Visual Storytelling Factory

26 September 2019
Catharijnesingel 46, Utrecht
Gratis

Leren = creëren! Laat je inspireren en neem je laptop mee. Kun je meteen aan de slag met mooie content, onder begeleiding van onze trainers

We zitten helemaal vol!

Over de Visual Storytelling Factory

You’re invited! Kom donderdagavond 26 september 2019 naar de Factory met als thema: Visual Storytelling. Onze trainers delen hun kennis, skills en beste design tools met je. Start met infographic design, leer zakelijk tekenen en ga naar huis met de laatste savvy design tools om snel mooie visuele verhalen te maken. Met uitgebreide borrel en netwerk van marketeers en creatieven.

Ga een avond aan de slag met mooie visuele content, onder begeleiding van onze trainers

Bekijk de sprekers en het programma

Deze trainers gaan met je aan de slag

 
Paulus Veltman
over Online Storytelling
 
Mandy Schild
met Design voor non-designers en de tofste savvy design tools.
 
Marieke van der Velden
met visualiseren en Zakelijk tekenen.
 
Paul van Elk
laat je eerste stappen zetten in Infographics maken.

Het programma

Ontvangst
17.30 - 18.30 uur
Ontvangst en opleidingsadvies, met hapje en drankje
Start
18.30 - 19.00 uur
Start: trends in online en visual storytelling
Workshop
19.00 - 19.30 uur
Eerste workshopronde
Workshop
19.45 - 20.15 uur
Tweede workshopronde
Workshop
20.30 - 21.30 uur
Derde workshopronde
Borrel
21.00 - 22.00 uur
Borrel
Voor wie is deze Inspiration Factory

Voor wie is dit event bedoeld?

Elk kwartaal openen wij onze factory-deuren voor ons netwerk van o.a. online marketeers, communicatieadviseurs, digital managers, creatieven, webdevelopers en UX designers. Gewoon gratis en met een goede borrel. Om je te inspireren, nieuwe skills te leren en toffe mensen te ontmoeten. Iedere editie gaan we aan de slag met een onderwerp uit onze populairste opleidingen.

Waar is het

Waar is het?

Je bent welkom op onze locatie Space to Create in Utrecht, pal aan Utrecht CS en Hoog Catharijne. Adres: Catharijnesingel 46, Utrecht. Reis je met je auto? Onder ons pand zit een grote P-garage (P5). Geen gedoe, altijd plek.

> Ga naar de routebeschrijving
> Kom je van het station? Bekijk dan ons routefilmpje

Waarom je deze factory niet wil missen

  • Insights van onze creatieve professionals en designers
  • Updates over de nieuwste trends en tools
  • Gratis vrijblijvend opleidingsadvies

We zitten helemaal vol! Zet jezelf op de reservelijst.

Met 200 mensen hebben wij onze max bereikt. Wil je er toch graag bij zijn? Claim een plek op de reservelijst!

Bedankt!

Je staat nu op de wachtlijst en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Impressie van de Factory

Over de trainers

Paulus Veltman is een internationale keynote speaker, trainer en consultant. Hij vertelt met passie over nieuwe technologie en online media en specialiseert zich in online storytelling en de beeldexplosie. Bij Competence Factory geeft Paulus de trainingen Online storytelling, Social media - van strategie naar uitvoering en Contentcreatie voor social media en Schrijven voor social media. Cursisten omschrijven Paulus steevast als ervaren en enthousiast. Opvallend aan Paulus is zijn persoonlijke aanpak; als cursist weet je zeker dat jouw specifieke praktijksituatie aan bod komt.

Mandy Schild begon haar carrière aan de hotelschool, maar naast ‘hotello’ mag ze zich inmiddels ook marketeer, ondernemer en visualiser noemen. Vanuit haar missie om de wereld van presentaties impactvoller te maken, richtte ze Present Savvy op. Daar kunnen bedrijven en ondernemers terecht voor aantrekkelijke, innovatieve en vooral effectieve presentaties. Daarnaast geeft ze trainingen in Visual thinking en bij Competence Factory ook Visuele contentcreatie. Mandy gelooft in de kracht van dóen: na haar training ga je dan ook niet met lege handen naar huis, maar met je eigen eindproduct.

Marieke van der Velden tekent. Live op een congres voor 500 deelnemers, in een ontwerpsessie met een klant, of in een klein notitieboekje in de trein. Dat heeft ze niet altijd gedaan: toen ze jong was, begon ze als diplomaat. Maar na een paar jaar wist ze dat praten en vergaderen haar roeping niet was. Toen ze in 2011 een training Visueel Faciliteren volgde, viel alles op z’n plek. Sindsdien zet ze visuele werkvormen zo vaak in als ze kan. Inmiddels geeft ze alweer tien jaar trainingen, waarbij ze cursisten de ruimte geeft: zelf ontdekken, veel ervaren en een hoop doen. Bij Competence Factory geeft Marieke de training Zakelijk tekenen.

Weg met detailblubber! Paul van Elk maakt complexe verhalen visueel door heldere en simpele beeldtaal. De essentie in beeld. Paul’s kracht ligt bij het bedenken en ontwerpen van infographics, campagnes, logos & huisstijlen. Zijn achtergrond? Antropologie, Academie voor Art Direction en lange ervaring als grafisch ontwerper en projectmanager bij de overheid. Bij Competence Factory tref je Paul tijdens de populaire top 20 cursus Infographics maken. Een aanrader volgens de cursisten: “Veel uitproberen, veel feedback, ontspannen sfeer!”.

We zitten helemaal vol!

Maar je kunt jezelf wel op de reservelijst zetten
Wie weet ben je er dan alsnog bij!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten