Opleiding UX Design Master (post-hbo)

Leer het UX-vak over de volle breedte kennen en ga meteen aan de slag.

Voor 9.500,- (excl. BTW)

Je opleidingvoordeel is €1.060,-

Incompany training aanvragen
Volg deze training met je team of bedrijf. Voordeliger vanaf 5 personen.
You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.6 Onze cursisten belonen deze opleiding gemiddeld met een 8.6

Opleiding UX Design Master (post-hbo)

Wil je alles weten over UX Design, zodat je een optimale gebruikersbeleving kunt ontwerpen? Dan is de post-hbo opleiding UX Design Master iets voor jou. Alle onderdelen van het vakgebied komen aan bod, zodat je na afloop precies weet hoe je apps en websites gebruiksvriendelijker maakt. En hoe je gebruikers naar een call to action kunt verleiden.

Na het afronden van deze opleiding ontvang je een geaccrediteerd post-hbo diploma.

CPION badge

 

Verdiep je in UX Design

Tijdens de post-hbo opleiding UX Design Master kruip je in het hoofd van je doelgroep. Je onderzoekt je gebruikers en leert de juiste vragen stellen over hun gedrag, verwachtingen en behoeften. Zo ontdek je wat ze handig, aantrekkelijk of onduidelijk vinden. Met deze inzichten ontwikkel je de perfecte UX-strategie. 

Natuurlijk leer je ook alles over de verschillende typen mensen die je site of app bezoeken. En je oefent met verschillende tools. Verder ontwerp je wireframes en klikbare prototypes waarmee je in een vroeg stadium usability testen kunt uitvoeren. Daar ga je ook mee aan de slag in het Competence Factory usability lab.

Post-hbo diploma 

De opleiding UX Design Master is geaccrediteerd door het CPION. Rond je hem met goed resultaat af, dan ontvang je het post-hbo diploma UX Design Master. 

Om je post-hbo diploma UX Design Master te halen, moet je een aantal opdrachten doen. Deze worden beoordeeld door jouw hoofddocent en een externe UX designer. Haal je een voldoende? Dan mag je meedoen aan de afstudeerdag waarop je jouw opdrachten presenteert. Geen stress: als je de afstudeerdag gehaald hebt, ben je sowieso geslaagd. 

Zo is de opleiding opgebouwd

De post-hbo opleiding UX Design Master duurt 18 dagen en bestaat uit 10 trainingen die perfect op elkaar aansluiten. 

Opdrachten & begeleiding

Voor de eerste opdracht doorloop je voor een app of website alle UX-fases, en maak je de bijbehorende UX-producten. De docent begeleidt je hierbij, en je krijgt tips en adviezen van je medecursisten. Uiteindelijk maak je een klikbaar prototype van je ontwerp. 

Je tweede opdracht: een expert-review schrijven. Dat is een rapport met verbeterpunten op het gebied van usability, persuasive design, UX copy en conversie-optimalisatie. Je maakt zo’n review voor een website of app, waarop je vervolgens één pagina kiest waar de meeste verbeteringen te halen zijn. Van deze pagina maak je een wireframe waarin je verbeterpunten zijn meegenomen. 

De opdrachten doe je deels in de training en deels thuis. Je krijgt hier ook nog 6 begeleidingsuren bij. De begeleiding wordt gegeven door de hoofddocent, die je opdrachten nakijkt en feedback geeft. 

Afstudeerdag

De producten die een UX designer maakt – zoals een UX research rapport, UX-strategie, wireframes en ontwerpen – worden meestal door de UX designer zelf gepresenteerd. Je moet dus ook over goede presentatievaardigheden beschikken. Op de afstudeerdag geeft de docent je hiervoor tips, en legt uit welke stappen je moet zetten om het vertrouwen van een opdrachtgever te winnen. Daarna presenteer je je opdrachten. Je docent en medecursisten geven feedback. We sluiten de dag af met de diploma-uitreiking en een gezellige borrel.

Wat kun je na het volgen van de opleiding UX Design Master (post-hbo)

 • Een (prototype van je) eigen app of website maken
 • Websites optimaliseren
 • Micro-copy schrijven
 • Zelf een gedegen, snelle en goedkope gebruikerstest uitvoeren
 • Verschillende on- en offline tools gebruiken
 • Je eigen usertest-lab inrichten met bestaande hard- en software
 • Interviewtechnieken gebruiken die voor waardevolle feedback zorgen
 • Waardevolle observaties vastleggen
 • De resultaten delen met je organisatie

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Dit zijn de trainers

Ruben Olislagers

Als kunstenaar, illustrator en ontwerper is Ruben gewend om in beelden te denken. Bovendien weet hij alles van UX Design. Z’n skills en kennis komen samen in de infographics die hij maakt vanuit zijn eigen ontwerpbureau Design al dente, waar hij complexe verhalen visualiseert. Daarbovenop is Ruben een ervaren trainer: hij volgde de eerstegraads docentenopleiding aan de Kunstacademie en is een vaste kracht bij Competence Factory.

Lees meer
Ruben Olislagers Ruben Olislagers

Eddy Boeve

Eddy is een ervaren interaction specialist. Elke dag helpt hij organisaties om hun sites effectief te verbeteren. Dat doet hij onder meer door de psychologie van consumenten in de digitale wereld te doorgronden en de inzichten hieruit online toe te passen. Hij werkt net zo graag voor profit- als non-profit-organisaties. Voor grote ondernemingen én voor kleine. Vanuit z’n bureau Booming geeft Eddy onder andere advies aan de grootste internetretailers van Nederland.

Lees meer
Eddy Boeve Eddy Boeve

Marlon Augustijn

Marlon is UX-designer met een achtergrond in webdesign en zoekmachineoptimalisatie. Hij staat al bijna tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversie, SEO, UX en visual design helpt hij organisaties en ondernemers online te groeien. Én helpt hij zijn cursisten met z’n kennis en ervaringen bij verschillende trainingen op weg in het vak van UX Design.

Lees meer
Marlon Augustijn Marlon Augustijn

Mitchel Rijs

Na de opleiding interactieve vormgeving ging Mitchel aan de slag als UX/UI-designer bij een digital agency. Hier leerde hij in korte tijd veel over design, development, hosting en digital marketing. Hij buigt zich graag over complexe vraagstukken binnen digitale producten. Zo optimaliseert hij de gebruiksvriendelijkheid van het selfservice-portaal, de website en apps van het bedrijf. Hij heeft ervaring met Figma, wireframes, prototypes en interfaces, én weet als geen ander hoe je ideeën pitcht bij een klant. Om z’n kennis uit te breiden, volgde Mitchel de post-hbo-opleiding UX Design Master bij Competence Factory.

Lees meer

Diederick van Tellingen

Als kind was Diederick al geïnteresseerd in interaction design en mens-computerinteractie. Inmiddels is het z’n vak: hij is UX Designer bij onlineperformancebureau Blooming en helpt bedrijven hun online performance en conversie verbeteren, door wireframes, ontwerpen en klikbare prototypes te maken. Daar komt veel bij kijken: van psychologische principes en usability-vuistregels tot eindeloos testen en doelgroeponderzoek. Al die kanten van wireframen komen aan bod in z’n trainingen. Op een enthousiaste manier leert Diederick je de kunst van wireframen en ontdek je wat je eraan hebt in je werkveld.

Lees meer
Diederick van Tellingen Diederick van Tellingen

Ernst de Roos

Een ervaren, enthousiaste en datagedreven trainer en coach: dat is Ernst ten voeten uit. Hij heeft een achtergrond in bedrijfseconomie, is Business & IT-consultant geweest en heeft gewerkt als IT-manager. De ervaring en kennis die hij heeft opgedaan, deelt-ie nu al een aantal jaar in zijn trainingen. Enthousiast, inspirerend en met veel persoonlijke aandacht geeft Ernst je een inkijkje in de wereld van digital marketing, een vakgebied dat aan de lopende band evolueert. Verwacht daarom nieuwe inzichten in actuele digitale ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van AI, VR, AR en voice. Zijn doel is altijd: let your business perform better in a digital world. En dat merk je!

Lees meer
Ernst de Roos Ernst de Roos

Ginette Lavell

Ginette helpt merken hun essentie en verhaal te vinden. Ze ontwikkelt payoffs, ontwerpt tones-of-voice en traint webredacties in het vinden van de juiste toon. Daarnaast brengt ze als UX-copywriter de klantervaring naar een hoger niveau. Ginette heeft jaren ervaring in de reclame- en communicatiewereld, maar ook in de journalistiek. Ze werkt freelance, voor digitale ontwerpbureaus en direct voor klanten - vooral in de culturele sector. Maar ook verzekeraars, retailers en overheden weten haar te vinden.

Lees meer

Geert Poort

Geert is een trainer pur sang, met ruime ervaring bij overheden, profit- en non-profitorganisaties. Daarnaast adviseert hij bedrijven over de inzet van online media. Geert is mede-auteur van het Handboek Online Redactie, een uitgebreid overzicht van de kennis en vaardigheden die een contentspecialist of online professional in huis moeten hebben. Hij volgt naast z’n werk cursussen, vooral op het gebied van online communicatie, coaching en didactiek. Na z’n studie volgde hij een opleiding journalistiek en lessen aan de kunstacademie. Die nadruk op woord én beeld is leidend voor zijn werk als trainer.

Lees meer

Voor wie is de opleiding UX Design Master (post-hbo) bedoeld?

De opleiding is bedoeld voor iedereen die als UX professional wil werken op het gebied van webdesign en apps. Bijvoorbeeld grafisch ontwerpers, marketeers, webmanagers, UX designers, UX researchers, interaction designers, conversie specialisten, visual designers etc. En natuurlijk iedereen die bezig is met een nieuwe site of app.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding UX Design Master (post-hbo) eruit?

 • 1 UX Design
  Dag 1 College 1
  • Introductie UX Design
  • Waar liggen je UX-kansen in apps en websites?
  • Design Thinking
  • User centered design
  • Usability
  • Testen
  • Een strategisch plan opzetten
  College 2
  • Ux research
  • Doelen stellen
  • Je doelgroep analyseren
  • De vier globale gebruikerstypen
  • Persona’s maken
  • Zoekmachine-optimalisatie gebruiken voor je structuur
  • Zelf een plan schrijven
  Dag 2 College 3
  • Card sorting
  • De kracht van gamification
  • Triggers en variabele beloning
  • Context gebruiken: locatie, datum, tijd
  • Belangrijke overtuigingstechnieken
  • De customer journey (klantreis)
  • Het proces van a tot z
  • Belangrijke do's en dont's
  College 4
  • Je concept en strategie uitschrijven
 • 2 UX Research

  Dag 1

  College 1

  • Introductie UX Research
  • Waarom is UX Research essentieel bij de start van je project?
  • Uitleg verschillende UX Research methoden
  • Introductie Usability Test: hoe zet je een test op?
  • Hoe voorkom je user bias en hou je je onderzoek ethisch

  College 2

  • Hoe formuleer je de juiste onderzoeksvragen?
  • Interview vragen en uitschrijven script
  • Parallel Design en Cardsorting
  • De resultaten analyseren

  Dag 2

  College 1

  • Wat is kwantitatief onderzoek?
  • Welke tools heb je om harde data te vinden?
  • Testen met Google Optimize
  • Heatmaps en usability tools
  • Onsite tools voor UX research: online surveys en pop-ups

  College 2

  • Analytics + AB-testing
  • Hoe interpreteer je kwantitatieve data?
  • Resultaten snel in een klikbare mockup gieten
  • Effectief pitchen aan je team en stakeholders
 • 3 Visual Design met Figma
  Dag 1 College 1
  • Introductie Figma: in vogelvlucht door het programma
  • Lagen, assets en pagina’s
  • Gereedschap
  • Inspector-menu
  • Tekenen / pentool gebruiken in Figma
  • Sneltoetsen
  • Foto's importeren en bewerken (maskeren)
  • Vectorafbeeldingen importeren en wijzigen
  • Objecten groeperen
  • Slim schalen met restricties voor responsive design
  • Lagen uitlijnen en distribueren
  • Tekststijlen aanmaken
  • Kleuren in het ontwerp opnieuw gebruiken
  • Herbruikbare vormgeving maken
  College 2
  • Master components en assets (herbruikbare elementen)
  • Een layoutraster instellen voor pixelperfect design
  • De indeling aanpassen voor tablets en mobiele telefoons
  • Bestanden exporteren
  • Losse elementen exporteren
  • Plug-ins gebruiken
  • Prototype maken in Figma
  • Praktijkopdracht
  Dag 2 College 3
  • Een ontwerp veranderen in een klikbaar prototype
  • Verbindingen maken tussen schermen
  • Toevoegen van animaties, overgangen en effecten als sticky headers en floating buttons
  College 4
  • Praktijkopdracht afronden
  • Samenwerken binnen een Figma-bestand: medewerkers uitnodigen, rechten verlenen en feedback geven
  • Een Figma-design opleveren bij developers
 • 4 Interaction Design
  Dag 1 College 1
  • De basisprincipes van interaction design
  • Toepassingsgebieden: wanneer is interaction design belangrijk?
  • De geschiedenis van interfaces
  • Voorbeelden van goede interaction designs
  • Trends in het vakgebied
  • Interfaces voor web en mobiel (adaptive/responsive design)
  College 2
  • Sitestructuur
  • Casestudies
  • Een interface ontwerpen
  • De navigatie ontwerpen
  • Landingspagina
  • Homepage
  • Productpagina
  • Categoriepagina
  Dag 2 College 3
  • Formulieren
  • Check-outs
  • Dashboardapplicatie
  • Facet-filter
  • Navigatie ontwerpen voor mobiel
  • Datavisualisatie
  • Design patterns
  • Interaction style guide
  College 4
  • Page description diagrams
  • Wireframes maken
  • Een functioneel ontwerp maken
  • Prototyping
  • Opdracht
  • Presentatie opdracht
 • 5 Usability
  Dag 1 College 1
  • Introductie usability
  • Websitestrategie en doelstellingen
  • Doelgroepen
  • Conversiepunten (taken van de bezoeker)
  • Zelf een gebruikerstest maken en afnemen
  • Usability-richtlijnen (10 heuristieken van Jakob Nielsen)
  College 2
  • Accessibility / W3C en drempelvrij (hoe toegankelijk is je website)
  • Hoe snel laadt je site
  • Responsive design
  • Gebruik van smartphone en tablet
  • Herkenbaarheid en bedrijfsinformatie
  • Navigatie
  • Zoekfunctie
  • Lay-out en gestaltprincipes
  • Schrijfstijl
  Dag 2 College 3
  • Functionaliteiten
  • Formulieren
  • Foutmeldingen
  • Call to actions / Links
  • Afbeeldingen en multimedia
  College 4
  • Je bezoekers online beïnvloeden
  • Tools gebruikerstesten
  • Concurrentieanalyse
  • Eyetracking
  • A/B-testen
  • Expert review
 • 6 Conversieoptimalisatie
  Dag 1 College 1
  • Wat zijn conversie en Conversion Rate Optimization (CRO)?
  • Voorbeelden en je eigen website beoordelen
  • Funneloptimalisatie
  • Conversiedoelstellingen en oefeningen
  College 2
  • Traffic
  • Usability & design
  • Wat zien je klanten, wat zijn hun doelen? Welke persona’s kun je maken?
  • Hoe bied je relevantie en waarde aan je klant?
  Dag 2 College 3
  • Landingspagina’s optimaliseren
  • Klantreis in kaart brengen en optimaliseren
  College 4
  • Online persuasion: hoe beïnvloed je jouw online bezoekers?
  • Personalisatie: hoe houd je rekening met verschillende koop- en beslisstijlen?
 • 7 Persuasive Design
  Dag 1 College 1
  • Waarom persuasive design zo belangrijk is: de trends en veranderingen in marketing en media
  • Hoe oriëntatie- en beslissingsprocessen werken en hoe je ze online praktisch toepast
  College 2
  • De essentie van vindbaarheid en usability
  • Hoe werkt het persuasive design-proces?
  Dag 2 College 3
  • Hoe je verleiding creëert en welke aspecten daarin belangrijk zijn
  • Wat de principes en ethische aspecten van beïnvloeding zijn en hoe je ze toepast binnen jouw ontwerp
  College 4
  • Welke soorten sitebezoekers zijn er, en hoe voorzie je in hun informatiebehoefte?
  • Wat conversiecopywriting is en hoe je het effectief toepast in jouw ontwerpen
  • Hoe je de beste landingpagina’s maakt, met verleidelijke titels, kopteksten, koopargumenten en rake calls-to-action
 • 8 UX Copywriting
  College 1
  • Verschillende soorten tekst: wat is het verschil tussen copy, persuasive copy en UX-copy?
  • Verschillende soorten UX-copy: microcopy, messaging, conversational copy, merkbeleving en sitecontent
  • Aan de slag met je eigen case (introductie)
  • De gebruikers- en organisatiedoelen bij je UX-copyconcept vaststellen (voor jouw case)
  • Verschillende richtlijnen, principes en modellen binnen UX-copywriting toepassen
  College 2
  • Verschillende richtlijnen, principes en modellen binnen UX-copywriting toepassen (vervolg)
  • Bestaande teksten herschrijven én nieuwe teksten schrijven
  • Gebruikers met UX-copy door een web- of app-proces leiden
  • Aan je eigen case werken
  • Feedback verzamelen bij je docent en medecursisten
 • 9 Axure RP (Wireframes Maken)
  College 1
  • Een flowchart maken
  • Pages maken en inrichten
  • De basiswidgets van Axure RP gebruiken
  • Grids en guides gebruiken
  • Widgets tekenen, uitlijnen en manipuleren
  • Masters maken en gebruiken
  College 2
  • Interactions maken en gebruiken
  • Dynamic panels
  • Page formatting
  • Een html-prototype genereren, ontwerp-documentatie en online delen (via AxShare)
  • Basisuitleg van responsive design in Axure RP
  • Basisuitleg over Library’s en werken in Teams
 • 10 Usability Testing in UX-Lab
  College 1:
  • Introductie UX-testen: welke zijn er, wanneer gebruik je wat?
  • Het hoe en waarom van de klassieke user-test
  • Interview- & verslagtechnieken
  • Schrijven van scenario’s
  • Introductie DIY test-lab, apparatuur en software
  College 2:
  • Doornemen check-list
  • Instructies observatoren
  • Uitnodigen en begeleiden deelnemers
  • De user-test zelf afnemen in het lab
  • Verslaglegging en delen in de organisatie
Alles op je gemak teruglezen?  Ontvang het programma per mail
Gemiddelde waardering
8.6 (316)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.6 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.6
Lees de reviews
Ajla
24 mei 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ik vond de praktijkvoorbeelden fijn om te zien. Ook vond ik het leuk om cases te bespreken van mensen die dit hadden meegenomen. Zo had ik zelf ook een case meegenomen en heb ik veel aan de feedback gehad.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
23 mei 2022
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Zelf de theorie in de praktijk brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Reviews

Gemiddelde waardering
8.6 (316)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ajla
24 mei 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ik vond de praktijkvoorbeelden fijn om te zien. Ook vond ik het leuk om cases te bespreken van mensen die dit hadden meegenomen. Zo had ik zelf ook een case meegenomen en heb ik veel aan de feedback gehad.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
23 mei 2022
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Zelf de theorie in de praktijk brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renate Schultz
20 mei 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg en presentatie, veel interactie en ruimte om vragen te stellen. Wanneer om een extra oefening of uitdaging werd gevraagd werd die gelijk geboden. Fijne opbouw van de lessen en veel geleerd, ondanks al ervaring met Figma.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sjoerd van der Steen
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Een hele mooie leeromgeving draagt zeker bij aan een leuke training. Ik vond het erg leuk om deze training te volgen. Ik heb een heel goed en uitgebreid beeld gekregen van UX design. Bedankt Ruben en alle vriendelijke hostes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Stolk
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Goed tempo, duidelijke uitleg. Enthousiaste en vakbekwame docent (Ruben)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goede uitleg, met praktijkvoorbeelden. Ook goed dat het wordt afgewisseld met opdrachten. Leukste opdracht was Card sorting! Daarnaast is Ruben heel toegankelijk en vriendelijk. Je mag hem alles vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janey Kok
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De leraar Ruben legt alles heel goed uit en ook op een manier dat het interessant blijft. Hele interessante onderwerpen en oefeningen gedaan waardoor ik het gelijk kon toepassen bij mijn eigen klanten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renate Schultz
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Fijne trainer, duidelijke uitleg, herkenbare voorbeelden en interactief. Goed mix van doen en luisteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marie-Louise Beniers
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:7
inhoudelijk interessant
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanda Spekschoor
17 mei 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
heldere uitleg, veel praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Ooms
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:8
Goede sfeer, inspirerend, energie gevend, leuke voorbeelden, goede tips, en heel herkenbare thema's.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fleur Honing
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:8
veel theorie is aan bod gekomen en handvatten om zelf aan de slag te kunnen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Goed tempo, mooie praktijkvoorbeelden. Veel kennis van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia
21 april 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
veel zelf doen tijdens de les aan de hand van opdrachten en ondertussen vragen stellen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordy Schoester
21 april 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Het feit dat we veel zelf aan de slag gingen met oefeningen. Niet teveel kijken/luisteren naar Powerpoints, maar vooral ook zelf aan de slag en op die manier leren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Jordy Schoester
01 april 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
We hebben een goede eerste indruk van UX Design gekregen en daarmee een goede basis kunnen leggen voor dit vakgebied. Hiermee kan ik verder mezelf verdiepen met andere aansluitende trainingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Nienke Bruijn
30 maart 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:2
-
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
29 maart 2022
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:7
Veel voorbeelden
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wend
21 maart 2022
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
Persoonlijk, veel voorbeelden en duidelijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel
21 maart 2022
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
Ik vond het een goed gevolgde cursus. Alles wat goed behapbaar en duidelijk uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
07 maart 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Veel praktijkvoorbeelden, mede cursisten laten meedenken over oplossing voor je eigen site en je dus gelijk een stukje research kunt doen. Goed oefeningen waardoor je theorie gelijk in de praktijk kunt brengen. Ook veel nuttige tips over gratis online tools
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
07 maart 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Veel aandacht voor de kwalitatieve onderzoeksvormen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Loogman
04 maart 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:8
Goede opbouw (ik lag iets voor qua kennis), maar alles goed behandeld en goeie verhouding tussen theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kyara van putten
04 maart 2022
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:10
Goede basis voor het leren van Figma, en vrijheid voor specifieke vragen. Lekker veel praktijk werk. Leuke trainer en fijne training locatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
25 februari 2022
Training: Afstudeerdag UX Design Master
Eindcijfer:8
Het mooie aan het post-hbo opleiding is dat deze volledig is. Duidelijk en mooie opdrachten die echt toepasbaar zijn in de praktijk. Je kunt dan meteen aan de slag als UX Designer. De trainingen en begeleiding is zeer goed en professioneel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kyara van Putten
11 februari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goede brede uitleg over het onderwerp
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Sebregts
11 februari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
interessant, brengt me vooruit
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
08 februari 2022
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Goede praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nathalie Roodveldt
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Duidelijk uitleg, ruimte voor vragen en interactie tussen cursisten die jullie inbouwen Fijn dateer nog lees- en volgtips meegegeven worden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabien Teulings
28 januari 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:6
Door de oefeningen wel tot inzichten gekomen: meer empathie durven gebruiken in (micro)copy.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mathijn Vermeer
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Twee interessante dagen gehad door enthousiaste docent.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miriam
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Mooie mix klassikaal werken en ruimte voor eigen opdracht Persoonlijke aandacht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke Bijl
28 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Ik vond Tamara een ontzettend enthousiaste en goede trainer. We hebben fijne voorbeelden en concrete handvatten voor de praktijk gekregen. Bedankt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Noy
28 januari 2022
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:10
Fijne trainer met geduld en goede voorbeelden uit de praktijk. Duidelijk iemand met veel ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Heintjes
27 januari 2022
Training: UX Research
Eindcijfer:10
Goede basiskennis, leuk verteld, goede voorbeelden. Direct in de praktijk te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Heintjes
26 januari 2022
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Hele goede trainer, zijn enthousiasme is heel aanstekelijk en de informatie is zeer volledig, goed onderbouwd en op een leuke manier verteld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Rommy van de Pol
12 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De combinatie van theorie en praktijk en het afwisselen daarvan. De mogelijkheid om aan je eigen case te werken maakt het meteen heel praktisch en fijn om aan te werken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danique Waasdorp
12 januari 2022
Training: UX Design
Eindcijfer:9
veel praktijkvoorbeelden en genoeg opdrachten tussendoor.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Koray
08 december 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:10
De ontvangst en open sfeer en de snelle werktempo tussen bepaalde onderwerpen waardoor ik scherp blijf. Natuurlijk ook de interactieve oefeningen tussen de leerstof door.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stefanie Casparie
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De afwisseling tussen theorie en meteen met die theorie zelf aan de slag met de mogelijkheid om tussentijds feedback te ontvangen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Hanneke de Jong
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Toegankelijk en laagdrempelig, maar toch écht les van een expert. Dat is een hele fijne combinatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rutger Verboom
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Leuke interactie tussen docent en 'student'. Fijne verscheidenheid aan opdrachten: individueel, duo's, klassikaal. Docent is ervaren, maakt de training interessanter.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan Aalders
22 november 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Ik vind het goed dat je zelf actief aan de slag moet met een opdracht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
08 november 2021
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Gelinkt aan de praktijk, leuke uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
29 oktober 2021
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:10
Was interactief en heel leuk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
29 oktober 2021
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:8
Echt mooi programma om snel prototypes te maken. Ga er zeker mee aan slag om website verder te optimaliseren!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
26 oktober 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:7
Beetje irritant dat ik deze vraag moet invullen als ik hier geen zin in heb. Niet heel gebruikersvriendelijk ????
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
26 oktober 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Het is mooi om te leren welke middelen er allemaal zijn om mensen ertoe te bewegen datgene te doen wat je graag wilt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel voorbeelden! En ruimte om zaken te bespreken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:8
Trainer met veel praktijkervaring die het heel inspirerend weet te brengen. Met veel leuke, leerzame voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Heintjes
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Erg interessant en inspirerend
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruben Olislagers
06 oktober 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Fijn de diepte ingegaan in het usability test. Verder alles prima geregeld en goede aanvulling voor de UX Master trainingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Latifa Karim
29 september 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De trainer en het materiaal neemt je heel goed stapsgewijs mee. Er is een hele goede combinatie tussen theorie en praktijk met opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marita
17 september 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Helder en direct toepasbare tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
08 september 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Prima opbouw, veel ervaringen gehoord, leuke interactie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simone Krouwer
08 september 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
- Zeer deskundige trainer - Goede voorbeelden - Heel veel extra resources - Fijne opdrachten - Je kunt concreet aan de slag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aimee Raadman
02 september 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:9
Ik vond het lekker hands on, lunch goed geregeld, goeie mix tussen het oefenen van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Erg fijne training gehad!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simone Krouwer
02 september 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:8
- Marlon geeft heel duidelijk, rustig en met humor les - Een goede introductie in de tools - Goede tips voor user interviews - Je krijgt gevoel bij de verschillende technieken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bertil Voogd
27 augustus 2021
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:9
De training verliep zeer prettig; er was veel ruimte voor vragen en de trainer was zeer deskundig en gaf leuke voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Pawel Zwolinski
27 augustus 2021
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:8
Boo mensen met geen ervaring is het enorm veel materiaal. Zeker genoeg voor twee daggen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Bart van Hoof
26 augustus 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De praktijk voorbeelden samen met de opdrachten zorgde voor een duidelijke lijn
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jacki Gütting
21 juli 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Veel korte oefeningen waardoor je het geleerde gelijk toe kon passen. Ik vond fijn dat het een kleine groep was. De lunch was top!! Leuk om even de deur uit te gaan ervoor.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy den Hartog
21 juli 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:10
Praktijktips, het sparren met medecursisten, trainster.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
21 juli 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ik heb de juiste handvatten meegekregen. Je leert analytisch en kritisch naar teksten te kijken. The Microcopy Canvas is daarbij een zeer handig hulp middel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vanessa
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Zowel Jeroen als Demi namen ons stap voor stap door Google Analytics. Dit zorgt ervoor dat je de informatie ook weer eenvoudig kunt terugvinden. Daarnaast vind ik het altijd erg prettig wanneer ook voorbeelden uit de praktijk worden getoond. Hiermee krijg je een goed beeld hoe je eigen Analytics is ingericht en wat je eventueel nog kunt verbeteren. En waar nodig gaven beide trainers ook persoonlijk advies. Smaakt zeker naar meer!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Jane
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Nieuwe inzichten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marly Mulders
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goede combinatie theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mitchel
19 juli 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Leuke enthousiaste docent met veel praktijkvoorbeelden!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Timmermans
16 juni 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Interactief. Goede opbouw. Heldere uitleg doe trainer en training wordt aangepast nav vragen uit de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jaap Wijk
16 juni 2021
Training: Usability
Eindcijfer:0 n.v.t.
Toppie
Opbouw n.v.t.
Inhoud n.v.t.
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch n.v.t.
Jaap Wijk
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:10
TopTop TopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTopTop
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sergei
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:10
Goede informatie. Laagdrempelig opzet.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Rob Feenstra
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
Praktische insteek. Gericht op toepassen in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rob Feenstra
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
Praktische insteek. Gericht op toepassen in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne van Engelen
09 juni 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Duidelijke, goede training van het juiste niveau. Het is veel informatie op een dag, maar niet te veel. Fijn dat het een heel kleine groepje was, daardoor was er voldoende tijd om even stil te staan bij bepaalde onderwerpen, en om het aan onze eigen werkzaamheden te koppelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pawel
08 juni 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Het was duidelijk en overzichtelijk. Ruben had genoeg aandacht voor iedereen. zeer aangenaame sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Test test
01 juni 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:0 n.v.t.
----------------
Opbouw n.v.t.
Inhoud n.v.t.
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch n.v.t.
Marike Heijt
28 mei 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ontspannen sfeer, genoeg ruimte voor eigen inbreng, de introductie van het microcanvas en 'de beweging' die UX copy writing is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
28 mei 2021
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Wat ik goed vind aan de training is dat het mij nieuwe inzichten geeft als UX Designer. Waardoor ik meer rekening kan en moet houden in andere UX processen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
10 mei 2021
Training: Usability
Eindcijfer:10
De praktijkvoorbeelden waren leuk en aansprekend en er was genoeg ruimte om ook zelf te oefenen met websites van medecursisten of voorbeelden die de docent aandroeg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melvin Adjiembaks
03 mei 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:7
Dat je toch veel aspecten van een UX-strategie en het vakgebied leert kennen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
T Blaauw
03 mei 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Prima training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
T Blaauw
30 april 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
Praktijk oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
16 april 2021
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:9
Het programma werd goed en grondig uitgelegd en de trainer had veel geduld. Dus als iets niet meteen lukte, dan werd het stap voor stap nog een keer uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Benjamin van Gelder
16 april 2021
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:8
Praktisch en to the point
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
09 april 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Het stapsgewijs naar het uitvoeren van een echte usability test is zeer nuttig en leerzaam. Scenaria schrijven en vragen bedenken voor de usability test leert je goed van te voren nadenken voordat je gaat testen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roderick Juffermans
09 april 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
De praktische insteek ervan. We gingen vrijwel direct aan de slag met het vullen van ons Business model canvas. Doordat we dit ook bespraken had Chantal hier nog een aantal goede aanvullingen op.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lars Pacbier
07 april 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
De manier waarop eddy de presentatie gaf sprak me enorm aan vanuit voorbeelden uit de praktijk de vertaling maken naar onszelf is enorm waardevol en helpend. Daarnaast heeft hij de ervaring om autoriteit aan te kunnen ontlenen ook voor mijzelf en mijn klanten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Oliver van van Bragt
07 april 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
mooie locatie, prima lunch, goede opbouw en volgorde van de training. Soms zou ik wel wat meer in willen zoomen op onderwerpen, maar dat kan gezien de tijd natuulijk niet altijd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels Schopman
07 april 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Goed kennisniveau. Trainer is erg kundig. Tempo was goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels Schopman
07 april 2021
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Goed kennisniveau. Trainer is erg kundig. Tempo was goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent Robbesom
31 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Vriendelijke leraar met een gemeende interesse. Duidelijk van stof en open voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Micha
30 maart 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Persoonlijk, divers, veel uit de praktijk, in korte tijd veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
30 maart 2021
Training: UX Research
Eindcijfer:8
Toffe training! Onderzoek gericht zowel kwalitatief als kwantitatief. Goed balans tussen theorie en hands-on. Wat prettig was dat verschillende onderwerpen aanbod zijn gekomen t.o.v. ander UX trainingen. Veel geleerd en gemotiveerd om UX Research toe te passen in het begin en eind van projecten. Marlon is een slimme en leuke docent!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alice van Weesenbeek
22 maart 2021
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Handige tools die goed gebruikt kunnen worden in de praktijk. Ook het niet te snel willen gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Philomena Quaedvlieg
22 maart 2021
Training: Usability
Eindcijfer:8
Een super inzichtelijke training die de moeite waard is om te volgen en waarvan je direct bruikbare tips krijgt die je gelijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Roland Koopmans
22 maart 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Hands-on oefeningen, praktijkvoorbeelden. De docent Eddy werk enorm stimulerend en motiverend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sander boer
22 maart 2021
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
interaction design op papier ipv digitaal ????????????
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
18 maart 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Er waren veel praktijkvoorbeelden, wat het allemaal wat inzichtelijker maakt. De oefeningen tussendoor zijn leuk om te doen en vooral van het gezamenlijk bespreken er van, steek je heel veel op.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
P.A. Huisman
18 maart 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Goede praktijk voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Philomena Quaedvlieg
18 maart 2021
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Duidelijke structuur waarin je wordt meegenomen en direct toepasbaar in de praktijk. Ook kun je je eigen voorbeelden laten zien en deze bespreekbaar maken met docent en medecursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dennis van der Zanden
17 maart 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
In een goed tempo word helder uitgelegd hoe je beste een video kan maken van a tot z.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieze Kusters
17 maart 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:0 n.v.t.
Je krijgt steeds kleine beetjes informatie waarna je zelf aan de slag gaat. Hierdoor wordt het heel behapbaar.
Opbouw
Inhoud n.v.t.
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sander
17 maart 2021
Training: Visual Design met Figma
Eindcijfer:9
uitgebreide kennis van de trainer (Marlon)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marcel Kolb
15 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Top trainer, Ruben weet waar hij het over heeft en vertelt dat op heel erg boeiende wijze!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dannique
15 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg, Veel ruimte voor vragen, fijne omgeving.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Saskia Bakker
08 maart 2021
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Fijn dat er huiswerk was, waardoor de lesstof beter blijft hangen. En heel fijn dat het huiswerk klassikaal besproken werd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Kirsten van Loon
14 januari 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:8
Duidelijke materie, test cases spreken aan, veel handvatten gekregen in de vorm van tools, formats, content om te lezen, demo van Lookback. Heel fijn dat het zo praktijkgericht is. Meteen zin om aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lisanne Alfons
14 januari 2021
Training: Usability Testing in UX-Lab
Eindcijfer:9
Er werden concrete voorbeelden gegeven. Compleet stappenplan om dit zelf te gaan doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Saskia Oostema
09 december 2020
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Ik heb m online gevolgd, is intensief maar er zat genoeg variatie in.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Eva Jansen
08 december 2020
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:8
Goede afwisseling tussen theorie en de praktijk. En veel tips (en motivatie!) gekregen om weer eens kritische naar onze eigen teksten te kijken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina van den heuvel
08 december 2020
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:9
Heel veel nuttige informatie en de informatie. Je kunt de kennis gelijk toepassen in de praktijk. Enthousiaste docenten!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina van den heuvel
08 december 2020
Training: UX Copywriting
Eindcijfer:9
Heel veel nuttige informatie en de informatie. Je kunt de kennis gelijk toepassen in de praktijk. Enthousiaste docenten!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
30 november 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Interessant, leuke aansprekende voorbeelden en goed om een opdracht te maken om het geleerde in de praktijk te brengen. Veel goeie tips ook, zowel qua naslag als shortcuts.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisanne Rozemeijer
30 november 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Alles was duidelijk, goede voorbeelden en oefeningen. Fijne feedback op eigen project.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa de Vries
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ik vond de training heel persoonlijk en er was veel ruimte voor feedback. De onderwerpen waren gestructureerd maar toch ook algemeen genoeg zodat ik het op meerdere vlakken zou kunnen toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisanne Rozemeijer
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Heldere uitleg, duidelijke voorbeelden, veel oefeningen en het samen sparren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
frank brouwer
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Balans theorie/praktijk. Diepte van onderwerpen. Concreet gebruik in werk/praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen Timmermans
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, goede diepgang, leuke achtergrondinformatie, goede aansluiting op onze specifieke use-case, we kregen ook goede feddback op onze opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Alice
17 november 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Duidelijk en relevante informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
09 november 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Eddy is een zeer ervaren en enthousiaste docent. Werkt motiverend en stimulerend. Nuttige praktijkoefeningen die gelijk toepasbaar zijn in eigen projecten. Voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Prettige lichte en moderne klaslokalen. Goed verzorgde lunch.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
02 november 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:10
bla bla
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Je gaat (globaal) stapsgewijs door het hele proces van het maken van een UX strategie. Het is fijn om van alles een beetje te 'proeven".
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura van Swigchum
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Duidelijk, Veel stof behandeld. Het is leuk om met je eigen casus de diepte in te duiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Benjamin
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:0 n.v.t.
Afwisseling tussen theorie en praktijk. Er werden ook praktijkvoorbeelden gegeven. Opbouw is goed waardoor je meegenomen wordt in het UX-design principe. Ook interactie tussen cursisten werd bevorderd.
Opbouw
Inhoud n.v.t.
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Andre Rutten
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
inhoud en tempo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Nina van den Heuvel
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Zeer heldere uitleg van de onderwerpen en erg leerzaam. De training is erg praktisch, zodat je het meteen in de praktijk kunt brengen. De docent is erg bekwaam, vriendelijk, benaderbaar en helpt je echt op weg. Zeker een aanrader deze training!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ramon van Valburg
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
duidelijke uitleg en veel mogelijkheid tot vragen stellen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tu Hong Tran
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Docent spreekt duidelijk, opdrachten met voorbeelden werkt goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul
21 oktober 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Een hele fijne training en sluit uitstekend aan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eelko Nitschelm
07 oktober 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Heel goed!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlon Mintjes
07 oktober 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Goede opbouw, in theorie en praktijk (zelf oefenen). Leuk om zelf te gaan schetsen en daardoor nog beter in de schoenen van de gebruiker te komen staan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia
05 oktober 2020
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Eddy is een inspirerende trainer die goed uitleg geeft aan de hand van voorbeelden. De voorbeelden zijn erg relevant én je leert op die manier met een CRO bril te kijken. Je leert tips & tricks die je kunt toepassen op je eigen werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
28 september 2020
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:9
Veel geleerd over de mogelijkheden van Axure. Diederik neemt je mee wat de mogelijkheden zijn om van wireframes naar prototyping te gaan. Niveau is gemiddeld. Zeer enthousiast naar huis!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
28 september 2020
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
top
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martijn van der Ende
24 september 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Het proces van UX en de samenhang met andere disciplines werd helder uitgelegd en kwam ook regelmatig terug. Per stap in het UX proces werd voldoende uitgelegd waarom dit belangrijk is. Daarbij werden voldoende voorbeelden gegeven en verwijzing naar naslag om achteraf te verdiepen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lieke Boerefijn
24 augustus 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De training was een goede combinatie van theorie en praktijk. Erg prettig om meteen aan de slag te gaan met je UX-strategie en daar direct feedback op te krijgen, hierdoor heb ik er ook meteen wat aan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey Verhagen
24 augustus 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goede duidelijke uitleg, hele vriendelijke docent, eten was lekker! ;p
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Celia Leijten
03 augustus 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
De training was een goede mix van theorie, praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Eddy presenteert de materie boeiend, helder en met humor. Daarbij veel resource materiaal gekregen. En een lekker lunch tussen de middag en genoeg pauzes!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura van Well
03 augustus 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
De trainer (Eddy Boeve) heeft een levendige presentatie, met heel veel tastbare voorbeelden, erg leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
03 augustus 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Vandaag alweer de laatste training van de leergang visual design gevolg. De training interaction design door Eddy was een zeer mooie afsluiting. De plezierige interactieve stijl, met vele concrete voorbeelden maakte de training zeer waardevol. De opzet van de training was prettig, door de afwisseling van theorie en praktische voorbeelden. Eddy is een zeer kundige trainer, die door zijn kennis en enthousiasme een zeer fijne training neer zet die ook echt voorbij vliegt. Competence factory is ook echt een professionele trainingsorganisatie. Goed omgegaan met de corono maatregelen, fijne zalen en prima lunches. Echt een aanrader.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Astrid Simonis
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden uit de praktijk. Voldoende theoretische onderbouwing. Er wordt aandacht geschonken aan de eigen websites van de cursisten, met ruimte voor vragen en opmerkingen. Veel literatuur om thuis verder te verdiepen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Letty de Nijs
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
praktische toepasbare tips, prettige presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mandy Saarloos
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
De princiepen van persuasieve worden goed uitgelegd waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Bedankt Eddy voor de leerzame training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Eddy geeft op een mooie en verhelderen manier les. Het is duidelijk en prettig te volgen. Zijn manier van uitleg en advies geven is zeer inspirerend en is motiverend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jonas van der Wende
23 juli 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Een mooie afsluiter van mijn volledige cursus. Erg blij met de training van Eddy Boeve! En heel interessant om mijn eigen website te verbeteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
09 juli 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
De Usability training is een hele verhelderende en duidelijke training. Door deze training ga je heel anders denken en kijken naar websites en apps die je voorheen niet zag of altijd als logisch ervaart.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Mandy Saarloos
09 juli 2020
Training: Usability
Eindcijfer:8
tijdens de training word je meegenomen door alle aspecten van Usability wat je vervolgens goed kan toepassen op je eigen website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kelly Feller
07 juli 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Er wordt uitvoerig gesproken over alle do's en don'ts op gebied van interaction design. Leuk dat er voorbeelden van de kandidaten bij gepakt worden, hierdoor kun je gericht dingen verbeteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wia
07 juli 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:7
Oefeningen en voorbeelden gekoppeld aan de praktijk
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leo Smits
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De opleiding was duidelijk en goed te volgen. Sommige dingen wist ik al, maar je leert de bigger picture zien. UX Designer is een veel omvattend beroep, waar je ook nog eens in kan specialiseren in aparte onderdelen. En lekker veel oefenen met de materie!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
goede balans theorie en oefeningen/praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
goede balans theorie en oefeningen/praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sesilia Ken Andansari
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De training heeft me geholpen om out of the box te gaan denken. Dit was precies mijn doel. Om in de schoenen van de gebruiker te gaan stappen ipv alleen in de schoenen van een vormgever te blijven denken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne Oortwijn - de Jonge
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Ik vond de uitleg en de stof heel erg goed en diepgaand. Tussendoor is het erg goed om met de stof zelf aan de slag te gaan, waardoor je de theorie beter leert begrijpen. Zelf vind ik het wel jammer dat we niet bezig zijn geweest met wireframes in deze cursus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
23 juni 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Leuke training, fijne groep met veel interactie. Leuke voorbeelden en goede service om ook na de training nog feedback te krijgen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
11 juni 2020
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:7
Hele programma stapsgewijs doorlopen, alles behandeld, heldere voorbeelden. Ruimte voor vragen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tjeerd Korenstra
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg van de behandelde stof met daarin een logische opbouw van de stof qua volgorde en een goede mix / balans tussen theorie en praktijkopdrachten. Een enthousiaste / prettige trainer die de stof duidelijk uitlegt aan de hand van herkenbare voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eelko Nitschelm
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Laagdrempelige training waarbij het zeer begrijpelijk wordt uitgelegd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edith Lancée
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De training heeft een fijne, duidelijke en overzichtelijke training. De training heeft een duidelijke opbouw. Goed praktijkgericht met mooie voorbeelden uit de praktijk. Fijn dat je thuis verder kunt werken aan de training en nog feedback krijgt. Anders zou het krap in de tijd zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjel van Muiswinkel
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De afwisseling van theorie en praktijk was fijn. Je kreeg uitgebreide informatie van te voren en van daaruit kon je de lessen volgen en opdrachten maken. Pauzes en voorzieningen waren goed geregeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mandy Saarloos
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
alles word stap voor stap goed uitgelegd en je word goed begeleid door de docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kelly Feller
12 maart 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Hele leuke en leerzame training over UX design en hoe je dat goed kan toepassen in de praktijk. Nuttige voorbeelden en fijne praktijkoefeningen waar je ook thuis mee aan de slag kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Loogman
03 maart 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg met veel voorbeelden, zodat er meteen een duidelijk beeld werd gecreëerd. Verder veel tips gekregen om goede interaction designs te maken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
03 maart 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Leuke training met veel hands-on. Bij Interaction Design leer je de op een hele andere manier kijken hoe websites en apps gebruikersvriendelijk bediend kunnen( moeten) worden. Eddy heeft heel veel ervaring en wil dat graag delen. Er is geen tijd om je gedachten even de andere kant op te laten gaan. Weer gemotiveerd de deur uit en ik kan gelijk aan de slag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan van lith
03 maart 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Prima, leuk materiaal
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Er wordt heel veel informatie en inzichten in de materie geboden, die direct toepasbaar zijn op mijn eigen website, veel praktische voorbeelden van verschillende soorten branches zodat je breder denk dan wanneer je alleen voorbeelden uit je eigen soort organisatie hoort.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Er wordt heel veel informatie en inzichten in de materie geboden, die direct toepasbaar zijn op mijn eigen website, veel praktische voorbeelden van verschillende soorten branches zodat je breder denk dan wanneer je alleen voorbeelden uit je eigen soort organisatie hoort. Er wordt heel veel informatie en inzichten in de materie geboden, die direct toepasbaar zijn op mijn eigen website, veel praktische voorbeelden van verschillende soorten branches zodat je breder denk dan wanneer je alleen voorbeelden uit je eigen soort organisatie hoort.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren. Dit deden we samen met de groep deelnemers. Erg leuke dagen gehad. En heerlijk geluncht bij lekkere restaurantjes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Er wordt heel veel informatie en inzichten in de materie geboden, die direct toepasbaar zijn op mijn eigen website, veel praktische voorbeelden van verschillende soorten branches zodat je breder denk dan wanneer je alleen voorbeelden uit je eigen soort organisatie hoort. Er wordt heel veel informatie en inzichten in de materie geboden, die direct toepasbaar zijn op mijn eigen website, veel praktische voorbeelden van verschillende soorten branches zodat je breder denk dan wanneer je alleen voorbeelden uit je eigen soort organisatie hoort.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren. Dit deden we samen met de groep deelnemers. Erg leuke dagen gehad. En heerlijk geluncht bij lekkere restaurantjes. Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren. Dit deden we samen met de groep deelnemers. Erg leuke dagen gehad. En heerlijk geluncht bij lekkere restaurantjes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Er wordt heel veel informatie en inzichten in de materie geboden, die direct toepasbaar zijn op mijn eigen website, veel praktische voorbeelden van verschillende soorten branches zodat je breder denk dan wanneer je alleen voorbeelden uit je eigen soort organisatie hoort.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren. Dit deden we samen met de groep deelnemers. Erg leuke dagen gehad. En heerlijk geluncht bij lekkere restaurantjes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren. Dit deden we samen met de groep deelnemers. Erg leuke dagen gehad.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel informatie, direct toepasbaar, veel praktische voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel informatie, direct toepasbaar, veel praktische voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel informatie, direct toepasbaar, veel praktische voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel informatie, direct toepasbaar, veel praktische voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gerwald Radsma
14 februari 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:10
Veel inzicht op het werkveld, en hoe je dit praktisch kunt implementeren. Ook veel aandacht voor de persoonlijke projecten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
14 februari 2020
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Heel veel relevante informatie en (visuele) voorbeelden, up to date, direct toepasbaar in de praktijk. Goed uitgelegd, prettige manier van lesgeven, genoeg ruimte voor vragen. Verschillende soorten casussen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Calvin CreAsian
23 januari 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Je krijgt heel nuttige informatie over interaction design. Alles is goed te volgen en ook heel leuk om te volgen. De tempo is heel goed te doen. Eddy is heel goed in het lesgeven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Olga de Bruine
23 januari 2020
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
In 2 dagen wordt je helemaal ondergedompeld in interaction design onder de kundige leiding en enthousiaste uitleg door Eddy Boeve. Tijdens de colleges kun je de theorie direct toepassen op je eigen case of onderwerp. De ontvangen feedback helpt enorm en zorgt ervoor dat je het morgen in de praktijk kan toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
UX-Design training heeft mij alle facetten laten zien hoe je vandaag de dag een website realiseert. Vanuit de eindgebruiker hoe deze denkt en beslist. Ruben gaat rustig stap voor stap door de theorie geeft bijpassende opdrachten. Daarbij heeft alle tijd om je bij te staan met je persoonlijke case. Ook buitenom de training. Heel prettig!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Wat ik goed vond aan deze training is dat het duidelijk, overzichtelijk, en goed te volgens is. Zelfs met weinig voorkennis. Verder is de sfeer hoe er les gegeven wordt prettig, vriendelijk, open, en eerlijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lizanne Hennessey
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Deze cursus sluit perfect aan bij mijn vakgebied. Ik heb er heel veel aan gehad! Het was informeel, zeer leerzaam, met veel materiaal om te gebruiken en verwerken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Olga de Bruine
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Je wordt op een goede en gestructureerde manier door alle aspecten geleid, fijne balans tussen theorie en praktijk. Ook voldoende feedback en mogelijkheid tot vragen. Je loopt weg met een (bijna) kant en klaar plan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
René
20 januari 2020
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goede beknopte theorie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke
16 december 2019
Training: Usability
Eindcijfer:8
Tijdens de training neemt Eddy je mee in de wereld van Usability. Hierin komen voorbeelden, tools, tests en praktische tips aan bod. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat er in de blokken van de training UX design expert vrij veel overlap zit. Dit zorgt ervoor dat sommige dingen op hun plek vallen met 'oja' momenten, maar soms ook voor herhaling. Algemeen vind ik het een erg leuke, leerzame opleiding met praktische tips en voorbeelden, goed naslagwerk, leuke docenten en opdrachten. Zeker een aanrader als je meer wilt halen uit de user experience van je website of applicatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Blokpoel
13 december 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
De up to date voorbeelden, het zelf maken van een interaction design, suggesties voor tools die je kan gebruiken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jonas van der Wende
13 december 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Heel goede training van Eddie Boeve die goed aansluit op de praktijk. Veel mooie cases en vooral het zelf inrichten van een clickable prototype met de Marvel app is heel erg leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
12 december 2019
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
Deze training laat goed zien hoe belangrijk het is een website door te nemen voor een betere en hogere conversie. Veel bewezen methodes komen aan de orde. Handige tips en trucs die je gelijk kunt toepassen. Eddy is een enthousiaste docent die bijzonder motiverend werkt. Thanks!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike
12 december 2019
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Fijne docent, praktische uitleg en ook veel praktijkvoorbeelden. Het is leuke dat je meteen na de eerste training aan de slag kunt met je eigen site voor een betere conversie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessica
12 december 2019
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Veel praktische voorbeelden die je direct zou kunnen toepassen. Eddy weet duidelijk veel van zijn vak en kan je concreet advies geven waar je zelf direct mee aan de slag kunt zonder veel (technische) kennis te hebben. Verder een goed tempo en op een leuke manier gepresenteerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
calvin
12 december 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Het is actueel, goed tempo, stof is goed te begrijpen en handig de pdf na de les. Goed verhouding tussen praktische opdrachten en info.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van der Werf
12 december 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Leuk dat de training gegeven wordt door Marlon die echt als expert diverse organisaties adviseert op dit gebied, en dat er heel veel verschillende onderwerpen aan bod kwamen (hoewel dat ook wel weer betekent dat veel info al bekend voor mij was, zie hieronder). Ook werden er veel concrete tips gegeven, zoals bijvoorbeeld handige tools, en voorbeelden uit de praktijk, checklists, etc.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jonas van der Wende
12 december 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goede voorbeelden, theoretische achtergrond
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esmée Pluijgers
06 december 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Ik vond de cursusleiders beiden erg fijn en helder vertellen en goed meedenken met iedereen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michiel van Swijndregt
02 december 2019
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Er worden heel veel praktijk voorbeelden gebruikt. De verschillende technieken worden uitgebreid behandeld en voor iedereen is er wel een eigen praktijk voorbeeld te bedenken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke
02 december 2019
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Gedurende de training werden veel diverse voorbeelden gegeven. Ook was er veel ruimte voor interactie en vragen. Tussendoor kregen we praktische opdrachten om optimalisaties door te voeren voor websites of onderdelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gidi Mouwen
26 november 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Eddy heeft veel echte praktijkkennis en kan daardoor hele waardevolle voorbeelden en adviezen geven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Berber Pieterson
26 november 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
veel ruimte om vragen te stellen, veel theorie en deze direct in de praktijk toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gidi Mouwen
18 november 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Hele kundige trainer met veel echte kennis uit de praktijk, en zeer enthousiast in het delen ervan. Het tempo is niet overdreven hoog, dus ook voor een beginner als ik is alles goed te volgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Bas Colenbrander
18 november 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:7
Ik vond de cursus veelzijdig door de onderwerpen die besproken werden. Over het algemeen makkelijk te volgen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marc Don
18 november 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Zeer interessante training. Op een leuke, speelse wijze overgebracht, met sprekende voorbeelden. Vooral de customers journey methodiek was heel leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annigje de Jonge
18 november 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:0 n.v.t.
Veel extra info voor thuis
Opbouw
Inhoud n.v.t.
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dick Hok
18 november 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goed overzicht van aandachtsgebied, methoden en technieken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelle
18 november 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Het sloot goed aan op de praktijk en ik kreeg al snel goede handvatten om mee aan de slag te gaan. Enorm veel informatie en fijn dat je ook veel documentatie mee krijgt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa van Gent
21 oktober 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De training verschaft veel inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Je leert op een andere manier kijken naar zaken in het dagelijks leven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjolijn Baarslag
21 oktober 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goed overzicht van de basis ux theorieën die ik gelijk kan toepassen in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Catelijne Lageman
21 oktober 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
sluit aan op de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Querine Blokpoel
21 oktober 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
De gebruikte voorbeelden en de kennis van de docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stephan Redering
21 oktober 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Ik vond het een goede training omdat alles aan bod kwam. de opbouw en de volgorde waren perfect. Als case een eigen inbreng vond ik ook perfect, daar leer je het meeste van.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra Kramer
21 oktober 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Dat je zelf met een opdracht aan de gang kan en dat je dan resultaat en samenhang ziet in wat je doet.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ricky Tai
04 oktober 2019
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Training was zeer informatief en inspirerend. Marlon legt het op een leuke manier uit en heel begrijpelijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Britt
04 oktober 2019
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Ondanks dat ik al redelijk wat kennis had heb ik toch hele goede dingen kunnen meenemen in de praktijk. Er werden interessante voorbeelden gebruikt die een goede herhaling voor mij waren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jody Smit
04 oktober 2019
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Het waren tips en tricks die ik zelf nog niet ken. Ik heb de opleiding CMD in Amsterdam gedaan en was bang dat ik geen nieuwe kennis op zou doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Songkie Lie
25 september 2019
Training: Usability
Eindcijfer:9
Leuke training en een goede aanvulling op mijn UX en Interaction Design cursussen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joeri Martherus
23 september 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:10
Geweldig, je leert echt denken op een andere manier. In plaats van alleen te kijken naar je klanten moet je ook kijken naar de klanten van je klanten, wat zijn de doelgroepen en hoe denken zij?
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
23 september 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Overzicht bieden van de materie, direct toepasbaar maken op je eigen werk, goede afwisseling tussen theorie en praktijk, relevant voor je eigen werk, meteen goede feedback en ideeen ontvangen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra Kramer
29 augustus 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Dat er veel ruimte was om aan een eigen case te werken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Blendeman Nancy
29 augustus 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Goed overzicht van de mogelijkheden van de applicatie gekregen. Wat betreft het zelf aan de slag gaan met de applicatie vereist misschien nog een verder uitdiepen van de applicatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tess Aernouts
28 augustus 2019
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:9
Heel goede opbouw van de training. Veel interactieve opdrachten die de basisprincipes heel goed toelichten. Kleine groep (4 cursisten) was ook ideaal om interactief karakter toe te laten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Kox
28 augustus 2019
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:8
Je doorloopt de basis van Axure RP in een goed tempo. Van het wat visuelere prototypen tot het zetten van variabelen, het komt allemaal aan bod. Eddy is een hele enthousiaste docent die overal de tijd voor neemt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje van der Meulen
28 augustus 2019
Training: Axure RP (Wireframes Maken)
Eindcijfer:9
Veel concrete voorbeelden, veel zelf doen en heb nu het gevoel dat ik er zelf mee aan de slag kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Onno Willems
17 juli 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Leuke, enthousiaste training, veel goede praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Songkie Lie
17 juli 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Uitleg en presentatie en dat goed aansluit voor mijn werk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M.A. Van Ieperen
17 juli 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Leerzaam, informatief en inspirerend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
M.A. Van Ieperen
17 juli 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Leerzaam, informatief en inspirerend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rick
17 juli 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Zeer goede docent, enthousiast, onthoudt de zaken die worden verteld. Ook leuke praktijkenvoorbeelden vanuit zijn werkveld. Soms wat van de hak op de tak maar over het algemeen is heeft het een goede en duidelijke opbouw. Ook leuk om met alle andere naar verschillende cases te kijken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Songkie Lie
28 juni 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Vond de training zeer leerzaam en prettig. Vanuit mijn eigen werk achtergrond dachte ik dat het wel zal meevallen maar het was verfrissend om te leren denken & zien hoe het voor een eindgebruiker kan uitzien. Met de gewonnen kennis weet ik wat het process moet zijn en aan welke aspecten je rekening moet houden om waardig UX te leveren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen Westerbeek
28 juni 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Goede balans tussen theorie en praktijk. Logische volgorde qua thematiek en direct de kans om de theorie toe te passen op jouw probleemstelling en werksituatie. Ruben staat open voor discussie en helpt je waar nodig. Tussentijdse checks waren fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rick
28 juni 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:7
Goede verhouding tussen zelf werken en informatie stroom van de leraar. Maar meer praktijk voorbeelden vanuit de cursisten zelf. Vraag van te voren welke bedrijven er komen en neem deze voorbeelden mee in de training. Voorbeelden van de sites van Rituals, T'Mobile en NY pizza bijvoorbeeld
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harm Kersten
28 juni 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
De training bood inhoudelijk erg veel inzichten in het User Experience Design. Het laat je op een andere manier kijken naar vraagstukken en het helpt om je eigen project te structureren. De expertise van de docent was ook on point. Het is prettig dat de docent midden in het werkveld staat en je kan voorzien van heldere feedback.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fleur Versteegh
24 juni 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Goede en duidelijke uitleg, leuke werkomgeving, en een leuke en niet te grote groep. Marlon vertelde erg enthousiast! :)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Kox
24 juni 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Spontane en enthousiaste docent, goede voorbeelden uit de praktijk (soms wel iets outdated), veel ruimte om zelf te werken aan eigen opdrachten uit de praktijk of een scala aan voorbeeld opdrachten. Persoonlijk, leuk, laagdrempelig. Veel positieve feedback.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent
24 juni 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Je wordt uitgedaagd om op een andere manier naar design te kijken. Heel erg leerzaam en complimenten voor Marlon die de stof begrijpelijk weet te maken en je laat nadenken over de stof.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harm Kersten
24 juni 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Op een zeer bondige manier geeft deze training een nieuwe impuls aan je werkwijze op het gebied van Interaction Design met vele voorbeelden en theorieen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjolijn Buiten
24 april 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Er is veel aangereikt. Ik heb er zin in om de vertaalslag te gaan maken naar mijn eigen opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne Oortwijn
17 april 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Veel informatie en leuke opdracht om aan te werken. De voorbeelden van slechte en goede websites vond ik ook heel leuk. Hierdoor heb ik geleerd te kijken naar hoe een gebruiker naar een website kijkt en deze gebruikt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne Oortwijn
15 april 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Veel en duidelijke informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jaap
15 april 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruth
05 april 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:10
De cursus sluit erg goed aan bij de praktijk op mijn werk. Ruben is allereerst supervriendelijk en belangrijk: legt erg duidelijk uit. De powerpoint slides zijn overzichtelijk en volledig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabina
05 april 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Heldere en duidelijke training waarbij de basis elementen van UX Design goed behandeld worden. Ieder onderwerp wordt goed uitgelegd met daarbij een passende opdracht. Fijne begeleiding.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nesrin Ozkan
05 april 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Veel mogelijkheid tot het uitwerken van een strategie. Door de geboden theorie kom je hiermee (wanneer je de huiswerkopdrachten maakt) tot een degelijk document waar je ook echt want aan hebt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sjoerd van Dijk
05 april 2019
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Heldere verwoording, goede voorbeelden en duidelijke feedback bij de opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sjoerd van Dijk
26 februari 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Eddy is een enthousiaste docent met een fijne interesse in zijn cursisten. Hij heeft veel praktijkervaring en komt met heldere en duidelijke voorbeelden. Naast de training zelf wordt er ook veel extra (online) informatie gedeeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilona Theben Tervile - Moerland
26 februari 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
De trainer legt alles goed uit. Helpt je als je vastzit. Hij reikt je tools aan om verder te kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen van der Poll
26 februari 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Goede training met basics, komt misschien beter tot zn recht met een dag extra. Veel handige handvaten tools gekregen, veel bevestiging van gut feeling
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melinda Prins
26 februari 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
De structuur/opbouw van de training was duidelijk. De docent, Eddy, vertelt het op een leuke manier met eigen praktijkvoorbeelden waardoor je het (beter) begrijpt en goed overkomt. Verder heb ik veel geleerd en zal hier in de toekomst zeker wat aan hebben!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alice van der Heijden
26 februari 2019
Training: Interaction Design
Eindcijfer:10
Praktijk gericht en veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fiona Mirrer
18 februari 2019
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
De afwisseling van de theorie en praktijkvoorbeelden, de afstemming op de cursisten en de deskundigheid, de passie en het enthousiasme van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arjan van Buuren
18 december 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Praktijk gericht. Direct toepasbaar.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke de Zeeuw
23 november 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Heel leerzaam! Daar kan je mee verder!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yucel ozturk
23 november 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Trainer heeft veel materiekennis en brengt het goed over
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Damia Dijkstra
19 november 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bram
19 november 2018
Training: Usability
Eindcijfer:7
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike
07 november 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:7
Kans om in de groep aan opdrachten te werken en elkaars projecten te zien. Daarmee hangt samen dat het prettig is om feedback, tips en tricks te ontvangen op je eigen project.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gre van Brakel
07 november 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Tips voor tools en zelf aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bram Schrijvers
07 november 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Praktijkgericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline
07 november 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Heel praktijkgericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanna Carels
07 november 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Duidelijk en bruikbaar
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline Franke
25 oktober 2018
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
- enorm veel voorbeelden uit de praktijk - enthousiaste trainer - meteen toepasbaar in mijn werk - heel concreet
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bram Schrijvers
25 oktober 2018
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
Veel praktijkvoorbeelden, dat is prettig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bram
01 oktober 2018
Training: UX Design
Eindcijfer:8
Heldere uiteenzetting van het veld van webdesign.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grace Thurlings-Sickmann
08 juni 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Er is wel wat voorkennis (Axure) verwacht, maar kon het snel, en in enthousiasme wel oppakken. Geeft veel inzicht in Interaction Design en hoe dit nu toegepast wordt (of juist niet)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fieke Sluijs
08 juni 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Expert voor de groep Vriendelijke sfeer mooie locatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars Rosielle
05 juni 2018
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:10
Alles ik heb veel informatie opgenomen en ga het zeker toe passen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daan Boekhoorn
05 juni 2018
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Duidelijke en toepasbare trainingen voor de praktijk. Duidelijke uitleg en zeer competente trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fieke Sluijs
22 mei 2018
Training: UX Design
Eindcijfer:8
ervaren docent, alle tijd voor mijn verzoeken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlous Ladan
15 mei 2018
Training: Usability
Eindcijfer:10
Doordat het individueel was was het heel persoonlijk. Ruben snapt snel waar je meer of minder aandacht voor nodig hebt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Willem van den Goorbergh
26 april 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:7
zelf doen is fijn afwisseling praktijk theorie is fijn
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
esther van benthem
26 april 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Prima training, informatief en helder
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wouter Noordijk
26 april 2018
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
De onderwerpen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanny Noya
20 maart 2018
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Genoeg ruimte voor persoonlijke vragen/cases
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Katarina Lardot
20 maart 2018
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Veel concrete dingen geleerd en een hoop inzichten opgedaan. Ben erg blij met deze training. En heb het gevoel dat ik echt zelf aan de slag kan met alle geleerde info.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jules
20 maart 2018
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:10
ook praktijk voorbeelden en gezamenlijke oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura Jorna
20 maart 2018
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:8
De opbouw, veel nieuwe kennis opgedaan, fijne docent en fijne lunch!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arjen van den Broek
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:7
Veel praktijk voorbeelden
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wim Verbeek
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:10
praktijkgerichtheid en lekker tempo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Steven Visscher
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Erg leuk, leerzaam en nieuwe dingen geleerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mei Lan Tjiook
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ariënne de Vreugd
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:8
De praktijkgerichtheid, dat we meteen de websites afliepen met wat we zojuist besproken hadden. De verdiepende uitleg bij de 6 verleidingsprincipes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Venema
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Eigen website meteen onderwerpen aan gebruikerstest. Goede input om mee verder te gaan. Dus zeker nuttig voor werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronnie
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura Andeweg
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
De praktische tips!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther den Engelsman
26 januari 2018
Training: UX Design
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, goede pauzes tussendoor. Vragen stellen tussendoor was goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Ellen Waaijer
14 november 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
prima dat je zelf een site aandraagt om te beoordelen tijdens oefeningen gedurende de twee dagen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Milou
14 november 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
Veel informatie gekregen en handige tips!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dave Aarts
27 oktober 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Praktijkvoorbeelden, presentatie,
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
JHS van Dulm
27 oktober 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Dat het veel ging over het voortraject voor het maken van een APP. Ook dat we een opdracht kreeg voor zowel tijdens de cursus zelf als voor in je eigen tijd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Kloosterman
27 oktober 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Goede praktijkvoorbeelden en tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Milou
27 oktober 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Heel veel nuttige informatie!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hans
15 september 2017
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Veel praktijkvoorbeelden, goede tips en veel bruikbare tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mischa van der Lubbe
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:10
Goede uitleg en tijd voor de cursist.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cristina Zanon
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:9
Goede actuele voorbeelden, de mogelijkheid om onze persoonlijke website te analyseren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hans Jonker
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
De oefeningen in de cursus. Zelf wordt je actief tot nadenken aangezet.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rogier van der Noordaa
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:7
Veel praktijkvoorbeelden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjolein Vaders
27 juli 2017
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Ontzettend goed. Praktisch, helder, goede tips, direct bruikbaar.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene van der Riet
27 juli 2017
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Zeer toepasbaar in dagelijks werk. Veel nuttige informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wenda Dijkstra
21 juni 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Duidelijk en uitgebreid
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Lauwen
21 juni 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Goede basis en duidelijke uitleg. Vooral fijn dat er nog programma's werden behandeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanny Noya
06 juni 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Helder van stof. Er wordt tijd genomen op dieper op op bepaalde punten in te gaan. Ook aan gerateerde zaken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anz Raangs
06 juni 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Duidelijke info, goede uitleg vd gebruikte hulpmiddelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carla Sigger
06 juni 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:9
Praktisch en een goede opbouw. Er werd helder uitgelegd door de docent.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guido Schreuder
06 juni 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Milou Karselan
06 juni 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg en goed uitvoerbare opdrachten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Glenda Vermeulen
16 mei 2017
Training: Usability
Eindcijfer:9
Zelfs voor mij al non-professional/digibeet is het goed te volgen. Eddy staat open voor allen vragen en opmerkingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Wagner-Goutier
16 mei 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
Dat het zeer snel ging, ik schakel snel, dus voor mij geen probleem. Maar ik kan me voorstellen, dat het voor sommige te snel gaat. Maar dat is maar een aanname.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
YVonne van GElderen
11 april 2017
Training: UX Design
Eindcijfer:7
Praktisch ingesteld, mogelijkheid tot vragen steelen was heel makkelijk
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christian Stam
10 april 2017
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:9
Eddy is een zeer goede docent met veel praktijk ervaring. Kent alle laatste trends. Opbouw van de training is goed. Zeker aan te bevelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
margreet de vries
10 april 2017
Training: Conversieoptimalisatie
Eindcijfer:8
Veel praktische toepasbare informatie, lekker de vaart erin, inspirerend vertelt door Eddy.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Steven Boon
23 maart 2017
Training: Persuasive Design
Eindcijfer:9
Heel, veel informatie, handvatten en tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Terry Vogelaar
20 maart 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Persoonlijke aandacht en aanpassing op niveau ging zo goed als het zou kunnen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne van Gelderen
20 maart 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Hoop info, breed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marvin Philippi
20 maart 2017
Training: Interaction Design
Eindcijfer:8
Heel veel praktisch bruikbare informatie ontvangen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Competence Factory - Creative Business School

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. We leggen op een hele belangrijke skill de nadruk: creativiteit. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. Dit doen we vanuit ons gezellige clubhuis in Utrecht: Space to Create. Zien we je snel?

Over Competence Factory Over Competence Factory

Opleiding UX Design Master (post-hbo)

8.6
(316)
Eerstvolgende startdatum
 • di 28 juni 2022
 • Utrecht
 • 18 dagen
 • Met post-hbo diploma
Krijg direct opleidingsadvies
Advies nodig? Bel direct met een van onze opleidingsadviseurs.

Klaar om de next step in je carrière te zetten?

Start Locatie Tijden Prijs      
2 jun 2022
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
28 jun 2022
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
3 aug 2022
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
7 sep 2022
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
13 okt 2022
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
18 nov 2022
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
20 dec 2022
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
12 jan 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
10 feb 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
13 mrt 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
11 apr 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
10 mei 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
15 jun 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
14 jul 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
14 aug 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
12 sep 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
11 okt 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
9 nov 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-
15 dec 2023
Utrecht 10:00 - 16:45 9.500,- Je opleidingvoordeel
Is €1.060,-