Blog

UX Trainer aan het woord: Ruben Olislagers

16 januari 2019 | Noortje Noy

Ruben Olislagers is een van onze meest ervaren trainers op het gebied van UX Design. Hij werkt al sinds 1997 als interaction designer en meer dan 18 jaar als trainer. Bij Competence Factory geeft hij onder andere Webdesign, UX Design, Usability en de UX-tools Sketch App & InVision. Vanuit zijn ontwerpbureau Design al dente maakt hij nog steeds interaction en visual designs. Zijn combinatie van lesgeven en ondernemen is voor cursisten van grote meerwaarde. Omdat Ruben de trends en ontwi…


Zo krijg je jouw medewerkers aan het bloggen

04 januari 2019 | Noortje Noy

Je weet dat zakelijk bloggen een heleboel kan opleveren, maar je medewerkers aan het bloggen krijgen… dat is een lastig verhaal. Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige. We zien het vaak: medewerkers hebben er geen zin in, weten niet waarover ze moeten schrijven, ze hebben het te druk of vergeten het gewoonweg. In het begin wil het meestal nog wel lukken, maar na een tijdje verdwijnt de blogspirit en komen er soms maandenlang geen blogs online. Wil jij serieus met zakelijk bloggen aan de slag?…


Zo creëer je een gebruiksvriendelijke menustructuur

31 december 2018 | Noortje Noy

Kunnen jouw bezoekers vinden wat ze zoeken? De navigatie op je website is superbelangrijk. Bezoekers die voor hen belangrijke informatie niet kunnen vinden gaan namelijk eerder weg zonder te converteren. Zonde! Toch zien we dat er vaak veel te weinig aandacht aan de menustructuur van websites wordt besteed. Met onlogische, verwarrende menu’s tot gevolg. In dit artikel vertellen we je wat jij kunt doen om je menustructuur zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.


Zo creëer je een succesvolle Instagram strategie

27 december 2018 | Noortje Noy

Instagram de wereld van #fitgirls en #influencers? Zeker niet! Inmiddels heeft Instagram alleen in Nederland al meer dan 2,1 miljoen dagelijkse gebruikers, en meer dan 70% van de bedrijven heeft inmiddels een Instagram account. Ook met jouw bedrijf kun je Instagram inzetten voor het vergroten van je bereik, genereren van naamsbekendheid of voor het tonen van jouw portfolio. Maar hoe zet jij jouw Instagram strategie zo in dat het naadloos aansluit op je marketing en branding?


Je netwerk vergroten: zo doe je dat

18 december 2018 | Noortje Noy

De mooiste kansen komen vaak via je netwerk op je pad. Een kruiwagen, een goed woordje, een mooie aanbeveling… die doen wonderen! Een goed, groot netwerk is dus superwaardevol. Maar netwerken, dat vinden veel mensen moeilijk en eng. Toch hoeft het echt niet zo lastig te zijn om jouw netwerk te vergroten. Je hoeft er ook geen ultieme salestijger voor te zijn. In dit artikel laten we je zien op welke manieren jij jouw netwerk kunt vergroten. Er zit er vast één tussen die bij jou past.


Dé 5 contentmarketing trends voor 2019

09 december 2018 | Noortje Noy

Het leukste aan werken in marketing? Het speelveld verandert constant, waardoor je moet blijven bijleren en je strategie steeds moet bijstellen. Daardoor gaat het nooit vervelen! Ook op het gebied van contentmarketing verandert er veel. De start van het nieuwe jaar is een mooi moment om te kijken of jouw strategie nog up to date is. Daarom in dit artikel 5 contentmarketing trends voor 2019, zodat jij jouw content dit jaar zo effectief mogelijk in kunt zetten!


5 slimme LinkedIn strategieën die jou helpen groeien

19 november 2018 | Noortje Noy

LinkedIn kan nogal overweldigend zijn. Hoe val jij op tussen al die berichten? En wat moet je plaatsen? Zitten mensen wel op bedrijfsupdates te wachten? Wij beloven je: als je LinkedIn op de juiste manier inzet kan het je een heleboel opleveren! Vandaag delen we 5 slimme LinkedIn strategieën die jou gaan helpen groeien.


6 marketing podcasts die je zou moeten luisteren

15 november 2018 | Noortje Noy

Podcasts worden steeds populairder. Ook wij vinden het heerlijk om ernaar te luisteren bij het ontbijt, in de trein of auto, voor het slapengaan of tijdens het schoonmaken. De kwaliteit van de podcasts wordt steeds hoger en er blijven pareltjes bijkomen. Het is een mooie, laagdrempelige manier om te leren van experts. Vandaag zetten we onze favoriete podcasts op het gebied van marketing voor je op een rijtje (allemaal te vinden op iTunes en Spotify). Wij hebben er al veel van geleerd!


Cursist aan het woord: ‘Ik zocht meer diepgang én een nieuwe baan’

07 november 2018 | Noortje Noy

Na een tijd als creatief gewerkt te hebben was Sander Kramer toe aan verandering. Hij sprak een opleidingsadviseur van Competence Factory en besloot de schoolbanken weer in te gaan en de opleiding Online Marketeer te volgen. Daarmee sloeg hij een nieuwe richting in, waarin hij strategisch denken en creatief uitvoeren met elkaar combineerde. Het resultaat? Een nieuwe baan en veel nieuw werkplezier.


CEO René Steuer: 'Innovatie zit in ons DNA. We zijn erg nieuwsgierig.’

05 november 2018 | Noortje Noy

René Steuer is oprichter van Competence Factory. Hij werkt al 26 jaar in het opleidingsvak, en was ooit pionier op het gebied van nieuwe media en direct marketing. Ook nu nog is hij dagelijks bezig met innovaties in online marketing. We spreken hem over zijn verwachtingen én ambities voor de toekomst.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.