Welke trainingen ga je geven bij Competence Factory?

Ik ga de trainingen op het gebied van web- en front-end development ontwikkelen. Mijn kennis van softwareontwikkeling en m’n ervaring met samenwerken in teams, komen hierbij goed van pas. 

 

Wat voor opleiding en ervaring heb je? 

Tijdens mijn bachelor organisatiewetenschappen heb ik geleerd om context te herkennen en veel informatie te verwerken. Maar ik miste iets tastbaars, ik vond het allemaal vrij abstract. Dus ben ik verder gaan kijken, en kwam uit bij coderen. Tijdens mijn opleiding tot full stack webdeveloper kwam ik erachter dat je met hard werken en een flinke dosis nieuwsgierigheid alles kunt leren wat je maar wil.

Na mijn opleiding begon ik bij een klein bedrijf waar m’n collega’s voelden als familie. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar een grotere organisatie met professionelere en geschaalde aanpak. Sinds kort werk ik bij Bol.com. Ik vind het leuk om elke dag te blijven leren, te zoeken naar creatieve oplossingen en anderen te helpen.

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Een kennis van me volgde er een UX-training en raakte aan de praat met de trainer. Hij gaf aan dat ze op zoek waren naar iemand die de webdevelopment-trainingen verder kon ontwikkelen. Toen moest ze meteen aan mij denken.

 

Wat doe je in je vrije tijd?

Op zaterdagmiddag fiets ik Amsterdam door voor een Frans gebakje. De tartelettes van Petit Gateau zijn favoriet. Verder ga ik graag uit eten of borrelen op een terras. Om een beetje fit te blijven, breng ik regelmatig een bezoekje aan de sportschool voor wat krachttraining. Ook ben ik gek op planten en katten. In een volgend leven wil ik nieuwslezeres worden.

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Ik word enorm aangetrokken door het onbekende. Van nieuwe dingen leren krijg ik energie. Altijd mooi om simpele oplossingen te bedenken voor complexe problemen. 

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Dat ik altijd aan het puzzelen ben. Elke opdracht die ik krijg, is een raadsel dat ik moet oplossen. Het is uitdagend om een antwoord te vinden op de vraagstukken die ik tijdens mijn werk tegenkom.

 

Wat maak jouw trainingen goed en leuk?

M’n enthousiasme, humor en originele voorbeelden. Ik heb nog geen training gegeven, maar ik heb er erg veel zin in.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.