Als interactief vormgever houdt je je bezig met het vormgeven voor nieuwe media. Je ontwikkelt media waar de gebruiker iets mee kan doen. Deze vorm van interactieve vormgeving wordt ook wel interaction design genoemd. Wil jij interactief vormgever worden? Kies dan deze cursus interactieve vormgeving en volg de bovenstaande link.

In twee dagen alles leren over interactieve vormgeving

Je leert alles over online gebruikers. In wat voor groepen zijn ze onder te verdelen? Hoe gebruiken ze de middelen? En wat kun jij daarmee doen in het ontwerp van jouw website of app? Naast theorie leer je door zelf aan de slag te gaan met interactieve vormgeving. Je werkt aan opdrachten die je als interactief vormgever in de praktijk ook op je bord krijgt. Onderwerpen als navigatie, gebruikerservaring, persona’s en wireframes komen volop aan de orde.

Wie wordt interactief vormgever?

De training wordt niet alleen gevolgd door mensen die interactief vormgever willen worden, ook marketeers die meer kennis over interactieve vormgeving willen opdoen volgen de cursus. Natuurlijk wordt de training ook gevolgd door bijvoorbeeld vormgevers van websites en grafische vormgevers. ZIj willen dan hun kennis uitbreiden of overstappen naar het vakgebied van interactieve vormgeving.

De beste interactieve vormgevers staan voor de klas 

Onze docenten werken allemaal in de praktijk van het vakgebied dat ze doceren en het zijn toppers. Je krijgt voorbeelden te zien van hun eigen projecten en ook vele cases om je te laten ervaren wanneer interaction design wel en niet werkt.

Ben je enthousiast geworden over deze training, schrijf je dan in of kijk nog even naar een andere opleiding waar de training ook deel van uitmaakt. Je leert dan ook concepting en usablity. Dus je leert ook nog eens denken en werken vanuit een concept en hoe je gebruikerswensen en -gewoonten kan gebruiken voor een optimaal interactief design. Na de training kun je je nog verdiepen in de aanbevolen literatuur en de white papers die van je de docenten ontvangt. UX design is een zeer actueel onderwerp en een veelgevraagde skill van vormgevers. Op deze adviespagina lees je alles over de leergangen die wij aanbieden over dit onderwerp.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten