Opleiding Online Marketeer

9 dagen • Utrecht • Met diploma

Wil je snel aan de slag als online marketeer? Dan kun je niet zonder deze essentiële basiskennis.

Tarief ex. BTW 5.850,-
Je opleidingvoordeel is €775,-

Guido Tijmensen
Online Marketing

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.6 Onze cursisten belonen deze opleiding gemiddeld met een 8.6

030 207 8200Werkdagen van 8:30 tot 17:30

Opleiding Online Marketeer

Online marketing is een dynamisch vakgebied: er komen nieuwe disciplines bij, andere raken uit de mode, en de (technologische) mogelijkheden nemen razendsnel toe. Dat maakt het vak boeiend, maar ook complex. Tijdens deze opleiding Online Marketing leer je de tijdloze basics van het vak kennen, en ga je aan de slag met actuele tools en technieken. Je maakt je eigen marketingplan, duikt in Google Analytics, leert belangrijke SEO-do's en don'ts en verkent je marketingkansen op social media. Na de opleiding heb je niet alleen brede kennis van het vakgebied, maar kun je die kennis ook praktisch toepassen in je eigen bedrijf of organisatie. 

Zo is de opleiding Online Marketing opgebouwd

De opleiding Online Marketeer bestaat uit negen trainingsdagen en zeven trainingen die op elkaar aansluiten:

Wat is online marketing?

'Online marketing' is de verzamelnaam voor alle digitale vormen van marketing. Meestal is een website de basis, maar ook zoekmachines, social media, e-mail, video's en banneradvertenties kunnen voor online marketing worden ingezet. Het is de kunst om met een afgewogen mix van deze middelen je doelen te halen. Dat lukt alleen als je een heldere strategie hebt die je houvast en richting geeft.

Wat kun je na de opleiding Online Marketeer?

Jouw resultaat:

 • Je kent de belangrijkste, actuele ontwikkelingen en cijfers binnen online marketing
 • Je kunt zelfstandig een onlinemarketingplan schrijven en een implementatieplan uitwerken
 • Je kunt online doelstellingen (KPI's) opstellen en invoeren
 • Je kent de weg binnen Google Analytics en kunt hier nuttige marketinginzichten uit halen
 • Je weet hoe je via Facebook je doelgroep bereikt
 • Je kunt een succesvolle SEO-strategie opstellen en uitvoeren

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Guido Tijmensen

Guido werkt al meer dan tien jaar in de marketingwereld. Sinds twee jaar is hij eigenaar van Digital Inside, een onlinemarketingbureau in Utrecht. In zijn SEO-trainingen doe je niet alleen praktische oefeningen, maar denk je ook strategisch na over je online vindbaarheid. Guido vindt het belangrijk om constant te blijven leren, want daar word je alleen maar beter van. Wat je volgens hem niét moet doen? Vastroesten in je dagelijkse routine. The sky is the limit!

Lees meer
Guido Tijmensen Guido Tijmensen

Wendy Oude Veldhuis

Wendy startte al jong als ondernemer. In tien jaar tijd zette ze een eigen bedrijf op, met zo’n 180 medewerkers in dienst. Daarna besloot ze haar échte droom na te jagen: ze volgde een opleiding tot senior beïnvloedingspsycholoog, verkocht haar bedrijf en begon voor zichzelf als marketingstrateeg. Nu helpt ze mkb’ers met hun PR, marketingstrategie, campagnes en branding. Daarbij mijdt ze nietszeggende quotes en voorbeelden van wereldmerken als Amazon en Coca Cola, omdat je daar als mkb’er niets aan hebt. Haar trainingen zijn praktisch, zodat je nieuwe kennis direct kunt toepassen.

Lees meer
Wendy Oude Veldhuis Wendy Oude Veldhuis

Irene van Cappellen

Irene is een échte marketingvrouw – letterlijk. Vier jaar geleden zette ze haar blog MarketingMadame om in een bedrijfswebsite en startte ze onder die naam als fulltime ondernemer. Marketing gaat volgens haar om veel meer dan alleen tools onder de knie krijgen. Daarom focust ze zich bij haar klanten op de broodnodige basis: wát is je verhaal? Vanuit dat vertrekpunt ontwikkelt ze vlijmscherpe marketingstrategieën. Irene is geen stilzitter, dat zul je tijdens haar trainingen wel merken: ze zet je ‘t liefst gelijk aan het werk.

Lees meer
Irene van Cappellen Irene van Cappellen

Ron van Dijk

De eindgebruiker van een website: dát perspectief moet volgens Ron altijd het uitgangspunt zijn. Als web-analist helpt hij ondernemers om het maximale uit Google Analytics 4 te halen. Zijn gedegen technische achtergrond dankt hij aan de opleiding Technische Informatica. Daarna volgde hij de studie Communication & Multimedia Design, waarin hij leerde hoe je ontwerpkeuzes maakt die aansluiten op de behoefte van gebruikers. Hij werkte vervolgens jarenlang als website-ontwikkelaar en later als online marketeer. Al doende kwam hij erachter wat hem écht ligt: websites analyseren. Data verzamelen en er bruikbare inzichten uithalen waar klanten verder mee kunnen – gelukkiger kun je hem niet krijgen. Zijn kennis deelt hij graag met cursisten en hij neemt er alle tijd voor. Ron is bevlogen, technisch onderlegd én een gedegen pedagoog: een zeldzame combinatie.

Lees meer
Ron van Dijk Ron van Dijk

Tjerk Rintjema

Tjerk is een ervaren ondernemer en online marketeer. Hij maakt content voor ondernemers en zet campagnes op met zijn bedrijf First Aid Marketing. Daarnaast bouwt en optimaliseert hij websites. Tjerk heeft oneindig veel geduld en is daarom een veelgevraagd trainer. Hij heeft oog voor persoonlijke kwaliteiten en daagt je uit om alles wat je leert, in de praktijk toe te passen. Zo kun je je nieuwe kennis direct gebruiken in je eigen organisatie.

Lees meer
Tjerk Rintjema Tjerk Rintjema

Jeroen de Koning

Wil je leren over Google Ads en Analytics? Dan moet je bij Jeroen zijn. Door internet af te struinen en te leren van andere experts weet-ie er álles over. Zijn gouden tip: veel vlieguren maken. Hij draagt z’n kennis vol enthousiasme over op uiteenlopende klanten. Zijn inspirerende trainingen zijn altijd actueel en barsten van de praktijkvoorbeelden. Naast z’n liefde voor online marketing, is Jeroen gek op schaken. Niet zo gek, vindt hij: in beide gevallen is strategisch denken key.

Lees meer
Jeroen de Koning Jeroen de Koning

Daan Boekhoorn

Daan is (online) marketingstrateeg met meer dan tien jaar ervaring in het vak. Begin 2019 trok hij de stoute schoenen aan en startte hij Converseon, z’n eigen onlinemarketingbureau. Leuk detail: in die periode volgde hij een aantal trainingen en opleidingen bij Competence Factory. Nu is hij zelf trainer. Met rust en humor zorgt hij ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt in zijn lessen. Daan is triatleet én een echte bourgondiër. Dat combineren is al een uitdaging op zich!

Lees meer
Daan Boekhoorn Daan Boekhoorn

Marlon Augustijn

Marlon is UX-designer met een achtergrond in webdesign en zoekmachine-optimalisatie. Hij staat al bijna tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met gericht advies over conversie, SEO, UX en visual design helpt hij organisaties en ondernemers online te groeien. Tijdens zijn trainingen deelt hij z'n kennis en ervaringen met zijn cursisten. Zo maakt hij je wegwijs in de wereld van UX design.

Lees meer
Marlon Augustijn Marlon Augustijn

Arjen de Groot

Arjen is consultant, trainer, blogger en mede-oprichter van online marketingbureau Converseon. Hier is hij eindverantwoordelijk voor de oplevering van projecten. In zijn trainingen leert hij je via best practices, praktijkvoorbeelden en handige modellen de kneepjes van het online marketingvak. Hij combineert theorie met praktijk, en zorgt dat cursisten na de training zelfstandig campagnes kunnen meten en inrichten. Naast zijn werk wordt Arjen blij van sport, lekker eten en festivals. 

Lees meer
Arjen de Groot Arjen de Groot

Yuen Yen Tsai

Yuen Yen is een zelfstandig facilitator design thinking en samenwerkingscoach. Ze heeft ervaring met serious gaming, bij de overheid en in de ICT-sector. Ze heeft het meest geleerd door kansen te pakken, dingen uit te proberen en vooral door fouten te maken. Tijdens haar trainingen vertelt Yuen Yen je graag over haar eigen missers. Verder laat ze zien hoe je design thinking leert kennen en toepassen met een play-mindset . Zo word je de eigenaar van je eigen leerproces én je resultaten. 

Lees meer
Yuen Yen Tsai Yuen Yen Tsai

Vitas Kersbergen

Wie is de doelgroep, en welk probleem lossen we nou eigenlijk op? Hoe voegen we echt waarde toe voor gebruikers van een bepaald product? Van dit soort vragen wordt Vitas enthousiast. Hij studeerde Business Administration aan de Erasmus Universiteit, om zich daarna in innovatie en design thinking te verdiepen. Inmiddels helpt hij als proposition hero allerlei ondernemers bij de ontwikkeling van sterke proposities. Daarnaast geeft hij trainingen, waarbij cursisten zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan. Want design thinking is tof, maar design doing levert je de beste inzichten. 

Lees meer
Vitas Kersbergen Vitas Kersbergen

Jing Foon Yu

Als zelfstandig ontwerper ontwikkelt en begeleidt Jing digitale sessies op maat. Denk aan workshops, hackathons en brainstorms. Dat doet ze voor uiteenlopende klanten, zoals de VPRO en Hogeschool InHolland. In haar designs maakt ze graag een knipoog, en ook in haar trainingen móet gelachen worden. Is Jing niet aan het werk, dan kookt ze. Als ambitieuze hobbykok haalt ze haar ingrediënten zelfs uit haar eigen stadstuin.

Lees meer
Jing Foon Yu Jing Foon Yu

Mandy Schild

Ze begon haar carrière aan de hotelschool, maar naast ‘hotello’ mag Mandy zich inmiddels ook marketeer, ondernemer en visualiser noemen. Haar missie? Presentaties impactvoller maken. Daarom richtte ze Present Savvy op: een presentation boutiquestudio waar organisaties, scholen, ondernemers en sprekers terechtkunnen voor aantrekkelijke, innovatieve en effectieve presentaties. Mandy gelooft in de kracht van doén: na haar training ga je niet met lege handen naar huis, maar met je eigen eindproduct.

Lees meer
Mandy Schild Mandy Schild

Voor wie is de opleiding Online Marketeer bedoeld?

Heb je in je werk te maken met online marketing, of heb je de ambitie om online marketeer te worden? Dan is deze training geschikt voor jou. In een typische trainingsgroep zitten:

 • (junior) marketing- en communicatiespecialisten
 • zzp'ers
 • ondernemers

Lesmateriaal bij de opleiding Online Marketeer

Je ontvangt al het lesmateriaal tijdens de colleges.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding Online Marketeer eruit?

 • 1 Online Marketingstrategie
  Dag 1
  • De belangrijkste trends en ontwikkelingen in online marketing. Bijvoorbeeld: inbound vs. outbound, technologie, social selling
  • Maak een situatie-analyse
  • Welke vormen van online marketing zijn er? Bijvoorbeeld: contentmarketing, SEO/SEA, e-mail
  • Doelen stellen: online marketingdoelstellingen en KPI's
  • Strategie: hoe werkt de online marketingfunnel en hoe bepaal je je strategie?
  • Welke online marketingkanalen zijn er, en welke voordelen hebben ze?
  • Je doelgroep, propositie en brand bepalen
  • De stappen in je online marketingplan bespreken, huiswerk
  Dag 2
  • Vervolg: welke vormen en kanalen van online marketing zijn er?
  • Je online marketingstrategie verder uitwerken
  • Tactics: welke online marketingtactieken zijn er?
  • Leads afvangen: hoe zorg je voor een effectieve follow-up en aansluiting bij sales?
  • Acties bepalen
  • Controleren, beheren en bijsturen, bijvoorbeeld met meettools als Google Analytics
 • 2 Google Analytics 4 Basis
  College 1
  • Inleiding: Wat zijn de verschillen tussen Universal Analytics en GA4?
  • Opzetten en configureren
  • Events en conversies
  • E-commerce en BigQuery
  College 2
  • Standaardrapportages
  • Analyse-hub: custom analyses en funnels
  • Segmenten en doelgroepen
  • Extra tips om meteen meer uit GA4 te halen
 • 3 Google Ads Basis
  College 1
  • Inleiding in Google Ads: wat is het eigenlijk? En wat is het verschil met organisch zoeken (SEO)?
  • Hoe maak je een Ads-account aan, en hoe bepaal je het budget voor je campagne?
  • Vanuit een concept een campagne én afzonderlijke advertenties opzetten: zo doe je dat.
  • Hoe gebruik je de Ads Editor om je campagnes te structureren?
  • Hoe zorg je dat jouw advertenties door de juiste Google-zoekers gezien worden?
  • Google Shopping: zo maak je een goede productfeed.
  College 2
  • Lesje zoekwoorden: verschillende soorten, uitsluitingswoorden en zo doe je zoekwoord-inspiratie op.
  • Welke soorten advertenties biedt Google allemaal?
  • De veiling: waar je op moet letten als je gaat bieden.
  • Display advertenties: tekst- en beeldadvertenties binnen het Google Display Network. Hoe zet je ze effectief in, en wat levert het op?
 • 4 Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  College 1
  • Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO) en wat is zoekmachine-adverteren (SEA)?
  • Hoe werken Google en Bing en welke SEO-tips gelden specifiek voor deze zoekmachines?
  • Wat zijn backlinks en wat is een goede linkbuildingstrategie?
  • Welke technieken en tips zijn niet meer actueel en leveren direct gevaar op voor je huidige ranking?
  • Welke technieken zijn juist wel actueel en kunnen je een voorsprong op je concurrent geven?
  • Hoe zoekt je doelgroep en hoe verwerk je dat in je zoekmachineoptimalisatie?
  College 2
  • Met welke tips kom je boven in de zoekresultaten van je doelgroep?
  • Welke componenten op een website bepalen het zoekresultaat en waar moet je op letten?
  • Hoe optimaliseer je een bestaande site, en wat doe je op een nieuwe? 
  • Hoe zorg je dat je doelgroep op jouw resultaat klikt en niet op die van de concurrent?
  • Hoe meet je de resultaten van je inspanningen?
  • Hoe zet je een effectieve contentstrategie op die veel verkeer uit zoekmachines oplevert?
  • Hoe zorg je voor een aantrekkelijke vertoning die veel clicks oplevert in de zoekresultaten?
 • 5 Facebook en Instagram Advertising Basis
  College 1
  • We bespreken de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen Facebook en Instagram
  • Je maakt kennis met basisprincipes: algoritme, biedingen, kosten
  • Je formuleert een eigen case waarvoor je een Facebook advertising-campagne gaat uitwerken
  • Advertentie-account instellen
  • Verschillende plaatsen en typen ads
  • Doelen en doelgroepen bepalen
  • Budget bepalen: hoe bereken je wat een klik of view waard is?
  • Conversie meten: wat bepaalt het succes van jouw advertenties?
  College 2
  • We bekijken een aantal succesvolle praktijkcases
  • Je ontdekt hoe neuromarketing en de 'koopknop' tot een effectievere campagne leiden
  • Low-budget en slimme campagnetips voor killer Facebook Ads
  • Je werkt je Facebook advertising-campagne verder uit en stelt een advertentie op
  • Je krijgt de ruimte om vragen te stellen over jouw Facebook advertising-campagne
   
 • 6 Design Thinking in a Day
  College 1
  • Innovatie en het innovatieparadox: wat bepaalt het duurzame succes van een organisatie? Het antwoord ligt in een balans van behoud en durf, ratio en emotie, logica en intuïtie, tekst en beeld. Kortom: left brain, right brain.
  • Iedereen is een designer. Jij ook, ook al zegt je LinkedIn-profiel misschien iets anders. Design Thinking is geen exclusieve eigenschap van ontwerpers—alle grote vernieuwers op het gebied van literatuur, kunst, muziek, wetenschap, techniek en bedrijfsleven hebben het toegepast.
  • Design thinking stappenplan: je ontdekt de volgorde in de Design Thinking-methode.
  College 2
  • Empathie: de eerste stap in het Design Thinking-proces is om je klant of eindgebruiker werkelijk te begrijpen. Je oefent interviewtechnieken om de ambities en pijnpunten van mensen te achterhalen.
  • Probleemdefinitie: je vertaalt de pains en gains van eenklant of eindgebruiker naar een concrete probleemdefinitie die voldoende creatieve ruimte overlaat.
  • Ideeëngeneratie: je past nieuwe brainstorm-methodes toe en leert handige manieren om de beste ideeën te identificeren.
  • Prototyping met video: je ontdekt verschillende video-formats en maakt ter plekke een eigen video waarin je je concept uitlegt.
 • 7 Visuele Contentcreatie
  Dag 1: The creative landscape College 1
  • Trends, tools en ontwikkelingen: wat en waarom verandert het creatieve landschap? Welke ontwikkelingen zijn van invloed? Trends onder verschillende generaties, methodes als visual thinking.
  • The NEW Marketeer & Designer: door de technologische ontwikkelingen veranderen functieprofielen. Wat deed een marketeer vroeger, en wat doe 'ie/ze nu? Wat is en wordt de rol van designers? Theorie marketing/design vroeger en nu, visuele content, communicatiemiddelen.
  College 2
  • The Landscape/ proeftuin: inspiratiesessie over creatieve tools in de markt. Welke boom uit het spreekwoordelijke bos moeten we hebben? Hoe selecteer je de beste tool voor jouw behoefte?
  • Verschillende tools: Wix, Canva, Prezi, Inplace, Adobe Spark etc. Live demo Infogram/ Fixel
  • Basics of design: als non-designer heb je geen idee waar je op moet letten. De bestand formats ai. eps. ken je nog wel, maar visualiseer je nou wat je in je hoofd hebt?
  • Praktische tips & tricks voor the basics of design.
  Dag 2: Playday College 1 Test test test: Deze dag warmen we op met een leuke opdracht, we gaan een cinemagraph maken (een foto met een bewegend element). College 2 Aan de slag met jouw marketingcampagne:
  • Thema en doelstelling
  • Boodschap formuleren (1 of meerdere)
  • Tools selecteren en een planning maken
  • Aan de bak!
  • Feedback van trainer en peers
Alles op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het programma en de brochure van de opleiding Online Marketeer direct per mail


Ontvang het programma per mail
Gemiddelde waardering
8.6 (1052)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.6 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.6 Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding Online Marketeer
8.6 (1052)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Silvy
22 mei 2024
Training: Facebook en Instagram Advertising Basis
Eindcijfer:8
Veel interactie en voorbeelden en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Silvy
29 april 2024
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:8
Fijne uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Britt Huiberts
11 april 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
zeer interactief en vraagt je letterlijk uit je comfortzone te stappen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos Franssen
10 april 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:9
Duidelijk, effectief en praktisch. Je leert GA4 lezen, maar ook het omdenken tot vertaling: 'wat kan dit betekenen?'
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Birgit Wijnands
21 maart 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:10
Alles
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Britt Huiberts
21 maart 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:9
Ik heb een duidelijke beeld van GA4 gekregen wat ik er mee kan en en hoe ik mijn doelen kan behalen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harry
21 maart 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:10
Ik ben goed geholpen en ben nu zeker een stuk wegwijzer in het gebruiken van GA4
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia Dumee-Kleinhans
14 maart 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Veel zelf doen, goed gekoppeld aan (beperkte) theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabrina
14 februari 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Fijne balans tussen methodiek, persoonlijkheid, teamwork en het tastbaar maken in een case. Er is een open energieke sfeer ontstaan in de groep en dat maakt het leren leuker :)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annelous Bossers
14 februari 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Interactief Leren door zelf opdrachten uit te voeren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Howard Law
14 februari 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Lekker vlot. Heel praktijk gericht en duidelijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Matin Mesdaq
29 januari 2024
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:8
dat je lekker vragen kan stellen en klein groepje was.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirsten
09 januari 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Concreet, heldere procesbeschrijving van Design Thinking, interactieve oefeningen, goede voorbeelden, goede sfeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robert Bronswinkel
09 januari 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Heel dynamisch en helder. Veel verschillende werkvormen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Boer
09 januari 2024
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Alle stappen daadwerkelijk doorlopen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simone Pieterse
21 december 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Afwisselend en interactief. Direct toepasbaar in de praktijk. Enthousiast en inspirerend. Inkijkje in de keuken, dus je neemt een grote hoeveelheid aan kennis mee naar huis!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Idris Zungur
21 december 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Alles is bijna interactief en daarmee ben je actief bezig om je leerdoelen eigen te kunnen maken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Minh
21 december 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:7
Manier van brainstormen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frank Verharen
15 november 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Actief meedoen. De interviews. Waren wel ver buiten mijn comfort zone
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieke
15 november 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Lekker interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul van Rijn
15 november 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Kleine groep Enthousiaste trainer Lekker doen Praktisch bruikbaar
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Douwe van Dijk
15 november 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Duidelijke opzet van de training met veel interactie en oefenen! Daarnaast een trainer die goed aansluit op de behoeften vanuit de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bouke Koning
10 november 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:10
Het was een natuurlijke flow waar we doorheen gingen. Werd ook snel geschakeld op basis van de al aanwezige ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita Huisman
10 november 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:10
Duidelijke en rustige uitleg. Prettige sfeer en ruime gelegenheid voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Joey
10 november 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:9
kennis van de trainer, veel ruimte voor vragen, praktijkvoorbeelden. Al met al een fijne training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline Vernooy
09 november 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
De trainer legde duidelijk uit.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Annemieke Colard-Stiemer
13 oktober 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Interactief, doen, kleine groep, in korte tijd alle aspecten van design thinking aangeraakt en door de vingers laten gaan. Genoeg pauzes. Geen sheets ????
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Marc Jongmans
13 oktober 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Samenwerking en interactie mrt een concreet doel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Boaz
13 oktober 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Het was een fijne open sfeer en iedereen deed goed en fijn mee. Ook fijn dat de trainer zelf veel ervaring heeft binnen het gebied.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Damian Van Der Waarde
13 oktober 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Leuk en interactief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Niels de Jong
09 oktober 2023
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Goed, je leerde de basis en vooral ook wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast leerde je ook om het toe te passen en het tempo daarbij was ook uitstekend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sharona Haarmans
09 oktober 2023
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Ik wilde graag in de praktijk leren om Facebook ads op te zetten, en dat is gelukt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia Doornekamp
13 september 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:8
Goed en logisch opgebouwde opzet van de training. Alles behandeld, duidelijke uitleg, overzichtelijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Roos
13 september 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:10
Goed en duidelijk gepresenteerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Gilbert Bouvrie
13 september 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:9
Goede uitleg doortrainer met veel afwisseling
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch n.v.t.
Eloy Snapper
11 september 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Ik vond het een hele goede training ter introductie, veel praktijk en erg duidelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ed Klijsen
11 september 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Interactief en praktisch gericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gabrielle Zonneveld Piek
11 augustus 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Prima basis voor de gevorderde training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Jeanet Koch
11 augustus 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Duidelijk, goed tempo. Instructeur zeer veel kennis vanuit de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Maurice Kroon
11 augustus 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goede content
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Karin van limburg
19 juli 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
De training was zeer actief daardoor bleef je aandacht aanwezig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne Kormeling
12 juni 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Sfeer tempo deskundigheid trainer en vb uit de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
12 juni 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
De training zit heel goed in elkaar. Je maakt kennis met alle onderdelen van Design Thinking en de trainer neemt je mee door alle stappen van A tot Z. Ondanks dat het maar een dag is, heb ik nu een veel beter idee van Design Thinking en kan ik er direct mee aan de slag! De trainer is mega ervaren. Dat merk je in alles en hij denkt graag met je mee.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen Wolf
12 juni 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
de afwisseling van zelf aan de slag gaan en het krijgen van theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzan Ozertem
09 juni 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
De trainer maakt genoeg tijd vrij voor vragen en legt duidelijk en rustig uit! Fijne hands on opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Henk van Boggelen
07 juni 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Goede uitleg van diverse onderdelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
jacob
07 juni 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
goede snelheid waarmee we door stof gingen, tevens goede balans tussen theorie en praktijk/interactie. veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Ruud
23 mei 2023
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Veel goed toepasbare dingen geleerd over SEO. Praktische tips om websites qua content en techniek te optimaliseren voor SEO, waarbij ook diverse handige online-tools werden behandeld. Omdat het een kleine groep was, kon de trainer nu specifiek SEO-advies geven over de verschillende websites die de deelnemers beheren. Goede trainingsopbouw, behandelt ook de ontwikkeling van SEO vanuit het verleden tot aan de nieuwste trends. Een nuttige training voor zowel content/webbeheerders als webdevelopers.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Verweij
19 mei 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Diverse oefeningen en niet hele dag “zitten”
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophie van Sark
19 mei 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Ik ben echt enthousiast over de gehele training. Alle onderdelen zijn voor mij boven verwachting!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Johnny Verdoorn
10 mei 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Heel veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
cerin keller
10 mei 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
interessant en leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
14 april 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Gelijk aan de slag met de informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ahmet Ungor
21 maart 2023
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Duidelijke opbouw en echt vanaf de basis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanja
14 maart 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Leuke creatieve aanpak met veel ruimte voor zelf dingen doen. Goede voorbeelden om theorie te verduidelijken. Leuk om een pitch te geven aan het eind van de dag. Vitas is makkelijk om naar te luisteren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Heinrichs
03 maart 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Ik vond het leuk om concreet met een case aan de slag te gaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rowie Capellen
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Het zelf aan de slag gaan, leuke opdracht!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ester van der Sterre
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De opbouw en de mogelijkheid om zelf te oefenen en te werken aan je eigen opdracht/campagne
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gaby Meekes
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Goeie mix van basics en practische oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dilek Altunel
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Ik vond het een leuke en leerzame training. Had van mij iets meer oefeningen bij mogen zitten. Voor de rest top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris van Vugt
16 februari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Veel aandacht voor persoonlijke vragen en situaties waar ik zelf mee te maken zou hebben.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ivar Spierings
13 februari 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Praktijkgericht dus toepasbaar. Daadwerkelijk aan de slag. Goede mix tussen zelf aan de slag, maar ook samenwerken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Titia
13 februari 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:6
Oefenen,
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Boom
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Training geeft goed inzicht wat er allemaal bij komt kijken. De uitleg is heel simpel en goed te volgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shirley
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Informatie was heel duidelijk en relevant. Degene die de cursus gaf kon op elke vraag antwoord geven, waardoor onduidelijkheden werden weggenomen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
scott zandstra
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Een fijne rustige uitleg, en het was ook zeer leuk en interactief. Zo merk je dat het ook leuk is om mee te doen en je voelt jezelf niet zo zeer bezwaard bij het geven van antwoorden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frederike Blaauw
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goede trainer, fijne manier van lesgeven, goede balans gedurende de dag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Chantal Nijman
12 januari 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Gelijkgestemden en ervaren trainers
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lideke Middelbeek
12 januari 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Heel veel inspiratie. Als team aan het werk. Leuke oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilja van der Sijde
12 januari 2023
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Heel afwisselend, praktisch, door te doen leer je het. Soms net buiten je comfortzone, wat een duwtje geeft in de goede richting maar niet onveilig voelt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natascha Waeyen
10 januari 2023
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Ben nu veel beter bekend met de mogelijkheden van advertising en of het voor mij geschikt is. Ook qua budget voor campagne.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danielle Knipscheer
10 januari 2023
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Tijd en aandacht voor deelnemers/ vragen Praktische uitleg Veel uitleg, maar ook zelf oefenen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wilma
10 januari 2023
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:5
Prettige manier van overbrengen / prettige trainer
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hanan El Bouzaggaoui
10 januari 2023
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Veel handige tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
06 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Ron nam echt de tijd om mee te kijken naar praktische zaken die per bedrijf verschillen en is ook heel goed op de hoogte van alle meest nieuwe ontwikkelingen en paste zijn training daar ook op aan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Veerle van Dam
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
De trainer was open en geduldig en hielp ons de hele tijd, ook als een vraag eerder gesteld was. Eerst een stuk theorie en daarna toepassen van de stof.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy den Hartog
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Het direct kunnen toepassen in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke Steigstra
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Het betrekken van de cursisten bij de cursus + zelf aan de slag mogen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:10
De trainer heeft goed rekening gehouden met de verschillende niveaus en diverse vragen van mensen. Fijne uitleg, prettige sfeer en veel geleerd!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Hovestad
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Veel praktische tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alex Plantenga
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:10
Duidelijk en praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
daphne
09 december 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Goede uitleg, goede presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Britt
09 december 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Veel informatie, je wordt echt goed meegenomen in het proces. Het is gebaseerd op ieders eigen situatie en bedrijf en daardoor leer je veel verschillende invalshoeken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Jan Ketelaar
06 december 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Snelheid, direct oefenen, duidelijke presentatie, goede energie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corina Sprangers
06 december 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Erg leuk om zelf aan de slag te gaan en met diverse disciplines te werken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel
06 december 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:7
Groepen en diverse ideeen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura
06 december 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Veel doen en dat werkt goed
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Berdenis van Berlekom
06 december 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
duidelijk en praktijkgericht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tessa Sint
06 december 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Lekker veel zelf doen en ervaren met een leuke, relevante casus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ema Najetovic
06 december 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Erg leuke trainers. Lekker actieve stof.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sasha
02 december 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Fijne trainer, goed tempo en genoeg rustmomenten tussendoor
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Myrthe van Gils
09 november 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Ik vond de training volledig qua theorie. Genoeg achtergrondinformatie en dankzij de voorbeelden die de leraar gaf, werd alles concreter.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kelly Copier
09 november 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Ik vond het fijn dat er veel ruimte was om dingen te vragen en hij de tijd nam om te zorgen dat iedereen het onderwerp onder de knie had. Daarnaast ook dat de belangrijkste campagne vormen van Google Ads zijn benoemd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Alles.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
Eenvoudig te volgen. Interactie met de deelnemers. Aardige lecturer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas Schutz
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Het was een prettige opbouw en goede interactie met ieder zijn kennisniveau. Erg tevreden over de training en de service vanuit Competence Factory is zoals ik deze ken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emma Rebel
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
Fijne duidelijke uitleg en veel ervaring van de instructeur.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordi van Heek
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
Heldere uitleg, fijne docent. Goede verhouding theorie en praktijk. Genoeg ruimte voor vragen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
David Lemereis
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goed en verhelderend. Was vastgelopen op Google Ads in de praktijk. Met deze basis is heel veel nu wel duidelijk en kan ik weer verder
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michiel van Mol
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goede manier van presenteren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Remco
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Het tempo en informatie was precies goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia Kremers
10 oktober 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Het was een duidelijk verloop, alles werd rustig doorgenomen en er was voldoende ruimte om vragen te stellen/ te oefenen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Furrer
10 oktober 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Goed tempo, duidelijk uitleg. Fijn dat er ook dingen live getoond werden in de FB business manager.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michael Kijf
10 oktober 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Goede uitleg van de trainer. overzichtelijke informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jasper Oldersom
07 oktober 2022
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:10
Ik heb veel technieken geleerd om op een creatieve manier tot concepten te komen. Daarnaast heb ik veel inzicht gekregen in wat ik moet doen om dit te realiseren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:9
Trainer heeft op een zo rustig mogelijke manier uitleg gegeven over de besproken onderwerpen. Praktijkvoorbeelden waren waardevol.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
Wel een beginnend inzicht gekregen van GA4. Alleen te weinig kunnen doen aan de praktijk.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Imogen van Delft
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:10
Goed, alle onderdelen zijn aan bod gekomen. Daardoor lag het tempo wel wat hoog (voor beginners).
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Smetsers
15 september 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
De aanpak van de onderwerpen en per stukje goed werd er duidelijk uitgelegd hoe je het in de praktijk zou aanpakken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte
15 september 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Ik wilde de basis kennen zodat ik er verder zelf nee aan de slag kan. Dat is gelukt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel Heukers
15 september 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Duidelijke opbouw, nuttige informatie en tips and tricks.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
michel heukers
01 september 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
goede opbouw, leuke stof en duidelijke uitleg. Goede basis gelegd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Roel Tigelaar
22 juli 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
Alle topics van een campagne zijn belicht en de trainer was goed op de hoogte en gaf de training enthousiast.
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Albers
22 juli 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Goede opbouw, genoeg mogelijkheden om het zelf uit te proberen, hele heldere uitleg en goed te volgen. Erg aardige trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Daniël van Faassen
20 juli 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Lekker tempo, hands-on met veel opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieke Coppens
20 juli 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg, prettig (snel) tempo met concrete opdrachten die handvatten geven voor de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirill Lomonov
20 juli 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Dynamiek, hoge afwisseling en daardoor aandacht erbij! Mogelijkheid tot netwerken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mei Lan
20 juli 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Leuk in een pressure cooker te doen. Hoeft niet perfect
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjan Schaap
20 juli 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Practische insteek van alle stappen oefenen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy
11 juli 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Korte uitleg van veel tools en wat je ermee kunt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ike Hogenbirk
11 juli 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Hele duidelijke training waar ik veel aan heb gehad. Ik ga dit zeker toepassen bij mijn startup.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julian
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
De kennis van Tjerk, bereidheid om vragen te beantwoorden en inschattingsvermogen of een probleem voor na de les (in de vorm van een filmpje) beter opgelost kan worden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joran Menten
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
Ik ben erg te spreken over de kennis van de trainer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Apun
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Ik vond het juist fijn om te weten hoe je van A tot Z een campagne bijvoorbeeld erin zet en kan meten. Inclusief het technische gedeelte met GTM. Ook al doe je dit in samenwerking met anderen, wel altijd goed om dit te weten als marketeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Perry
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
De algemene kennis die ik kon op doen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike van der Weide
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
We zijn in een (eigenlijk te) korte tijd toch heel duidelijk en stap voor stap door de hele methode heen gegaan! Het enthousiasme van de trainers is ook erg aanstekelijk! Smaakt naar meer...
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bente
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:7
Trainers uit het veld. Prikkelende opdrachten
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Nynke
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
In 1 dag alles bij langs gegaan. Zelf ervaren Veel voorbeeldoefeningrn
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos Labberton-Groeneveld
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Praktisch, goede sfeer, leren door doen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne Bouwer
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Praktisch maar ook theoretisch goed onderbouwd voor zover dat gaat in een korte tijd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
simon
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Leuke en interactieve training. Wel veel onderwerpen voor 1 dag, maar een goede opfrisser die zin geeft om er zelf mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roel Sluijsmans
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Probleem oplossend denken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia leeuwis
13 juni 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bas
11 mei 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Hele goede sequentie van oefeningen, goede opbouw, duidelijke uitleg, overtuigende expertise van trainer, aansprekende voorbeelden en businesscases
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janneke
11 mei 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Echt de stappen helemaal doorlopen, waardoor je echt ervaart wat dat oplevert.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther Gilbers
11 mei 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Het was snel, afwisselend en learnjng nu doing. Hierdoor kon ik de aandacht er goed bij houden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanda van Bokkem
11 mei 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Duidelijk, overzichtelijk, geweldig interactief, onderhoudend, leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Hochstenbach
11 mei 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Snel en toch voldoende tijd om een goed beeld te krijgen van de methode.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kieke Escarabajal
11 mei 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Fijne werkvormen, dynamisch, enthousiaste trainer, enthousiaste deelnemers. En uitstekende locatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
04 mei 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Duidelijk. Voor het eerst in aanraking met deze kennis. En weet nu enorm veel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronald Sentner
25 april 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Enthousiaster trainer met super veel kennis! Heel veel geleerd in 1 dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
marjet van den brand
25 april 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Kleine groep, veel voorbeelden. snel te implementeren in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inez
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Goed tempo. Blijft niet te lang hangen in onderwerpen. Informele manier van omgang wat prettig werkt en ruimte geeft om alle vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Thirza
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
De training was erg leerzaam. De presentatie zat goed in elkaar en werd op een logische manier opgebouwd. Verder konden we ook aan onze eigen site werken en veel specifieke vragen stellen die ons persoonlijk verder helpen met de site.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirsten
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Heldere uitleg, veel tools, ruimte voor vragen, véél specialistische kennis!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Kolb
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Leuke en vlotte presentatie. Daarnaast heb ik erg veel geleerd over dit onderwerp. Nu heb ik heel veel huiswerk om lekker verder door te leren en optimaliseren!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leon
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Fijne trainer met een duidelijk verhaal en tijd maakt voor alle vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Masha ter Harmsel
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Het was een heldere en duidelijke training. Er was genoeg gelegenheid om vragen te stellen en alles werd op een goed tempo uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Heldere uitleg moet goede voorbeelden waardoor direct toe te passen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Loreen Suurbach
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Ik heb nieuwe tips en tools ontdekt die ik kan gaan toepassen in de praktijk. Ook ontzettend fijn dat de trainer meekeek naar je eigen website als je vragen had.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jarno Kabbes
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Goed de diepte in, Verrassend veel meer informatie langs gekomen dan ik had verwacht. Uitleg was perfect, slides waren duidelijk. Al met al een zeer prettige training!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Ik vond de voorbeelden uit praktijk heel leuk en de oefeningen en campagne waren ook erg -effectief-
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden en interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra van den Ende
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole de Boer
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Hele interessante en leerzame training. Je wordt zelf aan het werk gezet met praktische oefeningen en leert ook veel van elkaar. Overall, een erg leuke dag waar je niet alleen zelf veel leert door te doen, maar ook veel van andere leert.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fabienne Borghardt
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
-Interactief -Learnings uit de praktijk van de trainer -Enthousiaste trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
femke
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
trainer is erg goed. locatie is top.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Joris Cnossen
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Leuke interactie, goede voorbeelden uit de praktijk, enthousiaste docent, goede leergierige groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordy Suurland
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Lekker snel en interactief.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linsey
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
De punten die belangrijk waren, werden goed en duidelijk uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Ellen
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
De training geeft véél informatie, praktische tips en hulp bij individuele vragen. Hartstikke leuk. Lekker snel, bondig en ontzettend leuk verteld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bianca
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg en goed te volgen doordat je mee kunt kijken op het scherm
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Professioneel
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilona
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Concreet, goede uitleg en relevante info! Lekkere energie!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anna Roos van Dongen
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg en veel handige tools.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
leerzaam goed bij te houden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reshm Murli
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Goed en duidelijke aanpak meegekregen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trienko Blaauw
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
veel goede informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana
09 februari 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Trainster. En d Dat ervaring in de voorgrond syond ipv theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Marie Breuker
09 februari 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Heel leerzaam mooie balans luisteren en doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ralf
09 februari 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Voor mij was het een leuke, leerzame en praktische training waar ik wat mee kan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessie van der Heijden
09 februari 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
De trainster was heel leuk en goed. Daarnaast ook de opbouw van de training die goed beviel.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Douaa
09 februari 2022
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Het was een leerzame, actieve training waarbij je veel leert over jezelf maar ook over een ander.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rozella de Klaver
28 januari 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
De training is heel actueel en gaat in op de laatste aanpassingen in Facebook. Fijn dat we alle sheets krijgen zodat we dat ook rustig kunnen nakijken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Schinkels
28 januari 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Trainer heeft enorm veel (praktische) kennis. Daarnaast was hij niet bang om ook kritische vragen te beantwoorden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cody de Ruiter
28 januari 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Het sluit precies aan op wat ik verwachtte en ik heb geleerd waarvoor ik hier kwam. Ik weet nu hoe ik aan de slag moet met de advertenties en daarmee is mijn doel behaald.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janneke Molenaar
28 januari 2022
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Veel informatie, fijne workflow, tussendoor ook echt zelf starten zodat je in de praktijk vragen kunt stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ron Wubs
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Super leuk om deel te nemen en in klassikale omgeving deze training te volgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yenneke Haring
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
De training geeft je voldoende basis inzicht in Google Ads. Training maakt je wegwijs. Goed voor algemeen begrip van Google Ads wanneer je bijvoorbeeld met een bureau samenwerkt of met SEA specialisten in jouw team.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Thirza
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Ik vond de training goed, omdat het een hele uitgebreide training was. Zelfs zonder ervaring in Google Ads kun je meedoen aan deze training. Je zal heel veel wijzer naar huis gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mitchell
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Uitgebreide uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sarith Breedijk
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Jeroen legt vragen duidelijk uit en maakt de training heel interactief door met concrete praktijkvoorbeelden te komen. Het tempo is prettig en Jeroen is heel enthousiast
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Tim
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
De opbouw van de training was goed
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Danny Boon
25 november 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Voor mij een redelijk nieuw onderwerp SEO, en af en toe bijt het met UX en CX. Desalniettemin een leerzame training, om inzicht te krijgen over hoe je je jouw website beter vindbaar kunt maken via google.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
luc
23 november 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
super
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina Cornelissen
23 november 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Legt goed uit, neemt tijd voor vragen, komt met creatieve voorbeelden en denkt goed mee.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leonie
23 november 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
De praktische oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch n.v.t.
Claudia
16 november 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel leerzaam en nuttig. Ik heb echt veel geleerd en super dat we het gelijk in de praktijk hebben toegepast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mustafa Özbek
05 november 2021
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Veel inhoud voor één dag en brede onderwerp maar alles werd op een praktische manier goed uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel
05 november 2021
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
De locatie, de lesstof, kennis en humor can de trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vanessa
05 november 2021
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
Heel goed hoe alle elementen van Design Thinking in één dag voorbij komen, zowel theoretisch als praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Bijlsma
05 november 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Zeer veel inside information, je merkt dat je met een expert aan tafel zit met veel kennis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Rick van den Berg
05 november 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Persoonlijke begeleiding was erg goed. Ik vond het prettig dat de groep maar uit twee deelnemers bestond. Zo konden we er rap doorheen en was er veel tijd voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linsey Claus
28 oktober 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg van de trainer met veel voorbeelden. Ook fijn dat er naar de websites van de kandidaten wordt gegaan en daar voorbeelden worden laten zien en tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy van Prooijen
28 oktober 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Duidelijk communicatie, goede voorbeelden. Ik heb er echt wat aan gehad.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
EG
25 oktober 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Goed contact met veel aandacht voor je persoonlijke doelstellingen, met diepgang
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maartje
15 oktober 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:8
Heel leerzaam, veel ruimte voor persoonlijke inbreng, humor, ik heb zin om het in de praktijk te brengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Breukhoven
15 oktober 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:8
Uitleg Leerzaam Motiverend Toepassen in praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Sjoerd van den Broek
13 oktober 2021
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:7
Duidelijk verhaal met veel praktijkoefeningen, die voor een gezellige dag hebben gezorgd. Ik weet nu wat er allemaal mogelijk is om zelf op de juiste manier aan design thinking te doen!
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Bijma
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Leuke theorie en veel zelf aan de slag. Divers aanbod van wat er allemaal in opmaakprogramma land is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Vermeij
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Afwisselend theorie en praktijk, veel verschillende applicaties, dus veel inspiratie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Leuke vlotte training en trainer! Heel veel nieuwe tools / handvatten aangereikt gekregen om uit te proberen. Snel werktempo om dingen in elkaar te zetten. Leuk dat we ook buiten opdrachten konden doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas Schutz
27 september 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Goede training - goede opbouw.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Àpun Houben
20 september 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
Interactie, trends en ontwikkelingen (up to date), locatie, inhoud, persoonlijke aandacht/ruimte voor vragen enneagram cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniël westzaan
20 september 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
Praktijk en theorie combinatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke
20 september 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
Erg praktisch door de cases en dynamiek door de inzet van filmpjes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Wolthuis
20 september 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
Goede opbouw, leuke voorbeelden, goede balans tussen theorie en praktijk. En meteen toepasbaar
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
15 september 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:9
De kennis van de Steven - trainer is super. Weet op alles antwoord. De oefeningen sluiten goed aan voor in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Ik vond het fijn dat er praktijksituaties uit de klas worden meegenomen! De drempel om in te stappen is erg laag en de leerstof neem je snel in je op. Er worden leuke voorbeelden gegeven, waardoor je je snel in het verhaal kunt verplaatsen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rob Den Adel
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Prima opbouw, goede voorbeelden en duidelijke “Jip en Janneke” taal
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jory Meijer
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Het werktempo en de duidelijke uitleg bij alles. Ook de mogelijkheid tot vragen stellen kon ik waarderen. Er is een duidelijke opbouw van de training en je merkt dat de cursusdagen goed op elkaar aansluiten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy den Hartog
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Een ervaring trainer, dat merk je in alles. Lekker tempo. Genoeg pauzes om fris te blijven. Energizer na de pauze was ook leuk. Veel theorie, maar geen moment ingedut. Veel ruimte voor vragen en voelde me totaal op mijn gemak om alles te vragen en aan te geven als ik iets niet begreep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Julia
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Stap voor stap goed uitgelegd vanaf de basis. Heb de training als zeer leerzaam ervaren en zie vele mogelijkheden om deze stappen toe te passen in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Bulten
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Duidelijk, het was voor mij vooral weer even opfrissen. Gelukkig was het een fijn en duidelijke uitleg waardoor ik weer helemaal bij ben.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lianne
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Fijne trainer, die dingen duidelijk uitlegt. Het is heel praktisch ingestoken. Goede oefeningen tijdens de training en ik heb het idee dat ik het geleerde meteen in de praktijk kan brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Fijne training met een erg duidelijke opbouw. Vanaf het begin precies aangegeven wat de doelstellingen waren en dit ook de gehele training zo gevolgd. Als voorbeelden werden de bedrijven van de deelnemers gebruikt wat erg leuk was voor de afwisseling.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra van den Ende
21 juli 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Het was leerzaam én leuk! Duidelijke uitleg en vragen zijn beantwoord.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trudy Stoker
21 juli 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Duidelijk en hands on
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Naomi Kokkes
07 juni 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:10
Opbouw was fijn. Kennis in het begin was voor mij niet nieuw, maar tweede lesdag was erg informatief.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa Korevaar
07 juni 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
Een hoog tempo, maar niet te hoog. Een fijne trainster die heel veel kennis van zaken heeft en daarnaast zorgt voor een goede sfeer. Daardoor voelde het, ondanks het hoge tempo, toch laagdrempelig; ondanks mijn gebrek aan voorkennis kon ik goed aanhaken en mijn vragen stellen wanneer nodig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Safiera Van Mastbergen
07 juni 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
Er waren veel goede voorbeelden en we kregen veel tijd om vragen uit te werken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Martijn Berends
07 juni 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:10
Duidelijk uitleg mooie voorbeelden uit de praktijk, erg leuk om te volgen, zeker een aanrader.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel Buikema
03 juni 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Duidelijk en uitgebreid
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Ilse
03 juni 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
De training was heel duidelijk en je kon vragen stellen wanneer je wilde. Dat was heel fijn!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan van Trier
28 mei 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Goede inzichten in wat er nu echt gebeurt achter de schermen van Google ads. Waarom en hoe je bovenaan komt. Goede basis voor de functionaliteiten van Google ads.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
28 mei 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Duidelijke rode draad en veel ruimte voor vragen en toelichtingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Eva Broersma
25 mei 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Heel duidelijk en goede opbouw. Fijn ook om af en toe een opdracht te doen naast de theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa Dijkstra
25 mei 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
- Veel tips over optimalisatie van je eigen websites - Tips uit de praktijk - Goede trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole
25 mei 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Een erg leuke interactieve training. De balans tussen theorie en praktijk was goed en het was fijn dat we met onze eigen praktijkcases aan de slag konden. Ook prettig dat het een klein clubje was, zo kreeg je veel persoonlijke aandacht maar kon je ook nog leren van de anderen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
W van der Tempel
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Erg veel ruimte voor praktijkoefeningen. Daarbovenop een fijne begeleiding.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke Wobben
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veel doen en uitproberen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam van Leeuwen
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De afwisseling tussen theorie en praktijk werkt fijn. De trainer heeft passie voor het vak en brengt dat met enthousiasme over. Ik heb inspiratie opgedaan en dingen geleerd die ik kan gebruiken in mijn werkveld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marja
29 april 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Duidelijk, en veel informatie. Er werd goed ingespeeld op vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra
29 april 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
De trainer is erg ervaren en denkt ook goed mee met de cursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen
29 april 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Mooi praktisch gericht met vatbare voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
22 april 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg, met handvatten om gelijk aan de slag te gaan. Ook fijn dat er een aantal tools aan bod zijn gekomen die we kunnen gebruiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marian
22 april 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Diversiteit
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melline
22 april 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Goede training, goede oefeningen en goed tempo. De trainer houdt rekening met iedereen en zorgt voor veel interactiviteit.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Freriksen
12 april 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
trainer had veel kennis
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paola Hoogervorst
12 april 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
Het was een interessante training om te volgen. Voor het kennismaken met dit product. Alleen zou het beter zijn om dit over een half jaar pas te doen. Nu nog iets te vroeg, achteraf.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Schaap
06 april 2021
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
Training met een zeer praktische insteek, leuk en leerzaam. Veel geleerd en geoefend!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Thomas
30 maart 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Ik vond dat de trainer het goed heeft uitgelegd, de tijd nam om vragen te beantwoorden. Goed uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paulus Veltman
30 maart 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Tjerk is een fijne trainer: deskundig, up-to-date, rustig en duidelijk. De training is een mooie mix van theorie, praktijk en tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Louise van de Reep
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel veel tools gekregen en tips en tricks
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjon
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Interactiviteit en de mogelijkheid om zelf direct aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cindy Eykelboom
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Guido zorgde ervoor dat de best droge kost opeens heel toegankelijk werd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Noy
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Alles!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Schaap
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Goede opbouw van training. Veel mogelijkheid tot stellen van vragen. Heldere uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Regina Heister
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:7
Goede en duidelijk uitleg
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frank van den Dorpel
23 maart 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
door middel van het bieden van makkelijke tips en tricks leer je snel de basis en kan je door minimale aanpassingen veel resultaat boeken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dario Kneefel
10 maart 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Loes huibers
10 maart 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Alles materie is aan bod geweest. Het was veel en hoog tempo, maar alles is behandelt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jasper Stuut
03 maart 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Het was online op afstand goed te volgen. Verder kwamen alle topics langs die ook op de website werden toegezegd, en neemt Tjerk de tijd voor individuele vragen en input. Heel veel informatie gekregen en fijn dat ik het nu in de komende dagen allemaal nog eens kan nalezen en kan uitproberen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch n.v.t.
Rebecca Brinkman
03 maart 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:6
De host gaf duidelijk antwoorden op de vragen, de communicatie vooraf was erg prettig en het ontvangst ook erg fijn.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cindy Eykelboom
03 maart 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Fijne sfeer, veel inhoud en fijne docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith
03 maart 2021
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
Dat er veel tijd was voor eigen cases. Je kon veel vragen stellen en je had ook veel aan de voorbeelden en vragen van de anderen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Schaap
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Heldere presentatie en uitleg van de diverse tools. Ook praktijksituaties worden bekeken en globaal geanalyseerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Hester de Vries
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
goed, veel informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Paul Cobben
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Goede trainer uit het vakgebied welke praktijk voorbeelden aandroeg bij alle technieken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Esther Roest
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Ik vond de training prettig te volgen. Guido Tijmensen een prettige trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Esther Roest
03 december 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
De trainer heeft super veel en jarenlange ervaring. Fijn dat hij ook praktijkverhalen erbij haalt en dat andere deelnemers vragen bij hem kwijt kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kristian Loohuis
03 december 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Enthousiaste docent met veel kennis uit het vakgebied. Fijn om af te wisselen tussen slides en de Google Ads omgeving. Veel ruimte tot vragen ingebouwd met een divers maar enthousiast gezelschap.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabrina Parnisari
03 december 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Heel goed te volgen en sluit goed aan bij het niveau van de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Noy
03 december 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Veel geleerd, lekker tempo, fijne (kleine) groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tu Hong Tran
03 december 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:7
communicatie duidelijk, inhoud redelijk.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim
03 december 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Of je nou beginner of een ervaren copywriter bent, deze training biedt inzichten voor een ieder die meer uit zijn SEO wilt halen ;-)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paul Cobben
17 november 2020
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:10
Kwam in de praktijk al veel in aanraking met marketingtermen en wist deze niet te plaatsen. Nu wel. Daarnaast is er nu een duidelijk framework gedeeld door Marieke, waarmee we een strategie kunnen opzetten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabrina Parnisari
16 november 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Heel fijn dat de training aansluit op de persoonlijke case en alle ruimte om daarover in gesprek te gaan met de trainer. Door de kleine groep was dit heel fijn!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther Roest
16 november 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Rustig persoon met heel veel kennis
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita Weggemans
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De opbouw en het toewerken naar de opdrachten. Uitermate goede sfeer die wellicht ook kwam doordat de groep klein was en we elkaar kenden van een eerdere training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stijn Visschedijk
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Training zat boordevol nuttige theoretische achtergrond, praktische tips en feedback op opdrachten gedurende de dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Margreet
15 oktober 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Afwisseling tussen lesstof en zelf doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Marco
15 oktober 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Super. Inhoud prima en duidelijke uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janneke Reinbergen
15 oktober 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:10
De training is laagdrempelig, goed te volgen en interessant. Doordat ik geen ervaring heb met marketing was ik erg benieuwd of het tempo bij te benen zou zijn, maar dit is zeker het geval.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nada Tesija
15 oktober 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
Alle vragen die je had werden goed beantwoord.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mark Miedema
15 oktober 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:8
lekker praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kenneth
05 oktober 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Fijn dat het met een kleinere groep is, hierdoor is er genoeg ruimte voor vragen en antwoorden. Goede trainer met veel praktijk ervaring en ook voorbeelden uit zijn eigen klantenbestand. Al met al een leerzame dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Tim Luiten
05 oktober 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Of je nu nog nooit, weleens of met regelmaat achter de schermen van Ads hebt gekeken, de opbouw van de training is helder en alle stappen worden je goed uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anja den Hertog
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veelzijdig beeld van de mogelijkheden, leuke trainer en groep, veel oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia Duguet
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Het veel app mogelijkheid. het soepel om gaat met tijd en groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
alex lucassen
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
De opbouw en diversiteit .
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke van Oorschot
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
In training veel ruimte voor vragen en wordt afgestemd op behoeften. Veel koppeling naar eigen werkveld. Prettige sfeer en energie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Mandy heeft veel geduld en denkt goed mee in de trainingsdoelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ling Chen
14 augustus 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Helder en praktisch opgezet. Veel verschillende aspecten die aan bod komen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
LC van der Lars van der Wijngaard
06 augustus 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Er was genoeg ruimte voor vragen van de deelnemers.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zinna
06 augustus 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
roberto
06 augustus 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
kleinere groepen, en heldere uitleg tijdens de training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grazziela Balan
22 juli 2020
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
De trainster heeft ons goede tips gegeven, tools aangeraden en heel veel kennis geprobeerd door te geven. Ik ben blij dat het een 2-daagse cursus was omdat ik nog veel te leren heb. We hebben een mooie template gekregen om zelf een marketingplan te kunnen maken, super handig!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Griffioen
25 juni 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Hij denkt met iedereen mee met zijn/haar websites en gebruikt deze websites als voorbeeld tijdens zijn presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza Koole
25 juni 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Duidelijk. Mijn vragen zijn beantwoord en mijn doelen zijn behaald. Ik ga direct aan de slag met het aanpassen van mijn SEO teksten en blog op de website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grazziela Balan
25 juni 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Heel leerzaam, goede tips. De trainer heeft veel kennis en presenteert goed. Ik kan nu zelf aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
ronnie nijhof
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
De duidelijke uitleg, van de aangeboden les stof. Waardoor het allemaal goed te volgen was.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tamara Kamerman
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Jeroen kan zijn verhaal goed overbrengen naar de groep. Erg duidelijk. Cursus is niet te laag niveau, maar ook niet te moeilijk voor een beginnende Ads gebruiker.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maarten Spekschoor
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Deze cursus is ontzettend leerzaam en geeft gelijk handvatten om zelf in de praktijk toe te passen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dagmar
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Veel nieuwe info waarmee ik weer aan de slag kan gekregen. We kregen een duidelijke uitleg van een boel onderwerpen. Mijn basiskennis is goed opgefrist en ook zeker uitgebreid.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Silvia van den Bogaerdt
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Ik heb veel geleerd en de stof werd gestructureerd aangeboden. Jeroen vertelt over klanten en voorbeelden, praktijkvoorbeelden die van toepassing zijn. Hij gaat ook in op vragen, waardoor je weet hoe je dit voor je eigen ads kunt oppakken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza Koole
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Veel geleerd over de omgeving van Google Ads. Wel ben ik blij dat ik nog het vervolg (gevorderd & expert) nog ga doen, want er zijn nog veel meer om te leren in Google Ads.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
D Maarse
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Snelheid en diepte van de training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy van Prooijen
23 juni 2020
Training: Facebook en Instagram Advertising basis
Eindcijfer:9
Duidelijkheid, niet te statische, heel netjes en overzichtelijk. Fijne begeleiding
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Fleuren
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Hier heb ik iets aan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Ineke Kreulen
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De inhoud, het tempo, de afwisseling theorie en zelf aan de slag. Eigenlijk alles. Lekkere ontspannen sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Maagdenberg
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Heb veel geleerd, goede uitleg en heel veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grazziela Balan
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Interessant en leuk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
natasja
08 mei 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Kleine groep waardoor we in een snel tempo konden werken. Ondanks de online omgeving konden we goed vragen stellen. De training is praktisch met voorbeelden vanuit de cursisten maar ook compleet andere praktijk cases. Hierdoor blijft de training boeiend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Marieke van der Velden
13 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
hele goede aansluiting op de praktijk, de training is bijna 100% maatwerk, heel persoonlijk en relevant. echt een proeftuin: je krijgt de gelegenheid om overal rond te kijken en uit te proberen, iets wat je in je eentje niet zo snel - en dan toch nog grondig - zou doen. ook heel fijn dat de training uit 2 dagen na elkaar bestaat, dan zit je nog lekker in de materie en kun je sneller de diepte in. mandy heeft ontzettend veel praktijkervaring en dat merk je aan alles, heerlijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ezra de Korte
12 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Mandy heeft me geholpen om de front end tools te gebruiken en relevant te maken voor wat ik wil creëren. De groep was intiem en dat maakte dat ik heb ervaren dat het een maatwerk cursus is die me sowieso nieuwe dingen heeft geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Denise ter Horst
10 maart 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Voor een beginner goede en duidelijke informatie. Fijn dat er even wordt meegekeken naar je eigen website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alieke
17 februari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Er werd duidelijk uitgelegd wat je waar kunt vinden, wat de mogelijkheden zijn, welke opties je hebt. Ook het onderwerp zoekwoorden kwam aan bod.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Maarten
17 februari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Sterke trainer. Goed opgebouwde training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tibor Henkes
17 februari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Erg interessante stof. Ondanks dat de stof voornamelijk theoretisch is, presenteerde de docent het leuk en spitste zich goed toe op ieder individu. Als voorheen Google-Adds leek, ben ik nu zeker algemeen onderlegd :-) Op naar Google Adds deel 2.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christie Manintveld
14 februari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er worden veel verschillende tools besproken waar je direct mee aan de slag kunt. Ook veel persoonlijke tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Silvia van den Bogaerdt
06 februari 2020
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:10
Marieke is heel bevlogen en weet veel bruikbare voorbeelden te noemen. Uitleg is helder en praktisch.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
06 februari 2020
Training: Online Marketingstrategie
Eindcijfer:9
De docent had interessante praktijkvoorbeelden .
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gertjan
04 februari 2020
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Training behandelt in een hoog tempo de essentie van design thinking. Theorie en praktijk worden beide behandelt en vormen een logisch geheel. De trainer, Fieke, beheerst de materie tot in detail en brengt haar enthousiasme over de groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lyn
04 februari 2020
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
Fieke was zeer kundig en kreeg met haar enthousiasme moeiteloos de groep mee.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martijn Bos
04 februari 2020
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Balans theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim
04 februari 2020
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:9
Veel aandacht op de groep omdat de groep niet groot is!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline Janssen-Op \'t Eijnde
04 februari 2020
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:10
voor iets wat moeilijk in een dag te vatten is, is dat heel goed gedaan. Ik heb een globale goede indruk nu
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Luca
04 februari 2020
Training: Design Thinking in a Day
Eindcijfer:8
In 1 dag een beknopt overzicht van design thinking. Goede eerste indruk voordat je een grotere tijdsinvestering doet.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patrick van Etten