Blog

Weten hoe je website presteert? Maak een meetplan!

05 juli 2018 | Noortje Noy

Je hebt (veel) tijd en geld geïnvesteerd in het maken van een mooie website. Maar… weet je eigenlijk wel wat die website je op dit moment oplevert? Heb je wel eens doelstellingen opgesteld voor je website? Als jouw antwoord op deze vragen ‘nee’ is, dan ben je zeker niet de enige. We zien dat veel bedrijven veel te weinig inzicht hebben in wat er op hun website gebeurt. Zonde, want zo loop je waarschijnlijk belangrijke kansen mis. Wil jij het maximale resultaat uit je website halen? Dan is…


Meet the trainer: Jeroen de Koning

04 mei 2018 | Noortje Noy

Jeroen de Koning is pas net veertig, maar werkt al ruim 20 jaar als marketeer. Sinds 2003 werkt hij met Google Adwords, en inmiddels weet hij dan ook echt álles van Google.


Gadget van de maand: Gimbal

04 mei 2018 | Rene

Bij Competence Factory zijn we dol op gadgets. Deze maand krijgen we geen genoeg van onze Gimbal – een stabilisator voor camera's waarmee je professioneel ogende video's maakt.
Wat is een Gimbal?
Een Gimbal is een stabiliserende camerahouder die de camera recht houdt. En met 'camera' bedoelen we natuurlijk ook smartphones en Go Pro's.


Creatief met Photoshop: 5 tips voor inspiratie

23 maart 2018 | Noortje Noy

Creatief met Photoshop? De mogelijkheden in het Adobe-programma lijken eindeloos, je kunt er ontzettend veel mee! Daarom geven we je in dit artikel een paar korte tips voor startende 'photoshoppers'. Wil je alles leren over de tool? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen:

Adobe Photoshop basis
Adobe Photoshop gevorderd
Opleiding Adobe Photoshop Expert

Maak prachtige grafische beelden of bewerk jouw foto's tot professionele kunstwerken.


The Dublin diaries: verslag van een inspiratiereis naar Google HQ

09 februari 2018 | Noortje Noy

Op 2 februari 2018 organiseerde Competence Factory een weekendtrip naar Google HQ voor cursisten en partners. CEO René hield een dagboek bij: "Ik heb wel 10 pooltafels geteld".


Hoe fix je apps die niet willen downloaden op je iPhone, iPod Touch of iPad

31 maart 2012 | Redactie

Download je apps vanuit de App Store op je iDevice en blijven ze op ‘wachten’ hangen? Het komt helaas soms voor dat apps niet willen downloaden of laden op je iPhone, iPod Touch of iPad. Het probleem komt vooral voor als je meer dan twee of drie apps tegelijkertijd aan het downloaden bent. Ervaar jij dat je apps niet willen downloaden? Dan zijn er een aantal stappen die je kunt doorlopen:


8 apps om beter te leren lezen en schrijven

23 februari 2012 | Redactie

Ondanks de groei van multimediagebruik in klaslokalen, blijven scholen vooral tekstgeoriënteerd. Voor de meesten van ons is dat geen probleem, maar sommigen worstelen flink met tekst en taal. Ongeacht hoe talentvol iemand ook is, kan dit flink wat belemmering opleveren. Voor sommigen is het een probleem met de verwerking van tekst, anderen hebben weer moeite met schrijven. Gelukkig zijn er een goedkope en gratis leren lezen en schrijven apps, die het een stuk makkelijker maken. We zetten ze op …


Top 8 apps voor Digital Storytelling voor kinderen

13 februari 2012 | Redactie

Met de opkomst van tablets en smartphones is ‘Digital Storytelling’ even hard meegegroeid. Met Digital Storytelling vertel je een verhaal in digitale vorm. Bijvoorbeeld in een animatie of met geluid. Het is niet alleen een leuke, speelse manier om een verhaal te vertellen, het helpt kinderen met analfabetisme of leerachterstanden om op een andere manier te leren. We vonden tien handige apps waarmee je zelf (of je kinderen) een digitaal verhaal kan maken.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.