Training Design Thinking in a Day

1 dag • Utrecht • Met certificaat

Leer in één dag hoe je design thinking toepast om innovatieve concepten uit te werken.

Voor 825,- ex. BTW
Of 3 keer 275,- ex. BTW per maand

Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!

Yuen Yen
Trainer Design Thinking

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.6 Onze cursisten belonen deze training gemiddeld met een 8.6

Training Design Thinking in a Day

Design thinking: de meest innovatieve merken ter wereld (Apple, Google en Tesla) gebruiken het, en de meest toonaangevende universiteiten (Stanford, Harvard en MIT) doceren het. Maar wat is Design Thinking? En hoe zet je het in als organisatie, merk, ondernemer of ZZP'er? Tijdens deze  training leer je wat Design Thinking inhoudt en werk je aan de hand van deze methode een case uit samen met je mede-cursisten.

Wat is Design Thinking?

Design Thinking is een innovatiemethode waarmee organisaties creatief problemen oplossen en innovatieve oplossingen voor klanten vinden. Klanten of eindgebruikers staan centraal en er is veel ruimte voor creativiteit. Ontwerpdenken vergt afwisselend analytisch en creatief denken: je onderzoekt het gebruikersgedrag, verkent je opties en bedenkt oplossingen die je test om erachter te komen wat in de praktijk de beste resultaten creëert voor je eindgebruiker of klant. De methode is ook geschikt voor het oplossen van ingewikkelde organisatieproblemen.

In deze training leer je werken met de design thinking methodiek van Stanford d.school. Deze kent vijf stappen:

 1. Empathie. Wat zijn de wensen, dromen, angsten en frustraties van de eindgebruiker?
 2. Definitie. Wat is nu werkelijk het probleem of de uitdaging?
 3. Ideeën. Op welke manieren kunnen we het probleem oplossen?
 4. Prototype. Hoe komt de oplossing eruit te zien?
 5. Testen. Werkt de oplossing ook echt voor de eindgebruiker?

Wat kun je na het volgen van de training Design Thinking in a Day

Tijdens deze training ontwikkel je aan de hand van de methodiek en toolkit van design thinking een sterk concept voor service of experience.  Aan de hand van van inspirerende praktijkvoorbeelden word je eerst meegenomen door de theorie, maar je gaat het grootste deel van de dag vooral zelf aan de slag. Na het afronden van de training kun je onder andere:

 • Een stappenplan voor Design Thinking uitwerken
 • Technieken toepassen om je echt in te leven in de eindgebruiker
 • Brainstormtechnieken toepassen om nieuwe ideeën te genereren
 • Goede ideeën identificeren en selecteren
 • Ideeën schetsmatig presenteren en tastbaar maken in een prototype
 • Een eenvoudige promo-video maken voor een concept

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Vitas Kersbergen

Wie is de doelgroep, en welk probleem lossen we nou eigenlijk op? Hoe voegen we echt waarde toe voor gebruikers van een bepaald product? Van dit soort vragen wordt Vitas enthousiast. Hij studeerde Business Administration aan de Erasmus Universiteit, om zich daarna in innovatie en design thinking te verdiepen. Inmiddels helpt hij als proposition hero allerlei ondernemers bij de ontwikkeling van sterke proposities. Daarnaast geeft hij trainingen, waarbij cursisten zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan. Want design thinking is tof, maar design doing levert je de beste inzichten. 

Lees meer

Yuen Yen Tsai

Yuen Yen is een zelfstandig facilitator design thinking en samenwerkingscoach. Ze heeft ervaring met serious gaming, bij de overheid en in de ICT-sector. Ze heeft het meest geleerd door kansen te pakken, dingen uit te proberen en vooral door fouten te maken. Tijdens haar trainingen vertelt Yuen Yen je graag over haar eigen missers. Verder laat ze zien hoe je design thinking leert kennen en toepassen met een play-mindset . Zo word je de eigenaar van je eigen leerproces én je resultaten. 

Lees meer
Yuen Yen Tsai Yuen Yen Tsai

Jing Foon Yu

Als zelfstandig ontwerper ontwikkelt en begeleidt Jing digitale sessies op maat. Denk aan workshops, hackathons en brainstorms. Dat doet ze voor uiteenlopende klanten, zoals de VPRO en Hogeschool InHolland. In haar designs maakt ze graag een knipoog, en ook in haar trainingen móet gelachen worden. Is Jing niet aan het werk, dan kookt ze. Als ambitieuze hobbykok haalt ze haar ingrediënten zelfs uit haar eigen stadstuin.

Lees meer
Jing Foon Yu Jing Foon Yu

Voor wie is de training Design Thinking in a Day bedoeld?

Design thinking in a Day richt zich op iedereen die behoefte heeft om op een creatieve manier te innoveren. Mensen die minder willen vergaderen en meer willen doen. Dit zijn bijvoorbeeld marketeers, grafisch ontwerpers, art directors, project managers, contentmanagers en social media strategen. Maar ook managers en CEO's zullen deze training als bijzonder nuttig (en plezierig) ervaren!

Voorbeelden

Waarom Design Thinking?

We leven in een fantastische tijd. Een digitaal tijdperk waarin het dagelijks leven steeds comfortabeler wordt. Ook onze werkomgeving verbetert; we hebben meer zeggenschap over hoe we ons werk inrichten, en creativiteit en plezier op de werkvloer zijn tegenwoordig serieuze onderwerpen. Tegelijkertijd wordt onze omgeving steeds complexer. We hebben te maken met continue communicatie, snelle veranderingen, kritische klanten en slimme concurrenten.

When we embraced the internet we not just networked ourselves, we inadvertently also networked our problems. 

Kees Dorst, Professor Design & Innovation, Univerity of Technology Sydney

 

No more business as usual

Voorheen konden we volstaan met 'engineer thinking'; bekende problemen oplossen met bestaande middelen. Een hogere omzet? Meer leads verzamelen en bestoken met emailaanbiedingen. Deze aanpak volstaat niet meer. Oude middelen leiden niet meer tot dezelfde resultaten. Daarbij zien we nieuwe, onbekende problemen en mogelijkheden. Daarom vraagt deze tijd om een nieuwe manier van denken. Denken als een designer, in plaats van als een ingenieur.

There is no more business as usual. Everything has changed, is changing and will continue to change.

Idris Mootee, auteur 'Design thinking for strategic innovation

 

 

Is deze training ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de training Design Thinking in a Day eruit?

College 1

 • Innovatie en het innovatieparadox: wat bepaalt het duurzame succes van een organisatie? Het antwoord ligt in een balans van behoud en durf, ratio en emotie, logica en intuïtie, tekst en beeld. Kortom: left brain, right brain.
 • Iedereen is een designer. Jij ook, ook al zegt je LinkedIn-profiel misschien iets anders. Design Thinking is geen exclusieve eigenschap van ontwerpers—alle grote vernieuwers op het gebied van literatuur, kunst, muziek, wetenschap, techniek en bedrijfsleven hebben het toegepast.
 • Design thinking stappenplan: je ontdekt de volgorde in de Design Thinking-methode.

College 2

 • Empathie: de eerste stap in het Design Thinking-proces is om je klant of eindgebruiker werkelijk te begrijpen. Je oefent interviewtechnieken om de ambities en pijnpunten van mensen te achterhalen.
 • Probleemdefinitie: je vertaalt de pains en gains van eenklant of eindgebruiker naar een concrete probleemdefinitie die voldoende creatieve ruimte overlaat.
 • Ideeëngeneratie: je past nieuwe brainstorm-methodes toe en leert handige manieren om de beste ideeën te identificeren.
 • Prototyping met video: je ontdekt verschillende video-formats en maakt ter plekke een eigen video waarin je je concept uitlegt.
Alles op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het programma en de brochure van de training Design Thinking in a Day direct per mail


Ontvang het programma per mail
Gemiddelde waardering
8.6 (142)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
CF

Yuen Yen
Trainer Design Thinking

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.6 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.6
Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de Training Design Thinking in a Day
8.6 (142)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze Training hebben gevolgd
Wendy Verweij
19 mei 2023
Eindcijfer:10
Diverse oefeningen en niet hele dag “zitten”
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophie van Sark
19 mei 2023
Eindcijfer:10
Ik ben echt enthousiast over de gehele training. Alle onderdelen zijn voor mij boven verwachting!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanja
14 maart 2023
Eindcijfer:10
Leuke creatieve aanpak met veel ruimte voor zelf dingen doen. Goede voorbeelden om theorie te verduidelijken. Leuk om een pitch te geven aan het eind van de dag. Vitas is makkelijk om naar te luisteren.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Heinrichs
03 maart 2023
Eindcijfer:9
Ik vond het leuk om concreet met een case aan de slag te gaan
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ivar Spierings
13 februari 2023
Eindcijfer:8
Praktijkgericht dus toepasbaar. Daadwerkelijk aan de slag. Goede mix tussen zelf aan de slag, maar ook samenwerken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Titia
13 februari 2023
Eindcijfer:6
Oefenen,
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Nijman
12 januari 2023
Eindcijfer:10
Gelijkgestemden en ervaren trainers
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lideke Middelbeek
12 januari 2023
Eindcijfer:10
Heel veel inspiratie. Als team aan het werk. Leuke oefeningen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilja van der Sijde
12 januari 2023
Eindcijfer:10
Heel afwisselend, praktisch, door te doen leer je het. Soms net buiten je comfortzone, wat een duwtje geeft in de goede richting maar niet onveilig voelt.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Jan Ketelaar
06 december 2022
Eindcijfer:9
Snelheid, direct oefenen, duidelijke presentatie, goede energie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corina Sprangers
06 december 2022
Eindcijfer:9
Erg leuk om zelf aan de slag te gaan en met diverse disciplines te werken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel
06 december 2022
Eindcijfer:7
Groepen en diverse ideeen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura
06 december 2022
Eindcijfer:8
Veel doen en dat werkt goed
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Berdenis van Berlekom
06 december 2022
Eindcijfer:8
duidelijk en praktijkgericht
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tessa Sint
06 december 2022
Eindcijfer:10
Lekker veel zelf doen en ervaren met een leuke, relevante casus.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ema Najetovic
06 december 2022
Eindcijfer:10
Erg leuke trainers. Lekker actieve stof.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniël van Faassen
20 juli 2022
Eindcijfer:9
Lekker tempo, hands-on met veel opdrachten.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lieke Coppens
20 juli 2022
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg, prettig (snel) tempo met concrete opdrachten die handvatten geven voor de praktijk.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirill Lomonov
20 juli 2022
Eindcijfer:10
Dynamiek, hoge afwisseling en daardoor aandacht erbij! Mogelijkheid tot netwerken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mei Lan
20 juli 2022
Eindcijfer:9
Leuk in een pressure cooker te doen. Hoeft niet perfect
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjan Schaap
20 juli 2022
Eindcijfer:9
Practische insteek van alle stappen oefenen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike van der Weide
13 juni 2022
Eindcijfer:9
We zijn in een (eigenlijk te) korte tijd toch heel duidelijk en stap voor stap door de hele methode heen gegaan! Het enthousiasme van de trainers is ook erg aanstekelijk! Smaakt naar meer...
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bente
13 juni 2022
Eindcijfer:7
Trainers uit het veld. Prikkelende opdrachten
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Nynke
13 juni 2022
Eindcijfer:9
In 1 dag alles bij langs gegaan. Zelf ervaren Veel voorbeeldoefeningrn
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos Labberton-Groeneveld
13 juni 2022
Eindcijfer:9
Praktisch, goede sfeer, leren door doen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne Bouwer
13 juni 2022
Eindcijfer:9
Praktisch maar ook theoretisch goed onderbouwd voor zover dat gaat in een korte tijd
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
simon
13 juni 2022
Eindcijfer:8
Leuke en interactieve training. Wel veel onderwerpen voor 1 dag, maar een goede opfrisser die zin geeft om er zelf mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roel Sluijsmans
13 juni 2022
Eindcijfer:8
Probleem oplossend denken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia leeuwis
13 juni 2022
Eindcijfer:9
Praktisch
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bas
11 mei 2022
Eindcijfer:10
Hele goede sequentie van oefeningen, goede opbouw, duidelijke uitleg, overtuigende expertise van trainer, aansprekende voorbeelden en businesscases
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janneke
11 mei 2022
Eindcijfer:9
Echt de stappen helemaal doorlopen, waardoor je echt ervaart wat dat oplevert.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther Gilbers
11 mei 2022
Eindcijfer:9
Het was snel, afwisselend en learnjng nu doing. Hierdoor kon ik de aandacht er goed bij houden
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nanda van Bokkem
11 mei 2022
Eindcijfer:9
Duidelijk, overzichtelijk, geweldig interactief, onderhoudend, leerzaam.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Hochstenbach
11 mei 2022
Eindcijfer:8
Snel en toch voldoende tijd om een goed beeld te krijgen van de methode.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kieke Escarabajal
11 mei 2022
Eindcijfer:9
Fijne werkvormen, dynamisch, enthousiaste trainer, enthousiaste deelnemers. En uitstekende locatie.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana
09 februari 2022
Eindcijfer:9
Trainster. En d Dat ervaring in de voorgrond syond ipv theorie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Marie Breuker
09 februari 2022
Eindcijfer:9
Heel leerzaam mooie balans luisteren en doen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ralf
09 februari 2022
Eindcijfer:9
Voor mij was het een leuke, leerzame en praktische training waar ik wat mee kan
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessie van der Heijden
09 februari 2022
Eindcijfer:9
De trainster was heel leuk en goed. Daarnaast ook de opbouw van de training die goed beviel.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Douaa
09 februari 2022
Eindcijfer:10
Het was een leerzame, actieve training waarbij je veel leert over jezelf maar ook over een ander.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mustafa Özbek
05 november 2021
Eindcijfer:9
Veel inhoud voor één dag en brede onderwerp maar alles werd op een praktische manier goed uitgelegd.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel
05 november 2021
Eindcijfer:9
De locatie, de lesstof, kennis en humor can de trainer.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vanessa
05 november 2021
Eindcijfer:10
Heel goed hoe alle elementen van Design Thinking in één dag voorbij komen, zowel theoretisch als praktisch
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sjoerd van den Broek
13 oktober 2021
Eindcijfer:7
Duidelijk verhaal met veel praktijkoefeningen, die voor een gezellige dag hebben gezorgd. Ik weet nu wat er allemaal mogelijk is om zelf op de juiste manier aan design thinking te doen!
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gertjan
04 februari 2020
Eindcijfer:8
Training behandelt in een hoog tempo de essentie van design thinking. Theorie en praktijk worden beide behandelt en vormen een logisch geheel. De trainer, Fieke, beheerst de materie tot in detail en brengt haar enthousiasme over de groep
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lyn
04 februari 2020
Eindcijfer:8
Fieke was zeer kundig en kreeg met haar enthousiasme moeiteloos de groep mee.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martijn Bos
04 februari 2020
Eindcijfer:9
Balans theorie en praktijk
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim
04 februari 2020
Eindcijfer:9
Veel aandacht op de groep omdat de groep niet groot is!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline Janssen-Op \'t Eijnde
04 februari 2020
Eindcijfer:10
voor iets wat moeilijk in een dag te vatten is, is dat heel goed gedaan. Ik heb een globale goede indruk nu
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Luca
04 februari 2020
Eindcijfer:8
In 1 dag een beknopt overzicht van design thinking. Goede eerste indruk voordat je een grotere tijdsinvestering doet.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danielle Willems
09 december 2019
Eindcijfer:8
Het gaf in vogelvlucht een goed beeld van design thinking. In 1 dag het hele proces doorlopen en tools aangereikt gekregen. Het is een herkenbaar traject. Het maakt de stappen helder. Je zou aan elke stap wel een hele dag kunnen besteden. Dat kan natuurlijk ook. Dus wie weet!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda
09 december 2019
Eindcijfer:9
De opbouw. Oefeningen theorie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Desiree Oudewaal
22 november 2019
Eindcijfer:9
Actieve training
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kiki
13 juni 2018
Eindcijfer:9
Goed beeld gekregen van wat design thinking is en ik kan heel veel meenemen naar de praktijk. Hier heb ik echt iets aan!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fieke Sluijs
13 juni 2018
Eindcijfer:9
Veel concrete tips en tools Kundige docent
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wesley
06 april 2018
Eindcijfer:8
Tempo en ongedwonge sfeer. Goede tips, linkjes en filmpjes.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Willem van den Goorbergh
06 april 2018
Eindcijfer:9
interactief, prikkelend, weinig aandacht voor tools maar vooral veel voor het achterliggende denken, fijne ruimte, goede groepsgrootte
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
ninette maas
22 januari 2018
Eindcijfer:9
De training vond ik heel inspirerend . Minke heeft een duidelijk, leerzaam en leuk verhaal gehouden. De oefeningen waren leuk met de groep en gevarieerd.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendie
22 januari 2018
Eindcijfer:10
Helder verhaal. Duidelijke uitleg.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robert Jan van Herpen
22 januari 2018
Eindcijfer:9
Goeie mentor, goeie presentatie (inhoudelijk en visueel), enthousiast en begrijpelijk verhaal
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bart Ross
22 januari 2018
Eindcijfer:9
Klassikaal aan de slag, in groepjes werken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mike van Donselaar
22 januari 2018
Eindcijfer:10
de verschillende tips en tricks Do's and Dont's
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Milou
22 januari 2018
Eindcijfer:8
Concrete handvatten om gestructureerd maar creatief concepten te ontwikkelen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mark Reijling
22 januari 2018
Eindcijfer:9
Heldere uitleg. Goede afwisseling mondelinge uitleg en video/afbeeldingen. Interactiviteit, niet te veel en niet te weinig.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura
22 januari 2018
Eindcijfer:9
Afwisseling, leuke content, goede uitleg, fijn tempo.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Competence Factory - Creative Business School

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. We leggen op een hele belangrijke skill de nadruk: creativiteit. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. Dit doen we vanuit ons gezellige clubhuis in Utrecht: Space to Create. Zien we je snel?

Over Competence Factory Over Competence Factory
Eerstvolgende training
 • Ma 12 jun 2023
 • Utrecht
 • 1 dag
 • Niveau hbo
 • Met certificaat
8.6
(142)
Krijg direct opleidingsadvies
Advies nodig? Bel direct met een van onze opleidingsadviseurs.
 

Klaar om de next step in je carrière te zetten?

Start Locatie Tijden Prijs      
12 jun 2023
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
19 jul 2023
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
15 aug 2023
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
11 sep 2023
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
13 okt 2023
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
15 nov 2023
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
21 dec 2023
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
10 jan 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
14 feb 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
13 mrt 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
10 apr 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
1 mei 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
29 mei 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
19 jun 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
10 jul 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
21 aug 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
11 sep 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
2 okt 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
23 okt 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
20 nov 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
18 dec 2024
Utrecht 10:00 - 16:30 825,-
CF

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Plan een gratis intake
Of neem contact op
CF

Jessie
Opleidingsadviseur

Nienke
Opleidingsadviseur

Marianne
Clientmanager L&D

Jessie, Nienke, Marianne
Opleidingsadviseurs

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.6 Onze cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 8.6
Lees de reviews

Iets nog steeds onduidelijk?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen

 • Kan ik voor deze training/opleiding gebruik maken van het STAP-budget?
 • Kan ik een training of opleiding ook online volgen?
 • Kan ik alle trainingen volgen als ik nog geen ervaring heb?
 • Ik heb al wat ervaring. Welk niveau moet ik volgen?
 • Wie is mijn trainer?
 • Wat kan ik na de training(en) verwachten?
 • Wat als ik na afloop van de training(en) behoefte heb aan meer begeleiding?

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.