Talentenanalyse

Wil jij je kwaliteiten aan het licht brengen, je talenten en competenties ontdekken? Doorloop dan de talentenanalyse en krijg inzicht in jezelf.
De talentenanalyse geeft je een scherp zicht in je drijfveren, competenties en talenten. Met het persoonlijke coachingsgesprek koppelen we altijd een visie naar de toekomst. Wat zijn de vaardigheden waar je in de toekomst het meest aan hebt? We helpen je zoeken naar de rol die het meest bij je ware aard ligt. Want dan ben je gemotiveerd, effectief en succesvol.

Wat krijg je?

Talentenanalyse
Om te beginnen maak je de online talententest. Dat is een objectieve, diepgaande analyse die jouw score op de volgende punten in kaart brengt:

  • 22 drijfveren
  • 53 competenties en de ontwikkelbaarheid hiervan
  • 44 talenten 

Ook laat de analyse zien waarin jij je motivatie vindt, en waar je energie van krijgt. 

Door de online test in te vullen, maak je je drijfveren en talenten zichtbaar. Deze worden vastgelegd in een rapportage, die ontwikkelingsgericht is en je niet veroordeelt: de test gaat namelijk niet over goed of fout. 

Persoonlijk gesprek
In een persoonlijk gesprek van 2 uur bespreek je jouw rapport met een coach. Dat kan online of op onze locatie in Utrecht. In het gesprek kijk je niet alleen naar de uitkomsten van de test, maar blik je ook vooruit: aan welke vaardigheden heb je in de toekomst het meest? We helpen je zoeken naar de rol die het dichtst bij je ligt. Want alleen als je bij jezelf blijft, kun je gemotiveerd, effectief en succesvol zijn. 

Voor wie?
Voor iedereen die slim van z’n talenten gebruik wil maken. Cursisten die je voorgingen, pasten de uitkomsten toe bij vraagstukken over persoonlijke ontwikkeling, beroepskeuze, mobiliteit, re-integratie en selectie.

Meer weten? Neem voor al je vragen contact op met Noortje en Marianne via 030-2078200.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.