Competence Factory biedt meer dan 150 trainingen en opleidingen in online marketing, innovatie, digital design en UX design. We zijn er trots op dat cursisten ons gemiddeld een 9,2 geven op vergelijkingssite Springest.nl; één van de hoogste scores in de branche. Elke maand ontwikkelen we nieuwe programma’s en evalueren we ons aanbod. En we stellen een Top 10 samen die wordt bepaald door de populariteit van trainingen en de gemiddelde score die deelnemers geven.Boek je een Top 10-training, dan weet je dit zeker:

1. Je kunt elke maand starten

We plannen onze Top 10-trainingen elke maand in en ze gaan gegarandeerd door. Ook als er een keer wat minder aanmeldingen zijn. Je kunt dus snel starten en wordt nooit omgeboekt naar een andere datum. Daarin is Competence Factory uniek.


2. Je fysieke training is in Utrecht

Onze Top 10-trainingen vinden altijd plaats in Utrecht (behalve de Online Masterclasses natuurlijk, die volg je lekker vanuit huis). Da’s wel zo duidelijk. Bovendien heb je geen last van last-minute verplaatsingen of omboekingen. Je vindt onze creatieve ruimtes aan de Catharijnesingel, meteen naast Utrecht CS en Hoog Catharijne. Lekker centraal dus. Kom je met de auto? We zitten naast een grote parkeergarage waar altijd plek is.


3. Je krijgt les van een toptrainer

Doordat we ons aanbod constant evalueren, weten we precies welke trainers het best gewaardeerd worden. We zijn onwijs trots op de toppers die voor ons werken en zetten alleen de besten voor de groep: gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk én de drive om hun kennis te delen.


4. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen

We vinden dat iedereen goede trainingen moet kunnen volgen. Dus niet alleen de corporate marketeer met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig ondernemers, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim boekt – heel vroeg, last minute of meerdere trainingen tegelijk – betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Dit zijn onze Top 10 populairste trainingen:

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten