Download hieronder de brochure:

 

Stap 1. Carrière richting bepalen

  • Talentenanalyse - Welke functie past het beste?

Met de Talentenanalyse krijgt de kandidaat een helder beeld van zijn/haar drijfveren, competenties en talenten. Dit in kaart brengen is een belangrijke stap naar de future job dat bij iemand past. Onze loopbaancoach zoekt met de kandidaat naar de rol die het beste past. 

 

 

 

 

  • Ontwikkel je Loopbaan - Stevige basis voor omscholing

Tijdens het Ontwikkel je Loopbaan komen de kandidaten erachter wat hun drijfveren en ambities zijn, en wat hun droombaan is. Ze herkennen de belemmeringen die ze tegenhouden, en leren hoe zij ze wegnemen. Ze zien welke carrièrerichting bij hen past. Na afloop hebben zij een helder beeld van hun future job en een stappenplan om daar te komen.


Stap 2. Omscholen

Volgens het World Economic Forum zijn de vakgebieden data, digital en AI booming. Bij Competence Factory kunnen traineeships, opleidingen en trainingen in deze richtingen gevolgd worden. Zo stomen we kandidaten klaar voor hun future job

  • Traineeships - Duurzaam omscholen naar jouw future job

Het traineeship begint met een training van een aantal dagen. Hier leren de kandidaten de skills die ze nodig hebben voor hun future job. Ook gaan ze drie maanden aan de slag bij een leerbedrijf (werkervaringsplek). Zo leren ze alle ins en outs van het vak en doen ze flink wat werkervaring op.

Onze traineeships:

In de pipeline: Google Master, Web-design, Front-end webdeveloper, Graphic Design, Conversie specialist en Social Media manager.

  • Opleidingen en trainingen

Eendaagse trainingen tot twaalfdaagse opleidingen op het gebied van marketing, creatie en innovatie. Het opleidingsprogramma wordt op maat samengesteld. Afhankelijk van wat de kandidaat nog nodig heeft voor de next step richting hun future job.


Stap 3. Aan het werk gaan

De kandidaat is opgeleid of heeft al een goede basis en kan aan het werk. Wellicht kunnen zij nog een boost gebruiken. Kies voor onze Package Deal Personal Branding & Profiel optimalisatie om direct een goede indruk achter te laten bij toekomstige werkgevers.

  • Profiel Optimalisatie

In deze training leer je te werken met Canva voor een gelikte cv die opvalt. Aan het einde van de dag heeft de kandidaat zijn/haar cv en LinkedIn profiel geoptimaliseerd en zijn klaar om de markt op te gaan.

  • Workshop Personal Branding

Hoe zet jij jezelf sterk neer in de huidige markt? Aan deze vraag werken kandidaten tijdens deze training. Aan het einde van de dag hebben zij een ijzersterke pitch die hun toekomstige werkgever omver blaast.


Stap 4. Aan het werk blijven

Tijdens het werk kunnen kandidaten af en toe nog wel wat coaching op het nieuwe vakgebied gebruiken. Kies dan voor vakinhoudelijke coaching zodat zij sneller kunnen schakelen met een expert die hen direct verder helpt.

  • Vakinhoudelijke coaching

Efficiënt en vlot vakinhoudelijke vraagstukken oplossen met hands-on coaching.


Klaar voor de next step?

Subsidie voor omscholing

Wil jij jouw kandidaten of (boventallig) personeel laten omscholen? Grote kans dat er vanuit de gemeente of het UWV een subsidie aangeboden wordt. Banen die in de toekomst steeds belangrijker worden, ziet het UWV als kansrijke beroepen. Het UWV biedt vergoedingen voor opleidingen die helpen bij het vinden van een baan in één van de kansrijke sectoren. Weten of je in aanmerking komt voor een subsidie? Check de website van het UWV of kijk op de website van jouw gemeente welke regelingen zij bieden.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen snel contact met je op!

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.