Adres
Space To Create
Catharijnesingel 38-46
3511 GC Utrecht
030 - 340 0000

 

Kom je met de trein?

Space to Create ligt hemelsbreed 200 meter van Utrecht CS.

 

 

Kom je met de auto?

De bereikbaarheid per auto is – in tegenstelling tot de verwachting – goed!

Onder onze vestiging is recent een ruime, moderne parkeergarage geopend: P5, in het hart van het nieuwe Hoog Catharijne. P5 is zeer goed bereikbaar vanaf de A2 en A20 (over de Weg der Verenigde Naties).  Ongeveer 10 minuten vanaf de snelweg.

Adres P5: Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht.

Ook kun je goed terecht in P1 en P2
Adres P1 en P2:  Spoorstraat

Parkeren kan voor € 12,50  (P1 en P2) of € 15 (P5) per dag. Je dient dan wel van tevoren te reserveren.

Let bij het verlaten van de parkeergarages op (brom)fietsers.

Space to Create zit direct tegenover het Poortgebouw.

poortgebouw_utrecht_zuid_3

Onze ingang ziet er zo uit:

ingang-space-to-create

 

 

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.