ES

Alles over Everyday Skills

Weet je waar je in uitblinkt, en waar je potentie ligt? Met onze ervaren en praktijkgerichte trainers werk je onder andere aan je leiderschapskwaliteiten, presentatietechnieken, creativiteit, concentratie en persoonlijke branding. Stuk voor stuk waardevolle skills en eigenschappen, die je werkgeluk verhogen en waar je je leven lang profijt van hebt. Met welke everyday skill begin jij?

Categorieën

ES

Dwayne Toemere
Everyday Skills expert

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.9 Onze cursisten belonen onze Everyday Skills opleidingen gemiddeld met een 8.9
Lees de reviews

Dit zijn onze top Everyday Skills trainingen

Filter
Opleiding Communicatiestrateeg
Soort Opleiding
Tijd 10 dagen
Prijs 5.575,-
Rating 8,8
Bekijk
Effectief Communiceren met NLP
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 8,6
Bekijk
Presenteren met Impact en Overtuiging
Soort Training
Tijd 2 dagen
Prijs 1.225,-
Bekijk
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
Soort Training
Tijd 2 dagen
Prijs 1.225,-
Rating 9,3
Bekijk
Design Thinking
Soort Training
Tijd 4 dagen
Prijs 2.750,-
Rating 8,7
Bekijk
Persoonlijk Verkopen
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 9,4
Bekijk
Presenteren met Plezier en Zelfvertrouwen
Soort Training
Tijd 2 dagen
Prijs 1.225,-
Rating 8,8
Bekijk
Design Thinking in a Day
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 8,6
Bekijk
Empathisch Leiderschap
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 9,0
Bekijk
Creative Concepting
Soort Training
Tijd 2 dagen
Prijs 1.225,-
Rating 8,7
Bekijk
Mindhack your Creativity
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 8,4
Bekijk
Creativiteit en Innovatie
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 9,0
Bekijk
Video's maken met je Smartphone
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 9,0
Bekijk
Opleiding Persoonlijk Leiderschap
Soort Opleiding
Tijd 4 dagen
Prijs 2.350,-
Rating 9,1
Bekijk
Incl. TMA Talentenanalyse Ontwikkel je Loopbaan
Soort Training
Tijd 2 dagen
Prijs 1.225,-
Rating 8,9
Bekijk
Doelgericht Plannen en Organiseren
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 8,7
Bekijk
Fix je Focus
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 8,6
Bekijk
Growth Mindset
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 9,3
Bekijk
Persoonlijk Leiderschap
Soort Training
Tijd 2 dagen
Prijs 1.225,-
Rating 9,3
Bekijk
Unleash your Human Potential
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 10,0
Bekijk
Veerkracht en Vitaliteit
Soort Training
Tijd 1 dag
Prijs 695,-
Rating 8,5
Bekijk
Cursisten beoordelen onze opleidingen gemiddeld met een 9,3.
9,3
9,3
4,7 / 5

Je wordt opgeleid door onze Everyday Skills professionals

Wesley de Bree

Wesley is zijn carrière gestart in de horeca, hier heeft hij geleerd wat het betekent om klant gericht te werken. Als leermeester heeft hij stagiaires en leerling koks begeleid naar hun examen. Hier heeft hij ontdekt hoeveel energie hij krijgt van het coachen van mensen. Vanuit de horeca is Wesley gaan werken als interim facility manager. Hier heeft hij bij verschillende grote organisaties gewerkt en gemerkt wat een uitdaging goed communiceren is. Hij is zich gaan verdiepen in o.a. NLP en heeft tijdens zijn opleidingen ontdekt dat coaching en training geven hem ontzettend veel energie geeft.

Dennis Rood

Als trainer en coach met een achtergrond in sport- en prestatiepsychologie, kijkt Dennis constant wat het bedrijfsleven kan leren van topsport. Best logisch, want uiteindelijk wil je op je werk ook zo goed mogelijk presteren. In het begin van zijn trainerscarrière richtte Dennis zich nog niet zo op emoties – sterker nog: die vond hij eerder een obstakel. Maar toen hij zich erin ging verdiepen, ontdekte hij hoeveel je eraan hebt. Nu leert Dennis je hoe je emoties positief inzet in je werk en privéleven.

Bas Jansen

Bas is trainer en docent in psychologie, en is gespecialiseerd in creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en stress. In zijn interactieve trainingen leert hij je wat er gebeurt in je brein tijdens creatieve processen. Ook biedt hij praktische handvatten om je anders te verhouden tot je werk, je omgeving en jezelf. Bas geeft je de ruimte, aandacht en hulp die nodig zijn om je persoonlijke leerdoelen te behalen.

Anouk Benders

Anouk werkte negen jaar in de wereld van start-ups, scale-ups en fintechs. Ze was onder andere product owner, scrum master en teamcoach. Voor agile en scrum ben je bij Anouk dus aan het juiste adres. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf, waarmee ze ondernemers en zelfsturende teams coacht in duurzame groei en persoonlijk leiderschap. Volg je een training bij Anouk? Dan duik je flink de diepte in. Maar ze leer je ook handige tools waarmee je direct aan de slag kunt.

Daan van Bergen

Daan is zelfstandig videoproducent en marketeer. Hij maakt pakkende videoproducties voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals Vattenfall, Siemens en de overheid. De kennis en ervaring die hij in z’n werk opdoet, vormen de basis van zijn trainingen. Wil je je alvast inlezen? Daan schreef ook een boek: ‘Vloggen voor professionals’. 

Roy van Amerongen

Roy vindt het leuk om af te wijken. Zo klimt hij graag in bomen, maakt af en toe een salto en drinkt koffie met boter. Klinkt gek? Voor hem is het een manier om de relatie tussen lichaam en geest te onderzoeken, een vakgebied waarin hij gespecialiseerd is. Na een corporate carrière als innovatieconsultant verdiepte hij zich in OERsterk, een methode die je helpt grip op je gezondheid te krijgen – zowel mentaal als fysiek. De trainingen van Roy zijn leuk en toegankelijk, doordat hij woord én beeld gebruikt in zijn uitleg en je vooral veel zelf laat ervaren.

Yuen Yen Tsai

Yuen Yen is een zelfstandig facilitator design thinking en samenwerkingscoach. Ze heeft ervaring met serious gaming, bij de overheid en in de ICT-sector. Ze heeft het meest geleerd door kansen te pakken, dingen uit te proberen en vooral door fouten te maken. Tijdens haar trainingen vertelt Yuen Yen je graag over haar eigen missers. Verder laat ze zien hoe je design thinking leert kennen en toepassen met een play-mindset . Zo word je de eigenaar van je eigen leerproces én je resultaten. 

Gerwald Radsma

Gerwald is multimediair kunstenaar. Al meer dan tien jaar geeft hij les aan de prestigieuze Fotoacademie in Amsterdam, waar hij ook kunstenaars coacht. In 2012 haalde hij bij Adobe zijn certificaat als officieel Photoshop-expert. Wat hij het mooist vindt aan het trainersvak? Dat hij z’n cursisten ziet groeien en ontwikkelen.

Esther Mutsaers

Als concept-, media- en merkspecialist vertaalt Esther merkverhalen naar waardevolle concepten en bijpassende content. Ze heeft jarenlange ervaring als adviseur, docent en trainer. Vol enthousiasme neemt ze je mee langs alle onderdelen van creative concepting. Want wat zijn concepten eigenlijk, en hoe werk je ze uit? Esther geeft je tips en tools en helpt je een stappenplan opstellen. Zo vertaal je jouw idee met gemak naar een kraakhelder concept!

Carine Banning

Carine heeft al tien jaar een eigen praktijk in communicatietrainingen, maar haar carrière begon heel ergens anders. Jaren geleden raakte ze aan de bar in gesprek met de eigenaar van een reisorganisatie. Ze kon meteen als reisleidster aan de slag – over effectief communiceren gesproken. Vanuit de reissector stapte ze de uitzend- en re-integratiewereld in, om uiteindelijk haar eigen trainingsbureau te starten. Nu helpt ze cursisten om krachtig en overtuigend te communiceren.

Loek Daemen

Als trainer/coach helpt Loek je om jouw eigen authentieke verhaal te vertellen. Hij werkt opbouwend, out-focus en gericht op wat jij nodig hebt om de authentieke spreker in je te ontwikkelen. Zo reikt hij je de kennis, inzichten en oefeningen aan om die stap te maken. Dat doet hij met ontzettend veel plezier en passie. Al zijn ervaringen, talent en creativiteit komen in zijn trainingen samen.

Xander Heule

Xander begon zijn carrière als verkoper bij SQPeople. Hij besloot zich te verdiepen in salestechnieken: hij liep mee met collega’s, las boeken en volgde trainingen. Dat hielp! Hij schopte het tot captain en trainer van een van de vestigingen. Dit beviel zo goed, dat Xander zich aansloot bij trainings- en adviesbureau Forces to Explore. Vanuit hier coacht hij consultants, IT-specialisten en (beginnende) ondernemers. Volgens Xander kan iedereen verkopen, zolang je het maar doet op een manier die bij jou past.

Maarten Jurriaanse

Maarten is ervan overtuigd dat we onze dromen kunnen waarmaken, als we onze verbeeldingskracht maar durven gebruiken. Na 6 jaar zweten en feesten als designer bij Studio Dumbar, startte hij in 2004 Ping-pong Design: een bureau dat merken, producten en verhalen ontwerpt in binnen- en buitenland. Hij ontdekte dat opdrachtgevers zich vaak niet aan hun woord houden. Sindsdien probeert Maarten aanbieders en gebruikers te verbinden, zodat teams voortaan alleen nog beloftes doen die ze wél kunnen waarmaken.

Salina van den Nieuwenhuizen

Zeg je ‘gestructureerde chaos’, dan zeg je Salina. In haar brein gebeurt altijd van alles tegelijk, waardoor ze dingen soms anders aanpakt dan de wereld voorschrijft. Vaak leidt dat tot originele oplossingen waar ook anderen iets aan hebben. Salina’s cv is behoorlijk divers: ze begon als ondernemer in de beautybranche, en combineerde dat met verschillende banen in de hypotheeksector. Nadat ze haar schoonheidssalon had verkocht, begon ze haar eigen coachingspraktijk. Nu helpt ze ondernemers hun eigen structuur te vinden.

Alouschka van Dijk

Als NLP-coach is Alouschka gespecialiseerd in effectief communiceren – op persoonlijk vlak én op de werkvloer. Met 12 jaar ervaring in consultancy weet ze als geen ander hoe belangrijk goede communicatie is. Met haar eigen bedrijf De Klantcentrale helpt ze organisaties om klantgericht te werken. Ook lost ze als consultant bedrijfsvraagstukken op. NLP is de basis in al haar werkzaamheden. Tijdens haar praktische training leert ze je alles over jezelf én over goede communicatie.  

Jing Foon Yu

Als zelfstandig ontwerper ontwikkelt en begeleidt Jing digitale sessies op maat. Denk aan workshops, hackathons en brainstorms. Dat doet ze voor uiteenlopende klanten, zoals de VPRO en Hogeschool InHolland. In haar designs maakt ze graag een knipoog, en ook in haar trainingen móet gelachen worden. Is Jing niet aan het werk, dan kookt ze. Als ambitieuze hobbykok haalt ze haar ingrediënten zelfs uit haar eigen stadstuin.

Vitas Kersbergen

Wie is de doelgroep, en welk probleem lossen we nou eigenlijk op? Hoe voegen we echt waarde toe voor gebruikers van een bepaald product? Van dit soort vragen wordt Vitas enthousiast. Hij studeerde Business Administration aan de Erasmus Universiteit, om zich daarna in innovatie en design thinking te verdiepen. Inmiddels helpt hij als proposition hero allerlei ondernemers bij de ontwikkeling van sterke proposities. Daarnaast geeft hij trainingen, waarbij cursisten zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan. Want design thinking is tof, maar design doing levert je de beste inzichten. 

  • Al onze trainers zijn gepassioneerde professionals die actief zijn in het werkveld
  • Onze trainers ontwikkelen hun eigen trainingen
  • Leg jouw praktijkcase voor aan een vakexpert en krijg praktische tips
  • Ook na de training kun je altijd bij de trainers terecht voor advies

Meer te weten komen over Everyday Skills?

Everyday Skills is een breed vakgebied dat uit verschillende expertises bestaat. Je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren, maar je kunt ook allrounder worden.

Whitepaper

Whitepaper Concrete tips voor meer plezier, balans en autonomie in je werk en persoonlijk leven

Ben jij op zoek naar meer structuur, balans en energie in je werk en je persoonlijk leven? Daarvoor moet je bepaalde vaardigheden trainen. Misschien heb je weleens gehoord van ‘personal skills’, ‘soft skills’ of ‘everyday skills’. Die heb je nodig om je te ontwikkelen! Deze skills vormen de basis van wie jij bent en hoe jij elke dag denkt, voelt en handelt. Ze hebben dus enorm veel impact op de resultaten die jij behaalt.
Download de Everyday Skills whitepaper
Webinar

Kijk het webinar 'Pak de regie, met meer energie!' terug

Tijdens dit webinar vertelt coach Anouk Benders welke levenslessen, tips en tools de meest succesvolle en gelukkigste mensen gebruiken voor meer grip op hun leven én werk.

Over Competence Factory

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. In 1991 waren we de eerste met internettrainingen en opleidingen in nieuwe media. En nog steeds zetten we de trend, met vooruitstrevende opleidingen in de vakgebieden van de toekomst. Ook zorgen we dat jouw ontwikkeling na je training niet ophoudt: voor én na de lessen staan we voor je klaar. Zien we je gauw?

Deze cursisten gingen je voor:

Gemiddeld scoren onze Everyday Skills opleidingen een 8.9 volgens 638 cursisten

frank
Veerkracht en Vitaliteit03 oktober 2023
Eindcijfer:   9   

goede combi stukje inzicht/theorie en praktijk. kleine groep was een mooi bijkomend voordeel.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janine
Creativiteit en Innovatie29 september 2023
Eindcijfer:   10   

Ik vond de onderwerpen interessant. En het gaf mij nieuwe inzichten. Hierdoor kan ik weer verder en mij meer verdiepen in nieuwe onderwerpen die aan bod kwamen. Bas nam de tijd om alles goed uit te leggen en vertelde het op een enthousiaste manier.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy van Amerongen
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden21 september 2023
Eindcijfer:   10   

De onwijs mooie combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid die Carine weet te bieden.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rinske Elsinga
Fix je Focus13 september 2023
Eindcijfer:   10   

Een leuk en vooral leerzame training, en tussendoor tijd voor rustmomenten om de aandacht er goed bij te kunnen houden. Leuk en leerzaam! Bedankt

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eloy Snapper
Design Thinking in a Day11 september 2023
Eindcijfer:   9   

Ik vond het een hele goede training ter introductie, veel praktijk en erg duidelijk

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leonie
Video's maken met je Smartphone28 augustus 2023
Eindcijfer:   8   

Ik kan nu redelijk uit de voeten met een edit programma dus vanuit hier zelfstandig verder.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joost Scholten
Doelgericht Plannen en Organiseren11 juli 2023
Eindcijfer:   8   

Onderwerpen sloten perfect aan op mijn leerdoel en hebben mijn het inzicht gegeven die ik nodig heb

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Reviews

Gemiddelde waardering
8.9 (638)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
frank
03 oktober 2023
Veerkracht en Vitaliteit
9
goede combi stukje inzicht/theorie en praktijk. kleine groep was een mooi bijkomend voordeel.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fatima Arraye
02 oktober 2023
Design Thinking
9
Praktische training. Je kunt ervoor kiezen bepaalde onderdelen al in te zetten ipv het hele concept
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris
02 oktober 2023
Design Thinking
9
Leuke balans tussen praktijk en theorie. Veel ruimte om de methodiek te ervaren
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hanneke Timmers
02 oktober 2023
Design Thinking
9
Veel praktische oefeningen en afwisseling, veel onderdelen die meteen toe te passen zijn
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janine
29 september 2023
Creativiteit en Innovatie
10
Ik vond de onderwerpen interessant. En het gaf mij nieuwe inzichten. Hierdoor kan ik weer verder en mij meer verdiepen in nieuwe onderwerpen die aan bod kwamen. Bas nam de tijd om alles goed uit te leggen en vertelde het op een enthousiaste manier.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje Hoogerwaard
29 september 2023
Creativiteit en Innovatie
7
Beter begrip van creativiteit wat de beperkingen zijn voor jezelf en de groep.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jennifer van der Meer
29 september 2023
Creativiteit en Innovatie
9
Afwisseling tussen theorie en opdrachten en goed toepasbaar op eigen werkveld
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy van Amerongen
21 september 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
De onwijs mooie combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid die Carine weet te bieden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rinske Elsinga
13 september 2023
Fix je Focus
10
Een leuk en vooral leerzame training, en tussendoor tijd voor rustmomenten om de aandacht er goed bij te kunnen houden. Leuk en leerzaam! Bedankt
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patty Penders
13 september 2023
Fix je Focus
9
Combinatie van Theorie en praktisch. Een prettige sfeer en de kleine groepsgrote
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chris Bijvoet
13 september 2023
Fix je Focus
8
Leuke en nuttige training
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Van Oijen
11 september 2023
Creative Concepting
9
Inspirerende voorbeelden, goede trainer, goede opbouw naar einddoel
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sizar
11 september 2023
Creative Concepting
10
Actief, inspirerend en uitdagend.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eloy Snapper
11 september 2023
Design Thinking in a Day
9
Ik vond het een hele goede training ter introductie, veel praktijk en erg duidelijk
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ed Klijsen
11 september 2023
Design Thinking in a Day
9
Interactief en praktisch gericht
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leonie
28 augustus 2023
Video's maken met je Smartphone
8
Ik kan nu redelijk uit de voeten met een edit programma dus vanuit hier zelfstandig verder.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jacinta Breijer
20 juli 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Zeer herkenbare situaties en ontzettend toepasbaar op de praktijk. Het is gewoon eng hoe goed Carine je doorziet en direct weet wat je nodig hebt. Dit is een training waar echt iedereen iets aan heeft, zowel privé als zakelijk.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom
20 juli 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
9
Ik ben enthousiast over het bewustwording van hoe ik kan communiceren met andere mensen. Het gaat niet alleen over wat je wilt vertellen maar hoe komt net zo aan de pas. Dit is iets dat ik graag wil gaan implementeren in mijn dagelijks leven.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Youri
20 juli 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Alles wordt heel duidelijk verteld en je krijgt echt tips waar je iets aan hebt
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Karin van limburg
19 juli 2023
Design Thinking in a Day
9
De training was zeer actief daardoor bleef je aandacht aanwezig.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joost Scholten
11 juli 2023
Doelgericht Plannen en Organiseren
8
Onderwerpen sloten perfect aan op mijn leerdoel en hebben mijn het inzicht gegeven die ik nodig heb
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten?

Start Naam Duur Prijs    
13 okt 2023
Design Thinking in a Day 1 dag 695,- Bekijk training
16 okt 2023
Creative Concepting 2 dagen 1.225,- Bekijk training
17 okt 2023
Presenteren met Plezier en Zelfvertrouwen 2 dagen 1.225,- Bekijk training
19 okt 2023
Video's maken met je Smartphone 1 dag 591,- Nu met 15% Last-minutekorting Bekijk training
19 okt 2023
Doelgericht Plannen en Organiseren 1 dag 591,- Nu met 15% Last-minutekorting Bekijk training
20 okt 2023
Effectief Communiceren met NLP 1 dag 695,- Bekijk training
23 okt 2023
Ontwikkel je Loopbaan 2 dagen 1.042,- Nu met 15% Last-minutekorting Bekijk training
27 okt 2023
Empathisch Leiderschap 1 dag 591,- Nu met 15% Last-minutekorting Bekijk training
3 nov 2023
Design Thinking 4 dagen 2.338,- Nu met 15% Last-minutekorting Bekijk training
7 nov 2023
Presenteren met Impact en Overtuiging 2 dagen 1.225,- Bekijk training

CF

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Plan een gratis intake
Of neem contact op
CF

Jessie
Relatiemanager B2B

Isa
Opleidingsadviseur

Nienke
Opleidingsadviseur

Jessie, Isa, Nienke
Opleidingsadviseurs

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.9 Onze cursisten belonen onze Everyday Skills opleidingen gemiddeld met een 8.9
Lees de reviews

Iets nog steeds onduidelijk?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen

  • Kan ik een training of opleiding ook online volgen?
  • Kan ik alle trainingen volgen als ik nog geen ervaring heb?
  • Ik heb al wat ervaring. Welk niveau moet ik volgen?
  • Wie is mijn trainer?
  • Wat kan ik na de training(en) verwachten?
  • Wat als ik na afloop van de training(en) behoefte heb aan meer begeleiding?

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.