ES

Alles over Everyday Skills

Weet je waar je in uitblinkt, en waar je potentie ligt? Met onze ervaren en praktijkgerichte trainers werk je onder andere aan je leiderschapskwaliteiten, presentatietechnieken, creativiteit, concentratie en persoonlijke branding. Stuk voor stuk waardevolle skills en eigenschappen, die je werkgeluk verhogen en waar je je leven lang profijt van hebt. Met welke everyday skill begin jij?

Categorieën

ES

Dwayne Toemere
Everyday Skills expert

You Got This!
Cursisten geven ons een 9.1 Onze cursisten belonen onze Everyday Skills opleidingen gemiddeld met een 9.1
Lees de reviews

Dit zijn onze top Everyday Skills trainingen

Filter
5.575,-
Soort Opleiding
Tijd 10 dagen
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
1.225,-
Soort Training
Tijd 2 dagen
Bekijk
2.750,-
Soort Training
Tijd 4 dagen
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
1.225,-
Soort Training
Tijd 2 dagen
Bekijk
825,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
1.225,-
Soort Training
Tijd 2 dagen
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
2.350,-
Soort Opleiding
Tijd 4 dagen
Bekijk
1.225,- Incl. TMA Talentenanalyse
Soort Training
Tijd 2 dagen
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
1.225,-
Soort Training
Tijd 2 dagen
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
695,-
Soort Training
Tijd 1 dag
Bekijk
Cursisten beoordelen onze opleidingen gemiddeld met een 9,3.
9,3
9,3
4,7 / 5

Je wordt opgeleid door onze Everyday Skills professionals

Dwayne Toemere

Dwayne begon z’n carrière als arbeids- en organisatiepsycholoog voor een personeelsadviesbureau, maar miste een creatieve uitlaatklep. Daarom koos hij voor wat hij écht leuk vindt: theater. Nu is hij trainer, coach en afgestudeerd acteur en theatermaker. In zijn trainingen houdt hij zich bezig met persoonlijke ontwikkeling, loopbaanadvies, teambuilding en groepsprocessen. Hoe train je je focus en concentratie? Hoe onderzoek je je balans en kernwaarden? En wat is je creatieve kapitaal? Met persoonlijke aandacht en de nodige humor coacht Dwayne je naar the next level.

Bas Jansen

Bas is trainer en docent in psychologie, en is gespecialiseerd in creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en stress. In zijn interactieve trainingen leert hij je wat er gebeurt in je brein tijdens creatieve processen. Ook biedt hij praktische handvatten om je anders te verhouden tot je werk, je omgeving en jezelf. Bas geeft je de ruimte, aandacht en hulp die nodig zijn om je persoonlijke leerdoelen te behalen.

Anouk Benders

Anouk werkte negen jaar in de wereld van start-ups, scale-ups en fintechs. Ze was onder andere product owner, scrum master en teamcoach. Voor agile en scrum ben je bij Anouk dus aan het juiste adres. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf, waarmee ze ondernemers en zelfsturende teams coacht in duurzame groei en persoonlijk leiderschap. Volg je een training bij Anouk? Dan duik je flink de diepte in. Maar ze leer je ook handige tools waarmee je direct aan de slag kunt.

Roy van Amerongen

Roy vindt het leuk om af te wijken. Zo klimt hij graag in bomen, maakt af en toe een salto en drinkt koffie met boter. Klinkt gek? Voor hem is het een manier om de relatie tussen lichaam en geest te onderzoeken, een vakgebied waarin hij gespecialiseerd is. Na een corporate carrière als innovatieconsultant verdiepte hij zich in OERsterk, een methode die je helpt grip op je gezondheid te krijgen – zowel mentaal als fysiek. De trainingen van Roy zijn leuk en toegankelijk, doordat hij woord én beeld gebruikt in zijn uitleg en je vooral veel zelf laat ervaren.

Salina van den Nieuwenhuizen

Zeg je ‘gestructureerde chaos’, dan zeg je Salina. In haar brein gebeurt altijd van alles tegelijk, waardoor ze dingen soms anders aanpakt dan de wereld voorschrijft. Vaak leidt dat tot originele oplossingen waar ook anderen iets aan hebben. Salina’s cv is behoorlijk divers: ze begon als ondernemer in de beautybranche, en combineerde dat met verschillende banen in de hypotheeksector. Nadat ze haar schoonheidssalon had verkocht, begon ze haar eigen coachingspraktijk. Nu helpt ze ondernemers hun eigen structuur te vinden.

Yuen Yen Tsai

Yuen Yen is een zelfstandig facilitator design thinking en samenwerkingscoach. Ze heeft ervaring met serious gaming, bij de overheid en in de ICT-sector. Ze heeft het meest geleerd door kansen te pakken, dingen uit te proberen en vooral door fouten te maken. Tijdens haar trainingen vertelt Yuen Yen je graag over haar eigen missers. Verder laat ze zien hoe je design thinking leert kennen en toepassen met een play-mindset . Zo word je de eigenaar van je eigen leerproces én je resultaten. 

Esther Mutsaers

Als concept-, media- en merkspecialist vertaalt Esther merkverhalen naar waardevolle concepten en bijpassende content. Ze heeft jarenlange ervaring als adviseur, docent en trainer. Vol enthousiasme neemt ze je mee langs alle onderdelen van creative concepting. Want wat zijn concepten eigenlijk, en hoe werk je ze uit? Esther geeft je tips en tools en helpt je een stappenplan opstellen. Zo vertaal je jouw idee met gemak naar een kraakhelder concept!

Carine Banning

Carine heeft al tien jaar een eigen praktijk in communicatietrainingen, maar haar carrière begon heel ergens anders. Jaren geleden raakte ze aan de bar in gesprek met de eigenaar van een reisorganisatie. Ze kon meteen als reisleidster aan de slag – over effectief communiceren gesproken. Vanuit de reissector stapte ze de uitzend- en re-integratiewereld in, om uiteindelijk haar eigen trainingsbureau te starten. Nu helpt ze cursisten om krachtig en overtuigend te communiceren.

Gerwald Radsma

Gerwald is multimediair kunstenaar. Al meer dan tien jaar geeft hij les aan de prestigieuze Fotoacademie in Amsterdam, waar hij ook kunstenaars coacht. In 2012 haalde hij bij Adobe zijn certificaat als officieel Photoshop-expert. Wat hij het mooist vindt aan het trainersvak? Dat hij z’n cursisten ziet groeien en ontwikkelen.

Xander Heule

Xander begon zijn carrière als verkoper bij SQPeople. Hij besloot zich te verdiepen in salestechnieken: hij liep mee met collega’s, las boeken en volgde trainingen. Dat hielp! Hij schopte het tot captain en trainer van een van de vestigingen. Dit beviel zo goed, dat Xander zich aansloot bij trainings- en adviesbureau Forces to Explore. Vanuit hier coacht hij consultants, IT-specialisten en (beginnende) ondernemers. Volgens Xander kan iedereen verkopen, zolang je het maar doet op een manier die bij jou past.

Ilona de Baar

Vier jaar geleden stapte Ilona in de wereld van contentmarketing in. Toen nog als blogger, vlogger en contentcreator voor verschillende bureaus. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf: That Inner Flame. Hiermee maakt ze vanaf Strijp-S in Eindhoven de meest vlammende content voor B2B- en B2C-klanten. Daarnaast geeft ze al drie jaar trainingen, waarin ze je handige tips en tools geeft om zelf aan de slag te gaan.

 • Al onze trainers zijn gepassioneerde professionals die actief zijn in het werkveld
 • Onze trainers ontwikkelen hun eigen trainingen
 • Leg jouw praktijkcase voor aan een vakexpert en krijg praktische tips
 • Ook na de training kun je altijd bij de trainers terecht voor advies

Meer te weten komen over Everyday Skills?

Everyday Skills is een breed vakgebied dat uit verschillende expertises bestaat. Je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren, maar je kunt ook allrounder worden.

Whitepaper

Whitepaper Concrete tips voor meer plezier, balans en autonomie in je werk en persoonlijk leven

Ben jij op zoek naar meer structuur, balans en energie in je werk en je persoonlijk leven? Daarvoor moet je bepaalde vaardigheden trainen. Misschien heb je weleens gehoord van ‘personal skills’, ‘soft skills’ of ‘everyday skills’. Die heb je nodig om je te ontwikkelen! Deze skills vormen de basis van wie jij bent en hoe jij elke dag denkt, voelt en handelt. Ze hebben dus enorm veel impact op de resultaten die jij behaalt.
Download de Everyday Skills whitepaper
Webinar

Kijk het webinar 'Pak de regie, met meer energie!' terug

Tijdens dit webinar vertelt coach Anouk Benders welke levenslessen, tips en tools de meest succesvolle en gelukkigste mensen gebruiken voor meer grip op hun leven én werk.

Over Competence Factory

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. In 1991 waren we de eerste met internettrainingen en opleidingen in nieuwe media. En nog steeds zetten we de trend, met vooruitstrevende opleidingen in de vakgebieden van de toekomst. Ook zorgen we dat jouw ontwikkeling na je training niet ophoudt: voor én na de lessen staan we voor je klaar. Zien we je gauw?

Deze cursisten gingen je voor:

Gemiddeld scoren onze Everyday Skills opleidingen een 9.1 volgens 259 cursisten

Robert Trimp
Effectief Communiceren met NLP24 maart 2023
Eindcijfer:   10   

Heel leuk om iedereens prototype te zien en te testen. Fijn dat het met een kleine groep is anders duurt de dag wel erg lang. Ook heel waardevol de presentatie tips van Louk.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eveline
Video's maken met je Smartphone16 maart 2023
Eindcijfer:   10   

Alles

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miriam van Gelder
Fix je focus15 maart 2023
Eindcijfer:   8   

Verschillende tools die zijn aangeboden, rustige trainer met prettige stem. kleine groep is ook prettig. Goede tips om in praktijk te brengen

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanja
Design Thinking in a Day14 maart 2023
Eindcijfer:   10   

Leuke creatieve aanpak met veel ruimte voor zelf dingen doen. Goede voorbeelden om theorie te verduidelijken. Leuk om een pitch te geven aan het eind van de dag. Vitas is makkelijk om naar te luisteren.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lilian Chang
Empathisch Leiderschap27 februari 2023
Eindcijfer:   10   

- veel relevante, duidelijke concepten/modellen aan de hand van voorbeelden uitgelegd en geoefend - open, leer-bevorderende atmosfeer - lekkere lunch

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mahsa Jafari
Persoonlijk Verkopen14 februari 2023
Eindcijfer:   8   

Duidelijke communicatie, goede opbouw en inhoud, netjes verzorgd.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emma
Persoonlijk Leiderschap10 februari 2023
Eindcijfer:   8   

Goed hoe kwetsbaar iedereen durft te zijn en dus veilige leeromgeving.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Virmary
Design Thinking03 februari 2023
Eindcijfer:   10   

Alles, niks om op te merken.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jamy
Growth Mindset02 februari 2023
Eindcijfer:   10   

Open, goede uitleg en hulp,

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thierry de Vries
Creativiteit en Innovatie31 januari 2023
Eindcijfer:   10   

Opbouw

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim Meeuwis
Creative Concepting20 januari 2023
Eindcijfer:   8   

De vele voorbeelden en handvatten

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden20 januari 2023
Eindcijfer:   10   

Carine weet een veilige omgeving te creeeren waarin ze door kan prikken tot de kern. Ook konden we als groep enorm van elkaar leren.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Keasberry
Ontwikkel je Loopbaan09 januari 2023
Eindcijfer:   9   

Het enthousiasme en overtuigskracht vd trainster Carine, de vaart en afwisseling vd oefeningen

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jacob van Mourik
Presenteren met Plezier en Overtuiging15 december 2022
Eindcijfer:   9   

De sfeer en de interactie.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanya
Unleash your Human Potential08 december 2022
Eindcijfer:   10   

Hele fijne trainer en je gaat echt met concrete handvatten de deur uit :). Echt wat aan gehad en nu aan de bak!

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laila Man
Veerkracht en Vitaliteit07 december 2022
Eindcijfer:   8   

Multilevel approach, no nonsense aanpak

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Reviews

Gemiddelde waardering
9.1 (259)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robert Trimp
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
10
Heel leuk om iedereens prototype te zien en te testen. Fijn dat het met een kleine groep is anders duurt de dag wel erg lang. Ook heel waardevol de presentatie tips van Louk.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Angelique Kelly
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
9
Benoem wat ze zelf ook toepaste in begin
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alex Plantenga
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
10
Goed qua opbouw, leuk om ook een aantal praktische handvatten en tips te krijgen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marthy mourits
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
7
Enthousiaste cursusleiders. Leuke voorbeelden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jip
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
9
De onderdelen werden ingeleid met verhalen/anekdotes waardoor je meteen betrokken was bij de uitleg.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Claudia van den Berg
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
9
Leuke trainers. Interactief. Duidelijk.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hiran
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
10
Hoe bruikbaar alle informatie was voor in het echt leven. Fijn dat iedereen voorbeelden kon opnoemen. Good job!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marja Van den Brink-de Groot
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
9
Leuke enthousiaste trainers die ook de tijd namen voor vragen. Leuk dat ze met zijn tweeën zijn, goed voor de dynamiek. Veel interactie!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal van Alebeek
24 maart 2023
Effectief Communiceren met NLP
8
Hele mooie praktische tips gekregen in alledaagse situaties. Mooi inzichtelijk gekregen welke non-verbale gedrag je al toepast en waar je nog sturing kan geven bij extra aandacht
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Eveline
16 maart 2023
Video's maken met je Smartphone
10
Alles
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Orthofer
16 maart 2023
Video's maken met je Smartphone
10
Super !! Fantastisch
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anne-Claire Amelsbeek
16 maart 2023
Video's maken met je Smartphone
10
Goede tips, kan er echt mee aan de slag!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Miriam van Gelder
15 maart 2023
Fix je focus
8
Verschillende tools die zijn aangeboden, rustige trainer met prettige stem. kleine groep is ook prettig. Goede tips om in praktijk te brengen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanja
14 maart 2023
Design Thinking in a Day
10
Leuke creatieve aanpak met veel ruimte voor zelf dingen doen. Goede voorbeelden om theorie te verduidelijken. Leuk om een pitch te geven aan het eind van de dag. Vitas is makkelijk om naar te luisteren.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke Heinrichs
03 maart 2023
Design Thinking in a Day
9
Ik vond het leuk om concreet met een case aan de slag te gaan
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lilian Chang
27 februari 2023
Empathisch Leiderschap
10
- veel relevante, duidelijke concepten/modellen aan de hand van voorbeelden uitgelegd en geoefend - open, leer-bevorderende atmosfeer - lekkere lunch
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mahsa Jafari
14 februari 2023
Persoonlijk Verkopen
8
Duidelijke communicatie, goede opbouw en inhoud, netjes verzorgd.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ivar Spierings
13 februari 2023
Design Thinking in a Day
8
Praktijkgericht dus toepasbaar. Daadwerkelijk aan de slag. Goede mix tussen zelf aan de slag, maar ook samenwerken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Titia
13 februari 2023
Design Thinking in a Day
6
Oefenen,
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emma
10 februari 2023
Persoonlijk Leiderschap
8
Goed hoe kwetsbaar iedereen durft te zijn en dus veilige leeromgeving.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Els Slegtenhorst
10 februari 2023
Persoonlijk Leiderschap
10
Ik vind de tools die ik de eerste dag heb gekregen heel fijn voor het stellen van doelen. Daarnaast vind ik het fijn dat er een spiegel is voorgehouden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Esther in \'t Hout
10 februari 2023
Persoonlijk Leiderschap
10
Ik vond de praktijk oefeningen en afwisselingen theorie heel prettig. Ik vond het fijn dat het een kleine groep was.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Virmary
03 februari 2023
Design Thinking
10
Alles, niks om op te merken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jamy
02 februari 2023
Growth Mindset
10
Open, goede uitleg en hulp,
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Windhorst
02 februari 2023
Growth Mindset
10
Hele waardevolle training waar iedereen wat aan heeft.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Veronic Sijstermans
02 februari 2023
Growth Mindset
10
Creativiteit, afwisseling, warme ontvangst, interactie, oprechte verhalen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline
02 februari 2023
Growth Mindset
10
Er zit veel meer verdieping in de training dan ik had verwacht, erg goed gedaan!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thierry de Vries
31 januari 2023
Creativiteit en Innovatie
10
Opbouw
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim Meeuwis
20 januari 2023
Creative Concepting
8
De vele voorbeelden en handvatten
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Carine weet een veilige omgeving te creeeren waarin ze door kan prikken tot de kern. Ook konden we als groep enorm van elkaar leren.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joep van Bakel
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Duidelijke manier van communiceren. Trainster weet waar ze het over heeft. Fijne cursus dankzij de coach????????
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene Kranendonk
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
9
Het persoonlijke van Carine, het doorvragen van Carine. Voelt de groep erg goed aan. Goede voorbeelden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Ophuis
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Carine is een geweldige vrouw die met haar hele persoonlijkheid aanwezig is op een positieve manier. Het is onvoorstelbaar hoe snel ze mij en anderen doorziet en daar op kan anticiperen. Echt verbazingwekkend en super goed.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Irene van Wijhe
20 januari 2023
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Super interessant, leuke voorbeelden, prettige omgang, leuke trainer!!!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Chantal Nijman
12 januari 2023
Design Thinking in a Day
10
Gelijkgestemden en ervaren trainers
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lideke Middelbeek
12 januari 2023
Design Thinking in a Day
10
Heel veel inspiratie. Als team aan het werk. Leuke oefeningen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ilja van der Sijde
12 januari 2023
Design Thinking in a Day
10
Heel afwisselend, praktisch, door te doen leer je het. Soms net buiten je comfortzone, wat een duwtje geeft in de goede richting maar niet onveilig voelt.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris Keasberry
09 januari 2023
Ontwikkel je Loopbaan
9
Het enthousiasme en overtuigskracht vd trainster Carine, de vaart en afwisseling vd oefeningen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Peter Tukker
09 januari 2023
Ontwikkel je Loopbaan
10
Eerlijkheid en gedrevenheid èn positieve instelling van de trainster. En de goede, open sfeer van de andere deelnemers!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Renate
09 januari 2023
Ontwikkel je Loopbaan
9
Veel ideeen, hoog tempo, persoonlijke aandacht, contact met groep
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jacob van Mourik
15 december 2022
Presenteren met Plezier en Overtuiging
9
De sfeer en de interactie.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanya
08 december 2022
Unleash your Human Potential
10
Hele fijne trainer en je gaat echt met concrete handvatten de deur uit :). Echt wat aan gehad en nu aan de bak!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laila Man
07 december 2022
Veerkracht en Vitaliteit
8
Multilevel approach, no nonsense aanpak
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom Jan Ketelaar
06 december 2022
Design Thinking in a Day
9
Snelheid, direct oefenen, duidelijke presentatie, goede energie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Corina Sprangers
06 december 2022
Design Thinking in a Day
9
Erg leuk om zelf aan de slag te gaan en met diverse disciplines te werken
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel
06 december 2022
Design Thinking in a Day
7
Groepen en diverse ideeen.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura
06 december 2022
Design Thinking in a Day
8
Veel doen en dat werkt goed
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Berdenis van Berlekom
06 december 2022
Design Thinking in a Day
8
duidelijk en praktijkgericht
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tessa Sint
06 december 2022
Design Thinking in a Day
10
Lekker veel zelf doen en ervaren met een leuke, relevante casus.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ema Najetovic
06 december 2022
Design Thinking in a Day
10
Erg leuke trainers. Lekker actieve stof.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten?

Start Naam Duur Prijs      
29 mrt 2023
Creativiteit en Innovatie 1 dag 695,- Bekijk training
4 apr 2023
Doelgericht Plannen en Organiseren 1 dag 695,- Bekijk training
4 apr 2023
Veerkracht en Vitaliteit 1 dag 695,- Bekijk training
6 apr 2023
Mindhack your Creativity 1 dag 695,- Bekijk training
13 apr 2023
Persoonlijk Verkopen 1 dag 695,- Bekijk training
18 apr 2023
Design Thinking in a Day 1 dag 825,- Bekijk training
18 apr 2023
Empathisch Leiderschap 1 dag 695,- Bekijk training
19 apr 2023
Presenteren met Plezier en Overtuiging 2 dagen 1.225,- Bekijk training
21 apr 2023
Effectief Communiceren met NLP 1 dag 695,- Bekijk training
3 mei 2023
Design Thinking 4 dagen 2.750,- Bekijk training

CF

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Plan een gratis intake
Of neem contact op
CF

Jessie
Opleidingsadviseur

Nienke
Opleidingsadviseur

Marianne
Clientmanager L&D

Jessie, Nienke, Marianne
Opleidingsadviseurs

You Got This!
Cursisten geven ons een 9.1 Onze cursisten belonen onze Everyday Skills opleidingen gemiddeld met een 9.1
Lees de reviews

Iets nog steeds onduidelijk?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen

 • Kan ik voor deze training/opleiding gebruik maken van het STAP-budget?
 • Kan ik een training of opleiding ook online volgen?
 • Kan ik alle trainingen volgen als ik nog geen ervaring heb?
 • Ik heb al wat ervaring. Welk niveau moet ik volgen?
 • Wie is mijn trainer?
 • Wat kan ik na de training(en) verwachten?
 • Wat als ik na afloop van de training(en) behoefte heb aan meer begeleiding?

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.