Brochure

Opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

13 dagen • Utrecht • Met diploma

Leer álles over Google en voeg maar liefst drie Google-diploma's toe aan je cv.

Tarief ex. BTW 8.350,-
Je opleidingvoordeel is €925,-

Ron van Dijk
Google Analytics

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.6 Onze cursisten geven deze opleiding een 8.6

Springest awards

Marketing
Design & Internet
Internet & media

030 207 8200Werkdagen van 8:30 tot 17:30

Opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

Wil jij alles, maar dan ook echt alles weten van Google? Hoe je websites kunt optimaliseren zodat je de zoekmachine domineert, hoe je met Google Ads op een eenvoudige manier met één druk op de knop nieuwe klanten kunt vinden én hoe je met Google Analytics al je inspanningen kunt monitoren en beïnvloeden? Dan is deze Google opleiding: Google Master, een must voor je!

Zo is de Google opleiding opgebouwd

De opleiding Google Master bestaat uit twaalf trainingsdagen en negen trainingen die op elkaar aansluiten:

 

Optioneel: Reis naar Google HQ in Dublin

Google opleiding

Reis je met ons mee naar het hoofdkwartier van Google in Dublin? Ieder jaar reist Competence Factory met een aantal alumni en partners naar Google HQ in Dublin. Wil je mee? Dan kun je deze reis bijboeken bij je inschrijving. > Meer informatie over de reis naar Google HQ in Dublin.

 

Wat kun je na de opleiding Google Master?

Na deze Google opleidingen heb je maar liefst drie Google certificaten in je broekzak: het Google Ads Search Examen, de Google Analytics Individual Qualification én je mag je Google AdWords Certified Online Advertentie Professional noemen! Als je daarmee niet de (arbeids)markt verovert, weten wij het ook niet meer!

Wat kun je na het volgen van de opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

 • Je bent specialist in Google Analytics 4: je kunt de resultaten van websites tot in detail meten
 • Je weet alles van Google Ads: van een account opzetten tot slimme biedstrategieën kiezen
 • Je kunt de vindbaarheid van je website vergroten met slimme SEO-technieken
 • Je kunt je Ads- en Analytics-inzichten mooi presenteren in Google Data Studio
 • Je hebt maar liefst drie certificaten op zak: Google Adwords Fundamentals, Google Analytics Individual Qualification én Google Adwords Certified Online Advertentie Professional

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Ron van Dijk

De eindgebruiker van een website: dát perspectief moet volgens Ron altijd het uitgangspunt zijn. Als web-analist helpt hij ondernemers om het maximale uit Google Analytics 4 te halen. Zijn gedegen technische achtergrond dankt hij aan de opleiding Technische Informatica. Daarna volgde hij de studie Communication & Multimedia Design, waarin hij leerde hoe je ontwerpkeuzes maakt die aansluiten op de behoefte van gebruikers. Hij werkte vervolgens jarenlang als website-ontwikkelaar en later als online marketeer. Al doende kwam hij erachter wat hem écht ligt: websites analyseren. Data verzamelen en er bruikbare inzichten uithalen waar klanten verder mee kunnen – gelukkiger kun je hem niet krijgen. Zijn kennis deelt hij graag met cursisten en hij neemt er alle tijd voor. Ron is bevlogen, technisch onderlegd én een gedegen pedagoog: een zeldzame combinatie.

Lees meer
Ron van Dijk Ron van Dijk

Tjerk Rintjema

Tjerk is een ervaren ondernemer en online marketeer. Hij maakt content voor ondernemers en zet campagnes op met zijn bedrijf First Aid Marketing. Daarnaast bouwt en optimaliseert hij websites. Tjerk heeft oneindig veel geduld en is daarom een veelgevraagd trainer. Hij heeft oog voor persoonlijke kwaliteiten en daagt je uit om alles wat je leert, in de praktijk toe te passen. Zo kun je je nieuwe kennis direct gebruiken in je eigen organisatie.

Lees meer
Tjerk Rintjema Tjerk Rintjema

Jeroen de Koning

Wil je leren over Google Ads en Analytics? Dan moet je bij Jeroen zijn. Door internet af te struinen en te leren van andere experts weet-ie er álles over. Zijn gouden tip: veel vlieguren maken. Hij draagt z’n kennis vol enthousiasme over op uiteenlopende klanten. Zijn inspirerende trainingen zijn altijd actueel en barsten van de praktijkvoorbeelden. Naast z’n liefde voor online marketing, is Jeroen gek op schaken. Niet zo gek, vindt hij: in beide gevallen is strategisch denken key.

Lees meer
Jeroen de Koning Jeroen de Koning

Daan Boekhoorn

Daan is (online) marketingstrateeg met meer dan tien jaar ervaring in het vak. Begin 2019 trok hij de stoute schoenen aan en startte hij Converseon, z’n eigen onlinemarketingbureau. Leuk detail: in die periode volgde hij een aantal trainingen en opleidingen bij Competence Factory. Nu is hij zelf trainer. Met rust en humor zorgt hij ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt in zijn lessen. Daan is triatleet én een echte bourgondiër. Dat combineren is al een uitdaging op zich!

Lees meer
Daan Boekhoorn Daan Boekhoorn

Guido Tijmensen

Guido werkt al meer dan tien jaar in de marketingwereld. Sinds twee jaar is hij eigenaar van Digital Inside, een onlinemarketingbureau in Utrecht. In zijn SEO-trainingen doe je niet alleen praktische oefeningen, maar denk je ook strategisch na over je online vindbaarheid. Guido vindt het belangrijk om constant te blijven leren, want daar word je alleen maar beter van. Wat je volgens hem niét moet doen? Vastroesten in je dagelijkse routine. The sky is the limit!

Lees meer
Guido Tijmensen Guido Tijmensen

Marlon Augustijn

Marlon is UX-designer met een achtergrond in webdesign en zoekmachine-optimalisatie. Hij staat al bijna tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met gericht advies over conversie, SEO, UX en visual design helpt hij organisaties en ondernemers online te groeien. Tijdens zijn trainingen deelt hij z'n kennis en ervaringen met zijn cursisten. Zo maakt hij je wegwijs in de wereld van UX design.

Lees meer
Marlon Augustijn Marlon Augustijn

Kevin Juffermans

Kevin is online marketeer in hart en nieren. Van Facebook- en LinkedIn-advertising tot SEO, SEA en Snapchat Ads: hij draait er z’n hand niet voor om. Bij online marketingbureau Converseon helpt hij klanten bij hun online succes. Dat doe hij door z’n uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in te zetten. Kevin breng z’n enthousiasme voor het vak graag over op zijn cursisten.

Lees meer

Arjen de Groot

Arjen is consultant, trainer, blogger en mede-oprichter van online marketingbureau Converseon. Hier is hij eindverantwoordelijk voor de oplevering van projecten. In zijn trainingen leert hij je via best practices, praktijkvoorbeelden en handige modellen de kneepjes van het online marketingvak. Hij combineert theorie met praktijk, en zorgt dat cursisten na de training zelfstandig campagnes kunnen meten en inrichten. Naast zijn werk wordt Arjen blij van sport, lekker eten en festivals. 

Lees meer
Arjen de Groot Arjen de Groot

Voor wie is de opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager bedoeld?

Niet voor niets is dit één van onze meest geboekte opleidingen. Kies je voor de Google Master, dan geef je je carrière en netwerk een flinke boost. De deelnemers werken o.a. als (freelance) marketeer, online specialist, webmaster, e-commercemanager en webshopeigenaar.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager eruit?

 • 1 Google Analytics 4 Basis
  College 1
  • Inleiding: Wat zijn de verschillen tussen Universal Analytics en GA4?
  • Opzetten en configureren
  • Events en conversies
  • E-commerce en BigQuery
  College 2
  • Standaardrapportages
  • Analyse-hub: custom analyses en funnels
  • Segmenten en doelgroepen
  • Extra tips om meteen meer uit GA4 te halen
 • 2 Google Analytics 4 Gevorderd

  Dag 1

  College 1
  • Introductie en inleiding: we gaan werken met het testaccount
  • Een korte terugblik op de basistraining van Google Analytics 4
  • We gaan journeys vastleggen en leren over cookieregels en accountstructuren
  • We behandelen het verschil tussen rapporteren en analyseren
  • Je gaat Google-producten koppelen en reguliere expressies gebruiken
  • Je werkt aan een pad- en trechteranalyse
    College 2
  • We kijken naar verschillen tussen segmentatie en conversieratio
  • We zien welke Ads-rapportages er zijn en hoe je deze aan Google Analytics koppelt
  • Je leert over segmentatie: webgedrag, standaardsegmenten en engagementrapport
  • Je ontdekt hoe verschillende onderdelen van je site presteren

  Dag 2

  College 3
  • We bekijken conversies op verschillende kanalen
  • We doen een cross device-analyse
  • We werken met A/B-testen
  • We werken met e-commerce-functies
  • Je leert data importeren
  • We maken een measurementplan
    College 4
  • Je leert over verschillende soorten data, dimensies, metrics en data keys
  • We kijken naar custom data import: scope, schema key en imported data
  • We behandelen debugging: dieper kijken naar metingen op een pagina
  • We bereiden ons voor op het Google Analytics IQ-examen
 • 3 Google Ads Basis
  College 1
  • Inleiding in Google Ads: wat is het eigenlijk? En wat is het verschil met organisch zoeken (SEO)?
  • Hoe maak je een Ads-account aan, en hoe bepaal je het budget voor je campagne?
  • Vanuit een concept een campagne én afzonderlijke advertenties opzetten: zo doe je dat.
  • Hoe gebruik je de Ads Editor om je campagnes te structureren?
  • Hoe zorg je dat jouw advertenties door de juiste Google-zoekers gezien worden?
  • Google Shopping: zo maak je een goede productfeed.
  College 2
  • Lesje zoekwoorden: verschillende soorten, uitsluitingswoorden en zo doe je zoekwoord-inspiratie op.
  • Welke soorten advertenties biedt Google allemaal?
  • De veiling: waar je op moet letten als je gaat bieden.
  • Display advertenties: tekst- en beeldadvertenties binnen het Google Display Network. Hoe zet je ze effectief in, en wat levert het op?
 • 4 Google Ads Gevorderd
  Dag 1 College 1
  • Recap van Google Ads basis
  • Optimalisatie: relevantie, website, biedingen & budget. Verbeteren ROI en herverdelen budget
  • Analyses: budgetanalyse, brand versus non-brand, marge analyse, segmenten, positie analyse. Dimensies (geografie, bestemmingspagina, tijd). Gedragsanalyse, kwaliteitsanalyse, veilingstatistieken
  College 2
  • Zoekwoordoptimalisatie: soorten zoekwoorden in biedoptimalisatie, Verbeteracties om conversie te verhogen en  kosten te verlagen. Check de kwaliteitsscore (>7) en zoektermanalyse
  • Advertentie optimalisatie: Meten = weten. Gelijktijdige test en geaggregeerd testen. Landingspagina verbeteren
  • Campagneoptimalisatie: tijd van de dag, dag van de week. Analyseer gedrag in Google Analytics. Locatie. Zoeknetwerk versus zoekpartners. Mobielvriendelijk. Biedstrategieën handmatig versus automatisch
  Dag 2 College 3
  • Optimalisatietips: goede accountstructuur, succesvolle tekstadvertenties, zoekwoorden verbeteren, verbeteren van rendement, kosten beheren, gebruik hulpprogramma's, gebruik rapportages, optimalisatiestrategieën en remarketing list for search ads (RLSA)
  • Recap van voorgaande stof
  College 4
  • Voorbereiding op hetGoogle Ads Search examen
  • Een proefexamen maken tijdens de les
  • Tijd om vragen te stellen over het examen en de behandelde stof
  • We sluiten af met hetGoogle Ads Search examen, je weet meteen of je geslaagd bent
 • 5 Google Ads Expert
  Dag 1 College 1
  • Wat zijn de trends en mogelijkheden in zoekadvertenties? Lokale advertenties en extensies, mobile, online shopping, online video's, conversieattributie, campagnetypen, zoeknetwerk, universele APP, in-stream video, dynamische zoekadvertenties
  • Hoe optimaliseer je je budget? SEA-optimalisatiemodel, winstgevendheid, volume, campagneoverzicht, dagbudgetten, maandbudget, vertoningspercentage, campagnebudgetten
  • Welke succesvolle biedstrategieën zijn er? CPC, vertoningen CPM, conversie CPA. Hulpprogramma's en flexibele biedstrategie
  • Automatische regels: zo ben je effectiever in minder tijd
  College 2
  • Succesvol met de juiste targeting; op taal, locatie, segmenten en dimensies
  • Hoe optimaliseer je je zoekwoorden? Exact, phrase, broad match modified BMM, broad. Rapport zoektermen, prestatiestatistiek en kwaliteitsscore zoekwoord (>7)
  • Zo optimaliseer je je advertenties. Landingspagina verbeteren, effectieve tekst-ads, roulatie, testen, extensies, invoegen van zoekwoorden, rapport veilingstatistiek
  • Hoe zet je een effectieve remarketingstrategie op? Remarketing zoeknetwerk (RLSA), nieuw versus bestaand bezoek, cookietijd
  Dag 2 College 3
  • Meer resultaat uit shopping. Conversie versus CPA, shopping wordt dominanter, variabelen voor succesvolle verkoop (maatboog, voorraad, seizoen, prijs)
  • Effectieve campagnestructuur en bidmanagement. Juiste targeting, extra informatie, custom labels, feedmanagementtooling
  • AdWords-scripts toepassen: automatiseer acties door JavaScriptcode toe te voegen
  • Handige tools om te gebruiken, Ads Editor
  College 4
  • Voorbereiding op het Google Certified Ads Specialist-examen: maak een proefexamen
  • Tijd om vragen te stellen over het proefexamen en de stof die je tot nu toe gehad hebt
  • Je maakt het Google Certified Ads Specialist-examen en hoort meteen of je geslaagd bent
 • 6 Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  College 1
  • Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO) en wat is zoekmachine-adverteren (SEA)?
  • Hoe werken Google en Bing en welke SEO-tips gelden specifiek voor deze zoekmachines?
  • Wat zijn backlinks en wat is een goede linkbuildingstrategie?
  • Welke technieken en tips zijn niet meer actueel en leveren direct gevaar op voor je huidige ranking?
  • Welke technieken zijn juist wel actueel en kunnen je een voorsprong op je concurrent geven?
  • Hoe zoekt je doelgroep en hoe verwerk je dat in je zoekmachineoptimalisatie?
  College 2
  • Met welke tips kom je boven in de zoekresultaten van je doelgroep?
  • Welke componenten op een website bepalen het zoekresultaat en waar moet je op letten?
  • Hoe optimaliseer je een bestaande site, en wat doe je op een nieuwe? 
  • Hoe zorg je dat je doelgroep op jouw resultaat klikt en niet op die van de concurrent?
  • Hoe meet je de resultaten van je inspanningen?
  • Hoe zet je een effectieve contentstrategie op die veel verkeer uit zoekmachines oplevert?
  • Hoe zorg je voor een aantrekkelijke vertoning die veel clicks oplevert in de zoekresultaten?
 • 7 Google Shopping

  College 1

  • Inleiding van Google Shopping: hoe maak je van een product een advertentie?
  • Google Merchant Center opzetten en inrichten.
  • Problemen detecteren: welke problemen kun je tegenkomen in Google Merchant Center, en hoe los je ze op?
  • Je Google Ads- en Google Analytics-account inrichten en aan elkaar koppelen.
  • Welke biedstrategieën kun je inzetten?
  • Hoe monitor je de resultaten van je Google Shopping-campagnes?

  College 2

  • Custom labels: producten onderverdelen met behulp van waarden. Denk aan seizoensgebonden producten, of bestsellers.
  • Je productfeed optimaliseren.
  • Je feed instellen met behulp van regels, zoals verzendkosten of out-of-stock.
  • Datafeed tools: hoe zet je bijvoorbeeld de tool Channable in voor Google Shopping?
  • Welke Google Shopping-strategieën kan ik inzetten?
  • Promoties uitlichten in Google Shopping-advertenties, zoals Black Friday-acties.
  • Google Shopping showcase-advertenties inzetten.
  • Dynamische remarketing: hoe zet je dit in?
 • 8 Google Tag Manager
  College 1
  • Intro: wat is Google Tag Manager, en hoe werkt het?
  • Een Google Tag Manager-container opzetten
  • Zelf alles instellen:
   • Google Analytics
   • (dynamische) Google Ads remarketing
   • Facebook-tracking
   • LinkedIn Insights
  • Registreren welke bezoekers iets downloaden, je telefoonnummer bellen of je e-mailadres gebruiken
  College 2
  • Meten is weten:
   • in hoeverre behaal je je doelen in Google Analytics?
   • teleurstellingen: hoeveel bezoekers krijgen een 404-melding of geen resultaten op hun zoekopdracht?
   • Youtube-video's: hoeveel bezoekers bekijken je filmpjes?
   • Scrollen: hoeveel bezoekers scrollen naar beneden, en hoe ver dan wel?
  • De AVG toepassen en een cookiemuur opzetten
  • Geavanceerde trackingsscripts:
   • Content engagement (leesduur en aantal gelezen woorden)
   • Form abandonment (welke velden van je formulier worden begrepen of bewust overgeslagen?)
   • Tags debuggen en previewen
 • 9 Datavisualisatie met Looker Studio

  Dag 1

  Ochtend
  • Google Data Studio / Looker Studio
   • Wat is het?
   • Hoe werkt het?
   • Wat kan het?
  • Gegevensbronnen koppelen: de start van elk dashboard
  • Belangrijkste menu-opties
  • Stappenplan data visualiseren
    Middag
  • Gegevensbeheer
  • Gegevensbron, dimensie en statistiek
  • Diagrammen
  • Filters en vergelijkingen
  • Periode
  • Gegevens mengen
  • Lay-out en huisstijl
  • Dashboards automatisch versturen

  Dag 2

  Ochtend
  • Terugblik dag 1
  • KPI's en meetplan
  • Statistieken en grafieken
  • Praktijk analyses: bestaande en eigen dashboards
    Middag
  • Databronnen combineren
  • Aangepaste velden
  • Use cases
  • Design/UX, waar moet je op letten?
Het volledige programma op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het volledige programma en de brochure van de opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager direct per mail


Ontvang het uitgebreide programma per mail
Gemiddelde waardering
8.6 (882)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.6 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.6 Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager
8.6 (882)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Maaike
29 april 2024
Training: Datavisualisatie met Looker Studio
Eindcijfer:8
Veel tijd om wat je te horen hebt gekregen in de praktijk uit te voeren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Silvy
29 april 2024
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:8
Fijne uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Birgit Wijnands
16 april 2024
Training: Google Analytics 4 Gevorderd
Eindcijfer:10
Alles
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
16 april 2024
Training: Google Analytics 4 Gevorderd
Eindcijfer:8
De hoeveelheid verschillende onderdelen die tijdens de training werden behandeld. Snelheid van de training en de volgorde
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos Franssen
10 april 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:9
Duidelijk, effectief en praktisch. Je leert GA4 lezen, maar ook het omdenken tot vertaling: 'wat kan dit betekenen?'
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shannen
09 april 2024
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:9
Veel praktijk voorbeelden, gelegenheid tot het stellen van vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Britt Huiberts
09 april 2024
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:10
heldere uitleg, open voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Birgit Wijnands
21 maart 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:10
Alles
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Britt Huiberts
21 maart 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:9
Ik heb een duidelijke beeld van GA4 gekregen wat ik er mee kan en en hoe ik mijn doelen kan behalen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harry
21 maart 2024
Training: Google Analytics 4 Basis
Eindcijfer:10
Ik ben goed geholpen en ben nu zeker een stuk wegwijzer in het gebruiken van GA4
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Birgit Wijnands
14 maart 2024
Training: Google Ads Expert
Eindcijfer:10
Zeer uitgebreid.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dominique
14 maart 2024
Training: Google Ads Expert
Eindcijfer:10
Fijne training die loopt zoals de vragen worden gesteld, waardoor de interactie heel sterk is en je niet snel afgeleid wordt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Silke de Laat
20 februari 2024
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:10
Het was erg fijn dat er tussendoor opdrachten waren zodat je alles direct in de praktijk kon brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte van der Star
20 februari 2024
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:9
Zijn praktische punten waarmee je gelijk aan de slag kan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Birgit Wijnands
20 februari 2024
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:10
Alles
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jorg Dannenberg
06 februari 2024
Training: Google Analytics 4 Gevorderd
Eindcijfer:10
De trainer ging goed de diepte in met de materie. Is toepasbaar op de praktijk wat erg waardevol is. De trainer had veel kennis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Matin Mesdaq
29 januari 2024
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:8
dat je lekker vragen kan stellen en klein groepje was.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
frans
19 december 2023
Training: Google Ads Expert
Eindcijfer:10
interactie is leuk, veel van elkaar leren uit hele verschillende business cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bouke Koning
19 december 2023
Training: Google Ads Expert
Eindcijfer:10
Toepassing op de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri Hoogewoning
24 november 2023
Training: Datavisualisatie met Looker Studio
Eindcijfer:8
Ik vond het vooral goed dat we zelf aan de slag moesten met het maken van een dashboard. Daardoor ben ik tegen dingen aangelopen en had ik waardevolle input en vragen om het maximale uit de tweede dag te halen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arnout van Nieuwaal
22 november 2023
Training: Google Analytics 4 Gevorderd
Eindcijfer:10
De training had een goede opbouw en door de twee dagen heb je tussentijds ook de mogelijkheid wat te proberen en testen. Dat zorgt ervoor dat je in dag 2 weer nieuwe dingen kan vragen. Veel dingen kunnen leren in een korte tijd, dat is fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita
21 november 2023
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:9
Duidelijke en prettige trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Bouke Koning
21 november 2023
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:9
Gericht op de praktijk en ook fijne nadenkers tijdens de training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maurice Kroon
21 november 2023
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:9
goede training veel geleerd! leuke trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gabrielle Zonneveld Piek
21 november 2023
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:8
De uitleg, de interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kevin Wagenaar
20 november 2023
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:7
Goede praktijk oefening
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline
20 november 2023
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:7
Kevin weet enorm veel en dat is erg fijn. Mijn kennisniveau lag iets te laag om echt snel iets op te pikken. Ik moet zelf flink aan de slag om alles wat ik vandaag heb gezien echt goed te begrijpen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bouke Koning
10 november 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:10
Het was een natuurlijke flow waar we doorheen gingen. Werd ook snel geschakeld op basis van de al aanwezige ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anita Huisman
10 november 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:10
Duidelijke en rustige uitleg. Prettige sfeer en ruime gelegenheid voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Joey
10 november 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:9
kennis van de trainer, veel ruimte voor vragen, praktijkvoorbeelden. Al met al een fijne training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline Vernooy
09 november 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
De trainer legde duidelijk uit.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniël te Vaarwerk
25 oktober 2023
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:9
Lekker praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Veroniek
25 oktober 2023
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:10
Leuke sfeer, niet saai
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dominique van der Linde
25 oktober 2023
Training: Google Ads Gevorderd
Eindcijfer:10
Het tempo en de sparringsmogelijkheden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas verhagen
22 september 2023
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:7
Bij het begin van de training werd rustig stilgestaan bij de basis van GTM
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike Poiesz
22 september 2023
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:8
Persoonlijke aandacht, veel ruimte voor vragen en goede afwisseling tussen theorie en opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Nina van der Wouw
15 september 2023
Training: Google Analytics 4 Gevorderd
Eindcijfer:9
Persoonlijke aandacht, realistische voorbeelden, goed beantwoorden van alle vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Puck Pelders
15 september 2023
Training: Google Analytics 4 Gevorderd
Eindcijfer:9
Tjerk gaf goed antwoord op alles wat we vroegen en was niet bang om wat af te wijken van het programma. Er werd goed meegedacht en daardoor hebben we nog meer geleerd. Hij heeft duidelijk een passie voor het vak.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Saskia Doornekamp
13 september 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:8
Goed en logisch opgebouwde opzet van de training. Alles behandeld, duidelijke uitleg, overzichtelijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Roos
13 september 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:10
Goed en duidelijk gepresenteerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Gilbert Bouvrie
13 september 2023
Training: Google Ads Basis
Eindcijfer:9
Goede uitleg doortrainer met veel afwisseling
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch n.v.t.
Gabrielle Zonneveld Piek
11 augustus 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Prima basis voor de gevorderde training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Jeanet Koch
11 augustus 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Duidelijk, goed tempo. Instructeur zeer veel kennis vanuit de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Maurice Kroon
11 augustus 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goede content
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aniecke van Litsenburg
26 juli 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
De duidelijke en geduldige uitleg van Jeroen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeanine de Vos
22 juni 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Jeroen weet zijn enthousiasme voor Google Ads goed over te brengen! Duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen en leuke oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
cerin keller
22 juni 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Uitgebreide training en door een klein team veel persoonlijke aandacht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzan Ozertem
09 juni 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
De trainer maakt genoeg tijd vrij voor vragen en legt duidelijk en rustig uit! Fijne hands on opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Henk van Boggelen
07 juni 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Goede uitleg van diverse onderdelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
jacob
07 juni 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
goede snelheid waarmee we door stof gingen, tevens goede balans tussen theorie en praktijk/interactie. veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Loes Wille
24 mei 2023
Training: Google Analytics 4 gevorderd
Eindcijfer:9
Goed. Eerste les was vrij algemeen en tweede les war verdiepend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline
24 mei 2023
Training: Google Analytics 4 gevorderd
Eindcijfer:10
Ik heb er enorm veel aan gehad!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud
23 mei 2023
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Veel goed toepasbare dingen geleerd over SEO. Praktische tips om websites qua content en techniek te optimaliseren voor SEO, waarbij ook diverse handige online-tools werden behandeld. Omdat het een kleine groep was, kon de trainer nu specifiek SEO-advies geven over de verschillende websites die de deelnemers beheren. Goede trainingsopbouw, behandelt ook de ontwikkeling van SEO vanuit het verleden tot aan de nieuwste trends. Een nuttige training voor zowel content/webbeheerders als webdevelopers.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjan van Engelenhoven
22 mei 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Er werd veel praktische kennis gedeeld zodat het direct kon worden toegepast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wilianne
22 mei 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Veel bijgeleerd in de Google Ads gevorderd training. Ik ga met een rugzak vol met boeiende informatie naar huis en ga dit zeker allemaal toepassen in mijn werk. Erg leerzame en actieve training! Ik heb de gehele SEO en SEA opleiding gedaan bij de Competence Factory en wil in te toekomst zeker nog meer van deze trainingen gaan volgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sasha
22 mei 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Er was heel veel ruimte voor vragen en discussie, er wordt echt gekeken naar ieder individu/case en dat is top
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Johnny Verdoorn
10 mei 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Heel veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
cerin keller
10 mei 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
interessant en leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Feike
10 mei 2023
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:10
Ik had tijd om de materiaal direct te gebruiken voor mijn eerste website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruben Derakhshan
26 april 2023
Training: Google Analytics 4 gevorderd
Eindcijfer:10
Praktisch en duidelijk uitgelegd. Toepasbaar in eigen situatie door goede voorbeelden. Voldoende ruimte voor verdiepende vragen en zijstapjes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Renkema
26 april 2023
Training: Google Analytics 4 gevorderd
Eindcijfer:10
Presentatie door Tjerk is erg enthousiast en erg goed! Inhoudelijk ook veel geleerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ahmet Ungor
11 april 2023
Training: Google Shopping
Eindcijfer:10
Ik had zelf nog nul kennis van Google Shopping. In deze training is de basis duidelijk uitgelegd met ook in het tweede deel van de training de verdieping. Bij onduidelijkheden, als het te moeilijk werd nam Jeroen de tijd om alles rustig uit te leggen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Okan Aytan
11 april 2023
Training: Google Shopping
Eindcijfer:9
Dat we voorbeelden kregen uit de praktijk en de kennis van de trainer was erg hoog! De trainer hielp mij ook met mijn eigen klanten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Cindy Duijnisveld
21 maart 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Er hangt een relaxte sfeer in de lucht. We kunnen op elke vraag inhaken maar haken ook weer niet van de lesstof af. Jeroen is enthousiast en weet veel en kan het goed uitleggen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Duurland
03 maart 2023
Training: Google Analytics 4 gevorderd
Eindcijfer:8
Kleine groep, goede opbouw, veel ruimte voor interactie en vragen en daarbij een enthousiaste trainer dieook goed in ging op de vragen en behoeften vanuit de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
scott zandstra
01 maart 2023
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:8
De uitleg en het dieper ingaan op de specifieke onderwerpen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
cerin keller
27 februari 2023
Training: Google Shopping
Eindcijfer:9
Uitgebreid
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aart Jan Verweij
20 februari 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke Vermaas
20 februari 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Dat we veel in praktijk gingen oefenen. Zo blijft de stof beter hangen bij mij. Genoeg afwisseling.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
scott zandstra
20 februari 2023
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Het was een fijne presentatie op een mooi tempo en het werd heel leuk en effectief uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris van Vugt
16 februari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Veel aandacht voor persoonlijke vragen en situaties waar ik zelf mee te maken zou hebben.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Boom
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Training geeft goed inzicht wat er allemaal bij komt kijken. De uitleg is heel simpel en goed te volgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shirley
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Informatie was heel duidelijk en relevant. Degene die de cursus gaf kon op elke vraag antwoord geven, waardoor onduidelijkheden werden weggenomen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
scott zandstra
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Een fijne rustige uitleg, en het was ook zeer leuk en interactief. Zo merk je dat het ook leuk is om mee te doen en je voelt jezelf niet zo zeer bezwaard bij het geven van antwoorden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frederike Blaauw
09 februari 2023
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goede trainer, fijne manier van lesgeven, goede balans gedurende de dag
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Danny Blijenburg
19 januari 2023
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:10
Veel zelf aan de slag, je leert het uiteindelijk door het te doen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jasper Merks
09 januari 2023
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:9
De presentatie was zeer goed, ook was het fijn dat theorie en praktijk gecombineerd werden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
06 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Ron nam echt de tijd om mee te kijken naar praktische zaken die per bedrijf verschillen en is ook heel goed op de hoogte van alle meest nieuwe ontwikkelingen en paste zijn training daar ook op aan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Veerle van Dam
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
De trainer was open en geduldig en hielp ons de hele tijd, ook als een vraag eerder gesteld was. Eerst een stuk theorie en daarna toepassen van de stof.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy den Hartog
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Het direct kunnen toepassen in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke Steigstra
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Het betrekken van de cursisten bij de cursus + zelf aan de slag mogen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:10
De trainer heeft goed rekening gehouden met de verschillende niveaus en diverse vragen van mensen. Fijne uitleg, prettige sfeer en veel geleerd!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Hovestad
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Veel praktische tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alex Plantenga
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:10
Duidelijk en praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sasha
02 december 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Fijne trainer, goed tempo en genoeg rustmomenten tussendoor
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
mart
17 november 2022
Training: Google Shopping
Eindcijfer:10
- heldere opbouw en duidelijke uitleg - zowel algemene als specifieke kennis
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Raphael de Randamie
11 november 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
overzicht in wat allemaal mogelijk is. Als nieuweling heb een goede basis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Steven Holthuijsen
11 november 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:7
Leerzaam en leuk om te sparren over bepaalde zaken
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronan
11 november 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Goed, vond de gevorderde het meest nuttig
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Myrthe van Gils
09 november 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Ik vond de training volledig qua theorie. Genoeg achtergrondinformatie en dankzij de voorbeelden die de leraar gaf, werd alles concreter.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kelly Copier
09 november 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Ik vond het fijn dat er veel ruimte was om dingen te vragen en hij de tijd nam om te zorgen dat iedereen het onderwerp onder de knie had. Daarnaast ook dat de belangrijkste campagne vormen van Google Ads zijn benoemd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Alles.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
Eenvoudig te volgen. Interactie met de deelnemers. Aardige lecturer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas Schutz
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Het was een prettige opbouw en goede interactie met ieder zijn kennisniveau. Erg tevreden over de training en de service vanuit Competence Factory is zoals ik deze ken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Raphael de Randamie
26 oktober 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Jeroen is goed op de hoogte van de google ads omgeving en is lekker enthousiast over de mogelijkheden van marketing daar binnen. Ik vond het fijn om praktijk voorbeelden uit te proberen tijdens de lessen ipv alleen maar theorie. Ook was geen enkele vraag te gek maar wel op basis van het niveau van de klas.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maxime de Jonge
26 oktober 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
De opdrachten, oefeningen, en voorbeelden waren heel fijn. Het was voor mij heel makkelijk om in mijn eigen ad account mee te kijken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri Hoogewoning
26 oktober 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Alle theoretische kennis moest direct worden toegepast met een opdracht. Hierdoor doorloop je zelf de stappen, wat het leerzaam maakt. Er was veel ruimte voor vragen. Ook de praktijksituatie waren enorm leerzaam om inzichten uit te halen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Remco Breukers
26 oktober 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
duidelijk en rustig uitgelegd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chris
13 oktober 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
S u p e r. De training is erg goed geregeld en zeer leerzaam. Fijne trainer met goede knowhow en de locatie is goed bereikbaar. Al met al T O P.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy
13 oktober 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Klein groepje, persoonlijke aandacht, ingaan op problemen uit de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emma Rebel
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
Fijne duidelijke uitleg en veel ervaring van de instructeur.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordi van Heek
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
Heldere uitleg, fijne docent. Goede verhouding theorie en praktijk. Genoeg ruimte voor vragen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
David Lemereis
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goed en verhelderend. Was vastgelopen op Google Ads in de praktijk. Met deze basis is heel veel nu wel duidelijk en kan ik weer verder
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michiel van Mol
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goede manier van presenteren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Remco
12 oktober 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Het tempo en informatie was precies goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:9
Trainer heeft op een zo rustig mogelijke manier uitleg gegeven over de besproken onderwerpen. Praktijkvoorbeelden waren waardevol.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
Wel een beginnend inzicht gekregen van GA4. Alleen te weinig kunnen doen aan de praktijk.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Imogen van Delft
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:10
Goed, alle onderdelen zijn aan bod gekomen. Daardoor lag het tempo wel wat hoog (voor beginners).
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Smetsers
15 september 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
De aanpak van de onderwerpen en per stukje goed werd er duidelijk uitgelegd hoe je het in de praktijk zou aanpakken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte
15 september 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Ik wilde de basis kennen zodat ik er verder zelf nee aan de slag kan. Dat is gelukt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel Heukers
15 september 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Duidelijke opbouw, nuttige informatie en tips and tricks.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Martijn van Maldegem
06 september 2022
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:9
Trainer Arjen geeft veel praktijkvoorbeelden uit zijn eigen werkveld ter inspiratie en uitleg. Het is een zeer praktisch ingestoken training op Google Data Studio waar ik naar opzoek was. Hierdoor heb ik veel nieuwe dingen geleerd die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks werk als online marketeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inez van Dijke
06 september 2022
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:10
De algemene informatie was duidelijk en relevant. En ook specifieke vragen werden goed beantwoord. Fijn dat ook rekening werd gehouden met de komst van GA4 in de training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
michel heukers
01 september 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
goede opbouw, leuke stof en duidelijke uitleg. Goede basis gelegd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Marc van Zuijlen
24 augustus 2022
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:8
Duidelijke Uitleg van de trainer. Je kon merken dat hij veel ervaring heeft.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laurens Gubbi
24 augustus 2022
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:9
Duidelijk, trainer neemt de tijd en veel kennis
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronald Sentner
08 augustus 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Interactief, niet alleen informatie zenden, maar ook vragen stellen. Veel energie, Jeroen is positief en heeft super veel kennis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Odette Witkamp
08 augustus 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Hele interactieve training. Het zijn kleine groepen waardoor er veel persoonlijke begeleiding is, dus dat is heel prettig. Als het tempo te hoog gaat kun je dat gewoon aangeven zodat je het kunt bijhouden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roel Tigelaar
22 juli 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
Alle topics van een campagne zijn belicht en de trainer was goed op de hoogte en gaf de training enthousiast.
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Albers
22 juli 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Goede opbouw, genoeg mogelijkheden om het zelf uit te proberen, hele heldere uitleg en goed te volgen. Erg aardige trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Marese Hasselmann
11 juli 2022
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:7
Combinatie tussen theoretische uitleg en het zelf maken van visualisatie opdrachten
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Younes El Aghzaoui
11 juli 2022
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:10
Het praktijk gericht werken en leren met vele opdrachten tussendoor
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marije Benjamins
11 juli 2022
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:9
Praktische oefeningen die je gelijk mee kan doen. Praktische toepasbaarheid. Ruimte voor vragen stellen voor jouw specifieke situatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas Schutz
11 juli 2022
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:8
Vondt het een enorm fijne training - goed verdeeld over twee dagen. Prettige trainer met genoeg pauzes tussendoor.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy
11 juli 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Korte uitleg van veel tools en wat je ermee kunt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ike Hogenbirk
11 juli 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Hele duidelijke training waar ik veel aan heb gehad. Ik ga dit zeker toepassen bij mijn startup.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julian
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
De kennis van Tjerk, bereidheid om vragen te beantwoorden en inschattingsvermogen of een probleem voor na de les (in de vorm van een filmpje) beter opgelost kan worden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joran Menten
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
Ik ben erg te spreken over de kennis van de trainer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Apun
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Ik vond het juist fijn om te weten hoe je van A tot Z een campagne bijvoorbeeld erin zet en kan meten. Inclusief het technische gedeelte met GTM. Ook al doe je dit in samenwerking met anderen, wel altijd goed om dit te weten als marketeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Perry
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
De algemene kennis die ik kon op doen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronald Sentner
25 april 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Enthousiaster trainer met super veel kennis! Heel veel geleerd in 1 dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
marjet van den brand
25 april 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Kleine groep, veel voorbeelden. snel te implementeren in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joris
21 april 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Enthousiaste docent, Goede voorbeelden uit de praktijk, Altijd mogelijkheid tot vragen, Leuke dagen en veel Geleerd. Ook fijn dat je achteraf nog terug kan kijken naar de slides.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marielle van Nieuwenhuizen
21 april 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:7
De docent is enthousiast en een open sfeer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Wagenmakers
21 april 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Het tempo, de uitleg, de oefeningen en de ruimte om dingen te vragen. Ook is het erg fijn dat er genoeg pauze is om even te plassen of wat drinken te pakken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
21 april 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Veel onderwerpen behandeld, waardoor er door het gebrek aan tijd niet altijd diep genoeg op de verschillende onderwerpen kan worden ingegaan. Veel praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Inez
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Goed tempo. Blijft niet te lang hangen in onderwerpen. Informele manier van omgang wat prettig werkt en ruimte geeft om alle vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Thirza
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
De training was erg leerzaam. De presentatie zat goed in elkaar en werd op een logische manier opgebouwd. Verder konden we ook aan onze eigen site werken en veel specifieke vragen stellen die ons persoonlijk verder helpen met de site.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirsten
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Heldere uitleg, veel tools, ruimte voor vragen, véél specialistische kennis!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Kolb
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Leuke en vlotte presentatie. Daarnaast heb ik erg veel geleerd over dit onderwerp. Nu heb ik heel veel huiswerk om lekker verder door te leren en optimaliseren!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leon
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Fijne trainer met een duidelijk verhaal en tijd maakt voor alle vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Masha ter Harmsel
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Het was een heldere en duidelijke training. Er was genoeg gelegenheid om vragen te stellen en alles werd op een goed tempo uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Heldere uitleg moet goede voorbeelden waardoor direct toe te passen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Loreen Suurbach
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Ik heb nieuwe tips en tools ontdekt die ik kan gaan toepassen in de praktijk. Ook ontzettend fijn dat de trainer meekeek naar je eigen website als je vragen had.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jarno Kabbes
11 april 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Goed de diepte in, Verrassend veel meer informatie langs gekomen dan ik had verwacht. Uitleg was perfect, slides waren duidelijk. Al met al een zeer prettige training!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Pieters
01 april 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Een leuke training, door praktijkvoorbeelden goed te plaatsen en niet wollig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Joris
01 april 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg, veel voorbeelden uit praktijk, echt de diepte in en enthousiasme.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Famke Peeters
01 april 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Een goede, duidelijke training. Met een goede combinatie van theorie en praktijk voorbeelden en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke vd Hoeven
01 april 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
goed, interessant
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fabienne Borghardt
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
-Interactief -Learnings uit de praktijk van de trainer -Enthousiaste trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
femke
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:7
trainer is erg goed. locatie is top.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Joris Cnossen
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Leuke interactie, goede voorbeelden uit de praktijk, enthousiaste docent, goede leergierige groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jordy Suurland
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Lekker snel en interactief.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linsey
21 maart 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
De punten die belangrijk waren, werden goed en duidelijk uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Nico Breedijk
17 maart 2022
Training: Google Shopping
Eindcijfer:9
Heel leerzaam en informatief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
17 maart 2022
Training: Google Shopping
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden uit de praktijk. Waardoor je het goed kan visualiseren
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim de Winkel
17 maart 2022
Training: Google Shopping
Eindcijfer:9
De rode draad door de training was goed, een logische opbouw door de verschillende onderdelen van Shopping.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
De training geeft véél informatie, praktische tips en hulp bij individuele vragen. Hartstikke leuk. Lekker snel, bondig en ontzettend leuk verteld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bianca
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg en goed te volgen doordat je mee kunt kijken op het scherm
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Verhofstad
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Professioneel
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilona
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Concreet, goede uitleg en relevante info! Lekkere energie!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anna Roos van Dongen
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg en veel handige tools.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
leerzaam goed bij te houden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reshm Murli
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Goed en duidelijke aanpak meegekregen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trienko Blaauw
24 februari 2022
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
veel goede informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mitchell Tjong-Akiet
21 februari 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
De snelheid en de persoonlijkheid. Ruimte om vragen te stellen en antwoorden zijn goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trienko Blaauw
21 februari 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:8
Goede training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Ron Wubs
21 februari 2022
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
Na mate ik steeds verder kom in de expert training des te meer vallen dingen op hun plaats. Het is duidelijk dat je met deze trainingen veel meer resultaat kun halen uit de uitgave die bedrijven maandelijks doen. We willen het beste resultaat!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ron Wubs
21 februari 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Deze training geeft mij nog meer basis om er voor te zorgen, dat ik de reclame voor mijn klanten beter in kan zetten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Julia
03 februari 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Prettige opbouw van de les, duidelijke structuur en fijne communicatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mitchell Tjong-Akiet
03 februari 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Goede uitleg over de verschillende mogleijkheden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Trienko Blaauw
03 februari 2022
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Hand-on oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ron Wubs
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Super leuk om deel te nemen en in klassikale omgeving deze training te volgen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yenneke Haring
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
De training geeft je voldoende basis inzicht in Google Ads. Training maakt je wegwijs. Goed voor algemeen begrip van Google Ads wanneer je bijvoorbeeld met een bureau samenwerkt of met SEA specialisten in jouw team.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Thirza
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Ik vond de training goed, omdat het een hele uitgebreide training was. Zelfs zonder ervaring in Google Ads kun je meedoen aan deze training. Je zal heel veel wijzer naar huis gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mitchell
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Uitgebreide uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sarith Breedijk
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Jeroen legt vragen duidelijk uit en maakt de training heel interactief door met concrete praktijkvoorbeelden te komen. Het tempo is prettig en Jeroen is heel enthousiast
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Tim
24 januari 2022
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
De opbouw van de training was goed
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Esmée Feijen
08 december 2021
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:10
Ik vond het een hele praktische training, je krijgt ruim de tijd om je eigen dashboard te maken. Ook veel waardevolle tips gekregen over hoe je de gegevens moet lezen. Ook vond ik het fijn dat er veel ruimte was om vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erwin
29 november 2021
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:8
goede uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
25 november 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Voor mij een redelijk nieuw onderwerp SEO, en af en toe bijt het met UX en CX. Desalniettemin een leerzame training, om inzicht te krijgen over hoe je je jouw website beter vindbaar kunt maken via google.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Tom Bijlsma
05 november 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Zeer veel inside information, je merkt dat je met een expert aan tafel zit met veel kennis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Rick van den Berg
05 november 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Persoonlijke begeleiding was erg goed. Ik vond het prettig dat de groep maar uit twee deelnemers bestond. Zo konden we er rap doorheen en was er veel tijd voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linsey Claus
28 oktober 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg van de trainer met veel voorbeelden. Ook fijn dat er naar de websites van de kandidaten wordt gegaan en daar voorbeelden worden laten zien en tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy van Prooijen
28 oktober 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Duidelijk communicatie, goede voorbeelden. Ik heb er echt wat aan gehad.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jory Meijer
11 oktober 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Het tempo, mogelijkheid tot vragen stellen, onderwerpen, combineren met eigen bedrijfsaccount, sfeer en nu moet ik de 30 woorden volmaken bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Wagenmakers
11 oktober 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
De interactie en mogelijkheid tot het zelf uitzoeken van de opdrachten die je krijgt, met daarna het doorlopen hiervan. Ook kon je gerichte vragen stellen die bijv. met jouw situatie te maken hebben (in dit geval de opbouw van mijn google Ads campagnes).
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Geert
11 oktober 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Interessante training, het bood mij mooie inzichten waar ik direct in de praktijk mee aan de slag kan. Leuk om ook inzichten uit verschillende branches te horen. De trainingsfaciliteit is uitstekend, een goed bereikbare locatie, een goede lunch.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Luc de Sevaux
11 oktober 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
- Zeer uitgebreide training, goede persoonlijke touch met de leerlingen en duidelijke deskundige trainer in Jeroen. - Er werden real life voorbeelden gepakt uit het werk van de groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa
11 oktober 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Er worden veel praktijkvoorbeelden meegenomen. Veel handige weetjes en een ontzettend relaxte sfeer! Ik ben blij dat ik dit heb kunnen doen. Ik kan weer aan de slag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruben Thomas Jelle Schutz
11 oktober 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Prettige uitleg en opbouwstructuur. Ook genoeg breaks om fris te blijven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melline Kruijer-Klootwijk
04 oktober 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Tempo was goed, elk uur een klein pauze. Vragen werden goed beantwoord.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas Schutz
27 september 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Goede training - goede opbouw.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
15 september 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:9
De kennis van de Steven - trainer is super. Weet op alles antwoord. De oefeningen sluiten goed aan voor in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Muhammet
08 september 2021
Training: Google Shopping
Eindcijfer:10
Veel praktijkvoorbeelden, erg op maat en uitgebreid
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
06 september 2021
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:9
De trainer kwam met veel voorbeelden en er was voldoende ruimte om zelf aan de slag te gaan met data studio. Daarnaast erg veel ruimte voor vragen en overleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Ik vond het fijn dat er praktijksituaties uit de klas worden meegenomen! De drempel om in te stappen is erg laag en de leerstof neem je snel in je op. Er worden leuke voorbeelden gegeven, waardoor je je snel in het verhaal kunt verplaatsen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rob Den Adel
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Prima opbouw, goede voorbeelden en duidelijke “Jip en Janneke” taal
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jory Meijer
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Het werktempo en de duidelijke uitleg bij alles. Ook de mogelijkheid tot vragen stellen kon ik waarderen. Er is een duidelijke opbouw van de training en je merkt dat de cursusdagen goed op elkaar aansluiten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy den Hartog
27 augustus 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Een ervaring trainer, dat merk je in alles. Lekker tempo. Genoeg pauzes om fris te blijven. Energizer na de pauze was ook leuk. Veel theorie, maar geen moment ingedut. Veel ruimte voor vragen en voelde me totaal op mijn gemak om alles te vragen en aan te geven als ik iets niet begreep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Julia
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Stap voor stap goed uitgelegd vanaf de basis. Heb de training als zeer leerzaam ervaren en zie vele mogelijkheden om deze stappen toe te passen in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Bulten
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Duidelijk, het was voor mij vooral weer even opfrissen. Gelukkig was het een fijn en duidelijke uitleg waardoor ik weer helemaal bij ben.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Lianne
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Fijne trainer, die dingen duidelijk uitlegt. Het is heel praktisch ingestoken. Goede oefeningen tijdens de training en ik heb het idee dat ik het geleerde meteen in de praktijk kan brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
25 augustus 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Fijne training met een erg duidelijke opbouw. Vanaf het begin precies aangegeven wat de doelstellingen waren en dit ook de gehele training zo gevolgd. Als voorbeelden werden de bedrijven van de deelnemers gebruikt wat erg leuk was voor de afwisseling.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
19 augustus 2021
Training: Google Shopping
Eindcijfer:8
Goede training met veel ruimte voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Safiera van Mastbergen
07 juli 2021
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:8
Er was een fijne balans tussen de uitleg en het zelf proberen. Daarbij konden we veel vragen stellen en als je ergens niet uitkwam werd dat direct bekeken en verder uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Frank Oosterling
07 juli 2021
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg van Bryan en tijd en ruimte voor het oppakken van eigen knelpunten bij een dashboard.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Jan van Trier
22 juni 2021
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:8
Door te kijken naar voorbeelden uit de praktijk waar er dingen mis gingen in de campagne leerde je hoe je campagnes moet analyseren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
22 juni 2021
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Goede opbouw en veel ruimte voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan van Trier
09 juni 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Alle oefeneningen kon ik direct toepassen op mijn google ads.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Ruud Heijsman
09 juni 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Duidelijke opbouw met veel ruimte voor vragen, of over de eigen werksituatie. Ook ruimte om met vragen na afsluiting van de training te komen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jan van Trier
28 mei 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Goede inzichten in wat er nu echt gebeurt achter de schermen van Google ads. Waarom en hoe je bovenaan komt. Goede basis voor de functionaliteiten van Google ads.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruud Heijsman
28 mei 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Duidelijke rode draad en veel ruimte voor vragen en toelichtingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Eva Broersma
25 mei 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Heel duidelijk en goede opbouw. Fijn ook om af en toe een opdracht te doen naast de theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lisa Dijkstra
25 mei 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
- Veel tips over optimalisatie van je eigen websites - Tips uit de praktijk - Goede trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole
25 mei 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Een erg leuke interactieve training. De balans tussen theorie en praktijk was goed en het was fijn dat we met onze eigen praktijkcases aan de slag konden. Ook prettig dat het een klein clubje was, zo kreeg je veel persoonlijke aandacht maar kon je ook nog leren van de anderen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
22 april 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg, met handvatten om gelijk aan de slag te gaan. Ook fijn dat er een aantal tools aan bod zijn gekomen die we kunnen gebruiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marian
22 april 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Diversiteit
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melline
22 april 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Goede training, goede oefeningen en goed tempo. De trainer houdt rekening met iedereen en zorgt voor veel interactiviteit.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natasja Eijsden
19 april 2021
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:8
combinatie mondelinge toelichting met zelf aan de slag gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Freriksen
12 april 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
trainer had veel kennis
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paola Hoogervorst
12 april 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
Het was een interessante training om te volgen. Voor het kennismaken met dit product. Alleen zou het beter zijn om dit over een half jaar pas te doen. Nu nog iets te vroeg, achteraf.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Noy
07 april 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Alles was goed!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ricardo
07 april 2021
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Alle kennis opgedaan voor het goed monitoren en het maken van campagnes binnen Google Ads
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cindy Eykelboom
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Guido zorgde ervoor dat de best droge kost opeens heel toegankelijk werd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Noy
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Alles!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Schaap
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Goede opbouw van training. Veel mogelijkheid tot stellen van vragen. Heldere uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Regina Heister
23 maart 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:7
Goede en duidelijk uitleg
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frank van den Dorpel
23 maart 2021
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
door middel van het bieden van makkelijke tips en tricks leer je snel de basis en kan je door minimale aanpassingen veel resultaat boeken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dario Kneefel
10 maart 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Loes huibers
10 maart 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Alles materie is aan bod geweest. Het was veel en hoog tempo, maar alles is behandelt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Berta Ilo
09 maart 2021
Training: Google Shopping
Eindcijfer:10
Dat we ook door de Shopping campagnes van onze huidige klanten zijn gegaan en dat we hier ook aanbevelingen voor hebben ontvangen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hester Geerdink
09 maart 2021
Training: Google Shopping
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen en eigen cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Schaap
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Heldere presentatie en uitleg van de diverse tools. Ook praktijksituaties worden bekeken en globaal geanalyseerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Hester de Vries
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
goed, veel informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Paul Cobben
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Goede trainer uit het vakgebied welke praktijk voorbeelden aandroeg bij alle technieken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Esther Roest
16 februari 2021
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Ik vond de training prettig te volgen. Guido Tijmensen een prettige trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Esther Roest
03 december 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
De trainer heeft super veel en jarenlange ervaring. Fijn dat hij ook praktijkverhalen erbij haalt en dat andere deelnemers vragen bij hem kwijt kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kristian Loohuis
03 december 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Enthousiaste docent met veel kennis uit het vakgebied. Fijn om af te wisselen tussen slides en de Google Ads omgeving. Veel ruimte tot vragen ingebouwd met een divers maar enthousiast gezelschap.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sabrina Parnisari
03 december 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Heel goed te volgen en sluit goed aan bij het niveau van de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Noy
03 december 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Veel geleerd, lekker tempo, fijne (kleine) groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tu Hong Tran
03 december 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:7
communicatie duidelijk, inhoud redelijk.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim
03 december 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Of je nou beginner of een ervaren copywriter bent, deze training biedt inzichten voor een ieder die meer uit zijn SEO wilt halen ;-)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kenneth Vinken
09 november 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:8
Erg breed en veel onderwerpen (ook een nadeel), veel onderwerpen besproken. Daarnaast ook veel praktijkvoorbeelden waardoor het makkelijker te begrijpen is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Luiten
09 november 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Er worden praktijkvoorbeelden aangehaald, er is ruimte om met elkaar te overleggen over diverse cases.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dide Maarse
20 oktober 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Dat het praktisch, maar ook op specifieke gericht op de verschillende segmenten. Echt top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kristy
20 oktober 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Fijne training. Aan het eind kan je zelf campagnes maken en ook evalueren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Remy
20 oktober 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Goed. Veel geleerd, dingen zijn een stuk duidelijker. Maar; ons account is zo groot dat er nog wel e.a. te leren is tijdens de samenwerking.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Luiten
20 oktober 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
De onderdelen van de training werden goed uitgelegd, er werd tijd genomen om de lesstof uitgebreid te behandelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kenneth
05 oktober 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Fijn dat het met een kleinere groep is, hierdoor is er genoeg ruimte voor vragen en antwoorden. Goede trainer met veel praktijk ervaring en ook voorbeelden uit zijn eigen klantenbestand. Al met al een leerzame dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Tim Luiten
05 oktober 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Of je nu nog nooit, weleens of met regelmaat achter de schermen van Ads hebt gekeken, de opbouw van de training is helder en alle stappen worden je goed uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bert
08 september 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Juiste mix opdrachten/praktijkvoorbeelden. Geen gehaast. Tijd voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dennis Kieft
08 september 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
Jazeker. Goeie cursus. Kwaliteit is het beste van alle cursussen tot nu toe gegeven door de Competence Factory. Verstand van zaken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dagmar Schoonhoven
24 augustus 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Goede aanvulling op de afgelopen cursussen. Weer een aantal nieuwe dingen geleerd die ik weer kan gaan toepassen. Fijn tempo en goede hoeveelheid nieuwe info.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza Koole
24 augustus 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:10
Fijne trainingen. Veel interactie tijdens beide dagen van de trainingen, en veel oefeningen. Dit vind ik altijd fijn en leer ik het meeste van.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
LC van der Lars van der Wijngaard
24 augustus 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Praktijkgerichte oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Natasja Eijsden
24 augustus 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:8
Aanrader door de goede combinatie van uitleg en oefening.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zinna
24 augustus 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
veel praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ling Chen
14 augustus 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Helder en praktisch opgezet. Veel verschillende aspecten die aan bod komen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
LC van der Lars van der Wijngaard
06 augustus 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Er was genoeg ruimte voor vragen van de deelnemers.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zinna
06 augustus 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
roberto
06 augustus 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
kleinere groepen, en heldere uitleg tijdens de training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Griffioen
25 juni 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Hij denkt met iedereen mee met zijn/haar websites en gebruikt deze websites als voorbeeld tijdens zijn presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza Koole
25 juni 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Duidelijk. Mijn vragen zijn beantwoord en mijn doelen zijn behaald. Ik ga direct aan de slag met het aanpassen van mijn SEO teksten en blog op de website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grazziela Balan
25 juni 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Heel leerzaam, goede tips. De trainer heeft veel kennis en presenteert goed. Ik kan nu zelf aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
ronnie nijhof
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
De duidelijke uitleg, van de aangeboden les stof. Waardoor het allemaal goed te volgen was.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tamara Kamerman
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Jeroen kan zijn verhaal goed overbrengen naar de groep. Erg duidelijk. Cursus is niet te laag niveau, maar ook niet te moeilijk voor een beginnende Ads gebruiker.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maarten Spekschoor
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Deze cursus is ontzettend leerzaam en geeft gelijk handvatten om zelf in de praktijk toe te passen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dagmar
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Veel nieuwe info waarmee ik weer aan de slag kan gekregen. We kregen een duidelijke uitleg van een boel onderwerpen. Mijn basiskennis is goed opgefrist en ook zeker uitgebreid.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Silvia van den Bogaerdt
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Ik heb veel geleerd en de stof werd gestructureerd aangeboden. Jeroen vertelt over klanten en voorbeelden, praktijkvoorbeelden die van toepassing zijn. Hij gaat ook in op vragen, waardoor je weet hoe je dit voor je eigen ads kunt oppakken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza Koole
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Veel geleerd over de omgeving van Google Ads. Wel ben ik blij dat ik nog het vervolg (gevorderd & expert) nog ga doen, want er zijn nog veel meer om te leren in Google Ads.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
D Maarse
23 juni 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Snelheid en diepte van de training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Megan Heij
17 juni 2020
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:9
De training was erg goed uitgelegd door Bryan. Waar iemand vragen had, werden die gelijk behandeld. Het tempo was erg goed. Zou zeker nog wel een tweede training willen volgen (als die er was) om nog dieper op data studio in te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alieke
17 juni 2020
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:9
Duidelijk verhaal van de trainer en duidelijke opdrachten. We konden direct aan de slag met onze eigen data. Vragen werden duidelijk beantwoord.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza Koole
17 juni 2020
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:9
Ik weet nu hoe ik zelfstandig een rapport moet opmaken in data studio. Ik ga dit zeker gebruiken in de weekelijkse en maandelijkste data analyse.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alieke
22 mei 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
De leerstof werd duidelijk uitgelegd, ook toegespitst op je eigen situatie. Kleine groep, dus veel aandacht voor cursisten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Maarten
22 mei 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
Ging diep op de praktijk in en gingen ook stap voor stap door de campagnes heen van ons bedrijf en daarom konden we snel zien wat verbeterd of geoptimaliseerd kon worden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
natasja
08 mei 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Kleine groep waardoor we in een snel tempo konden werken. Ondanks de online omgeving konden we goed vragen stellen. De training is praktisch met voorbeelden vanuit de cursisten maar ook compleet andere praktijk cases. Hierdoor blijft de training boeiend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Denise ter Horst
10 maart 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Voor een beginner goede en duidelijke informatie. Fijn dat er even wordt meegekeken naar je eigen website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Igor
03 maart 2020
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:10
Opgedane kennis past perfect bij de uitdagingen in het werkveld. Fijne training doordat informatie ook via filmpjes wordt ondersteund voor oefeningen tijdens de dag. Slides van presentatie zijn handig als informatiebron als deze nog een keer wil inzien.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daisy
28 februari 2020
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Goede uitleg en vragen worden duidelijk beantwoord. Leuke en gezellige sfeer. Tempo van presenteren is goed te volgen. Je krijgt de tijd om opdrachten te maken en vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tiemen Koopman
21 februari 2020
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:8
Duidelijk, veel informatie. Praktische training. Je kunt na afloop meteen met datastudio aan de slag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Igor Dochkov
21 februari 2020
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:10
Erg goed en verrassend wat de mogelijkheden zijn van Google Data Studio. Sluit perfect aan op de uitdaging van van rapport. Dit zorgt voor tijdswinst.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent Tegelaar
21 februari 2020
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:7
Werd rustig uitgelegd en tijd om opdrachten uit te voeren
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leonie
21 februari 2020
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:8
De training was van hoogwaardig niveau. duidelijk sluit aan op praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alieke
17 februari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Er werd duidelijk uitgelegd wat je waar kunt vinden, wat de mogelijkheden zijn, welke opties je hebt. Ook het onderwerp zoekwoorden kwam aan bod.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Maarten
17 februari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Sterke trainer. Goed opgebouwde training.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tibor Henkes
17 februari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Erg interessante stof. Ondanks dat de stof voornamelijk theoretisch is, presenteerde de docent het leuk en spitste zich goed toe op ieder individu. Als voorheen Google-Adds leek, ben ik nu zeker algemeen onderlegd :-) Op naar Google Adds deel 2.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patrick van Etten
04 februari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Zeer deskundige en prettige training. Prima uitleg en toelichting op - voor een leek - toch vrij ingewikkelde zaken. Goed dat er ook een stukje internet/zoekmachine voorgeschiedenis meegenomen wordt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Megan Heij
04 februari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Training gehad van Guido. Veel geleerd tijdens deze training. Vragen die ik had zijn beantwoord en er was plek/tijd om de nodige dingetjes nog te vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Madelon van der Stok
04 februari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Diversiteit aan onder werpen. Persoonlijke aandacht.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Meerman
04 februari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:7
Veel concrete onderwerpen en gelijk mee aan de slag gegaan. Met je laptop erbij waarop je gelijk alles kan meedoen werkt het super.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christien Woltjer
04 februari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Praktisch, met veel praktijkvoorbeelden, how to's
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Igor Dochkov
03 februari 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:8
Opgedane kennis voegt toe aan de de dagelijkse taken. Opgedane kennis voegt toe aan de de dagelijkse taken. Opgedane kennis voegt toe aan de de dagelijkse taken. Opgedane kennis voegt toe aan de de dagelijkse taken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bas Hendriks
03 februari 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
Duidelijke communicatie & waardevolle nieuwe inzichten
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Megan Heij
03 februari 2020
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:8
Was weer interessant. Veel geleerd. De vragen die ik had zijn beantwoord. Jeroen de Koning geeft altijd erg duidelijk zijn presentatie en er is altijd tijd voor persoonlijke vragen (werk gerelateerd)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edwin de Klein
24 januari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
In een goed tempo alle basisaspecten van Google Ads behandeld, een dikke voldoende voor een eerste kennismaking met de advertentieomgeving van Google.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sley Popal
24 januari 2020
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
De uitleg van google adwords 1 was prima.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Charlotte Schreuders
08 januari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8
Duidelijk omschreven/uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam van den Berg
08 januari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Heel praktijkgericht, veel tips ontvangen. Veel zaken waar je mee verder kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Berends
08 januari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Fijne, heldere uitleg. Leuk ingedeeld met goede oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
08 januari 2020
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Volledig verhaal over het SEO werkgebied. Docent deelt al zijn kennis graag en pakt eigen website om mee te oefenen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Megan Heij
18 december 2019
Training: Google Ads gevorderd
Eindcijfer:9
Erg duidelijk, relevante stof, genoeg tijd voor vragen en uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leo Bot
17 december 2019
Training: Datavisualisatie met Google Data Studio
Eindcijfer:8
goede training die zeker toepasbaar is in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Jelle Roes
16 december 2019
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goede praktijk uitleg, voor mij precies wat ik vandaag zocht
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke Brethouwer
16 december 2019
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, alle vragen konden worden behandeld, ook m.b.t. persoonlijke situaties/organisaties
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sanne
04 december 2019
Training: Google Tag Manager
Eindcijfer:10
Wie van jullie wordt contactpersoon voor de organisatie ervan?Wie van jullie wordt contactpersoon voor de organisatie ervan?Wie van jullie wordt contactpersoon voor de organisatie ervan?Wie van jullie wordt contactpersoon voor de organisatie ervan?Wie van jullie wordt contactpersoon voor de organisatie ervan?Wie van jullie wordt contactpersoon voor de organisatie ervan?
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Igor
21 november 2019
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Duidelijke training. Je kan met de opgedane kennis gelijk starten met Google Ads of indien je al hiermee werkt verbeteringen toevoegen aan je huidige advertenties. Duidelijke training. Je kan met de opgedane kennis gelijk starten met Google Ads of indien je al hiermee werkt verbeteringen toevoegen aan je huidige advertenties.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Alissio Yalcin
21 november 2019
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:10
Zeer goed training. Ik ben super enthousiast en alles is super duidelijk uitgelegd. Alles is heel duidelijk en goed uitgelegd en al me vragen zijn beantwoord. Ik ga er morgen meteen mee aan de slag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Megan Heij
21 november 2019
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Alle hoofdstukken zijn op een erg duidelijke manier uitgelegd. Op een manier waardoor je het goed onthoudt. Ik ga hier met een voldaan gevoel weg omdat ik meer te weten ben gekomen en het goed in de praktijk kan gebruiken. Erg goede cursus met een duidelijke uitleg!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars Braun
08 november 2019
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:10
Inblik in SEO hoe alles in elkaar zit
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Franca
25 oktober 2019
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Goed. Prima training om de basis van Google Ads te leren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Daisy Bakker
25 oktober 2019
Training: Google Ads basis
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg van de docent. Goed tempo en een gezellige sfeer. Rustige omgeving en goede en duidelijke presentatie. Beeld was goed en duidelijk leesbaar. Training had goede persoonlijke aandacht voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Erik
09 oktober 2019
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:9
Maarten legt de stof duidelijk uit en neemt daarvoor goed de tijd. Niet teveel, maar precies goed. De tips en adviezen waren voor mij direct toepasbaar. Na de training ben ik direct met de laptop op een rustige plek gaan zitten om de tips in mijn account toe te passen. De volgende dag was ook voorbij gevlogen want toen heb ik nog een hele dag eraan gewerkt. Resultaten zijn erg goed. 2e trainingsdag was een goede verdieping waarin ook naar onze eigen Google ads accounts is gekeken. De werkwijze helpt zowel een ervaren Google ADS expert als een webshopr om op een professionele werkwijze een ADS account continu te kunnen verbeteren. Kortom, erg blij dat ik heb geïnvesteerd in deze training. Een aanrader! Vriendelijke groet, Erik (webshop)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
test
09 oktober 2019
Training: Google Ads expert
Eindcijfer:10
testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lein Henriquez
07 oktober 2019
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:9
Zeer duidelijke uitleg, ook voor als je nog (bijna) niks van SEO afweet. Goede opbouw en handige tips. Veel kennis opgestoken om uiteindelijk zelf te gebruiken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia Horstman
07 oktober 2019
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:7
Een aardige trainer, wel gelukkig veel pauzes om de informatie in te laten zAKKEN
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland
07 oktober 2019
Training: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Eindcijfer:8