Wat is een post-hbo-diploma waard? 

Een post-hbo opleiding is bedoeld voor professionals met hbo- en wo-werk- en denkniveau, die zich willen doorontwikkelen of specialiseren binnen een bepaald vakgebied. Met een post-hbo diploma toon je aan dat je een opleiding van kwaliteit hebt gevolgd, en dat je die succesvol hebt afgerond. Ook wordt je diploma opgenomen in het Landelijk Register van Deelnemers, zodat bedrijven kunnen checken of je de opleiding wel echt hebt gevolgd. Een mooie toevoeging aan je cv dus.  

 

UX Design Master: nu op post-hbo niveau

Het is ons gelukt om de opleiding UX Design Master naar post-hbo-niveau te tillen. Daarvoor moest de opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoen, en worden goedgekeurd door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). Het is de bedoeling dat we voor meer opleidingen een post-hbo accreditatie krijgen. 

 

Dit verandert er aan de opleiding

De opleiding UX Design Master blijft zoals-ie is, maar om je diploma te halen moet je een aantal opdrachten doen: 

 

  • Doorloop voor een website of app alle UX-fases, en ontwikkel de bijbehorende UX-producten. Maak ook een klikbaar prototype van je ontwerp. 
  • Schrijf een expert-review. Dat is een rapport met verbeterpunten op het gebied van usability, persuasive design, UX copy en conversieoptimalisatie. Je maakt zo’n review voor een website of app.
  • Ontwerp voor één pagina een wireframe waarin je zo veel mogelijk verbeterpunten meeneemt. 

 

Je opdrachten worden beoordeeld door je docent en een externe UX-designer. Haal je een voldoende? Dan krijg je het post-hbo diploma UX Design Master uitgereikt. 

 

Studeer nu gratis af!

Zie jij zo'n diploma wel zitten? Schrijf je dan vóór het einde van de zomervakantie (1 september) in en studeer gratis af! De opleiding kost normaal gesproken € 9.445 met een opleidingskorting van €600,-. Een combinatie van trainingen in de vorm van een opleiding is namelijk altijd voordeliger dan het volgen van losse trainingen. Als je je nu inschrijft ontvang je nóg een extraatje en studeer je gratis af! Volg de opleiding nu voor €8.850,-, inclusief post-hbo diploma.

 

Meer weten? 

Weer je eerst wat meer weten over de post-hbo opleiding UX Design Master? Bel dan met een van onze opleidingsadviseurs, ze vertellen je graag meer.   

 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.