Talentenanalyse

Wil jij je kwaliteiten aan het licht brengen, je talenten en competenties ontdekken? Doorloop dan de talentenanalyse en krijg inzicht in jezelf.
De talentenanalyse geeft je een scherp zicht in je drijfveren, competenties en talenten. Ook geeft de rapportage jou advies over je ideale werkomgeving, leer- ontwikkelstijl en de ontwikkelbaarheid van competenties. De Talentenanalyse is gebaseerd op positieve psychologie: de rapportage is positief, niet veroordelend en biedt jou veel inzicht in jezelf.


Wat krijg je?

Talentenanalyse
Om te beginnen maak je de online talententest. Dat is een objectieve, diepgaande analyse die jouw score op de volgende punten in kaart brengt:

  • 22 drijfveren
  • 53 competenties en de ontwikkelbaarheid hiervan
  • 44 talenten 

Ook laat de analyse zien waarin jij je motivatie vindt, en waar je energie van krijgt. 

Door de online test in te vullen, maak je je drijfveren en talenten zichtbaar. Deze worden vastgelegd in een rapportage, die ontwikkelingsgericht is en je niet veroordeelt: de test gaat namelijk niet over goed of fout. 

Voor wie?
Voor iedereen die slim van z’n talenten gebruik wil maken. Cursisten die je voorgingen, pasten de uitkomsten toe bij vraagstukken over persoonlijke ontwikkeling, beroepskeuze, mobiliteit, re-integratie en selectie.

Tip
Combineer de Talentenanalyse het coachgesprek. Met het persoonlijke coachingsgesprek koppelen we altijd een visie naar de toekomst. Wat zijn de vaardigheden waar je in de toekomst het meest aan hebt? We helpen je zoeken naar de rol die het meest bij je ware aard ligt. Want dan ben je gemotiveerd, effectief en succesvol.


Meer weten? Neem voor al je vragen contact op met Tanya en Melissa via 030-2078200.

Is deze training ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Opleidingsvoordeel

TIP: Boek deze training met extra voordeel als onderdeel van een opleiding.

Design Think your Career in a Day

Je bent toe aan een nieuwe stap in je loopbaan. Na deze dag heb je een helder beeld van je future job én hoe je daar komt.

Bekijk opleiding

Gerelateerde trainingen

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.