Wat is SEO?

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, zorgt ervoor dat jouw website hoger wordt gerangschikt in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, zonder hiervoor te betalen. Dit vergroot de zichtbaarheid van jouw website en helpt je een groter publiek te bereiken. Er zijn verschillende aspecten van jouw website die je kunt optimaliseren om de vindbaarheid te verbeteren, zoals de inhoud, metadescripties en technische aspecten. Linkbuilding is ook een effectieve strategie die je kunt toepassen om jouw autoriteit te vergroten en jouw SEO-score te verbeteren. Wil jij alles leren over zoekmachineoptimalisatie? Vind de beste SEO cursus voor jou.

 

De beste SEO cursus

De beste SEO cursus krijg je van trainers die dagelijks bezig zijn in het vakgebied. De algoritmes en ontwikkelingen van Google gaan namelijk razendsnel. De trainers bij Competence Factory staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar.

 

SEO cursussen als startpunt voor jouw carrière

Je bent op zoek naar de juiste handvatten om SEO-specialist te worden en aanspraak te maken op een SEO-specialist salaris. Bij ons kun je diverse SEO cursussen volgen, zoals:

 

Cursus SEO: zoekmachineoptimalisatie

In deze training leer je de werkwijze van Google en hoe je de zoekresultaten kan beïnvloeden. Zo kun je SEO specialist worden en ken je de optimalisatie mogelijkheden van de zoekmachine van Google. Op deze manier vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf op internet! 

 

 

Cursus SEO Copywriting

In de eendaagse cursus SEO-Copywriting leer je hoe je copy schrijft die goed scoort in zoekmachines én lekker leest. Je gaat aan de slag met verschillende schrijfopdrachten en kunt teksten die je al geschreven hebt, laten beoordelen. Je leert hoe je een SEO-strategie opstelt, hoe linkbuilding werkt en tot slot hoe je aantrekkelijke SEO-proof teksten schrijft.

 

 

Local SEO cursus

Heb jij een fysieke winkel, restaurant of bedrijf? Dan is Google Mijn Bedrijf (GMB) jouw #1 tool om je onderneming zo goed mogelijk naar voren te laten komen. In deze eendaagse training leer je hoe je jouw GMB-profiel optimaal inricht. En hoe je jouw profiel bovenaan krijgt voor belangrijke zoektermen.

 

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.