Leer nu hoe je de beste SEO teksten schrijft voor je website. Tijdens de eendaagse cursus SEO copywriting doe je alle kennis op om je webteksten te optimaliseren, zodat je voortaan goed vindbaar bent in de Google resultaten.

Schrijf de beste SEO teksten voor je website

'Wij geven SEO cursussen in Utrecht. Wil jij een cursus SEO volgen in Utrecht? Schrijf je nu in voor een cursus SEO in Utrecht!' Als je dit tegenkomt, zit je op een ouderwetse SEO-pagina. Als je geluk hebt word je er zichtbaar mee in Google, maar je doelgroep zal er niet zo blij van worden. In de SEO copywriting cursus leer je hoe je met je teksten gevonden wordt in Google, maar ook je bezoekers blij maakt: hoe je een lekker lezende SEO tekst schrijft dus. Je gaat voor echt aan de slag en kunt bestaande teksten doornemen met de trainer. Hij of zij geeft je dan tips en tops. Leer nu hoe je de beste SEO teksten schrijft voor je website, zodat je voortaan goed vindbaar bent in de Google resultaten.

 

De cursus SEO schrijven van de beste trainers

Competence Factory heeft top trainers die niet alleen voor de klas staan, maar ook dagelijks met hun vak bezig zijn in de top van het bedrijfsleven. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar.

 

Opleiding SEO Copywriting en SEO Schrijven

Voor een cursus SEO (schrijven) kun je meedoen aan de volgende SEO trainingen of opleiding:

Cursus SEO Copywriting

Tijdens deze eendaagse training SEO schrijven leer je alle tips en tricks voor het schrijven van de perfecte SEO-proof webteksten. Een cursus SEO copywriting waarbij je aan het eind van de dag met concrete handvatten naar huis gaat om je eigen teksten te verbeteren.

Cursus Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

In deze training leer je de werkwijze van Google en hoe je de zoekresultaten kan beïnvloeden. Na afloop ben je helemaal bij wat betreft de optimalisatie mogelijkheden van de zoekmachine van Google. Zo vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf op internet!

Opleiding Online Copywriter

In deze opleiding leer je niet alleen schrijven voor Google, maar ook schrijven voor social media, je website en andere marketingdoeleinden. Je leert waar een overtuigende tekst aan voldoet, ontwikkelt onderscheidende verhaallijnen voor jouw organisatie en gaat aan de slag met copy voor verschillende kanalen. Na afloop kun je strategische, creatieve teksten schrijven die jouw merk versterken.

 

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten