Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe skills! Boek tijdelijk al onze trainingen en opleidingen met 23% korting.

Boek je in de week van 2 t/m 9 januari 2023 een training of opleiding die start in 2023, dan ontvang 23% korting met de kortingscode #NIEUWESKILLS23. Je voordeel kan hierdoor oplopen tot wel €973,-

 

Actievoorwaarden:
 • De actie is geldig op alle trainingen en opleidingen die in de week van maandag 2 januari 2023 tot en met maandag 9 januari 2023 worden geboekt met behulp van de kortingscode #NIEUWESKILLS23
 • Om gebruik te maken van de korting, dient de training of opleiding te worden geboekt tussen 2 en 9 januari, de training hoeft niet in deze week gevolgd te worden.
 • De actie kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast op reeds geboekte trainingen.
 • De actie is alleen geldig voor cursisten die rechtstreeks boeken op de site van Competence Factory of via een van de portals
 • De actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, zoals bijvoorbeeld last-minute voordeel.
 • De actie kan niet worden gebruikt om de Reis naar Google HQ in Dublin of de Afstudeerdag UX Design Master te boeken.


Met deze trainingen start jij het nieuwe jaar extra goed: 

 • Plannen en organiseren (1 dag)
  Iedereen heeft dromen en doelen, grote en kleine. Misschien ben je ondernemer en wil je je business laten groeien, wil je naast je baan studeren, of heb je juist persoonlijke ambities – zoals gezonder leven. Wat je doel ook is, je dromen waarmaken begint bij plannen en organiseren. Maar hoe doe je dat nou goed?
 • Growth mindset (1 dag)
  Laat jij je regelmatig tegenhouden om je dromen en doelen te bereiken, door dat stemmetje vanbinnen of door ‘beren op de weg’? Dat is hartstikke jammer! In de Growth Mindset training ontdek je wat jou tegenhoudt bij het leren, en ontwikkel je een ‘growth mindset’ waarmee je je ambities wél gaat waarmaken.
 • Training Persoonlijk Leiderschap (2 dagen)
  Bij persoonlijk leiderschap zet je leiderschap skills in over de volle breedte van je leven. Dus niet alleen op je werk, maar ook privé. Met als doel om meer regie over je leven te nemen, waardoor je weerbaarder, wendbaarder en zelfverzekerder wordt. En dat heeft weer impact op je werk, gezondheid, relaties, geluk en groei.
 • Creativiteit en innovatie (1 dag)
  Als ondernemer, zzp’er of manager moet je niet alleen constant scherp zijn, maar ook creatief. En ook hier begint succes vaak met een goed idee. Vrij en onbevangen denken – zonder dat ‘ja maar’-stemmetje in je hoofd – is de basis van verandering en vooruitgang. Leer een mindset ontwikkelen die je creativiteit omzet in (commerciële) kracht.
 • Of bekijk hier ons volledige trainingsoverzicht!

 

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten