Training Afstudeerdag UX Design Master

De opleiding UX Design Master is geaccrediteerd door het CPION. Rond je hem met goed resultaat af, dan ontvang je het post-hbo diploma UX Design Master.Om je post-hbo diploma UX Design Master te halen, moet je een aantal opdrachten doen. Deze worden beoordeeld door jouw hoofddocent en een externe UX designer. Haal je een voldoende? Dan mag je meedoen aan de afstudeerdag waarop je jouw opdrachten presenteert. Geen stress: als je de afstudeerdag gehaald hebt, ben je sowieso geslaagd.

Opdrachten & begeleiding

Voor de eerste opdracht doorloop je voor een app of website alle UX-fases, en maak je de bijbehorende UX-producten. De docent begeleidt je hierbij, en je krijgt tips en adviezen van je medecursisten. Uiteindelijk maak je een klikbaar prototype van je ontwerp.Je tweede opdracht: een expert-review schrijven. Dat is een rapport met verbeterpunten op het gebied van usability, persuasive design, UX copy en conversie-optimalisatie. Je maakt zo’n review voor een website of app, waarop je vervolgens één pagina kiest waar de meeste verbeteringen te halen zijn. Van deze pagina maak je een wireframe waarin je verbeterpunten zijn meegenomen.De opdrachten doe je deels in de training en deels thuis. Je krijgt hier ook nog 6 begeleidingsuren bij. De begeleiding wordt gegeven door de hoofddocent, die je opdrachten nakijkt en feedback geeft.

Afstudeerdag

De producten die een UX designer maakt – zoals een UX research rapport, UX-strategie, wireframes en ontwerpen – worden meestal door de UX designer zelf gepresenteerd. Je moet dus ook over goede presentatievaardigheden beschikken. Op de afstudeerdag geeft de docent je hiervoor tips, en legt uit welke stappen je moet zetten om het vertrouwen van een opdrachtgever te winnen. Daarna presenteer je je opdrachten. Je docent en medecursisten geven feedback. We sluiten de dag af met de diploma-uitreiking en een gezellige borrel.

Is deze training ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Trainingsdata

25
feb
Vr 25 feb 2022 Van 10:00 tot 16:45 in Utrecht Vr 25 feb
Van 10:00 tot 16:45
Utrecht
 
0,-
Neem optie
30
sep
Vr 30 sep 2022 Van 10:00 tot 16:45 in Utrecht Vr 30 sep
Van 10:00 tot 16:45
Utrecht
 
0,-
Neem optie
24
mrt
Vr 24 mrt 2023 Van 10:00 tot 16:45 in Utrecht Vr 24 mrt
Van 10:00 tot 16:45
Utrecht
 
0,-
Neem optie
29
sep
Vr 29 sep 2023 Van 10:00 tot 16:45 in Utrecht Vr 29 sep
Van 10:00 tot 16:45
Utrecht
 
0,-
Neem optie

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.