AI-proof

Opleiding UX Design Master (post-hbo)

18 dagen • Utrecht • Met post-hbo diploma

Leer het UX-vak over de volle breedte kennen en ga meteen aan de slag.

Tarief ex. BTW 9.500,-
In 3 termijnen 3.167,-
Je opleidingvoordeel is €1.060,-

Ruben Olislagers
UX Design

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.6 Onze cursisten belonen deze opleiding gemiddeld met een 8.6

Opleiding UX Design Master (post-hbo)

Wil je alles weten over UX Design, zodat je een optimale gebruikersbeleving kunt ontwerpen? Dan is de post-hbo opleiding UX Design Master iets voor jou. Alle onderdelen van het vakgebied komen aan bod, zodat je na afloop precies weet hoe je apps en websites gebruiksvriendelijker maakt. En hoe je gebruikers naar een call to action kunt verleiden.

Na het afronden van deze opleiding ontvang je een geaccrediteerd post-hbo diploma.

CPION badge

 

Verdiep je in UX Design

Tijdens de post-hbo opleiding UX Design Master kruip je in het hoofd van je doelgroep. Je onderzoekt je gebruikers en leert de juiste vragen stellen over hun gedrag, verwachtingen en behoeften. Zo ontdek je wat ze handig, aantrekkelijk of onduidelijk vinden. Met deze inzichten ontwikkel je de perfecte UX-strategie. 

Natuurlijk leer je ook alles over de verschillende typen mensen die je site of app bezoeken. En je oefent met verschillende tools. Verder ontwerp je wireframes en klikbare prototypes waarmee je in een vroeg stadium usability testen kunt uitvoeren. Daar ga je ook mee aan de slag in het Competence Factory usability lab.

Post-hbo diploma 

De opleiding UX Design Master is geaccrediteerd door het CPION. Rond je hem met goed resultaat af, dan ontvang je het post-hbo diploma UX Design Master. 

Om je post-hbo diploma UX Design Master te halen, moet je een aantal opdrachten doen. Deze worden beoordeeld door jouw hoofddocent en een externe UX designer. Haal je een voldoende? Dan mag je meedoen aan de afstudeerdag waarop je jouw opdrachten presenteert. Geen stress: als je de afstudeerdag gehaald hebt, ben je sowieso geslaagd. 

Zo is de opleiding opgebouwd

De post-hbo opleiding UX Design Master duurt 18 dagen en bestaat uit 10 trainingen die perfect op elkaar aansluiten. 

Opdrachten & begeleiding

Voor de eerste opdracht doorloop je voor een app of website alle UX-fases, en maak je de bijbehorende UX-producten. De docent begeleidt je hierbij, en je krijgt tips en adviezen van je medecursisten. Uiteindelijk maak je een klikbaar prototype van je ontwerp. 

Je tweede opdracht: een expert-review schrijven. Dat is een rapport met verbeterpunten op het gebied van usability, persuasive design en UX copy. Je maakt zo’n review voor een website of app, waarop je vervolgens één pagina kiest waar de meeste verbeteringen te halen zijn. Van deze pagina maak je een wireframe waarin je verbeterpunten zijn meegenomen. 

De opdrachten doe je deels in de training en deels thuis. Je krijgt hier ook nog 6 begeleidingsuren bij. De begeleiding wordt gegeven door de hoofddocent, die je opdrachten nakijkt en feedback geeft. 

 

Afstudeerdag

De producten die een UX designer maakt – zoals een UX research rapport, UX-strategie, wireframes en ontwerpen – worden meestal door de UX designer zelf gepresenteerd. Je moet dus ook over goede presentatievaardigheden beschikken. Op de afstudeerdag geeft de docent je hiervoor tips, en legt uit welke stappen je moet zetten om het vertrouwen van een opdrachtgever te winnen. Daarna presenteer je je opdrachten. Je docent en medecursisten geven feedback. We sluiten de dag af met de diploma-uitreiking en een gezellige borrel.

Wat kun je na het volgen van de opleiding UX Design Master (post-hbo)

 • Een (prototype van je) eigen app of website maken
 • Websites optimaliseren
 • Micro-copy schrijven
 • Zelf een gedegen, snelle en goedkope gebruikerstest uitvoeren
 • Verschillende on- en offline tools gebruiken
 • Je eigen usertest-lab inrichten met bestaande hard- en software
 • Interviewtechnieken gebruiken die voor waardevolle feedback zorgen
 • Waardevolle observaties vastleggen
 • De resultaten delen met je organisatie
 • Je weet hoe je AI inzet om je werk makkelijker te maken

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Ruben Olislagers

Nadat Ruben z’n eerstegraadsbevoegdheid op de kunstacademie haalde, volgde hij bij Philips een opleiding tot interaction designer. Na vier jaar praktijkervaring bij een full-service internetbedrijf, begon hij in 2002 zijn eigen ontwerpbureau: Design al dente. Ruben geeft al twintig jaar training in UX-design, interaction design, usability, infographics en de UX-tool Sketch.

Lees meer
Ruben Olislagers Ruben Olislagers

Eddy Boeve

Eddy is een ervaren interaction specialist. Elke dag helpt hij organisaties hun websites te verbeteren. Dat doet hij onder andere door de psychologie van consumenten in de digitale wereld te doorgronden en die inzichten online toe te passen. Hij werkt net zo graag voor profit- als non-profitorganisaties. Vanuit z’n bureau Booming geeft Eddy onder andere advies aan de grootste internetretailers van Nederland.

Lees meer
Eddy Boeve Eddy Boeve

Marlon Augustijn

Marlon is UX-designer met een achtergrond in webdesign en zoekmachine-optimalisatie. Hij staat al bijna tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met gericht advies over conversie, SEO, UX en visual design helpt hij organisaties en ondernemers online te groeien. Tijdens zijn trainingen deelt hij z'n kennis en ervaringen met zijn cursisten. Zo maakt hij je wegwijs in de wereld van UX design.

Lees meer
Marlon Augustijn Marlon Augustijn

Diederick van Tellingen

Als kind was Diederick al geïnteresseerd in de interactie tussen mens en computer. Inmiddels is interaction design z’n vak: hij is UX-designer bij Blooming. Daar helpt hij bedrijven hun online performance en conversie te verbeteren. Dat doet hij met behulp van wireframes, ontwerpen en klikbare prototypes. En daar komt van alles bij kijken: van psychologische principes en usability-vuistregels tot eindeloos testen en doelgroepenonderzoek. Met een goede dosis enthousiasme leert Diederick je de kunst van wireframing én wat je eraan hebt in het werkveld.

Lees meer
Diederick van Tellingen Diederick van Tellingen

Mitchel Rijs

Na de opleiding interactieve vormgeving ging Mitchel aan de slag als UX/UI-designer bij een digital agency. Hier leerde hij in korte tijd veel over design, development, hosting en digital marketing. Hij buigt zich graag over complexe vraagstukken binnen digitale producten. Zo optimaliseert hij de gebruiksvriendelijkheid van het selfservice-portaal en de website en apps van het bedrijf. Hij heeft ervaring met Figma, wireframes, prototypes en interfaces, én weet als geen ander hoe je ideeën pitcht bij een klant. Om z’n kennis uit te breiden, volgde Mitchel de post-hbo-opleiding UX Design Master bij Competence Factory.

Lees meer
Mitchel Rijs Mitchel Rijs

Ernst de Roos

Een ervaren, enthousiaste en datagedreven trainer en coach: dat is Ernst ten voeten uit. Hij heeft een achtergrond in bedrijfseconomie, is Business & IT-consultant geweest en heeft gewerkt als IT-manager. De ervaring en kennis die hij heeft opgedaan, deelt-ie nu al een aantal jaar in zijn trainingen. Enthousiast, inspirerend en met veel persoonlijke aandacht geeft Ernst je een inkijkje in de wereld van digital marketing, een vakgebied dat aan de lopende band evolueert. Verwacht daarom nieuwe inzichten in actuele digitale ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van AI, VR, AR en voice. Zijn doel is altijd: let your business perform better in a digital world. En dat merk je!

Lees meer
Ernst de Roos Ernst de Roos

Ginette Lavell

Ginette helpt merken hun essentie en verhaal te vinden. Ze ontwikkelt payoffs, ontwerpt tones-of-voice en traint webredacties in het vinden van de juiste toon. Daarnaast tilt ze als UX-copywriter de klantervaring naar een hoger niveau. Ginette heeft jaren ervaring in de reclame- en communicatiewereld, maar ook in de journalistiek. Ze werkt freelance, voor digitale ontwerpbureaus en direct voor klanten – vooral in de culturele sector. Maar ook verzekeraars, retailers en overheden weten haar te vinden.

Lees meer
Ginette Lavell Ginette Lavell

Tamara Bouman-Lammertse

Als ervaren copy- en contentspecialist buigt Tamara zich het liefst over ingewikkelde materie, die ze vervolgens zo duidelijk mogelijk opschrijft. Na haar opleiding communicatiewetenschap werkte ze jarenlang als contentspecialist in de e-commerce. Hier leerde ze om snel goede en overtuigende copy te schrijven voor diverse klanten. Haar trainingen zijn ideaal voor iedereen die ervaring wil opdoen met UX-copy: teksten waarbij de focus op de gebruiker ligt. Tamara gelooft dat je het meest leert door zelf aan de slag te gaan. Daarom is er in de training genoeg ruimte voor cases, discussies en eigen inbreng.

Lees meer

Sietske Vaessen

Sietske kun je álles vragen over online personalisatie en conversion rate optimization. Als CRO-specialist bij iO weet zij als geen ander hoe je de juiste doelgroep op je website aanspreekt én actie laat ondernemen. Die jarenlange ervaring en talloze praktijkvoorbeelden neemt ze mee naar haar trainingen. En het leuke is: Sietske kent Competence Factory al veel langer – het is namelijk een van haar klanten!

Lees meer
Sietske Vaessen Sietske Vaessen

Voor wie is de opleiding UX Design Master (post-hbo) bedoeld?

De opleiding is bedoeld voor iedereen die als UX professional wil werken op het gebied van webdesign en apps. Bijvoorbeeld grafisch ontwerpers, marketeers, webmanagers, UX designers, UX researchers, interaction designers, conversie specialisten, visual designers etc. En natuurlijk iedereen die bezig is met een nieuwe site of app.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding UX Design Master (post-hbo) eruit?

 • 1 UX Design
  Dag 1 Ochtend
  • Introductie UX Design
  • Waar liggen je UX-kansen in apps en websites?
  • Design Thinking
  • User centered design
  • Usability
  • Testen
  • Een strategisch plan opzetten
  Middag
  • Ux research
  • Doelen stellen
  • Je doelgroep analyseren
  • De vier globale gebruikerstypen
  • Persona’s maken
  • Zoekmachine-optimalisatie gebruiken voor je structuur
  • Zelf een plan schrijven
  • Bespaar tijd door gebruik te maken van AI-tools zoals ChatGPT
  Dag 2 Ochtend
  • Card sorting
  • Tree testing
  • De kracht van gamification
  • Triggers en variabele beloning
  • Context gebruiken: locatie, datum, tijd
  • Belangrijke overtuigingstechnieken
  • De customer journey (klantreis)
  • Het proces van a tot z
  • Belangrijke do's en dont's
  Middag
  • Je concept en strategie uitschrijven
 • 2 UX Research

  Dag 1

  Ochtend

  • Introductie UX Research
  • Waarom is UX Research essentieel bij de start van je project?
  • Uitleg verschillende UX Research methoden
  • Introductie Usability Test: hoe zet je een test op?
  • Hoe voorkom je user bias en hou je je onderzoek ethisch
  • AI-tools die user interviews en user testing versnellen en verbeteren (QoQo, Synthetic Users, User Doc)

  Middag

  • Hoe formuleer je de juiste onderzoeksvragen?
  • Interview vragen en uitschrijven script
  • Parallel Design en Cardsorting
  • De resultaten analyseren

  Dag 2

  Ochtend

  • Wat is kwantitatief onderzoek?
  • Welke tools heb je om harde data te vinden?
  • Verschillende A/B tests opzetten en monitoren
  • Heatmaps en usability tools
  • Onsite tools voor UX research: online surveys en pop-ups

  Middag

  • Analytics + AB-testing
  • Hoe interpreteer je kwantitatieve data?
  • Resultaten snel in een klikbare mockup gieten
  • Effectief pitchen aan je team en stakeholders
 • 3 Visual Design met Figma
  Dag 1 College 1
  • Introductie Figma: in vogelvlucht door het programma
  • Lagen, assets en pagina’s
  • Gereedschap
  • Inspector-menu
  • Tekenen / pentool gebruiken in Figma
  • Sneltoetsen
  • Foto's importeren en bewerken (maskeren)
  • Vectorafbeeldingen importeren en wijzigen
  • Objecten groeperen
  • Slim schalen met restricties voor responsive design
  • Lagen uitlijnen en distribueren
  • Tekststijlen aanmaken
  • Kleuren in het ontwerp opnieuw gebruiken
  • Herbruikbare vormgeving maken
  College 2
  • Master components en assets (herbruikbare elementen)
  • Een layoutraster instellen voor pixelperfect design
  • De indeling aanpassen voor tablets en mobiele telefoons
  • Bestanden exporteren
  • Losse elementen exporteren
  • Plug-ins gebruiken
  • Prototype maken in Figma
  • Praktijkopdracht
  Dag 2 College 3
  • Een ontwerp veranderen in een klikbaar prototype
  • Verbindingen maken tussen schermen
  • Toevoegen van animaties, overgangen en effecten als sticky headers en floating buttons
  College 4
  • Praktijkopdracht afronden
  • Samenwerken binnen een Figma-bestand: medewerkers uitnodigen, rechten verlenen en feedback geven
  • Een Figma-design opleveren bij developers
 • 4 Interaction Design
  Dag 1 College 1
  • De basisprincipes van interaction design
  • Toepassingsgebieden: wanneer is interaction design belangrijk?
  • De geschiedenis van interfaces
  • Voorbeelden van goede interaction designs
  • Trends in het vakgebied
  • Interfaces voor web en mobiel (adaptive/responsive design)
  College 2
  • Sitestructuur
  • Casestudies
  • Een interface ontwerpen
  • De navigatie ontwerpen
  • Landingspagina
  • Homepage
  • Productpagina
  • Categoriepagina
  Dag 2 College 3
  • Formulieren
  • Check-outs
  • Dashboardapplicatie
  • Facet-filter
  • Navigatie ontwerpen voor mobiel
  • Datavisualisatie
  • Design patterns
  • Interaction style guide
  College 4
  • Page description diagrams
  • Wireframes maken
  • Een functioneel ontwerp maken
  • Prototyping
  • Opdracht
  • Presentatie opdracht
 • 5 Usability
 • 6 Conversieoptimalisatie
  Dag 1 Ochtend
  • Wat zijn conversie en Conversion Rate Optimization (CRO)?
  • Voorbeelden en je eigen website beoordelen
  • Funneloptimalisatie
  • Conversiedoelstellingen en oefeningen
  Middag
  • Traffic
  • Usability & design
  • Wat zien je klanten, wat zijn hun doelen? Welke persona’s kun je maken?
  • Hoe bied je relevantie en waarde aan je klant?
  Dag 2 Ochtend
  • AI-tools inzetten voor CRO
  • Landingspagina’s optimaliseren
  • Klantreis in kaart brengen en optimaliseren
  Middag
  • Online persuasion: hoe beïnvloed je jouw online bezoekers?
  • Personalisatie: hoe houd je rekening met verschillende koop- en beslisstijlen?
 • 7 Persuasive Design
  Dag 1 College 1
  • Waarom persuasive design zo belangrijk is: de trends en veranderingen in marketing en media
  • Hoe oriëntatie- en beslissingsprocessen werken en hoe je ze online praktisch toepast
  College 2
  • De essentie van vindbaarheid en usability
  • Hoe werkt het persuasive design-proces?
  Dag 2 College 3
  • Hoe je verleiding creëert en welke aspecten daarin belangrijk zijn
  • Wat de principes en ethische aspecten van beïnvloeding zijn en hoe je ze toepast binnen jouw ontwerp
  College 4
  • Welke soorten sitebezoekers zijn er, en hoe voorzie je in hun informatiebehoefte?
  • Wat conversiecopywriting is en hoe je het effectief toepast in jouw ontwerpen
  • Hoe je de beste landingpagina’s maakt, met verleidelijke titels, kopteksten, koopargumenten en rake calls-to-action
 • 8 UX Copywriting Basis
 • 9 Online Personalisatie Basis
 • 10 Usability Testing in UX-Lab
  College 1:
  • Introductie UX-testen: welke zijn er, wanneer gebruik je wat?
  • Het hoe en waarom van de klassieke user-test
  • Interview- & verslagtechnieken
  • Schrijven van scenario’s
  • Introductie DIY test-lab, apparatuur en software
  College 2:
  • Doornemen check-list
  • Instructies observatoren
  • Uitnodigen en begeleiden deelnemers
  • De user-test zelf afnemen in het lab
  • Verslaglegging en delen in de organisatie
Alles op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het programma en de brochure van de opleiding UX Design Master (post-hbo) direct per mail


Ontvang het programma per mail
Gemiddelde waardering
8.6 (929)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.6 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.6
Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding UX Design Master (post-hbo)
8.6 (929)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Reinout
19 september 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ruben neemt je op enthousiaste wijze mee in de wereld van UX Design. Doormiddel van voorbeelden en vragen blijft de training constant interessant.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline van der Hurk
19 september 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Training was goed te volgen, ook voor mij als iemand zonder ervaring met het vakgebied vooraf. Veel extra informatie die ik na de training ook nog kan gebruiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Henrick
19 september 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Het werd op een vlotte en informele manier uitgelegd. Vragen waren altijd welkom en werden goed behandeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ringo Cheung
19 september 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Ik vind het echt een top training, een hele fijne mix tussen theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kevin van Cauberg
19 september 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Alles werd goed uitgelegd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Tibboel
11 september 2023
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
De materie vind ik heel interessant en de informatie precies op maat. Lekker interactief en ongedwongen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M.P. Baars
11 september 2023
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Veel geleerd. Veel gespard. Ik kon het goed volgen. Veel afwisseling tussen doen en leren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dani Kools
08 september 2023
Training: Usability
Eindcijfer:10
Er zijn veel tips en tricks gegeven plus de handige powerpoint met vuistregels zijn vrij handig!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nour
07 september 2023
Training: UX Copywriting Basis
Eindcijfer:10
Goede opbouw, tips en tricks en duidelijke en heldere uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kor Smit
06 september 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Zeer praktisch. Op gebruik van tool gericht, maar daarnaast zeer nuttig theorie, zonder overvloed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa
06 september 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
- de inhoud - het geduld van de trainer - eerst samen en dan zelfstandig werken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joery van den Berg
06 september 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Praktijk en theorie beiden behandeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rob Edelenbos
22 augustus 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De trainer (Ruben) legt alles op een goed tempo uit en de afwisseling van theorie en praktijk tot samenwerking is erg prettig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Victor Hemmekam
22 augustus 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:7
Goede tips & tricks en leuke feitjes uit de praktijk.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elise
22 augustus 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Een mooie afwisseling tussen praktijk en theorie, waarbij rekening wordt gehouden met de professionele achtergrond van de cursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike Velt
22 augustus 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De combinatie tussen theorie en praktijk. De persoonlijke begeleiding
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte vd Giessen
04 augustus 2023
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
De oefeningen waren erg leuk om te doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rik van Egdom
20 juli 2023
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Eddy ging goed de diepte in bij alle onderwerpen, stond overal goed bij stil en gaf ook persoonlijke voorbeelden, wat goed tot de verbeelding sprak. Hij was ook bereid sommige dingen toe te lichten bij vragen over zijn eigen werkwijze van CRO, wat voor mij persoonlijk ook heel fijn was. Erg tevreden dus met deze training, ik heb veel inspiratie en energie om er bij mijn werk weer mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Hollestelle
20 juli 2023
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Ik vond Eddy een fijne trainer. Verteld op een interessante manier en heeft oefeningen tussendoor.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rosa
20 juli 2023
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Heel veel praktische en direct toepasbare tips, veel extra resources, relaxte sfeer tijdens de training en we kregen een boek die eigenlijk niet inbegrepen zat bij de training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ingeborg
20 juli 2023
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Ik vond het op een lekker tempo, goede afwisseling tussen informatie en toepassing, leuke trainer. Erg gelukkig
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
JOsé
20 juli 2023
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Zeer interessante stof en super duidelijk uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Loogman
19 juli 2023
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
Ik vond het erg fijn dat het een veelzijdige groep was en dat de trainer erg goed verteld en uitlegt hoe je goed kunt testen en wat het proces is als je gebruikersonderzoeken wilt opzetten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emke
18 juli 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Heel veel informatie. Goede combinatie van theorie en uitleg met daarnaast praktijkoefeningen. Ik kon ook juist leren van de cases die andere deelnemers naar de tafel brachten, dus dat was ook heel leuk. Docent was enthousiast en had veel kennis en ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elbert Rijnberg
18 juli 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:10
Goede balans van uitleg/presentatie en zelf-oefeningen die in gebaseerd op eigen voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne
18 juli 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Voor mij zat er veel nieuwe en zeer nuttige informatie in de training. Ik heb tips gekregen die ik gelijk kan toepassen in het werkveld, daar ben ik blij mee. Ook heeft Marlon de training op een motiverende manier gegeven, waardoor ik nog enthousiaster ben geworden over UX Research.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emin Bas
17 juli 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Onze trainer legde alles heel duidelijk uit. De manier waarop hij uitleg gaf en het feit dat hij ons altijd een belofte deed, maakte de training interactiever en ik heb er echt van genoten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophi Deinum
13 juli 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Goede sfeer, vriendelijke trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen
13 juli 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Ook als je al wat voorkennis hebt is deze training uiterst handig. Met name de tips waarmee je nette documenten kunt opmaken zijn fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirsten
03 juli 2023
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Combinatie tussen theorie en praktijk. Luisteren en doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Baris
22 juni 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Ik vond het tempo van de training goed. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. De afwisseling van theorie en oefeningen vond ik prettig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sindy Cuppen
22 juni 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:7
de theorie
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieneke Tonjann
22 juni 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:8
duidelijke uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther Mutsaers
22 juni 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
helder en duidelijke opbouw
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophie de Groot
22 juni 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ik vond het overzichtelijk. Fijn ook dat de presentatie werd gedeeld met interessante links en een boekenlijst. Het leren gaat dus door na de training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sophi
22 juni 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
fijn om concreet onderwerp te hebben waar je aan werkt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fabian Wijnekus
14 juni 2023
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Zeer duidelijk en informatief!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gideon
31 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Frisse benadering .. leuke locatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yassine Zerrouk
31 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
je hebt aan het einde meteen een resultaat, ik kan met de basis aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Harleman
31 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Het zelf werken - we waren eigenlijk de hele tijd zelf aan het werk, tussendoor kregen we uitleg over Figma. Door direct zelf toe te passen, blijft de kennis goed hangen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirsten
31 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Direct ook zelf mee kunnen oefenen in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik
31 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Precies de zaken die ik nodig had, werden behandeld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rebecca Wijgman
30 mei 2023
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Duidelijke focus op de praktijk, fijn te oefenen op je eigen site. Veel oefenen met interview en observatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen schuiling
26 mei 2023
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Marlon kan op een duidelijke en eigen manier de stof helder overbrengen. Hij heeft voorbeelden uit de praktijk. Zit vol met goede tips en tricks en weet constructief feedback te geven waar je wat aan hebt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Cornelissen-Wenting
17 mei 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
praktijk versus theorie en bruikbaarheid
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lon van keulen
04 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Werken met voorbeelden. Eventuele verdieping na vragen. Stiekem een tweede docent die ook vragen aan gesteld kunnen worden was ook handig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieneke Tönjann
04 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Ik vond Els (en Marlon) zeer betrokken en geduldig. Ik weet niet of ik na het volgen van de beginnerscursus vaardig genoeg ben geworden om de Advance al te volgen maar bij mijn weten start mijn Advance pas in oktober dus nog maanden om te oefenen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tania
04 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Figma als tool leren kennen en kunnen oefenen met het maken van klikbare prototypes. Fijn om begeleiding en hulp erbij te krijgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Marlon Augustijn
04 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Els deed het erg goed bij haar eerste keer. Ze presenteert met zelfvertrouwen en gaat niet snel een lastige vraag uit de weg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sieds Medemblik
04 mei 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Goede vlotte uitleg, veel persoonlijke begeleiding en mogelijkheid tot vragen stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Bax
03 mei 2023
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Goede koppeling met de realiteit en het daadwerkelijke werkveld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dave Kuipers
03 mei 2023
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Veel geleerd over het belang van interaction design en de 'regels' voor het opbouwen ervan tot het prototype. Tempo was prima met veel mogelijkheden tot oefenen en zeker niet te veel monologen met theorie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bas
02 mei 2023
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:8
Goede trainer, duidelijke presentatie, leuke oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dennis van der Veldt
02 mei 2023
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:10
Interactiviteit, groepsdenken, heldere uitleg en dito slides.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niek
19 april 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:9
handvaten gekregen om zelf goede onderzoeksresultaten te halen door gebruik te maken van de juiste vragen en technieken. En de data hiervan te combineren om zo een goed onderzoek te kunnen presenteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lidewij
19 april 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:10
heldere relaties gelegd binnen het UX design leerveld en de onderlinge relatie tussen het onderzoeken naar de waarom, de hoe en de wat vraag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent
19 april 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Heel erg praktijkgericht, direct toe te passen in de praktijk met minimale midellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mark
18 april 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Goed gestructureerde training, met een enthousiaste trainer die relevante en actuele praktijkervaring inbrengt. Ook heel fijn: cursisten met dezelfde interesse en diverse achtergronden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Yassine Zerrouk
18 april 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Duidelijk overzicht gekregen van het gehele vakgebied
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Bax
18 april 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Duidelijke informatie, direct aan de slag gaan met de informatie en dat te verwerken in een (eigen) opdracht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul Vromen
18 april 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Inspirerende trainer die goed kan vertellen. Lekker praktische insteek, veel zelf doen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dennis Vrieling
18 april 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goed tempo, enthousiast, veel ruimte voor eigen invulling
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natascha
31 maart 2023
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:10
Ondanks dat ik al wat ervaring heb, vond ik het een hele leuke en leerzame training. Fijn om wat kennis op te frissen, maar ook nieuwe dingen geleerd. Veel interactie met de deelnemers, leuke en sprekende voorbeelden en inspirerende oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mies Raadgever
20 maart 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Erg volledige training, duidelijke uitleg. Veel goede opdrachten waardoor je je kennis meteen in praktijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Manon van Rossum
06 maart 2023
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Heel veel info mee gekregen wantij zeker nog ga bestuderen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lidewij
06 maart 2023
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Zelf oefenen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ben Ruiter
03 maart 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Goede basis voor werken met figma en maken van designs
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patrick Bunt
03 maart 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Training heeft een goede opbouw, stap voor stap wordt je meegenomen in het proces en krijg je handvatten deze vervolgens toe te passen in de opdracht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van Helmont
03 maart 2023
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Veel praktijk en zelf doen. Door te doen leer je in het geval van een programma leren toch het meeste!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lon van keulen
17 februari 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Heel overzichtelijk, fijn verteld met fijne energie, goeie voorbeelden. algemeen zeer prettige ervaring
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia Lameris
17 februari 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goede begeleiding, Ruben weet er veel van en begeleid goed. Leuke, creatieve mensen in de training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rene van den biggelaar
10 februari 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De individuele benadering
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sanne
02 februari 2023
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:8
Interactief, duidelijke uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Juliette
02 februari 2023
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
Ik vond het een goede opbouw hebben en de docent had ook een goede feedback en begeleiding. Daarnaast was het fijn om een eigen case mee te nemen en deze te behandelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nico Klijn
20 januari 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:8
ontspannen sfeer en goede uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van Helmont
19 januari 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goede afwisseling tussen luisteren en uitvoeren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Man Ying Mok
19 januari 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Leuke inkijk in UX design. Goede sfeer. Goede lunch. Veel info.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natascha Kranenburg
19 januari 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:7
Geeft een goede weergave van het UX-process
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hanneke Timmers
19 januari 2023
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Fijn om met een eigen opdracht aan de slag te kunnen, daardoor heeft het voor mij wel meerwaarde gehad
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ton Gouman
13 januari 2023
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Perfect tempo met een goede afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric
10 januari 2023
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Websites worden ter plekke onder de loep genomen. Verbeteringspunten worden gezamelijk besproken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric
09 januari 2023
Training: Usability
Eindcijfer:8
Live aandacht besteed aan websites. Verbeteringspunten worden besproken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos Renger
09 januari 2023
Training: Usability
Eindcijfer:9
Ging lekker snel, stof was behapbaar, dus kon ook vrij snel er doorheen waardoor er veel behandeld kon worden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Merel
27 december 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg, goede opbouw, genoeg ruimte voor vragen, sympathieke en deskundige trainer en genoeg humor.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
27 december 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Mooie basis voor mij. Goede afwisseling van theorie en praktijk en erg interessante cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anja Boning
27 december 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
-persoonlijk gemaakt door de docent -goede tempo. Niet te snel en niet te traag -goede contact / service via email
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kitty Loos
21 december 2022
Training: Usability
Eindcijfer:10
hands on, overzichtelijk en direct een social media plan gereed
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shaties Mohan
15 december 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Veel hands-on oefeningen met veel take aways.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jitskeschaaf
15 december 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Duidelijk uitleg, het enthousiasme, goed te volgen op n scherm
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martin van Egmond
15 december 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Ondanks dat het tempo hoog ligt neemt Mitchel de tijd om alles goed uit te leggen. Verder vond ik het erg prettig dat een groot deel van de traingstijd besteed werd aan het zelf werken aan de verschillende opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sem
08 december 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Het doorvragen met crittische vragen van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fieke Klerkx
08 december 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Praktijk en theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen
30 november 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Lekker tempo, afwisselend programma, met de tijd mee (tools up to date).
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leo Smits
30 november 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Marlon Augustijn geeft lekker les en komt met voorbeelden uit de praktijk. Daardoor wordt UX research vele malen interessanter dan dat je alleen de theorie zou leren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roxanne Allard
30 november 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Veel info, gestructureerd gepresenteerd, perfect tempo.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Koray
25 november 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De tempo en de aandacht als er een vraag werd gesteld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisan Ganzevles
18 november 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:8
Ik vond het interactief & informatief. Leuke, goede inhoud met genoeg pauzes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nick van Ee
18 november 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:8
Door de groepsoefeningen blijft de materie goed hangen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gitta
18 november 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
De opbouw tussen theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bart van Dijck
18 november 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
De training begint theoretisch maar wordt snel praktisch. Heldere opbouw met veel goede voorbeelden. Ik heb veel handvatten gekregen om het gesprek met mijn collega's aan te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martina Riemersma
18 november 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
Fijne trainer! Duidelijke info!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marc van Domburg Scipio
18 november 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
Dat ik werd uitgedaagd om anders na te denken over de invulling van UX Copy, zowel door de trainster als door klasgenoten. De training was heel hands-on en had precies het juiste tempo.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wouter Florusse
17 november 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Veel informatie. De scope was soms wat breder dan het daadwerkelijke trainingsdoel. Dat geeft een hoop extra input die ondanks dat deze heel nuttig is de tijd voor de kern wat beperkt. Op het eind voelde het wat gehaast. Wel echt heel leuk en een hoop geleerd. Marlon is een hele sociale enthousiaste leerkracht met een hoop kennis die hij graag en makkelijk deelt. De setting was heel ontspannen, mede dankzij de trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jitske Schaaf
17 november 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
veel nieuwe info, veel humor, super motiverend
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kimberley Fidom
10 november 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
De gehele sfeer, opbouw in de training, genoeg oefening, rustig uitleg, persoonlijke begeleiding top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nick van Ee
09 november 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Veel praktijk opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme
08 november 2022
Training: Afstudeerdag UX Design Master
Eindcijfer:10
Goede intro. Goed tempo en goede hulp.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alejandro Leijnse
21 oktober 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:6
Alles was goed duidelijk uitgelegd.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Moon Tummers
21 oktober 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Prettig dat je meteen zelf veel aan de slag gaat. Afgewisseld met steeds weer wat uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Andrew Tarrant
21 oktober 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Goed uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Sanne Hoozemans
21 oktober 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Goede oefeningen om portfolio mee te beginnen en behandt de basis van Figma
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Michael Van der Heijden
21 oktober 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Ging allemaal prima.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rianne
20 oktober 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ruben legt ontzettend goed en rust uit. Heel fijn
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Myrthe Strik
18 oktober 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:10
Vooral de vele praktijkvoorbeelden die we op dag 2 kregen voegen veel toe aan de cursus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kevin
18 oktober 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Voorbeelden van echte situaties, Theorie en Tool advies
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessy Fikkert
18 oktober 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:10
Veel tools en uitleg. Ik heb een beter idee over hoe ik sommige tools in de praktijk kan toepassen, hoewel ik dat nog wel moet doen. Ik merk dat, aangezien ik de enige UXer (en nog startend ben) ben op mijn werk, dat wel een lastige opgaven gaat zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Kim
17 oktober 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Het tempo, leuke voorbeelden, goede afwisseling tussen theorie en praktische voorbeelden. Af en toe een uitstapje om het wat persoonlijker te maken op het moment dat er vragen zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lucinde
11 oktober 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
Fijn dat we ook echt zelf aan de slag konden en daar feedback op kregen en onze cases konden bespreken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sofie van Putten
11 oktober 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:8
Ik heb meer inzicht gekregen over manieren waarop ik de gebruiker centraal kan stellen in de manier waarop ik schrijf. Dit is erg zinvol voor mijn verdere schrijfwerk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laila
07 oktober 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
De trainer de lokatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique
07 oktober 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Praktijk gericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elizabeth
30 september 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:9
leuke training van Marlon, veel interactieve oefeningen en nuttige tools laten zien.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelmer van den Bogerd
27 september 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:10
De training ging erg goed de diepte in met veel theorie en praktische voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annelies
27 september 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Veel praktijkvoorbeelden, fijne snelheid, mogelijkheid om eigen cases te behandelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sayn Hendriks
16 september 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:7
Divers beeld, oefeningen wisselen de lesstof af.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maxim Bos
16 september 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:8
De concrete praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Mei Wesseling
16 september 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
fijne groep, fijn tempo, goede uitleg, leuke opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
16 september 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
Fijn tempo en veel praktische voorbeelden en cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nancy van Etten
16 september 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:10
Interactief, leuke voorbeelden, vriendelijke en vaardige trainer, veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jane Neirinckx
16 september 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
Veel en gevarieerde informatie, lekker tempo en goed niveau.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Tibboel
14 september 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Hoe we stap voor stap werden meegenomen in de fases van UX design en telkens even tijd kregen om er meteen mee aan de slag te gaan. Het samenwerken met anderen uit de trainingsgroep vond ik leerzaam. En de feedback op de opdrachten is voor mij heel waardevol.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Olaf Pigmans
14 september 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De duidelijke opbouw, met een goede balans tussen theorie en hands-on momenten. De trainer (Ruben) is een ervaren en soepele sprekermet goede didactische kwaliteiten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jitske
14 september 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Duidelijk uitleg, veel huiswerk, heel veel tips, heel leerzaam samen in groepjes werken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rebecca Wijgman
19 augustus 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Blij dat ik de training Usability heb gevolgd. Docent Marlon had een heel prettig tempo en wisselde theorie en praktijkvoorbeelden goed af. In de groep bespraken we een breed scala aan websites zodat er voor iedereen wel een nuttige website tussen zat. Al na dag 1 had ik ideeën voor mijn eigen site en na dag 2 liep ik weg met voldoende kennis om mijn eigen site (én die van anderen) goed onder de loep te nemen. Leuk ook dat er ook aandacht was voor UX. Lunch elke keer top geregeld!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Verspeek
16 augustus 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, mogelijkheid eigen cases en vragen, leuke actieve groep, fijne lunch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elizabeth Van Oers
16 augustus 2022
Training: UX Copywriting basis
Eindcijfer:6
Veel informatie en relevante training oefeningen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nick van Ee
10 augustus 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Leuke enthousiaste docent die voor een goede interactieve sfeer zorgt binnen de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen de Mol
10 augustus 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ik vond goed aan de training dat je zelf een UX-strategie moest opzetten. Van doelgroepen maken tot persona's.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roel van Bakkum
10 augustus 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De training geeft een goed, doch rudimentair overzicht van UX design strategie en de technieken die er bij komen kijken. De trainer is tevens een man met vakkennis, wat reflecteert in de cursus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Lauwen
10 augustus 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ik vind dat de training goed aansluit op de dagelijkse organisatie problematiek met betrekking tot data gedreven werken en design first denken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra loogman
25 juli 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Goede combinatie tussen theorie en praktijk en heel veel goede tips en voorbeelden uit de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Latifa Karim
25 juli 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:10
Concreet Duidelijk Goede trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elizabeth
25 juli 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hillany Tinge
05 juli 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Er was genoeg ruimte voor vragen, de hele beleving van de training was goed. (als we het hebben over de totale experience) Van ontvangst, tot mooie trainingsruimte, genoeg snacks/eten/drinken, tot warm water bij handen wassen ;) en de trainingstools. Fijne sfeer en leuke kleine groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tatsiana
24 juni 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Marlon heeft het goed gedaan! Ruimte voor vragen, persoonlijke aandacht en gelegenheid om tijdens de training direct de nieuwe informatie op je eigen project toe te passen. Wat wil je nog meer?
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Adit Permadi
24 juni 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Veel onderwerpen besproken en hele relevante voorbeelden erbij gehaald. Ruimte om je eigen cases te gebruiken en leuke interactieve opdrachten. Goede balans tussen praktijk en theorie. Er wordt ook veel materialen/informatiebronnen gedeeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Sebregts
24 juni 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Veel theoretische kennis, goed gekoppeld aan praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bart van Baren
24 juni 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Prettige training, niet te grote groep, persoonlijke aandacht. Leuk om kennis/ervaringen te kunnen delen met trainer/medecursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michiel Verhoeff
10 juni 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Deze training geeft een goed overzicht in het proces van UX-design, afgewisseld met korte sterke opdrachten. Er komen veel voorbeelden voorbij uit de praktijk die je op een andere manier laat kijken naar bedrijven en hun stijl/opbouw van hun websites en apps. Erg leerzaam om te zien is hoe verschillende type mensen ook verschillend zullen kijken naar informatie, keuzes en interactie met een website of app. Alles bij elkaar een mooi startpunt om deze onderwerpen verder te onderzoeken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nadia Metselaar
09 juni 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel praktische voorbeelden, actuele informatie en heldere uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne Oortwijn - de Jonge
09 juni 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
De informatie die de trainer gaf was interessant
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos van Bruggen
09 juni 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Ik vond eigenlijk alles goed aan de training. De begeleiding, de opdrachten, de informatie, de trainer, etc.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Lodder
09 juni 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Fijne sfeer, goed tempo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
elizabeth
09 juni 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
duidelijk en globaal overzicht van design thinking en ux design. goede korte oefeningen etc.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Stolk
31 mei 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Veel eye-openers. Vooral dat je verder moet kijken dan je eigen gedachte. Ga het ontwerp testen dmv klantenfeedback. En dat je het ontwerp in het begin simpel moet houden omdat je dan makkelijk nog veel kan aanpassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia
31 mei 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Je merkt dat Jordi ervaring heeft als docent. Erg fijn. Juiste afwisseling van informatie delen, opdrachten en af een toe humor, waardoor je bij de les blijft. Veel dingen geleerd die ik in de praktijk kan brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bart Kennis
31 mei 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Ik vond het goed dat er op individuele cases werd het ingegaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordy Schoester
31 mei 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
De vele voorbeelden uit de praktijk die de trainer gaf, die aansloten bij de theorie. Verder de thuiswerk opdrachten en de mogelijkheid tot discussie in de groep, waardoor je zelf tot andere inzichten kwam die nuttig zijn bij het afronden van je eigen opdracht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renate Schultz
31 mei 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Een fijne trainer, duidelijke leerstof (wel wat herhaling/overlap met de andere trainingen (UX Strategie en Design met Figma) maar die herhaling is ook juist fijn om de stof beter te onthouden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ajla
24 mei 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ik vond de praktijkvoorbeelden fijn om te zien. Ook vond ik het leuk om cases te bespreken van mensen die dit hadden meegenomen. Zo had ik zelf ook een case meegenomen en heb ik veel aan de feedback gehad.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
23 mei 2022
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Zelf de theorie in de praktijk brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renate Schultz
20 mei 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg en presentatie, veel interactie en ruimte om vragen te stellen. Wanneer om een extra oefening of uitdaging werd gevraagd werd die gelijk geboden. Fijne opbouw van de lessen en veel geleerd, ondanks al ervaring met Figma.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sjoerd van der Steen
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Een hele mooie leeromgeving draagt zeker bij aan een leuke training. Ik vond het erg leuk om deze training te volgen. Ik heb een heel goed en uitgebreid beeld gekregen van UX design. Bedankt Ruben en alle vriendelijke hostes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Stolk
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Goed tempo, duidelijke uitleg. Enthousiaste en vakbekwame docent (Ruben)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goede uitleg, met praktijkvoorbeelden. Ook goed dat het wordt afgewisseld met opdrachten. Leukste opdracht was Card sorting! Daarnaast is Ruben heel toegankelijk en vriendelijk. Je mag hem alles vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janey Kok
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De leraar Ruben legt alles heel goed uit en ook op een manier dat het interessant blijft. Hele interessante onderwerpen en oefeningen gedaan waardoor ik het gelijk kon toepassen bij mijn eigen klanten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renate Schultz
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Fijne trainer, duidelijke uitleg, herkenbare voorbeelden en interactief. Goed mix van doen en luisteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marie-Louise Beniers
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:7
inhoudelijk interessant
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanda Spekschoor
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
heldere uitleg, veel praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Ooms
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:8
Goede sfeer, inspirerend, energie gevend, leuke voorbeelden, goede tips, en heel herkenbare thema's.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fleur Honing
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:8
veel theorie is aan bod gekomen en handvatten om zelf aan de slag te kunnen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Goed tempo, mooie praktijkvoorbeelden. Veel kennis van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia
21 april 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
veel zelf doen tijdens de les aan de hand van opdrachten en ondertussen vragen stellen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordy Schoester
21 april 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Het feit dat we veel zelf aan de slag gingen met oefeningen. Niet teveel kijken/luisteren naar Powerpoints, maar vooral ook zelf aan de slag en op die manier leren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Jordy Schoester
01 april 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
We hebben een goede eerste indruk van UX Design gekregen en daarmee een goede basis kunnen leggen voor dit vakgebied. Hiermee kan ik verder mezelf verdiepen met andere aansluitende trainingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Nienke Bruijn
30 maart 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:2
-
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wend
21 maart 2022
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
Persoonlijk, veel voorbeelden en duidelijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel
21 maart 2022
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
Ik vond het een goed gevolgde cursus. Alles wat goed behapbaar en duidelijk uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
07 maart 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Veel praktijkvoorbeelden, mede cursisten laten meedenken over oplossing voor je eigen site en je dus gelijk een stukje research kunt doen. Goed oefeningen waardoor je theorie gelijk in de praktijk kunt brengen. Ook veel nuttige tips over gratis online tools
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
07 maart 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Veel aandacht voor de kwalitatieve onderzoeksvormen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Loogman
04 maart 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Goede opbouw (ik lag iets voor qua kennis), maar alles goed behandeld en goeie verhouding tussen theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kyara van putten
04 maart 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Goede basis voor het leren van Figma, en vrijheid voor specifieke vragen. Lekker veel praktijk werk. Leuke trainer en fijne training locatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
25 februari 2022
Training: Afstudeerdag UX Design Master
Eindcijfer:8
Het mooie aan het post-hbo opleiding is dat deze volledig is. Duidelijk en mooie opdrachten die echt toepasbaar zijn in de praktijk. Je kunt dan meteen aan de slag als UX Designer. De trainingen en begeleiding is zeer goed en professioneel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kyara van Putten
11 februari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goede brede uitleg over het onderwerp
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Sebregts
11 februari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
interessant, brengt me vooruit
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
08 februari 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Goede praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nathalie Roodveldt
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Duidelijk uitleg, ruimte voor vragen en interactie tussen cursisten die jullie inbouwen Fijn dateer nog lees- en volgtips meegegeven worden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabien Teulings
28 januari 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:6
Door de oefeningen wel tot inzichten gekomen: meer empathie durven gebruiken in (micro)copy.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mathijn Vermeer
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Twee interessante dagen gehad door enthousiaste docent.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miriam
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Mooie mix klassikaal werken en ruimte voor eigen opdracht Persoonlijke aandacht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke Bijl
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Ik vond Tamara een ontzettend enthousiaste en goede trainer. We hebben fijne voorbeelden en concrete handvatten voor de praktijk gekregen. Bedankt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Noy
28 januari 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:10
Fijne trainer met geduld en goede voorbeelden uit de praktijk. Duidelijk iemand met veel ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Heintjes
27 januari 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:10
Goede basiskennis, leuk verteld, goede voorbeelden. Direct in de praktijk te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Heintjes
26 januari 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Hele goede trainer, zijn enthousiasme is heel aanstekelijk en de informatie is zeer volledig, goed onderbouwd en op een leuke manier verteld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Rommy van de Pol
12 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De combinatie van theorie en praktijk en het afwisselen daarvan. De mogelijkheid om aan je eigen case te werken maakt het meteen heel praktisch en fijn om aan te werken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danique Waasdorp
12 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
veel praktijkvoorbeelden en genoeg opdrachten tussendoor.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Koray
08 december 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:10
De ontvangst en open sfeer en de snelle werktempo tussen bepaalde onderwerpen waardoor ik scherp blijf. Natuurlijk ook de interactieve oefeningen tussen de leerstof door.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stefanie Casparie
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De afwisseling tussen theorie en meteen met die theorie zelf aan de slag met de mogelijkheid om tussentijds feedback te ontvangen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Hanneke de Jong
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Toegankelijk en laagdrempelig, maar toch écht les van een expert. Dat is een hele fijne combinatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rutger Verboom
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Leuke interactie tussen docent en 'student'. Fijne verscheidenheid aan opdrachten: individueel, duo's, klassikaal. Docent is ervaren, maakt de training interessanter.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan Aalders
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Ik vind het goed dat je zelf actief aan de slag moet met een opdracht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
08 november 2021
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Gelinkt aan de praktijk, leuke uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
26 oktober 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:7
Beetje irritant dat ik deze vraag moet invullen als ik hier geen zin in heb. Niet heel gebruikersvriendelijk ????
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
26 oktober 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Het is mooi om te leren welke middelen er allemaal zijn om mensen ertoe te bewegen datgene te doen wat je graag wilt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel voorbeelden! En ruimte om zaken te bespreken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:8
Trainer met veel praktijkervaring die het heel inspirerend weet te brengen. Met veel leuke, leerzame voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Heintjes
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Erg interessant en inspirerend
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruben Olislagers
06 oktober 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Fijn de diepte ingegaan in het usability test. Verder alles prima geregeld en goede aanvulling voor de UX Master trainingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Latifa Karim
29 september 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De trainer en het materiaal neemt je heel goed stapsgewijs mee. Er is een hele goede combinatie tussen theorie en praktijk met opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marita
17 september 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Helder en direct toepasbare tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
08 september 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Prima opbouw, veel ervaringen gehoord, leuke interactie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simone Krouwer
08 september 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
- Zeer deskundige trainer - Goede voorbeelden - Heel veel extra resources - Fijne opdrachten - Je kunt concreet aan de slag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aimee Raadman
02 september 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Ik vond het lekker hands on, lunch goed geregeld, goeie mix tussen het oefenen van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Erg fijne training gehad!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simone Krouwer
02 september 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:8
- Marlon geeft heel duidelijk, rustig en met humor les - Een goede introductie in de tools - Goede tips voor user interviews - Je krijgt gevoel bij de verschillende technieken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bart van Hoof
26 augustus 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De praktijk voorbeelden samen met de opdrachten zorgde voor een duidelijke lijn
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jacki Gütting
21 juli 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Veel korte oefeningen waardoor je het geleerde gelijk toe kon passen. Ik vond fijn dat het een kleine groep was. De lunch was top!! Leuk om even de deur uit te gaan ervoor.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy den Hartog
21 juli 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:10
Praktijktips, het sparren met medecursisten, trainster.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
21 juli 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ik heb de juiste handvatten meegekregen. Je leert analytisch en kritisch naar teksten te kijken. The Microcopy Canvas is daarbij een zeer handig hulp middel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vanessa
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Zowel Jeroen als Demi namen ons stap voor stap door Google Analytics. Dit zorgt ervoor dat je de informatie ook weer eenvoudig kunt terugvinden. Daarnaast vind ik het altijd erg prettig wanneer ook voorbeelden uit de praktijk worden getoond. Hiermee krijg je een goed beeld hoe je eigen Analytics is ingericht en wat je eventueel nog kunt verbeteren. En waar nodig gaven beide trainers ook persoonlijk advies. Smaakt zeker naar meer!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Jane
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Nieuwe inzichten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marly Mulders
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goede combinatie theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mitchel
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Leuke enthousiaste docent met veel praktijkvoorbeelden!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Timmermans
16 juni 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Interactief. Goede opbouw. Heldere uitleg doe trainer en training wordt aangepast nav vragen uit de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jaap Wijk
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:10
TopTop TopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTop
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sergei
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:10
Goede informatie. Laagdrempelig opzet.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Rob Feenstra
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
Praktische insteek. Gericht op toepassen in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne van Engelen
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Duidelijke, goede training van het juiste niveau. Het is veel informatie op een dag, maar niet te veel. Fijn dat het een heel kleine groepje was, daardoor was er voldoende tijd om even stil te staan bij bepaalde onderwerpen, en om het aan onze eigen werkzaamheden te koppelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pawel
08 juni 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Het was duidelijk en overzichtelijk. Ruben had genoeg aandacht voor iedereen. zeer aangenaame sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marike Heijt
28 mei 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ontspannen sfeer, genoeg ruimte voor eigen inbreng, de introductie van het microcanvas en 'de beweging' die UX copy writing is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
28 mei 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Wat ik goed vind aan de training is dat het mij nieuwe inzichten geeft als UX Designer. Waardoor ik meer rekening kan en moet houden in andere UX processen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
10 mei 2021
Training: Usability
Eindcijfer:10
De praktijkvoorbeelden waren leuk en aansprekend en er was genoeg ruimte om ook zelf te oefenen met websites van medecursisten of voorbeelden die de docent aandroeg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melvin Adjiembaks
03 mei 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:7
Dat je toch veel aspecten van een UX-strategie en het vakgebied leert kennen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
T Blaauw
03 mei 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Prima training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
T Blaauw
30 april 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Praktijk oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
09 april 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Het stapsgewijs naar het uitvoeren van een echte usability test is zeer nuttig en leerzaam. Scenaria schrijven en vragen bedenken voor de usability test leert je goed van te voren nadenken voordat je gaat testen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roderick Juffermans
09 april 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
De praktische insteek ervan. We gingen vrijwel direct aan de slag met het vullen van ons Business model canvas. Doordat we dit ook bespraken had Chantal hier nog een aantal goede aanvullingen op.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lars Pacbier
07 april 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
De manier waarop eddy de presentatie gaf sprak me enorm aan vanuit voorbeelden uit de praktijk de vertaling maken naar onszelf is enorm waardevol en helpend. Daarnaast heeft hij de ervaring om autoriteit aan te kunnen ontlenen ook voor mijzelf en mijn klanten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Oliver van van Bragt
07 april 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
mooie locatie, prima lunch, goede opbouw en volgorde van de training. Soms zou ik wel wat meer in willen zoomen op onderwerpen, maar dat kan gezien de tijd natuulijk niet altijd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels Schopman
07 april 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Goed kennisniveau. Trainer is erg kundig. Tempo was goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent Robbesom
31 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Vriendelijke leraar met een gemeende interesse. Duidelijk van stof en open voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Micha
30 maart 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Persoonlijk, divers, veel uit de praktijk, in korte tijd veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
30 maart 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Toffe training! Onderzoek gericht zowel kwalitatief als kwantitatief. Goed balans tussen theorie en hands-on. Wat prettig was dat verschillende onderwerpen aanbod zijn gekomen t.o.v. ander UX trainingen. Veel geleerd en gemotiveerd om UX Research toe te passen in het begin en eind van projecten. Marlon is een slimme en leuke docent!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alice van Weesenbeek
22 maart 2021
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Handige tools die goed gebruikt kunnen worden in de praktijk. Ook het niet te snel willen gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Philomena Quaedvlieg
22 maart 2021
Training: Usability
Eindcijfer:8
Een super inzichtelijke training die de moeite waard is om te volgen en waarvan je direct bruikbare tips krijgt die je gelijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Roland Koopmans
22 maart 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Hands-on oefeningen, praktijkvoorbeelden. De docent Eddy werk enorm stimulerend en motiverend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sander boer
22 maart 2021
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
interaction design op papier ipv digitaal ????????????
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
18 maart 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Er waren veel praktijkvoorbeelden, wat het allemaal wat inzichtelijker maakt. De oefeningen tussendoor zijn leuk om te doen en vooral van het gezamenlijk bespreken er van, steek je heel veel op.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
P.A. Huisman
18 maart 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Goede praktijk voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Philomena Quaedvlieg
18 maart 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Duidelijke structuur waarin je wordt meegenomen en direct toepasbaar in de praktijk. Ook kun je je eigen voorbeelden laten zien en deze bespreekbaar maken met docent en medecursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dennis van der Zanden
17 maart 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
In een goed tempo word helder uitgelegd hoe je beste een video kan maken van a tot z.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieze Kusters
17 maart 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Je krijgt steeds kleine beetjes informatie waarna je zelf aan de slag gaat. Hierdoor wordt het heel behapbaar.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sander
17 maart 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
uitgebreide kennis van de trainer (Marlon)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marcel Kolb
15 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Top trainer, Ruben weet waar hij het over heeft en vertelt dat op heel erg boeiende wijze!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dannique
15 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg, Veel ruimte voor vragen, fijne omgeving.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Saskia Bakker
08 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Fijn dat er huiswerk was, waardoor de lesstof beter blijft hangen. En heel fijn dat het huiswerk klassikaal besproken werd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Kirsten van Loon
14 januari 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
Duidelijke materie, test cases spreken aan, veel handvatten gekregen in de vorm van tools, formats, content om te lezen, demo van Lookback. Heel fijn dat het zo praktijkgericht is. Meteen zin om aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lisanne Alfons
14 januari 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Er werden concrete voorbeelden gegeven. Compleet stappenplan om dit zelf te gaan doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Saskia Oostema
09 december 2020
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ik heb m online gevolgd, is intensief maar er zat genoeg variatie in.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Eva Jansen
08 december 2020
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Goede afwisseling tussen theorie en de praktijk. En veel tips (en motivatie!) gekregen om weer eens kritische naar onze eigen teksten te kijken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina van den heuvel
08 december 2020
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:9
Heel veel nuttige informatie en de informatie. Je kunt de kennis gelijk toepassen in de praktijk. Enthousiaste docenten!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
30 november 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Interessant, leuke aansprekende voorbeelden en goed om een opdracht te maken om het geleerde in de praktijk te brengen. Veel goeie tips ook, zowel qua naslag als shortcuts.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisanne Rozemeijer
30 november 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Alles was duidelijk, goede voorbeelden en oefeningen. Fijne feedback op eigen project.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa de Vries
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ik vond de training heel persoonlijk en er was veel ruimte voor feedback. De onderwerpen waren gestructureerd maar toch ook algemeen genoeg zodat ik het op meerdere vlakken zou kunnen toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisanne Rozemeijer
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Heldere uitleg, duidelijke voorbeelden, veel oefeningen en het samen sparren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
frank brouwer
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Balans theorie/praktijk. Diepte van onderwerpen. Concreet gebruik in werk/praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen Timmermans
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, goede diepgang, leuke achtergrondinformatie, goede aansluiting op onze specifieke use-case, we kregen ook goede feddback op onze opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Alice
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Duidelijk en relevante informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
09 november 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Eddy is een zeer ervaren en enthousiaste docent. Werkt motiverend en stimulerend. Nuttige praktijkoefeningen die gelijk toepasbaar zijn in eigen projecten. Voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Prettige lichte en moderne klaslokalen. Goed verzorgde lunch.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
02 november 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:10
bla bla
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Je gaat (globaal) stapsgewijs door het hele proces van het maken van een UX strategie. Het is fijn om van alles een beetje te 'proeven".
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura van Swigchum
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Duidelijk, Veel stof behandeld. Het is leuk om met je eigen casus de diepte in te duiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Benjamin
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Afwisseling tussen theorie en praktijk. Er werden ook praktijkvoorbeelden gegeven. Opbouw is goed waardoor je meegenomen wordt in het UX-design principe. Ook interactie tussen cursisten werd bevorderd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Andre Rutten
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
inhoud en tempo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Nina van den Heuvel
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Zeer heldere uitleg van de onderwerpen en erg leerzaam. De training is erg praktisch, zodat je het meteen in de praktijk kunt brengen. De docent is erg bekwaam, vriendelijk, benaderbaar en helpt je echt op weg. Zeker een aanrader deze training!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ramon van Valburg
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
duidelijke uitleg en veel mogelijkheid tot vragen stellen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tu Hong Tran
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Docent spreekt duidelijk, opdrachten met voorbeelden werkt goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Een hele fijne training en sluit uitstekend aan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eelko Nitschelm
07 oktober 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Heel goed!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlon Mintjes
07 oktober 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Goede opbouw, in theorie en praktijk (zelf oefenen). Leuk om zelf te gaan schetsen en daardoor nog beter in de schoenen van de gebruiker te komen staan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia
05 oktober 2020
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Eddy is een inspirerende trainer die goed uitleg geeft aan de hand van voorbeelden. De voorbeelden zijn erg relevant én je leert op die manier met een CRO bril te kijken. Je leert tips & tricks die je kunt toepassen op je eigen werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
28 september 2020
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
top
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martijn van der Ende
24 september 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Het proces van UX en de samenhang met andere disciplines werd helder uitgelegd en kwam ook regelmatig terug. Per stap in het UX proces werd voldoende uitgelegd waarom dit belangrijk is. Daarbij werden voldoende voorbeelden gegeven en verwijzing naar naslag om achteraf te verdiepen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lieke Boerefijn
24 augustus 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De training was een goede combinatie van theorie en praktijk. Erg prettig om meteen aan de slag te gaan met je UX-strategie en daar direct feedback op te krijgen, hierdoor heb ik er ook meteen wat aan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey Verhagen
24 augustus 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goede duidelijke uitleg, hele vriendelijke docent, eten was lekker! ;p
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Celia Leijten
03 augustus 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
De training was een goede mix van theorie, praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Eddy presenteert de materie boeiend, helder en met humor. Daarbij veel resource materiaal gekregen. En een lekker lunch tussen de middag en genoeg pauzes!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura van Well
03 augustus 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
De trainer (Eddy Boeve) heeft een levendige presentatie, met heel veel tastbare voorbeelden, erg leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
03 augustus 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Vandaag alweer de laatste training van de leergang visual design gevolg. De training interaction design door Eddy was een zeer mooie afsluiting. De plezierige interactieve stijl, met vele concrete voorbeelden maakte de training zeer waardevol. De opzet van de training was prettig, door de afwisseling van theorie en praktische voorbeelden. Eddy is een zeer kundige trainer, die door zijn kennis en enthousiasme een zeer fijne training neer zet die ook echt voorbij vliegt. Competence factory is ook echt een professionele trainingsorganisatie. Goed omgegaan met de corono maatregelen, fijne zalen en prima lunches. Echt een aanrader.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Astrid Simonis
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden uit de praktijk. Voldoende theoretische onderbouwing. Er wordt aandacht geschonken aan de eigen websites van de cursisten, met ruimte voor vragen en opmerkingen. Veel literatuur om thuis verder te verdiepen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Letty de Nijs
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
praktische toepasbare tips, prettige presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mandy Saarloos
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
De princiepen van persuasieve worden goed uitgelegd waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Bedankt Eddy voor de leerzame training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Eddy geeft op een mooie en verhelderen manier les. Het is duidelijk en prettig te volgen. Zijn manier van uitleg en advies geven is zeer inspirerend en is motiverend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jonas van der Wende
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Een mooie afsluiter van mijn volledige cursus. Erg blij met de training van Eddy Boeve! En heel interessant om mijn eigen website te verbeteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
09 juli 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
De Usability training is een hele verhelderende en duidelijke training. Door deze training ga je heel anders denken en kijken naar websites en apps die je voorheen niet zag of altijd als logisch ervaart.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Mandy Saarloos
09 juli 2020
Training: Usability
Eindcijfer:8
tijdens de training word je meegenomen door alle aspecten van Usability wat je vervolgens goed kan toepassen op je eigen website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kelly Feller
07 juli 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Er wordt uitvoerig gesproken over alle do's en don'ts op gebied van interaction design. Leuk dat er voorbeelden van de kandidaten bij gepakt worden, hierdoor kun je gericht dingen verbeteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wia
07 juli 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:7
Oefeningen en voorbeelden gekoppeld aan de praktijk
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leo Smits
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De opleiding was duidelijk en goed te volgen. Sommige dingen wist ik al, maar je leert de bigger picture zien. UX Designer is een veel omvattend beroep, waar je ook nog eens in kan specialiseren in aparte onderdelen. En lekker veel oefenen met de materie!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
goede balans theorie en oefeningen/praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sesilia Ken Andansari
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De training heeft me geholpen om out of the box te gaan denken. Dit was precies mijn doel. Om in de schoenen van de gebruiker te gaan stappen ipv alleen in de schoenen van een vormgever te blijven denken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne Oortwijn - de Jonge
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ik vond de uitleg en de stof heel erg goed en diepgaand. Tussendoor is het erg goed om met de stof zelf aan de slag te gaan, waardoor je de theorie beter leert begrijpen. Zelf vind ik het wel jammer dat we niet bezig zijn geweest met wireframes in deze cursus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Leuke training, fijne groep met veel interactie. Leuke voorbeelden en goede service om ook na de training nog feedback te krijgen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tjeerd Korenstra
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg van de behandelde stof met daarin een logische opbouw van de stof qua volgorde en een goede mix / balans tussen theorie en praktijkopdrachten. Een enthousiaste / prettige trainer die de stof duidelijk uitlegt aan de hand van herkenbare voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eelko Nitschelm
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Laagdrempelige training waarbij het zeer begrijpelijk wordt uitgelegd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edith Lancée
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De training heeft een fijne, duidelijke en overzichtelijke training. De training heeft een duidelijke opbouw. Goed praktijkgericht met mooie voorbeelden uit de praktijk. Fijn dat je thuis verder kunt werken aan de training en nog feedback krijgt. Anders zou het krap in de tijd zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjel van Muiswinkel
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De afwisseling van theorie en praktijk was fijn. Je kreeg uitgebreide informatie van te voren en van daaruit kon je de lessen volgen en opdrachten maken. Pauzes en voorzieningen waren goed geregeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mandy Saarloos
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
alles word stap voor stap goed uitgelegd en je word goed begeleid door de docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kelly Feller
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Hele leuke en leerzame training over UX design en hoe je dat goed kan toepassen in de praktijk. Nuttige voorbeelden en fijne praktijkoefeningen waar je ook thuis mee aan de slag kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Loogman
03 maart 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg met veel voorbeelden, zodat er meteen een duidelijk beeld werd gecreëerd. Verder veel tips gekregen om goede interaction designs te maken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
03 maart 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Leuke training met veel hands-on. Bij Interaction Design leer je de op een hele andere manier kijken hoe websites en apps gebruikersvriendelijk bediend kunnen( moeten) worden. Eddy heeft heel veel ervaring en wil dat graag delen. Er is geen tijd om je gedachten even de andere kant op te laten gaan. Weer gemotiveerd de deur uit en ik kan gelijk aan de slag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan van lith
03 maart 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Prima, leuk materiaal
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel informatie, direct toepasbaar, veel praktische voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gerwald Radsma
14 februari 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:10
Veel inzicht op het werkveld, en hoe je dit praktisch kunt implementeren. Ook veel aandacht voor de persoonlijke projecten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
14 februari 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Heel veel relevante informatie en (visuele) voorbeelden, up to date, direct toepasbaar in de praktijk. Goed uitgelegd, prettige manier van lesgeven, genoeg ruimte voor vragen. Verschillende soorten casussen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Calvin CreAsian
23 januari 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Je krijgt heel nuttige informatie over interaction design. Alles is goed te volgen en ook heel leuk om te volgen. De tempo is heel goed te doen. Eddy is heel goed in het lesgeven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Olga de Bruine
23 januari 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
In 2 dagen wordt je helemaal ondergedompeld in interaction design onder de kundige leiding en enthousiaste uitleg door Eddy Boeve. Tijdens de colleges kun je de theorie direct toepassen op je eigen case of onderwerp. De ontvangen feedback helpt enorm en zorgt ervoor dat je het morgen in de praktijk kan toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
UX-Design training heeft mij alle facetten laten zien hoe je vandaag de dag een website realiseert. Vanuit de eindgebruiker hoe deze denkt en beslist. Ruben gaat rustig stap voor stap door de theorie geeft bijpassende opdrachten. Daarbij heeft alle tijd om je bij te staan met je persoonlijke case. Ook buitenom de training. Heel prettig!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Wat ik goed vond aan deze training is dat het duidelijk, overzichtelijk, en goed te volgens is. Zelfs met weinig voorkennis. Verder is de sfeer hoe er les gegeven wordt prettig, vriendelijk, open, en eerlijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lizanne Hennessey
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Deze cursus sluit perfect aan bij mijn vakgebied. Ik heb er heel veel aan gehad! Het was informeel, zeer leerzaam, met veel materiaal om te gebruiken en verwerken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Olga de Bruine
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Je wordt op een goede en gestructureerde manier door alle aspecten geleid, fijne balans tussen theorie en praktijk. Ook voldoende feedback en mogelijkheid tot vragen. Je loopt weg met een (bijna) kant en klaar plan.</