Loos-Haakman
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Combinatie van luisteren en vooral zelf oefenen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne
08 november 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg en tips waarmee ik verder kan in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chris
13 september 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Jessie is enthousiast en heeft veel kennis. Je kan kortom goed doorvragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Helen Lagerwerf
31 augustus 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Er werd uitgebreid ingegaan op de behoefde van de groep om wat praktijkvoorbeelden erbij te pakken van verschillende bedrijven waar cursisten werken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leonie
28 augustus 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:8
Ik kan nu redelijk uit de voeten met een edit programma dus vanuit hier zelfstandig verder.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Tuijn
17 augustus 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goede afwisseling theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Debby
17 augustus 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Het tempo, veel in korte tijd is fijn, nalezen kan achteraf thuis ook nog
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Myrna Denen
17 augustus 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Inhoudelijk sterk en goede betrokken trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janneke de Hond
12 juli 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Goede training! Leuke presentatie en interessante info
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte van der Giessen
12 juli 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De kleine groep was fijn, goede afwisseling van presentatie en opdrachten, veel ruimte om in de groep voorbeelden te bespreken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne
12 juli 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
trainer, materiaal
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thom
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Trainster Jessie is enthousiast en weet het leuk over te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Damian Van Der Waarde
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Een goede training en een hele goede docente
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Sibel
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Alles was duidelijk uitgelegd en super leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natasja Jacobs
11 juli 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Praktische insteek, veel ideeën opgedaan om meteen te kunnen starten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan de Laat
08 juni 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
Enthousiasme en deskundigheid van de docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amanda Meijerink
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Goede persoonlijke begeleiding
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harold
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Duidelijk uitleg, docent die veel kennis bezit over de stof
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carlijn Slob
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel voorbeelden uit de praktijk, duidelijke sheets en afwisselende inhoud.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Stienstra
06 juni 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Hele fijne en enthousiaste trainer en een leuke groep, locatie ook super.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nelleke Keizer
09 mei 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De opbouw is logisch en door de oefeningen gaat het leven en ga je t voelen. Paulus is een feest als trainer!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rianne Schröder
09 mei 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel afwisseling tussen theorie en oefeningen. Ook goed ingespeeld op casussen van de cursisten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inge
09 mei 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Het enthousiasme en de kennis van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
14 april 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Gelijk aan de slag met de informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
11 april 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
De opbouw was heel fijn. Alles wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen. Geert is echt een expert en heeft veel kennis die hij op een leuke manier kan overbrengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia Bakker
03 april 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel nuttige informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Klazina
03 april 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
goede afwisseling tussen informatie, inspiratie en aan de slag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
debby verhoeven
03 april 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Veel interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline
16 maart 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Alles
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Orthofer
16 maart 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Super !! Fantastisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Claire Amelsbeek
16 maart 2023
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:10
Goede tips, kan er echt mee aan de slag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
07 maart 2023
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Het was handig dat je de bouwblokken voor de contentstrategie in delen kreeg met praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Praktijkgericht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rowie Capellen
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Het zelf aan de slag gaan, leuke opdracht!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ester van der Sterre
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De opbouw en de mogelijkheid om zelf te oefenen en te werken aan je eigen opdracht/campagne
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gaby Meekes
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Goeie mix van basics en practische oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Adrichem
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Praktijk gericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dilek Altunel
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Ik vond het een leuke en leerzame training. Had van mij iets meer oefeningen bij mogen zitten. Voor de rest top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Clemenda Som
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Interessant en inspirerend!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan Kees Hage
03 maart 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Inspirerend en verhelderend. Ook direct toepasbaar. Ook veel van mede cursisten geleerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Isa de Graaf
23 februari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goede trainer, rustige uitleg, leuke sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Hoffman
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Dichtbij de praktijk, weinig theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dana
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Paulus legde op een fijne manier uit. Veel ruimte om vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars van leeuwen
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Er werden duidelijke voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Erg fijn dat er veel klassikaal werd besproken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Georgi Lupu
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Dat je zelf aan de slag kon, handige tips krijgt en schrijfformules leert.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Brenda
06 februari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Vriendelijk! Interactie en vaak koppelend aan jouw bedrijf voor meer inleving
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle
12 januari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Ik vond de training erg nuttig, de tips en tricks die je krijgt kun je gelijk toepassen. Het is een echte doetraining, er is genoeg afwisseling tussen theorie en oefenen en toepassen van de theorie. Ik zou deze training zeker aanraden!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dominique
11 januari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
De training was met een goed tempo. Duidelijke uitleg. er was genoeg tijd voor alle vragen en opdrachten. ik vond het een hele fijne cursus. ik heb veel geleerd!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Richard Timmermans
11 januari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
hele fijne training met goed toepasbare informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique
02 januari 2023
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Feedback op mijn insta account
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessy van Buren
12 december 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Balans tussen theorie en praktijk was erg goed en Jessie was een fijne trainster. Ze gaf goede/creatieve/praktische tips die ik kan meenemen in mijn werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Veraart
12 december 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Superpraktische insteek van de trainster. Interactie, klein groepje. Dialoog, mogelijkheid tot vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anna willemse
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede opbouw en informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Verspeek
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Lekker interactief, veel vanuit de groep waar je ook weer van leert. Zeer prettige docent!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Astrid Heijnsdijk
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:6
Veel besproken
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dannique van der Heijden Lubberts
01 december 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
de afwisseling tussen theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
21 november 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
De inhoudelijke opbouw, plus de ervaringen uit de praktijk werden helemaal ‘van nu’ gepresenteerd en gedoceerd. Ook het enthousiasme en vakkennis van de trainster waren van meerwaarde.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce
18 oktober 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Interactief, goed tempo, veel voorbeelden en zelf aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jorik
18 oktober 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Ruimte voor vragen, lunch, variatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Verspeek
22 september 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Duidelijke trainer, goede oefeningen, feedback daarop
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
22 september 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Het direct toepassen van de theorie in de oefeningen, trainer met veel kennis en geeft nuttige toevoegingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen de Mol
22 september 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Ik vond de training goed opgezet, omdat we veel zelf aan de slag moesten met het schrijven van teksten in plaats van alleen te luisteren naar een presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noor van Gennep
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
De interactie en ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daphne
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De concrete tips en voorbeelden om door te pakken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Virginia van Zitteren
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg en voorbeelden uit de praktijk. Veel interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Naomi
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:6
Leuke afwisseling tussen opdrachten en uitleg.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tamara Zoer
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Alles was heel duidelijk en vond het fijn dat alles per kanaal werd uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Veel praktische voorbeelden en tips. Goede balans tussen theorie en oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gea Kipperman
02 augustus 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Goede uitleg, relevante onderwerpen, veel praktijk oefeningen, in de tijd van nu
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Karin Sinnema
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Alles kwam aan bod, goede mix van theorie en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Annemarie de Fauw
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Ik vond het een leerzame training. Ik had misschien verwacht dat het iets meer tekstgericht zou zijn maar dat is misschien een verkeerd beeld van mezelf
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Heunks
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Kennis en ervaring van de trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise de Langen
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Leuke groep bij elkaar, leerzame en boeiende presentatie en fijne opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nataliya
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carina Beunis
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Erg leuk en leerzaam, hartstikke bedankt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marieke Verdonk
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Afwisselend en leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arno Dirkzwager
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Vlot en interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charlotte Kras
16 juni 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Hij ging goed in op de dingen die spelen. Er mochten veel vragen worden gesteld en er werd daarbij ook ingegaan op opdrachten van jezelf.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Caroline Nieuwenburg
15 juni 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:9
Super!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Deenen
15 juni 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:7
Veel besproken, heldere uitleg. Vragen die we nog hebben na de training mogen we nog mailen, dus super fijn!
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Naomi
20 april 2022
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
Heel leuk, interactief, af en toe humor erin.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
20 april 2022
Training: Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:9
De training is zeer interactief en praktisch. De kennis is gelijk toepasbaar in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Ik vond de voorbeelden uit praktijk heel leuk en de oefeningen en campagne waren ook erg -effectief-
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden en interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra van den Ende
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole de Boer
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Hele interessante en leerzame training. Je wordt zelf aan het werk gezet met praktische oefeningen en leert ook veel van elkaar. Overall, een erg leuke dag waar je niet alleen zelf veel leert door te doen, maar ook veel van andere leert.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
05 april 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede mix van theorie en praktijk. Fijne feedback en veel interactie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Jansen
05 april 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Een hele fijne training met veel praktijkvoorbeelden en -toepassingen. Paulus geeft op een prettige manier uitleg en deelt vele tips en tricks. Een echte expert
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miriam
05 april 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Goede opbouw en veel onderwerpen in een dag behandeld zonder het idee te krijgen er doorheen te rennen. Leraar had veel praktijk kennis en ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marilyn Amirkhan
22 maart 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Er waren veel praktijkvoorbeelden en opdrachten. Dit maakte de training leuk en interactief.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel Lancashire
09 maart 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:5
De presentatie van Paulus zat goed en logisch in elkaar. Het was fijn dat hij inspeelde op specifieke vragen, bijvoorbeeld over het algoritme (hoewel de ins & outs van het algoritme standaard in een Instagram-training zou moeten zitten; lijkt mij een open deur).
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Marjolein van Deenen
08 maart 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg en vragen goed beantwoord
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marike Backer van Ommeren
08 maart 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:8
Verhaal zat goed in elkaar
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jane
08 maart 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:8
Goede tips en duidelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anna
08 maart 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:7
De opbouw
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aranka
08 maart 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
Training word gegeven door iemand met veel enthousiasme, weet veel van het onderwerp af en maakt er een leuke dag van!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Samuel Gooijer
08 maart 2022
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:8
Vriendelijke sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Isanne Slui
04 maart 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Persoonlijke aanpak en oprechte interesse van trainer wakkeren extra enthousiasme aan bij het team. Concrete voorbeelden helpen om business case te maken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen
04 maart 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Was duidelijk
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
04 maart 2022
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Ja, helder en fijn ingespeeld op de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eugenie Van Emden
09 februari 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Heel mooie balans en afwisseling tussen theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bas Bijman
04 februari 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Combinatie van brainstorming, feedback, theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Ilse
04 februari 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Goede sfeer, duidelijke handvatten om mee aan de slag te gaan en goede feedback van zowel Eva als de andere cursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal keijzer
04 februari 2022
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Goede opbouw en snelheid van de training. Duidelijke lesstof.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trudy Brandts
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Interactie/ sparren. Interessante les.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Wardenier
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Enthousiaste trainer, heldere informatie, weet informatie goed over te brengen, goed voorbereid en alle onderwerpen zijn goed aan bod gekomen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dorrit
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Interactie, goede voorbeelden, leuke trainer en deelnemers
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laila
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Veel interactie, leren van anderen en trainer, zelf ook veel gedaan ipv alleen luisteren
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wilma Pater
08 december 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
leuke training, erg veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
baukje spaltro
26 november 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:8
inspirerend, en de groep was fijn. Iedereen tipte de ander, erg fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Nijhof
26 november 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
Duidelijk opzet van de training. En ik heb genoeg tips en tools gekregen om Instagram zakelijk te kunnen inzetten. Bovendien is het fijn dat de training in een klein groepje werd gegeven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daphne Wijnstok
26 november 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
door de kleine groep was er prettige interactie en veel ruimte voor inbreng
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia
16 november 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel leerzaam en nuttig. Ik heb echt veel geleerd en super dat we het gelijk in de praktijk hebben toegepast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evelien
12 november 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Goede sfeer en leuk om ook ideeën van anderen te horen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Debby Wick
12 november 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Fijne en open sfeer met ruimte voor vragen en veel keerstof die duidelijk werd gebracht! Dank!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith
12 november 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Leuke opbouw, oefenen met theorie en gezellige groep. De trainer Paulus is duidelijk en heel toegankelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Bijma
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Leuke theorie en veel zelf aan de slag. Divers aanbod van wat er allemaal in opmaakprogramma land is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Vermeij
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Afwisselend theorie en praktijk, veel verschillende applicaties, dus veel inspiratie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Leuke vlotte training en trainer! Heel veel nieuwe tools / handvatten aangereikt gekregen om uit te proberen. Snel werktempo om dingen in elkaar te zetten. Leuk dat we ook buiten opdrachten konden doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bianca van der Horst
12 oktober 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De trainer, zeer enthousiast, goed te volgen en interessante verteller. Paulus houdt je goed bij de les!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne
15 september 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
Dat er echt naar je eigen leerdoelen werd gekeken. Was veel aandacht voor ons eigen pagina.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise Beuving
10 september 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Heel leerzaam! Echt nieuwe dingen geleerd die ik zeker in de praktijk ga toepassen. Ook is de trainer super enthousiast en weer hij heel veel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike Smittenaar
10 september 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De voorbeelden uit de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carla Scheurink
26 augustus 2021
Training: Zakelijke Video's maken met je Smartphone
Eindcijfer:8
Opzet
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pasquale Willemstein
02 augustus 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Interessant en veel goede inzichten en formatten. Waar ik veel aan heb binnen mijn vakgebied en handvaten om mee door te ontwikkelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danielle Bekker
07 juni 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Emily weet lang te boeien met aansprekende voorbeelden en zorgt ervoor dat iedereen haar vragen kan stellen. Zo loop je aan het einde van de training weg met veel praktische tips die je in de praktijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
07 juni 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Veel praktijkgerichte oefeningen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Caro Cabus
07 juni 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Heel goed, de training bevatte veel oefeningen waardoor je het echt vertaald naar de praktijk, wat fijn is en zorgt voor reflectie op je eigen werkomgeving.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marja
27 mei 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Variantie tussen theorie en oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
27 mei 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Lekker interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
W van der Tempel
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Erg veel ruimte voor praktijkoefeningen. Daarbovenop een fijne begeleiding.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke Wobben
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veel doen en uitproberen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam van Leeuwen
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De afwisseling tussen theorie en praktijk werkt fijn. De trainer heeft passie voor het vak en brengt dat met enthousiasme over. Ik heb inspiratie opgedaan en dingen geleerd die ik kan gebruiken in mijn werkveld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grace van Houten
17 mei 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:5
Veel geleerd van het gebruik van Insta
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Puck van der Wiel
17 mei 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
Veel nieuwe informatie, ondanks dat ik al redelijk wat kennis had. Veel info die direct in de praktijk toe te passen is. Boeiend van begin tot eind.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel Buikema
17 mei 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
Duidelijk en efficiënt. Trainer maakte het heel toepasbaar voor eigen account
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanya Pierce
28 april 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Het is fijn dat het meteen praktisch toepasbaar is! De tips en tricks zijn meteen in mijn werkzaamheden op onze website te gebruiken en ook de de extra SEO tips zijn daarbij handig om mee te nemen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
28 april 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Geert is fijne en rustige docent wat mij zeer aanspreekt. Veel praktische oefeningen vond ik waardevol in de cursus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Safiera Van Mastbergen
02 april 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Het is erg fijn dat we een concreet plan hebben kunnen schrijven. Ook mooi dat Emily goed inspeelde op de individuele vraagstukken, dit was heel leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marcel Kolb
02 april 2021
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Erg boeiend!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rozella de Klaver
25 maart 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Heel praktijk gericht en goede interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Grootholt
25 maart 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Kleine groep met persoonlijke aandacht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Esther Roest
25 maart 2021
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Fijn dat het praktijkgericht is
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Louise van de Reep
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel veel tools gekregen en tips en tricks
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjon
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Interactiviteit en de mogelijkheid om zelf direct aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Richard Carmiggelt
11 maart 2021
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:9
De wijze waarop Paulus zich had verdiept in ons bedrijf, onze zakelijke Instapagina en de vragen die ik voorafgaand aan de training heb gesteld. Daardoor kreeg ik advies op maat en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Bovendien is Paulus een zeer prettig en vriendelijk persoon die echt bereid is om mee te denken en je verder te helpen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza van Renesse
22 februari 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachtjes werkt erg prettig. Door de opbouw van de training werk je je eigen casus steeds verder uit, totdat je alles kunt samenvoegen in de eindopdracht. Zo heb je gelijk een heel concreet beeld van hoe je de theorie in de praktijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Korrie de Boer
22 februari 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De training heft een prima opbouw met praktische en theoretische momenten goed afgewisseld. Daarnaast vind ik dat Clarissa de onderdelen goed uitlegde en echt de diepte in ging. Heldere voorbeelden en er werd ook goed de tijd genomen om de cases te behandelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor Rooijakkers
22 februari 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Het was persoonlijk ingezet, je had ruimte om je dagelijkse werkzaamheden te gebruiken. Dit maakt het heel concreet. We dachten in de kleine groep van 5 samen mee over elkaars cases, wat nieuwe inzichten opleverde.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor Foole
25 november 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Praktijkgericht Concrete tips Creatieve oplossing Veel voorbeelden Quiz
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vanessa
25 november 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Leerzame training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inge Bastiani
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Prima training waar alle facetten van social media werd behandeld.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Manon Verweij
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Goede interactie en uitwisseling van ervaringen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hester
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Praktijkgericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M.A. Bouterse-van Leiden
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Paulus is duidelijk in zijn uitleg en heeft goede voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Samira Chmourk
16 november 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Het was interactief en alles kwam aan bod wat ik wilde leren. Ook erg actueel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Wendy Fleuren
22 oktober 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Het was weer een inspirerende trainingsdag met een leuke groep. Ik heb handige tips en tools meegekregen die ik zeker in de toekomst ga gebruiken. Het schrijven van overtuigende tekst zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jens
22 oktober 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Veel praktische punten, een aantal eye-openers en het conversion copy canvas vond ik tof.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita Weggemans
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De opbouw en het toewerken naar de opdrachten. Uitermate goede sfeer die wellicht ook kwam doordat de groep klein was en we elkaar kenden van een eerdere training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stijn Visschedijk
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Training zat boordevol nuttige theoretische achtergrond, praktische tips en feedback op opdrachten gedurende de dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anja den Hertog
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veelzijdig beeld van de mogelijkheden, leuke trainer en groep, veel oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia Duguet
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Het veel app mogelijkheid. het soepel om gaat met tijd en groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
alex lucassen
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
De opbouw en diversiteit .
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke van Oorschot
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
In training veel ruimte voor vragen en wordt afgestemd op behoeften. Veel koppeling naar eigen werkveld. Prettige sfeer en energie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Mandy heeft veel geduld en denkt goed mee in de trainingsdoelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Fleuren
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Een bijzonder leerzame trainingsdag. Paulus is erg enthousiast en weet de leerstof met humor te brengen waardoor de dag voorbij is gevlogen. De sfeer was erg relaxte, zeker een aanrader!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Francisca de Jonge
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Enthousiaste presentatie door Paulus, erg interactief, leuke en inspirerende praktijkvoorbeelden, tips om meteen mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julie Van Kersbergen
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Paulus is een enorm goede en enthousiaste trainer! Daarnaast heeft hij erg veel kennis over de onderwerpen die hij bespreekt en haalt hij veel relevante voorbeelden aan. Ik vond het ook erg fijn om meteen te oefenen met de theorie die Paulus ons leerde.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Celina de Ruiter
18 augustus 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Een leerzame en leuke training! Verschillende schrijfformules zijn behandeld alsook de do's en don'ts op het gebied van social media. Zeker een aanrader!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Geert Nijmolen
13 juli 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
De training had een goede afwisseling tussen theorie, oefeningen en mogelijkheden tot verdieping. Geleid door een vakkundige en betrokken docent,
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Meerman
13 juli 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Lekker vlot door veel stof gegaan, mogelijkheid tot stellen van vragen over je eigen situatie en dat bespreken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fannie Schellingerhout
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Enthousiaste trainster! Combinatie van theoretische kaders en praktische voorbeelden is heel prettig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana Goris
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Het werd duidelijk uitgelegd met veel leuke voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Selma van Gils
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
De training was heel goed opgebouwd. Het begon met de uitleg van verschillende psychologische theorieën, waarna je die meteen in de praktijk kon brengen. Nuttig!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roella
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:7
goed in de praktijk te brengen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danique van Steenis
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Was veel tijd voor persoonlijke leerdoelen en uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Fleuren
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Hier heb ik iets aan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Ineke Kreulen
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De inhoud, het tempo, de afwisseling theorie en zelf aan de slag. Eigenlijk alles. Lekkere ontspannen sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Maagdenberg
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Heb veel geleerd, goede uitleg en heel veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grazziela Balan
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Interessant en leuk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce
13 mei 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Goede sfeer en de trainer stond open voor vragen. Probeerde alle deelnemers er ook goed bij te betrekken, ondanks de aangepaste online vorm.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Amy Toornent
13 mei 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
De opbouw, en het feit dat we ondanks deze gekke situatie toch gewoon vragen konden stellen waardoor je het gevoel kreeg echt in een klas lokaal te zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Mark Miedema
13 mei 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
goede praktische tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marieke van der Velden
13 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
hele goede aansluiting op de praktijk, de training is bijna 100% maatwerk, heel persoonlijk en relevant. echt een proeftuin: je krijgt de gelegenheid om overal rond te kijken en uit te proberen, iets wat je in je eentje niet zo snel - en dan toch nog grondig - zou doen. ook heel fijn dat de training uit 2 dagen na elkaar bestaat, dan zit je nog lekker in de materie en kun je sneller de diepte in. mandy heeft ontzettend veel praktijkervaring en dat merk je aan alles, heerlijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ezra de Korte
12 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Mandy heeft me geholpen om de front end tools te gebruiken en relevant te maken voor wat ik wil creëren. De groep was intiem en dat maakte dat ik heb ervaren dat het een maatwerk cursus is die me sowieso nieuwe dingen heeft geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christie Manintveld
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Mooie afwisseling van theorie en praktijk. Morgen direct toepasbaar.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Bassant
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Mooi overzicht van schrijftips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim van Bakel
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
De teaining beantwoordde mijn vragen en ook een aantal vragen die ik nog niet had
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Jager
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De training geeft je handige tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt. De docent heeft veel kennis en weet dit enthousiast over te brengen. Er is een fijne afwisseling van theorie en praktijkopdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelske van Dijk
03 maart 2020
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Gevarieerd. Goede verhouding tussen oefeningen en uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christie Manintveld
14 februari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er worden veel verschillende tools besproken waar je direct mee aan de slag kunt. Ook veel persoonlijke tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Samantha Oskam
07 februari 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goede stapsgewijze uitleg van de theorie. Direct aan de slag met een eigen voorbeeld uit de praktijk en ook direct feedback. Complimenten!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wende
07 februari 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De theorie werd duidelijk behandeld. Er was veel ruimte voor vragen en de trainer had goede oefeningen bedacht. Uiteindelijk konden we met handvaten naar huis en konden we aan de slag met onze teksten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ingeborg Hoogsteen
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Leila legt goed uit en gebruikt aansprekende voorbeelden. Daarnaast heeft ze oog voor iedere cursist en haar cases, vragen en ideeën. Na twee dagen sta ik te popelen om het geleerde in de praktijk te brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne Buitenhuis
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Goede aansluiting bij de praktijk en veel ruimte voor eigen cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inge
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Veel praktische tools waar je gelijk mee aan de slag kunt. Fijne modellen om mee te werken die ik gelijk toe kan passen in mijn organisatie. Leuk om even buiten de deur te lunchen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wende
03 februari 2020
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Veel ruimte voor een eigen case en inbreng. Goede opdrachten en ook leerzame nabesprekingen. Interessante kennis. Enthousiaste spreekster.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Visuele contentcreatie is een zeer praktijkgerichte training die je in twee dagen goed inzicht biedt in online designtools. Energieke docente waarbij meer dan genoeg ruimte is voor eigen inbreng.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Jager
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Ik ben zeer enthousiast over deze training! Hoewel er uiteraard ook theorie aan bod kwam, hebben we gedurende deze twee dagen vooral heel veel zelf mogen doen. Erg leuk om te zien wat je in zo'n korte tijd kunt produceren met behulp van de design-apps. Daarnaast vond ik de docent (Mandy) erg goed. Ze had een duidelijk, helder verhaal, veel praktijkervaring en was heel enthousiast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Goede training, veel praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irina Shipilova
07 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Practice, examples, working materials
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel van Wijk
19 december 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:9
Duidelijk, boeiende content, geluisterd naar onze wensen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charissa Rentenaar
19 december 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:8
Duidelijke training en kreeg alles te horen waarvoor ik kwam. Ik heb zeker meer kennis opgedaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Clarkson
13 december 2019
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
leuk, fijn, handig!!!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Heleen Talman
10 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Combinatie van theorie en zelf oefeningen doen is echt erg prettig. Daarnaast fijn dat er veel voorbeelden uit de praktijk zijn. Erg leuk om met verschillende disciplines aan tafel te zitten en ervaringen te delen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Ik ben veel opgestoken door deze training hoe om te gaan en te schrijven voor social media. Ruime tijd voor persoonlijke aandacht. Paulus heeft voldoende oefeningen waar je goed mag nadenken over de diverse social media en daarop berichtrn te plaatsen. Geïnspireerd en gemotiveerd, leuk. Dankje Paulus!!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia McNurlin
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
actief, theorie en praktijk voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke van der Velden
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
training zit bomvol praktijkvoorbeelden, zowel over hoe het wel moet maar ook hoe het niet moet, dat helpt heel erg. ook veel onderling uitwisselen, elkaar feedback geven, door gemengd gezelschap heel waardevol. lekker tempo.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Max van Kalken
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Het was een inspirerende en goed begeleide training!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Veel praktijkoefeningen afgewisseld met theorie, leuk!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Schinkels
06 december 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Lekker praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen
29 november 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Ik vond het een goeie training. Erg op praktijk gericht, wat heel nuttig is. Ik vond de structuur wel wat rommelig. Volgens mij zou de structuur beter op de dag aansluiten als de docente iets meer achtergrondinformatie van tevoren krijgt. Het intakeformulier die cursisten daarvoor kunnen invullen is wat mij betreft te summier.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Vos
29 november 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
omdat we met een klein groepje waren is het heel fijn omdat je dan de diepte in kan gaan en veel met elkaar kunt delen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liane
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Enthousiasme van de trainer. Gebruik van duidelijke praktijkvoorbeelden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corina Suppers
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Duidelijk verhaal met prettige oefeningen. Ook fijn dat er meteen goede feedback werd gegeven
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle de Graaf
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Mooie praktijkvoorbeelden. Goede oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jos Ploum
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Omvat het hele spectrum
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte
28 oktober 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Duidelijk en rustig
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
25 oktober 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:8
Opbouw training was goed, niveau prima en docent Paulus legde alles zeer goed en rustig uit.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene van den Bosch
25 oktober 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:9
Er was genoeg ruimte om wat te vragen. Soms schoot het onderwerp even naar iets anders maar werd weer goed teruggepakt naar het oorspronkelijke onderwerp. Genoeg rust-periodes tussen de onderwerpen door.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mariella Sjabbens
25 oktober 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, veel tips en tricks en gelijk in praktijk uitproberen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje
25 oktober 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
Paulus is een erg geduldige, duidelijke en professionele trainer. Alles kwam aan bod en er was veel ruimte voor persoonlijke vragen, waardoor de interactie binnen de groep ook goed verliep. Super blij en zin om goed aan de slag te gaan met Instagram en Insta-stories!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nilay Cakir
25 oktober 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:10
Superleuke en leerzame training. Paulus neemt de tijd om alles goed uit te leggen en de vragen van iedereen te beantwoorden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra van Lit
25 oktober 2019
Training: Instagram en Insta-stories
Eindcijfer:8
Duidelijk verhaal
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Ernst
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Erg interessant! Ik weet nu welke technieken ik kan toepassen in welke situatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Er zit veel energie in deze training, waardoor ik als cursist ook veel energie krijg en zo ook met veel ideeën terug naar huis ga.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jonne-Marie Bouman
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Ik vond het tempo prettig, er zat vaart in waar nodig. We zijn dieper ingegaan op de onderwerpen waar ik mee verder wil. Trainer is een autoriteit, onwijs enthousiast en ik ga met een vol(daan) hoofd naar huis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Jansen
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Je krijgt toffe voorbeelden uit de praktijk te zien, theorie wordt op een leuke manier uitgelegd, bijvoorbeeld door middel van video's en je wordt echt aan het denken gezet over je eigen teksten en organisatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edwin Bax
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Fijne training, goede dag gehad en de nodige zaken geleerd die we in de praktijk kunnen brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Angélique Siebelink
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Resultaatgericht en toepasbaar. Bruikbare tips die direct in de praktijk toegepast kunnen worden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alissio Yalcin
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Wat ik goed vond aan de training is dat bijna alles wat besproken werd, ik goed kan gebruiken voor mijn werk. Ook vond ik de manier waarop het werd uitgelegd fijn. Daarnaast vind ik de leraar heel aardig????
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dian Vermeulen
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Trainer kon erg goed vertellen. Kalm, boeiend en inspirerend. Goede opbouw en hoeveelheid. Praktische tips om mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje
06 september 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marie-Louise
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Training waarin theorie en praktijkoefeningen goed gecombineerd werden. Training werd verzorgd met veel aandacht en enthousiasme in een prettige omgeving.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emily
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goed opgebouwde professionele training waarmee je direct praktisch goed mee aan de slag kan in je onderneming.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Milan
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
De cursus Persuasive Copywriting was in mijn ogen erg sterk. Ik vond de balans tussen theorie en praktijk heel goed en de theorie die je geleerd krijgt, snijdt ook echt hout. Bovendien krijg een aantal nuttige handvaten mee die je later in de praktijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Walter
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
De training was heel erg inspirerend, praktisch en doeltgericht. Er is veel theorie verteld, maar er zaten ook praktische oefeningen in om de theorie gelijk om te zetten naar de praktijk. Een echte aanrader dus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessica
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Een hele leuke training om bij te wonen. Prettige sfeer. Goede uitleg en concrete voorbeelden uit de praktijk. Een aantal zaken die je direct kan toepassen. Veel theorie waar je iets mee kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlon Augustijn
26 augustus 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Leuke praktijkvoorbeelden, slim inzetten van quiz materiaal, handouts van modellen en filmpjes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri Sepp
26 augustus 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Overzicht qua onderdelen en de onderlinge samenhang. Heldere uitleg per onderdeel en genoeg ruimte voor vragen en specifieke cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeyantha Kathiravelu
26 augustus 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:10
Duidelijke informatie, begrijpelijke uitleg door de docente, goede relevante voorbeelden. Er werd genoeg tijd besteed aan onduidelijkheden, als die er al waren!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne Marie van der Horst
24 juni 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Zeer praktisch opgezet. Goede afwisseling in theorie, praktijk en inspiratie. Kleine groep zodat er veel ruimte is voor vragen en afgestemd kan worden op je eigen praktijk/vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Dolleman
27 mei 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Goede training, enthousiaste trainer, gelijk al inspiratie gekregen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
gwendolyn
27 mei 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
zeer leuke training met oefeningen zodat je er echt mee aan de slag gaat.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M Beukers
27 mei 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Informele sfeer, goede bruikbare adviezen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Philine Veldhuijsen
27 mei 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Afwisseling met concrete oefeningen geënt op eigen situatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nancy Dalstra
22 mei 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Voorbeelden, kleine groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nadine Niessen
22 mei 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Goede onderwerpen met verhelderende voorbeelden, handige tips gekregen voor in de praktijk! Een leerzame en leuke dag :)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elke Verbaarschot
22 mei 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
De positieve energie die mij nog meer enthousiasmeerde om met content marketing verder aan de slag te gaan en de praktische tools en opdrachten waarmee ik aan de slag kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martine Van der Meulen
22 mei 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:7
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ayla Steegs-Janssen
22 mei 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Enthousiaste docent, die je echt aan het denken zet. Veel nieuwe ideeën gekregen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ferdinand Aukes
22 mei 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stefanie Grauwels
07 februari 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Goede praktijkvoorbeelden en veel tijd genomen om te reflecteren op eigen bedrijf.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Susan Moll
21 januari 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Helder, duidelijk, enthousiast. Praktisch. Leuk de lunch buiten de deur en pantry met de nodige nuttige spullen. Gelukkig geen grote zalen of ruimtes
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique van Zeijl
21 januari 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Compleet, het niveau sluit goed aan op mijn eerdere kennis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline Willemsen
21 januari 2019
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Afwisseling van praktijk en theorie. De training wordt op een luchtige manier gegeven. De tijd vliegt en toch krijg je veel informatie mee.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra Kran=mer
14 januari 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Ik werd enorm uit mijn comfotzone gehaald maar vond dat uitstekend. Het dwong mijzelf tot nadenken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jennifer Tuninga
14 januari 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Ruimte tot het bespreken en brainstormen over verschillende cases uit de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordy van Elk
14 januari 2019
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:8
Enorm veel kennis. Iedereen krijgt ook de kans om zijn/haar verhaal te vertellen - waardoor je ook inspiratie krijgt voor jezelf.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tessa
16 november 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Duidelijke opbouw, veel gelegenheid tot het stellen van vragen, energieke trainer, goede praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christian de Geus
19 oktober 2018
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Je wordt na de training geactiveerd om je dagelijkse workflow te structureren en te beginnen met growth hacking
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud
19 oktober 2018
Training: Contentmarketing
Eindcijfer:9
Leuke praktijk voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Abels
17 oktober 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Fijne afwisseling tussen vertellen, opdrachten en filmpjes
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Josje Louisse
17 oktober 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Hele goede trainer met veel kennis die wetenschappelijk gebaseerd is. Interessante filmpjes met "externe sprekers".
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sanne van heusden
17 oktober 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
interessant, energiek, tijd vloog om.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christina
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Ik vond vooral de praktijkvoorbeelden heel goed, geeft direct een duidelijk beeld. Ook de verhouding tussen theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy Broertjes
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Er werden vooral heel veel voorbeelden gegeven van klanten waar Marieke al voor heeft gewerkt. Marieke is heel goed in snel nieuwe inzichten te geven. Zo kwamen wij op veel nieuwe ideeën
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Manon
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Heel veel praktische tips, handvatten, do's en don'ts, leuke manier van presenteren (fijne humor)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dirk Kaan
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Duidelijke opbouw en uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne van den Brandt
30 juli 2018
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Goede inhoud. Verstand van zaken
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rick
30 juli 2018
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Goed in de breedte. Veel onderwerpen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cindy van Nobelen
17 mei 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Fijn om eigen praktijkvoorbeelden te gebruiken. Vee handige handvatten om zelf mee aan de slag te kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke de Zeeuw
17 mei 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Heel informatief, goeie opbouw, leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marion
08 mei 2018
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
De cursus schrijven voor social door Paulus Veltman zat enorm goed in elkaar. Gericht op de aanwezige cursisten heeft hij het middagprogramma wat aangepast. Een motiverende en inspirerende cursus!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M.a. de Roos
17 januari 2018
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
Tips
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia Schols
21 november 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Veel aspecten werden behandeld en oefeningen gedaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Glenda Vermeulen
21 november 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Fijne training in begrijpelijke taal. Goede tips & trics.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom
17 november 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Veel trucjes geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
17 november 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Hoop behandeld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guy Horrichs
17 november 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kristel Schulte
02 augustus 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De training is erg duidelijk en meteen in de praktijk toe te passen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yanai Bar
02 augustus 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Veel bruikbare informatie, gericht op de praktijk. Stond open voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ton Bavelaar
12 juli 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:7
link tussen praktijk
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Nanny Noya
12 juli 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Praktijkgerichte aanpak. Veel ruimte voor vragen. Veel tips in korte tijd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim van de Weem
12 juli 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:10
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Anz Raangs
12 juli 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dave de Geus
05 mei 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Toegepast op vandaag de dag. Veel tips over inspelen op behoeftes. Goede handvatten om je tekst te structuren en vooral om voorwerk te doen om tot een logisch opgebouwde tekst te komen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Margriet Dekker
05 mei 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Betrekken groep bij training, interactie, voorbeelden uit praktijk, handige lijstjes
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Hekman
05 mei 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Het enthousiasme van de docent en de concrete voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janine de Laat
30 maart 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
Combinatie praktijk/theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yeelen de Jong
30 maart 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:9
Interactief, goede trainer, leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marielle Zuidgeest
30 maart 2017
Training: Schrijven voor Social Media
Eindcijfer:8
De opdrachten en feedback
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Competence Factory - Creative Business School

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. We leggen op een hele belangrijke skill de nadruk: creativiteit. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. Dit doen we vanuit ons gezellige clubhuis in Utrecht: Space to Create. Zien we je snel?

Over Competence Factory Over Competence Factory

Springest awards ‘23

Marketing
Design & Internet
Internet & media

Eerstvolgende startdatum
 • vr 06 september 2024
 • Utrecht
 • 10 dagen
 • Met diploma