AI-proof

Opleiding Future Proof Contentmanager

15 dagen • Utrecht • Met diploma

Dompel jezelf onder in de wereld van contentcreatie, zowel mét als zonder AI en ontvouw het verhaal van je organisatie.

Tarief ex. BTW 9.349,-
Je opleidingvoordeel is €1.416,-

Anouk Benders
Agile, Scrum en persoonlijk leiderschap

You Got This!
Onze cursisten geven ons een 9.0 Onze cursisten belonen deze opleiding gemiddeld met een 9.0

030 207 8200Werkdagen van 8:30 tot 17:30

Opleiding Future Proof Contentmanager

Het is belangrijk om als organisatie toekomstbestendig te zijn in een snel veranderende markt. Met deze opleiding dompel je jezelf onder in de wereld van contentcreatie, zowel mét als zonder AI. Bereid je voor op de veranderingen die de toekomst van elk bedrijf vereist. Ontvouw het verhaal van je organisatie op diverse fronten, zoals op social media. Leer niet alleen wát je moet vertellen, maar ook hóe je het op jouw eigen persoonlijke en doelgerichte manier doet en hoe je hierin je team meekrijgt. Stoom je klaar voor de toekomst!

De opleiding Future Proof Contentmanager bestaat uit 9 trainingen die goed op elkaar aansluiten:

Wat kun je na het volgen van de opleiding Future Proof Contentmanager

 • Je weet hoe je (met behulp van AI) goede content creëert
 • Je kunt de customer journey vullen met impactvolle content over het verhaal van je bedrijf
 • Je weet hoe je een sterk merk bouwt
 • Je kunt zelfstandig aan je doelen werken en hier een haalbaar plan voor opstellen
 • Maar ook een team weet je hierin te begeleiden en sturen door middel van de Scrum-werkmethode en door het plannen van Design Sprints
 • Je beschikt over de vaardigheden om je plannen en bevindingen overtuigend te presenteren en eventuele stakeholders mee te krijgen

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Anouk Benders

Anouk werkte negen jaar in de wereld van start-ups, scale-ups en fintechs. Ze was onder andere product owner, scrum master en teamcoach. Voor agile en scrum ben je bij Anouk dus aan het juiste adres. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf, waarmee ze ondernemers en zelfsturende teams coacht in duurzame groei en persoonlijk leiderschap. Volg je een training bij Anouk? Dan duik je flink de diepte in. Maar ze leer je ook handige tools waarmee je direct aan de slag kunt.

Lees meer
Anouk Benders Anouk Benders

Mandy Schild

Ze begon haar carrière aan de hotelschool, maar naast ‘hotello’ mag Mandy zich inmiddels ook marketeer, ondernemer en visualiser noemen. Haar missie? Presentaties impactvoller maken. Daarom richtte ze Present Savvy op: een presentation boutiquestudio waar organisaties, scholen, ondernemers en sprekers terechtkunnen voor aantrekkelijke, innovatieve en effectieve presentaties. Mandy gelooft in de kracht van doén: na haar training ga je niet met lege handen naar huis, maar met je eigen eindproduct.

Lees meer
Mandy Schild Mandy Schild

Wendy Oude Veldhuis

Wendy startte al jong als ondernemer. In tien jaar tijd zette ze een eigen bedrijf op, met zo’n 180 medewerkers in dienst. Daarna besloot ze haar échte droom na te jagen: ze volgde een opleiding tot senior beïnvloedingspsycholoog, verkocht haar bedrijf en begon voor zichzelf als marketingstrateeg. Nu helpt ze mkb’ers met hun PR, marketingstrategie, campagnes en branding. Daarbij mijdt ze nietszeggende quotes en voorbeelden van wereldmerken als Amazon en Coca Cola, omdat je daar als mkb’er niets aan hebt. Haar trainingen zijn praktisch, zodat je nieuwe kennis direct kunt toepassen.

Lees meer
Wendy Oude Veldhuis Wendy Oude Veldhuis

Irene van Cappellen

Irene is een échte marketingvrouw – letterlijk. Vier jaar geleden zette ze haar blog MarketingMadame om in een bedrijfswebsite en startte ze onder die naam als fulltime ondernemer. Marketing gaat volgens haar om veel meer dan alleen tools onder de knie krijgen. Daarom focust ze zich bij haar klanten op de broodnodige basis: wát is je verhaal? Vanuit dat vertrekpunt ontwikkelt ze vlijmscherpe marketingstrategieën. Irene is geen stilzitter, dat zul je tijdens haar trainingen wel merken: ze zet je ‘t liefst gelijk aan het werk.

Lees meer
Irene van Cappellen Irene van Cappellen

Kirsten van den Berg

Kirsten werkte ooit als jurist maar miste daarin de verbinding met zichzelf en anderen. Ondernemen bleek haar middle name, communicatie de rode draad. Inmiddels is ze alweer heel wat jaren in haar element als zelfstandig communicatieadviseur, coach en trainer. Met rake vragen en inspirerende werkvormen helpt ze jou ontdekken hoe je een scherpe strategie en een pakkend verhaal ontwikkelt. Zodat je groeit in skills én zelfvertrouwen. Trainingen bij Kirsten zijn interactief en... er moet altijd wat gelachen worden.

Lees meer
Kirsten van den Berg Kirsten van den Berg

Lucinde Terluin

Strategische marketing en communicatie: Lucinde houdt zich er al sinds 2013 mee bezig. Met haar bedrijf LeolighT helpt ze organisaties met het uitwerken van de kern van de organisatie: wie ben je, en hoe wil je dat naar buiten brengen. Om dit natuurlijk vervolgens met een gedegen plan, waarin storytelling altijd terugkomt, ook waar te maken. Naast sr. (online) marketeer en management consultant is Lucinde ook docent aan de Hanzehogeschool in Groningen. En als ze niet aan het werk is, dan is ze aan het sporten, of zit ze op de bank met haar kat, een kop thee en een goed boek.

Lees meer
Lucinde Terluin Lucinde Terluin

Carine Banning

Carine heeft al tien jaar een eigen praktijk in communicatietrainingen, maar haar carrière begon heel ergens anders. Jaren geleden raakte ze aan de bar in gesprek met de eigenaar van een reisorganisatie. Ze kon meteen als reisleidster aan de slag – over effectief communiceren gesproken. Vanuit de reissector stapte ze de uitzend- en re-integratiewereld in, om uiteindelijk haar eigen trainingsbureau te starten. Nu helpt ze cursisten om krachtig en overtuigend te communiceren.

Lees meer
Carine Banning Carine Banning

Cindy van Wijk

Cindy is een coach en trainster in hart en nieren. Ze beweegt zich op het vlak van persoonlijke ontwikkeling zowel in haar coaching als in de trainingen. De training Doelgericht Plannen en Organiseren draagt bij aan haar missie om mensen te ontwikkelen, in hun eigen kracht te zetten en vitaal te houden.

Lees meer
Cindy van Wijk Cindy van Wijk

Alex Dowdalls

Een vlekkeloze overgang naar data-gedreven leiderschap, daar kan Alex je goed bij helpen. Dat-ie een ouwe rot in het vak is, kun je wel stellen. Hij heeft dertig jaar ervaring als management consultant en richtte zelfs zijn eigen bedrijf Axveco op. Daar heeft hij al meerdere leertrajecten ontwikkeld. In z’n trainingen laat hij je door een datalens naar de wereld kijken: wat zie je en hoe gebruik je die informatie? Hij helpt je het digitale tijdperk te begrijpen – dat doet-ie interactief en met veel praktijkvoorbeelden.

Lees meer
Alex Dowdalls Alex Dowdalls

Loek Daemen

Als trainer/coach helpt Loek je om jouw eigen authentieke verhaal te vertellen. Hij werkt opbouwend, out-focus en gericht op wat jij nodig hebt om de authentieke spreker in je te ontwikkelen. Zo reikt hij je de kennis, inzichten en oefeningen aan om die stap te maken. Dat doet hij met ontzettend veel plezier en passie. Al zijn ervaringen, talent en creativiteit komen in zijn trainingen samen.

Lees meer
Loek Daemen Loek Daemen

Voor wie is de opleiding Future Proof Contentmanager bedoeld?

Deze opleiding is vooral bedoeld voor contentmanagers die zich willen klaarstomen voor de toekomst. Door de nadruk te leggen op communicatie, overtuigingsskills en doelgerichte planning binnen een organisatie, maak je jezelf als content lead klaar voor de toekomst.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding Future Proof Contentmanager eruit?

 • 1 Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
  Dag 1 College 1
  • First things first: wat is het verschil tussen Agile, Lean, Kanban en Scrum?
  • Wat hebben ze met elkaar te maken?
  • Hoe zijn Agile, Lean, Kanban en Scrum relevant voor marketing, communicatie, sales en HRM?
  College 2
  • Het grote Scrum-plaatje: rollen, rituelen en artefacten
  • Wat ze je niet vertellen, maar wat je wel moeten weten over Agile en Scrum
  • Wat is een Sprint Review?
  • En wat is een Sprint Retrospective?
  Dag 2 College 3
  • Aan de slag met Scrum
  • Handige tools om te gebruiken
  • Aanloop naar je eerste Sprint
  College 4
  • Verdieping: Vision, Sprint Goal, Roadmap
  • Verdieping: Scaling Agile
  • Voorbereiding op je examen (Scrum Master of Product Owner)
  • Retrospective
 • 2 AI Prompting & ChatGPT
  • Introductie
  • Over ChatGPT en andere generative AI
  • Wat is ‘Prompt Engineering’ en hoe doe je dat?
  • Je werk efficiënter inrichten met generative AI
  • Beelden en teksten genereren met generative AI
  • De risico’s en juridische aspecten van generative AI
 • 3 Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
  College 1
  • Inzicht in het effect van je huidige manier van communiceren
  • De werking van doelgericht communiceren en beïnvloeden
  • Invloed van overtuigingen en persoonlijkheden
  • Je eigen communicatiestijl ontdekken
  College 2
  • Duidelijk en helder communiceren
  • Situaties beïnvloeden met effectieve communicatie
  • Het effect van verbaal en non-verbaal gedrag
  • Je leert positief manipuleren
 • 4 Brand Strategy
  Dag 1 College 1
  • Waarom branding?
  • Branding in vergelijking met marketing en sales
  • Archetypen & Personificatie
  College 2
  • Kernwaarden & Merkwaarden
  • Look & feel
  • Brand assets
  Dag 2 College 3 
  • Positionering
  • Doelgroepen & Persona’s
  College 4
  • Internal branding & collega’s meenemen
  • Implementatie
  • Case
 • 5 Visuele Contentcreatie
  Dag 1: The creative landscape College 1
  • Trends, tools en ontwikkelingen: wat en waarom verandert het creatieve landschap? Welke ontwikkelingen zijn van invloed? Trends onder verschillende generaties, methodes als visual thinking.
  • The NEW Marketeer & Designer: door de technologische ontwikkelingen veranderen functieprofielen. Wat deed een marketeer vroeger, en wat doe 'ie/ze nu? Wat is en wordt de rol van designers? Theorie marketing/design vroeger en nu, visuele content, communicatiemiddelen.
  College 2
  • The Landscape/ proeftuin: inspiratiesessie over creatieve tools in de markt. Welke boom uit het spreekwoordelijke bos moeten we hebben? Hoe selecteer je de beste tool voor jouw behoefte?
  • Verschillende tools: Wix, Canva, Prezi, Inplace, Adobe Spark etc. Live demo Infogram/ Fixel
  • Basics of design: als non-designer heb je geen idee waar je op moet letten. De bestand formats ai. eps. ken je nog wel, maar visualiseer je nou wat je in je hoofd hebt?
  • Praktische tips & tricks voor the basics of design.
  Dag 2: Playday College 1 Test test test: Deze dag warmen we op met een leuke opdracht, we gaan een cinemagraph maken (een foto met een bewegend element). College 2 Aan de slag met jouw marketingcampagne:
  • Thema en doelstelling
  • Boodschap formuleren (1 of meerdere)
  • Tools selecteren en een planning maken
  • Aan de bak!
  • Feedback van trainer en peers
 • 6 Presenteren met Impact en Overtuiging
  Dag 1 Ochtend: Presenteren met een doel
  • Less is more; de opbouw van een effectieve presentatie
  • Ontdek de kern van jouw presentatie
  • Bouwen vanuit kernboodschappen
  • Doelgericht toepassen en weglaten van informatie en details
  Middag: Doelgerichte storytelling
  • Breng je boodschap als een verhaal
  • Verhalend vertellen met doel voor ogen
  • De impact van stilte, tempo en dynamiek
  • Beeldgebruik als ondersteuning
  Dag 2 Ochtend: Baas op het podium
  • De aandacht pakken en vasthouden
  • Adem en stemgebruik
  • Je houding en gronding
  • Het belang van je non-verbale communicatie
  • Grip op de omgeving
  Middag: Spreken met intentie en overtuiging
  • Spreken vanuit beleving en fascinatie
  • Oprecht contact maken met je publiek
  • Jouw authentieke presentatiestijl
  • Werken vanuit overtuigingsstrategieën en intenties
  • Presenteren met impact en overtuiging
 • 7 Doelgericht Plannen en Organiseren

  College 1

  • Randvoorwaarden voor een goede planning
  • Een planning maken die bij je past
  • Inzicht in je werkzaamheden en routines
  • Realistische deadlines stellen

  College 2

  • Doelen formuleren en wat je hiervoor nodig hebt
  • Het verschil tussen teamdoelen en persoonlijke doelen
  • De stappen naar je doel bepalen en deze integreren in je planning
  • Stressfactoren en hoe je daarmee omgaat
  • Je template voor jouw doelen compleet maken
  • Breng alles samen!
 • 8 Corporate Storytelling
  College 1
  • De kracht van je bedrijf
  • Storytelling: hoe begin je?
  College 2
  • Het verhaal van je bedrijf
  • Hoe breng je je verhaal over op (potentiële) klanten?
 • 9 Design Sprint Facilitator
  College 1
  • Design Sprints: introductie
  • Customer Journey Map als visuele weergave van een challenge
  • How Might We-notes: focussen op wat belangrijk is
  College 2
  • 4-step sketch: een methode om iedereen binnen het team te laten bijdragen aan concrete oplossingen
  • Decide: voorkomen dat je groep blijft steken in discussie en aannames
  • Prototype: binnen één dag met een team een prototype maken
  • Interviews: verschillende technieken om gestroomlijnde interviews mee af te nemen
Alles op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het programma en de brochure van de opleiding Future Proof Contentmanager direct per mail


Ontvang het programma per mail
Gemiddelde waardering
9.0 (338)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 9.0 Cursisten geven deze training gemiddeld een 9.0 Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding Future Proof Contentmanager
9.0 (338)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Dustin
23 mei 2024
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:10
Was goed te volgen voor iedereen ongeacht niveau of opleiding
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wesley
23 mei 2024
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:8
Algemene insteek.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent Klabbers
17 mei 2024
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:9
De opbouw, de uitleg van de trainers, de inhoud.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Po Yee Leung
16 mei 2024
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:9
Deskundigheid van beide trainers Informatieve materialen Leuke medecursisten met wie ik veel van gedachten kan uitwisselen. Uitleg en demo's helder en duidelijk Aantal opdrachten niet teveel of te weinig
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Vincent Hirt
16 mei 2024
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:7
Fijne enthousiaste trainers en groepsgrootte. Heldere uitleg, prettige sfeer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guido
14 mei 2024
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:10
Geweldig leuke trainers met veel kennis over AI. Leuke groep en goede sfeer. Ook ruime mogelijkheid voor eigen inbreng en vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miranda van Veenendaal
09 april 2024
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:9
Fijne rustige uitleg en fijne kleine groep (5 personen)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Elena Berkhout
09 april 2024
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:10
Ik vond het goed dat er veel verschillende situaties besproken werden tijdens de training. Ik voelde me echt gezien door de trainster in mijn situatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzanne Olsthoorn
09 april 2024
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:8
Praktisch, aandacht voor soft skills.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renee Wildmann
03 april 2024
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Heel direct en toegespitst op de persoon/persoonlijke situatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marsha
03 april 2024
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Interactief, sluit goed aan bij de uitdagingen die je hebt, veel energie, zeer vakkundig
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
Ruben
03 april 2024
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Echt inzicht gekregen in mijn valkuilen en “ikkes” die ervoor zorgen dat ik niet goed communiceer. Daarnaast handvaten gekregen om de juiste “ikke” naar voren te schuiven zodat ik wel goed kan communiceren met deze personen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bert-Jan Aling
16 februari 2024
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:10
Heel inspirerende dag door een zeer gedreven trainer over AI. Mijn ogen gingen open welke mogelijkheden er allemaal zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edwin van der Heide
15 februari 2024
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:9
De trainer kon op een goede manier het totaalplaatje uitleggen en liet zich niet verleiden tot technische details. Het was een goede balans tussen uitleg, inhoud, praktijk en algemene visie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Raymond Kossen
31 januari 2024
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:7
Veel herkenbare praktijk voorbeelden
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christiaan Huizen, Van
31 januari 2024
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Confrontatie/ situatie op persoonlijk niveau
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rob ouwens
31 januari 2024
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
De gehele training En het schakelen naar praktijksituatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Gemma
31 januari 2024
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Super persoonlijk en to the point
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura Nederburgh
11 december 2023
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:9
het was op een rustig tempo, niet te snel zodat je de taken rustig kan afmaken en nog eens kan nadenken over wat je hebt opgeschreven
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pien Ladru
11 december 2023
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:8
De persoonlijke begeleiding en toepasselijke oeffeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Langenkamp
27 november 2023
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:9
duidelijke voorbeelden en goewd interactie met de deelnemers
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Quinten van Duin
17 november 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:8
Trainer doortaste en communiceerde duidelijk met ruime kennis en voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cristine Hersilia
17 november 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Hoe het verder ging dan alleen tips geven van hoe je doelgericht kan communiceren. Er werd ook per persoon op hun verbeter en groei punten bekeken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Schalkwijk
17 november 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Praktische instelling, en op basis van praktijk casussen de training werd doorlopen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judy
13 november 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:8
Volledig, veel leuke voorbeelden, levendig, direct
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronald Ligtenberg
25 oktober 2023
Training: AI Prompting & ChatGPT
Eindcijfer:9
Ik kreeg een goed gevoel bij de docent, duidelijk een trainer die veel kennis heeft en het verhaal goed kon overdragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hans Luisman
21 september 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:8
Prima cursus als basis voor mijn werk. Kirsten is een bevlogen trainer die het goed kan overbrengen en kennis van zaken heeft. Top.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellemijn Neufeld
21 september 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:10
Enthousiaste presentatie. Leuke opdrachten, interactief, fijne sfeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy van Amerongen
21 september 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
De onwijs mooie combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid die Carine weet te bieden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jacinta Breijer
20 juli 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Zeer herkenbare situaties en ontzettend toepasbaar op de praktijk. Het is gewoon eng hoe goed Carine je doorziet en direct weet wat je nodig hebt. Dit is een training waar echt iedereen iets aan heeft, zowel privé als zakelijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom
20 juli 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Ik ben enthousiast over het bewustwording van hoe ik kan communiceren met andere mensen. Het gaat niet alleen over wat je wilt vertellen maar hoe komt net zo aan de pas. Dit is iets dat ik graag wil gaan implementeren in mijn dagelijks leven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri
20 juli 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Alles wordt heel duidelijk verteld en je krijgt echt tips waar je iets aan hebt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Margje de Graaff
11 juli 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
Inspirerend, persoonlijke aandacht, Kirsten gaf de training op een fijne, persoonlijke manier en in een veilige omgeving. Ik vond ook dat Kirsten goede begeleiding gaf, prikkelde tot doordenken, concrete adviezen had en veel parate kennis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joost Scholten
11 juli 2023
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:8
Onderwerpen sloten perfect aan op mijn leerdoel en hebben mijn het inzicht gegeven die ik nodig heb
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
eugenie
09 juni 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:10
Heel prettige manier van uitleggen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Oefeningen sluiten perfect aan op de praktijk. Handige tools aangereikt gekregen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer n.v.t.
Lunch
max van der Stokker
09 juni 2023
Training: Brand Strategy
Eindcijfer:9
Theorie in afwisseling met praktijk Fijne communicatie Informatief
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Aline Eikelboom
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Er was genoeg persoonlijke aandacht voor ieders leerdoelen. De training was toegankelijk en goed te volgen. Ik heb handvaten om mijn werk in de toekomst beter te kunnen doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zino Blaset
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:9
Het verbreden van het concept wat een costumer experience kan inhouden. Het kan van verschillende kanten bekeken worden door bv de heroes journey
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen Vreugdenhil
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
Helder, praktisch, goed geleid.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robin Houtveen
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:9
Goed onderwerp en de vertaal slag naar de praktijk is erg goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
30 mei 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
Ja! Ik heb veel handvatten gekregen om van een ‘warrig’ verhaal een concreet verhaal te maken met een begin en een eind die mensen kunnen raken. Echt een top training! Raad m iedereen aan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paulien van der Heijden
23 mei 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Duidelijke omschrijving v doelen/ communicatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gaby van Orten
23 mei 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Verrassende en heel effectieve aanpak. Leuke en inspirerende dagen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Astrid van den Heuvel
23 mei 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
GEWELDIG
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wieteke de kort
23 mei 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Persoonlijke aanpak
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jolanda Clasener
14 april 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Gelijk aan de slag met de informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alejandro Leijnse
04 april 2023
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:9
Heel duidelijk en inzichtelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rowie Capellen
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Het zelf aan de slag gaan, leuke opdracht!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ester van der Sterre
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De opbouw en de mogelijkheid om zelf te oefenen en te werken aan je eigen opdracht/campagne
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gaby Meekes
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Goeie mix van basics en practische oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dilek Altunel
03 maart 2023
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Ik vond het een leuke en leerzame training. Had van mij iets meer oefeningen bij mogen zitten. Voor de rest top!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ana van Oudenhoven
02 februari 2023
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
De balans tussen theorie en oefeningen. Ook dat de trainster zelf haar ervaringen deelde. Erg veel geleerd. De medecursisten waren oom erg inspireren, dus dat was fijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
20 januari 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Carine weet een veilige omgeving te creeeren waarin ze door kan prikken tot de kern. Ook konden we als groep enorm van elkaar leren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joep van Bakel
20 januari 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Duidelijke manier van communiceren. Trainster weet waar ze het over heeft. Fijne cursus dankzij de coach????????
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene Kranendonk
20 januari 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Het persoonlijke van Carine, het doorvragen van Carine. Voelt de groep erg goed aan. Goede voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Ophuis
20 januari 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Carine is een geweldige vrouw die met haar hele persoonlijkheid aanwezig is op een positieve manier. Het is onvoorstelbaar hoe snel ze mij en anderen doorziet en daar op kan anticiperen. Echt verbazingwekkend en super goed.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene van Wijhe
20 januari 2023
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Super interessant, leuke voorbeelden, prettige omgang, leuke trainer!!!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique Bosma
09 januari 2023
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:10
De enthousiaste trainster en haar pure inbreng en overbrengen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Marieke Bijl - van ‘t Hof
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Heel fijn, open gesprekken, je leert ook van elkaar. Veel extra info om aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maartje
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Praktisch, goed tempo, diverse groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
De praktijkopdrachteb
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Sonneveld
02 december 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Praktisch, inspirerend, mooie oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tessa van Esterik
29 november 2022
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:10
Opbouw Leerzaam en confronterend Continu boeiend, geen inkak momenten Super trainster
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carla Rienstra
29 november 2022
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:9
Persoonlijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Debora Boon
16 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Carine heeft een heerlijke humor en zet een goede sfeer neer. Ze ziet daarbij alles. neemt je apart wanneer nodig is. Heel erg bedankt voor deze twee dagen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Caroline Cracco
16 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Ze wist erg goed de aandacht erbij te houden. Leuke oefeningen en variatie, men blijft wakker.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruby
16 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Interactie, interessant, boeiend, leerzaam.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Wedershoven
16 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Interactief, zelfreflectie, oefeningen gedaan en toegepast op jezelf.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Bruin
09 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:8
De trainster analyseert het communicatiegedrag van de cursisten en geeft goede tips om je vooruit te helpen. Ook is er een goede balans tussen privé en zakelijke voorbeelden. En de voorbeelden zijn herkenbaar. Je haalt er uit wat voor jou van toepassing is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Els Kroezinga
09 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Veel informatie, confronterend, goede afwisseling van theorie en praktijk, enthousiaste trainster
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joris van den heuvel
09 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:8
Heel direct en open
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
09 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Interactieve training met oefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rob
09 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Lekker vlot, actief en no nonsense
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ruby
09 november 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Professionele trainer met veel ervaring.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlies Centen
28 oktober 2022
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
Veel oefenen met scrummen, zorgen voor een goede afwisseling. Tussendoor ook leuke oefeningen, energizer om te doen met een groep. Trainster informeerde regelmatig of pauze nodig was e.d.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edith Rameckers
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Wendy bouwt de presentatie goed op, duidelijke topics en logisch uitgelegd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frea de Jong
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
De trainer heeft kennis van zaken (Wendy) en een fijn tempo. Ze paste het programma aan op het niveau van de groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nino Noordermeer
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Deze training heeft voor mij alle belangrijke processen binnen de internal branding behandeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yury Delgado morais
23 september 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Opbouw + inhoud
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessie van der Heijden
13 september 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Carine is echt een top trainster. Weet op alle scenario’s tips te geven en ondersteunt je hierbij.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Zuhal
13 september 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Bewust van verbaal en non verbale communicatir
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Remco Breukers
06 september 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
In een woord helder
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carola Van Laerhoven
01 augustus 2022
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:10
Praktische vertaling
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Sonneveld
01 augustus 2022
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
Theorie en praktische toepassing. Goed in balans!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Myrthe Strik
25 juli 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Goede trainster met goed inzicht in wat iedereen nodig heeft en daar super goed op ingaat.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robin Kiemeneij
25 juli 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Ik dacht dat we eerst in de theorie gingen duiken en dan aan de praktijk. We gingen tijdens de eerste les al helemaal de diepte in en het is gebleken dat het voor mij goed heeft gewerkt! Heel effectief en veel eruit gehaald
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Bardoel
25 juli 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
De theorie kan direct in de praktijk toegepast worden. Verder is er veel persoonlijke aandacht geweest en is er dieper in gegaan op bepaalde persoonlijke patronen, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in bepaalde situaties en ook in mijn communicatiestijl.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jennifer Bouman
25 juli 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
De theorie icm praktijk. Uitgereikte handvatten, feit dat de trainster heel opmerkzaam was.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Myrthe Strik
11 juli 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Ik kan het aan iedereen aanraden, Corine is echt een goede trainster voor deze cursus en geeft op een respectvolle manier feedback.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jennifer Bouman
11 juli 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Trainer, duidelijke en heldere tips. Feedback
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
karin smid
03 juni 2022
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:8
trainer, juiste uitleg goed programma
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars van der wijngaard
30 mei 2022
Training: Doelgericht Plannen en Organiseren
Eindcijfer:8
Voorbeelden en opbouw
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Koster
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:7
Presentatie is goed, relaxed.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
P.J. Sonneveld
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:10
Trainer goed, fijne sfeer, tempo fijn en nogmaals hele concrete tools gekregen om mee aan de slag te kunnen. Praktisch toepasbaar. Erg tevreden!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paulien
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Dankzij de training van Lucinde heb ik nieuwe inspiratie opgedaan én praktische handvaten gekregen over hoe ik storytelling in de praktijk kan toepassen. Training is zowel geschikt voor mensen uit het vakgebied als opfrisser als voor 'leken'.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
JW Verschoor
30 mei 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:9
Mn het laatste gedeelte wanneer er met handvatten en voorbeelden gewerkt wordt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eugene Klerkx
19 mei 2022
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:8
De aandacht en drive van trainster
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thierry
19 mei 2022
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
Duidelijke voorbeelden en tools meegekregen om zelf in de praktijk mee aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esmé Bevers
19 mei 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
De trainster, super leuk en inspirerend persoon die met goede oefeningen ons echt liet nadenken over bepaalde dingen en ons continu uitdaagde.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Monique
19 mei 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
De interactie, de opbouw de trainster! Super leerzaam!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mitchell
19 mei 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Sterk ingesteld op interactie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Soeradj Ramnath
19 mei 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Trainster top uitleg!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esmé Bevers
11 mei 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:8
Dat de energie hoog bleef, leuke en goede voorbeelden van de trainster waar ik veel aan heb. Goede opbouw en fijn dat het in een kleine groep is
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Michels-Spee
13 april 2022
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:7
Goede trainer. Leuke groep veel interactie
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje Veenhoven
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Ik vond de voorbeelden uit praktijk heel leuk en de oefeningen en campagne waren ook erg -effectief-
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Veel voorbeelden en interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Petra van den Ende
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole de Boer
08 april 2022
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Hele interessante en leerzame training. Je wordt zelf aan het werk gezet met praktische oefeningen en leert ook veel van elkaar. Overall, een erg leuke dag waar je niet alleen zelf veel leert door te doen, maar ook veel van andere leert.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thecla
29 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Heel fijn dat Carine ook goed kan acteren om situaties na te bootsen en fijn om de cursus uit te gaan met actiepunten uit de communicatiebingo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emilie
29 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Een fijne, vertrouwde omgeving om in te kunnen delen. Carine is heel goed in de essentie naar boven brengen en je een spiegel voorhouden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzan Praagman
29 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Goede balans in theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther
29 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:8
Toepasbaarheid, openheid en het doorpakken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vera
29 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Heel fijn geeft een toolsbox om mee aan het werk te gaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniëlle De Jong joosse
29 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Trainster voelt heel goed aan en is een echte actrice
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vera
08 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
De trainster deed het heel leuk en goed. De cases waren ook super fijn en herkenbaar. De groep was tevens ook super leuk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther van Dis
08 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:8
Praktijk voorbeelden, direct toepasbaar, duur van de training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daniëlle De Jong joosse
08 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Trainster deed de klant situaties als een echte actrice... En fijne veilige omgeving
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emilie
08 maart 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Fijne afwisseling en opbouw, veel concrete en praktische feedback om direct mee aan de slag te kunnen!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laurien Holtjer
09 februari 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Praktijkcases, continue reflectie, maatwerk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal de Ruiter
09 februari 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Veel zelfreflexie, je krijgt veel feedback op persoonlijk vlak. Tips waar je wat mee kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Ernst
09 februari 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:8
Enthousiaste trainer die iedereen scherp houdt en fijn dat er echt gekeken werd naar persoonlijke situaties en leerdoelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy
09 februari 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:10
Carine barst van de energie en heeft een veilige omgeving gecreëerd. Het is confronterend, maar met humor en dat maakt het een hele prettige sfeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Barry van Wees
09 februari 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Zeer enthousiaste en energieke trainer (Carine). Heel positief confronterend
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Barry van Wees
19 januari 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Heel energiek en met veel praktijk voorbeelden die werden uitgewerkt
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iliass
19 januari 2022
Training: Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Eindcijfer:9
Heel interactief.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
David Reitsma
14 januari 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Duidelijke praktijkvoorbeelden waar je concreet mee aan de slag kan. Goeie theoretische onderbouwing van de stof en daarmee vooral een positieve tendens. Ik kom zeker nog eens terug bij competence factory. Ik ben erg enthousiast over de locatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marisa Kooy
14 januari 2022
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Goede combi van theorie & praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Simon
22 december 2021
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Veel zelf aan het werk. In vogelvlucht met alle onderdelen kennisgemaakt zodat we daar zelf mee verder kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rachel
22 december 2021
Training: Corporate Storytelling
Eindcijfer:8
Fijn tempo, toffe trainster en handige tips en tools om in de praktijk te brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Atilla Vigh
17 december 2021
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:8
Tempo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Sylvia Mannaerts
24 november 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Praktisch & duidelijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lonetta
24 november 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:9
Goede theorie, veel praktijkvoorbeelden en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia
16 november 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel leerzaam en nuttig. Ik heb echt veel geleerd en super dat we het gelijk in de praktijk hebben toegepast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Bijma
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Leuke theorie en veel zelf aan de slag. Divers aanbod van wat er allemaal in opmaakprogramma land is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marleen Vermeij
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Afwisselend theorie en praktijk, veel verschillende applicaties, dus veel inspiratie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
12 oktober 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Leuke vlotte training en trainer! Heel veel nieuwe tools / handvatten aangereikt gekregen om uit te proberen. Snel werktempo om dingen in elkaar te zetten. Leuk dat we ook buiten opdrachten konden doen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tim Lommerse
27 september 2021
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:10
Een erg open sfeer die uitnodigde tot actieve deelname. Daarnaast was er een goede balans tussen theorie en oefening. Ook erg prettig dat er veel aan verwachtibgsmanagement werd gedaan, mbt realistische stappen en verwachtingen tov jezelf voor na de training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Natascha klootsema
19 augustus 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:10
Goed tempo, leuk qua inhoud, leerzaam, je leert ook van elkaar, goede afwisseling theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cecile Li
19 augustus 2021
Training: Internal Branding en Brand Strategy
Eindcijfer:8
Dat er een goede combinatie was aan theorie en praktijkopdrachten. Dat maakte dat ik de informatie goed vast kon houden alsmede mn energie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
W van der Tempel
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Erg veel ruimte voor praktijkoefeningen. Daarbovenop een fijne begeleiding.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke Wobben
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veel doen en uitproberen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mirjam van Leeuwen
21 mei 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
De afwisseling tussen theorie en praktijk werkt fijn. De trainer heeft passie voor het vak en brengt dat met enthousiasme over. Ik heb inspiratie opgedaan en dingen geleerd die ik kan gebruiken in mijn werkveld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Louise van de Reep
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Heel veel tools gekregen en tips en tricks
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marjon
24 maart 2021
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Interactiviteit en de mogelijkheid om zelf direct aan de slag te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michiel de Vos
23 maart 2021
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
Heel veel geleerd en ervaring opgedaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Marie Verschoor
23 maart 2021
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
De leeroefening met de case
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch n.v.t.
Anita Weggemans
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De opbouw en het toewerken naar de opdrachten. Uitermate goede sfeer die wellicht ook kwam doordat de groep klein was en we elkaar kenden van een eerdere training
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stijn Visschedijk
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor
16 oktober 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Training zat boordevol nuttige theoretische achtergrond, praktische tips en feedback op opdrachten gedurende de dag.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anja den Hertog
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Veelzijdig beeld van de mogelijkheden, leuke trainer en groep, veel oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patricia Duguet
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Het veel app mogelijkheid. het soepel om gaat met tijd en groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
alex lucassen
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
De opbouw en diversiteit .
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke van Oorschot
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
In training veel ruimte voor vragen en wordt afgestemd op behoeften. Veel koppeling naar eigen werkveld. Prettige sfeer en energie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther
04 september 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Mandy heeft veel geduld en denkt goed mee in de trainingsdoelen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa ten Hove
25 augustus 2020
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:10
-
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Angelique van der Kroft
17 juni 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:8
Rustige trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik van Oijen
17 juni 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:8
De training biedt verschillende ter zake toepasbare tools om een gezamenlijk priduct te ontwikkelen. En geeft ibzicht in de winst die je boekt met testen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Willem v/d Boogaart
17 juni 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:6
Duidelijk beeld gekregen van het faciliteren van DS
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Bosman
17 juni 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:10
De voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke van Oorschot
17 juni 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:10
Fijne afwisseling tussen doen - leren en interactie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Fleuren
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Hier heb ik iets aan!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Ineke Kreulen
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
De inhoud, het tempo, de afwisseling theorie en zelf aan de slag. Eigenlijk alles. Lekkere ontspannen sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melanie Maagdenberg
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Heb veel geleerd, goede uitleg en heel veel geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Grazziela Balan
12 juni 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Interessant en leuk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke van der Velden
13 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
hele goede aansluiting op de praktijk, de training is bijna 100% maatwerk, heel persoonlijk en relevant. echt een proeftuin: je krijgt de gelegenheid om overal rond te kijken en uit te proberen, iets wat je in je eentje niet zo snel - en dan toch nog grondig - zou doen. ook heel fijn dat de training uit 2 dagen na elkaar bestaat, dan zit je nog lekker in de materie en kun je sneller de diepte in. mandy heeft ontzettend veel praktijkervaring en dat merk je aan alles, heerlijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ezra de Korte
12 maart 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Mandy heeft me geholpen om de front end tools te gebruiken en relevant te maken voor wat ik wil creëren. De groep was intiem en dat maakte dat ik heb ervaren dat het een maatwerk cursus is die me sowieso nieuwe dingen heeft geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gerwald Radsma
09 maart 2020
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:10
Goede training, een goede aansluiting tussen theorie en praktijk. Veel inzicht gekregen over implementatie en hoe je er mee werkt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danielle Willemse
09 maart 2020
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
Heldere uitleg en opbouw van de training. Veel tips en goede handvatten. Zeer verhelderend. En prettige uitleg met praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christie Manintveld
14 februari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Er worden veel verschillende tools besproken waar je direct mee aan de slag kunt. Ook veel persoonlijke tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arjan van de Vlag
30 januari 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:8
Interessant, denk dat de inhoud direct toepasbaar is in de praktijk. Goede combinatie van theorie en praktijkoefeningen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Frans Willem van Abeelen
30 januari 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:9
Direct toepasbaar, een aantal Oja momenten die nu van uit de praktijk kunt koppelen aan de theorie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke
30 januari 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:10
super veel praktijk voorbeelden en anecdotes
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Martijn Witteman
30 januari 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:8
Goede opbouw Prima afwisseling van theorie en praktijk Prettige facilitator
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana Weber
30 januari 2020
Training: Design Sprint Facilitator
Eindcijfer:8
Goede voorbeelden, heldere positieve manier van training geven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jeroen
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:8
Visuele contentcreatie is een zeer praktijkgerichte training die je in twee dagen goed inzicht biedt in online designtools. Energieke docente waarbij meer dan genoeg ruimte is voor eigen inbreng.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marloes Jager
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Ik ben zeer enthousiast over deze training! Hoewel er uiteraard ook theorie aan bod kwam, hebben we gedurende deze twee dagen vooral heel veel zelf mogen doen. Erg leuk om te zien wat je in zo'n korte tijd kunt produceren met behulp van de design-apps. Daarnaast vond ik de docent (Mandy) erg goed. Ze had een duidelijk, helder verhaal, veel praktijkervaring en was heel enthousiast.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny Boon
08 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:9
Goede training, veel praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irina Shipilova
07 januari 2020
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
Practice, examples, working materials
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Clarkson
13 december 2019
Training: Visuele Contentcreatie
Eindcijfer:10
leuk, fijn, handig!!!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana Weber
03 december 2019
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
De opbouw (geschiedenis, methodes, simulatie), het tempo, de heldere uitleg over de diverse methodes van deze training Agile en Scrum voor Marketing waren erg goed. Het ondersteunende beeldmateriaal hielp positief bij de uitleg en de simulaties raakten precies wat ik nodig had om deze werkwijze in te kunnen voeren in mijn bedrijf.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rinske
03 december 2019
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:9
Goede sfeer, kleine groep. Was voldoende ruimte om vragen te stellen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw n.v.t.
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Desiree Oudewaal
15 oktober 2019
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:8
Mahanaim heeft veel ervaring en geeft hierdoor ook veel praktijkvoorbeelden. Hij heeft geduld en aandacht voor vragen uit de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
JHS van Dulm
15 oktober 2019
Training: Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
Eindcijfer:8
We hebben alle onderdelen behandeld. Voorbeelden en toepassingen. Ee training die door de trainer zelf wordt verbeterd nav feedback
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Competence Factory - Creative Business School

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. We leggen op een hele belangrijke skill de nadruk: creativiteit. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. Dit doen we vanuit ons gezellige clubhuis in Utrecht: Space to Create. Zien we je snel?

Over Competence Factory Over Competence Factory
Eerstvolgende startdatum
 • di 16 juli 2024
 • Utrecht
 • 15 dagen
 • Met diploma
9.0
(338)
Krijg direct opleidingsadvies
Advies nodig? Bel direct met een van onze opleidingsadviseurs.
 

Klaar om de next step in je carrière te zetten?

Start Locatie Tijden Prijs      
16 jul 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 9.349,- Je opleidingvoordeel
Is €1.416,-
8 nov 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 9.349,- Je opleidingvoordeel
Is €1.416,-
14 feb 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 9.349,- Je opleidingvoordeel
Is €1.416,-
22 apr 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 9.349,- Je opleidingvoordeel
Is €1.416,-
25 jun 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 9.349,- Je opleidingvoordeel
Is €1.416,-
1 sep 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 9.349,- Je opleidingvoordeel
Is €1.416,-
2 dec 2025
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 9.349,- Je opleidingvoordeel
Is €1.416,-

Startdata

Deze opleiding bestaat uit 9 onderdelen met 15 trainingsdagen.

Je kan je eigen startdata kiezen in de check-out, maar let op dat de volgorde van trainingen hetzelfde blijft.

Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie

Visuele Contentcreatie

Design Sprint Facilitator

Brand Strategy

Corporate Storytelling

Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden

Doelgericht Plannen en Organiseren

AI Prompting & ChatGPT

Presenteren met Impact en Overtuiging

Deze opleiding bestaat uit de volgende onderdelen

CF

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Plan een gratis intake
Of neem contact op
CF

Jessie
Relatiemanager B2B

Isa
Opleidingsadviseur

Nienke
Opleidingsadviseur

Jessie, Isa, Nienke
Opleidingsadviseurs

You Got This!
Cursisten geven ons een 9.0 Onze cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9.0
Lees de reviews

Iets nog steeds onduidelijk?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen

 • Kan ik een training of opleiding ook online volgen?
 • Kan ik alle trainingen volgen als ik nog geen ervaring heb?
 • Ik heb al wat ervaring. Welk niveau moet ik volgen?
 • Wie is mijn trainer?
 • Wat kan ik na de training(en) verwachten?
 • Wat als ik na afloop van de training(en) behoefte heb aan meer begeleiding?

Krijg direct een offerte voor deze opleiding

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan, direct op de mail. Wil je met je bedrijf een incompany training doen? Klik dan “zakelijk” aan.
Naam is verplicht
E-mail is verplicht

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten