nieuws
Vacatures

Vacature: Energieke Sales Support Medewerker (parttime)

Energieke Sales Support Medewerker – Utrecht

 

Wil jij jezelf ontwikkelen, bijvoorbeeld naast je studie of naast je parttime baan en deel uitmaken van de meest creatieve opleidingsclub van Nederland? Lees dan snel verder! Competence Factory, de Creative Business School in Utrecht, is op zoek naar een enthousiaste Sales Support Medewerker die een cruciale rol zal spelen in ons innovatieve loyaliteitsprogramma.

 

Wat ga je doen als Sales Support Medewerker?

Als Sales Support Medewerker bij Competence Factory ga je aan de slag met het benaderen van cursisten die nog opleidingsbudget tegoed hebben. Jouw taak is niet alleen het heractiveren van de relatie met (oud)cursisten, maar ook het verrijken van het klantenprofiel. Daarnaast speel je een actieve rol in het verbeteren van processen. Je benadert alleen mensen die al bekend zijn met Competence Factory en interesse hebben getoond in ons aanbod en dit doe je allesbehalve op de traditionele ‘cold calling’-manier.

 

Jouw verantwoordelijkheden in een notendop:

  • Heractiveren van de relatie met (oud)cursisten.
  • Verrijken van het klantenprofiel.
  • Actief deelnemen aan het verbeteren van processen.

 

Wie zijn wij?

Bij Competence Factory hebben we een passie voor groei en ontwikkeling. Als toonaangevende opleidingsclub bieden we inspirerende opleidingen en trainingen in diverse vakgebieden als Marketing, Communicatie, UX Design, Design Thinking, AI en meer. Onze bedrijfscultuur is open, eerlijk en vraagt om een zekere mate van zelfstandigheid, waarbij de belangen van de organisatie parallel lopen met individuele groei. Wij streven ernaar niet alleen als werknemers of managers te functioneren, maar als intrapreneurs.

Als opleidingsinstituut begrijpen we dat de toekomst meer vraagt dan alleen hard skills. Onze kernwaarden – Happiness, Aandacht, Ondernemen en Creativiteit – vormen de basis van onze bedrijfscultuur. Werk in ons clubhuis, Space to Create, gelegen op een A-locatie in hartje Utrecht, direct aan het Stationsplein. We hebben deze omgeving zorgvuldig ingericht zodat jij energie krijgt en elke training een verrijkende ervaring wordt.

 

Wie ben jij?

Bij Competence Factory is iedereen welkom. Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen, maar lijkt het je geweldig om ons team te versterken? Solliciteer dan ook! Deze punten vinden wij vooral belangrijk:

  • Kwalificaties en denkniveau: Minimaal een afgeronde MBO 4-opleiding met een HBO-denkniveau.
  • Actiegericht en fouten als leermoment: Voorkeur voor handelen boven spreken en bereid om te leren van fouten.
  • Dynamiek en snel schakelen: Omarm dynamiek en wees bedreven in het snel schakelen tussen diverse taken en verantwoordelijkheden.
  • Locatie: Woonachtig in de omgeving van Utrecht.

 

What’s in it for you?

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: Salaris tussen € 15,- en € 22,50 bruto per uur, gebaseerd op opleiding, ervaring en motivatie.
  • Pensioenregeling: Naast je salaris bouw je pensioen op.
  • Flexibiliteit in werklocatie: Inspirerende werkplek in hartje Utrecht en de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken. Jaarlijks bestaat zelfs de kans op een workation, bijvoorbeeld naar een zonnige bestemming zoals Valencia.
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling: Volop gelegenheid om binnen een dynamische en groeiende organisatie te groeien door het volgen van trainingen.

Heb je interesse in deze rol als Sales Support Medewerker?

Stuur dan je sollicitatie naar [email protected] en sluit je aan bij ons groeiende team. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Nienke via 030 – 207 8200.

Competence Factory vormt de toekomst van leren en ontwikkelen. We streven ernaar een ‘great place to work’ te zijn en verwelkomen getalenteerde individuen die onze passie voor groei en ontwikkeling delen!


Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Abonneer je op onze content en ontvang als eerste bericht over CF events, webinars en vakartikelen.

Naam is verplicht

E-mailadres is verplicht
CF

Nienke Rothuis

You Got This!
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9,2.
Lees de reviews

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten