Zoek je een cursus webdesign? Hier ben je aan het juiste adres voor het volgen van een webdesign cursus. Er zijn verschillende mogelijkheden een website cursus te doen. De simpelste manier is beginnen met een cursus webdesign WordPress. Bij ons stel je jouw eigen website cursus samen en bevat jouw webdesign cursus precies dat wat jij verwacht van een cursus webdesign.

Cursus webdesign WordPress

In een cursus webdesign WordPress leer je het bouwen en beheren van een website in WordPress. Het is een website cursus waarbij je werkt met templates en plugins van WordPress waarmee je op een eenvoudige manier een cursus webdesign  doorloopt. Een website cursus die je in twee dagen leert hoe je een website bouwt. Lees hier meer over de cursus webdesign WordPress. De cursus webdesign WordPress is op te bouwen met een basis cursus webdesign, een beheer cursus, webshop voor WordPress en SEO voor WordPress. Jouw cursus webdesign WordpPess kun je zo samenstellen dat het jouw website cursus op maat wordt.

Webdesign cursus

Naast een cursus webdesign WordPress kun je bij ons ook een website cursus doen voor front end development en back end development. In deze webdesign cursus leer bijvoorbeeld codetalen zoals Javascript, HTML5 en CSS3. Ook de website cursus Adobe Dreamweaver leert je op een redelijk simpele manier hoe je een website kunt bouwen.

Kijk hier voor meer informatie over de website cursus Opleiding Frontend/webdeveloper professional. Kies de webdesign cursus die bij jou past, werk jij liever met templates? Kies dan de cursus webdesign WordPress, wil je meer zelf bouwen? Kies dan de webdesign cursus waarbij je de codetaal leert.

Cursus webdesign avondschool

Wanneer er voldoende vraag naar is kunnen de trainingen ook in een avondschool worden gepland. De normale trainingen zijn overdag van 10 tot 17 uur. Een cursus webdesign avondschool is in ontwikkeling. Alle trainingen webdesign cursus zijn wel in de dagschool te volgen, indien de behoefte van een cursus webdesign avondschool groeit zal in een de toekomst een cursus webdesign avondschool in het programma worden opgenomen. Boek nu jouw webdesign cursus zodat je vanaf nu je eigen website kunt bouwen en onderhouden.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.