Conceptontwikkeling cursus

Wil jij op een hands-on en praktische manier leren hoe je een concept ontwikkelt? Wij hebben de training Conceptontwikkeling. In vier dagen leer je denken als een ontwerper en werk je aan de hand van deze methode een eigen concept uit van A tot Z. Ga aan de slag met Design Thinking.

Wil jij op een hands-on en praktische manier leren hoe je een concept ontwikkelt? Wij hebben de training Conceptontwikkeling. In vier dagen leer je denken als een ontwerper en werk je aan de hand van deze methode een eigen concept uit van A tot Z. Ga aan de slag met Design Thinking.

 

Conceptontwikkeling cursus in één dag

Tijdens de eendaagse training Conceptontwikkeling ontwikkel je aan de hand van de methodiek en toolkit van Design Thinking een sterk concept voor service of experience. Aan de hand van van inspirerende praktijkvoorbeelden word je eerst meegenomen door de theorie, maar je gaat het grootste deel van de dag vooral zelf aan de slag.

 

Conceptontwikkelaar opleiding: vier dagen

De vierdaagse Conceptontwikkelaar opleiding vormt een zeer solide basis om op een professionele manier campagnes vorm te geven. Voor grotere producties ben je - na het volgen van de opleiding - in staat marketing communicatie bureaus professioneel aan te sturen. Daarnaast leer je hoe je je eigen idee vanuit 'je hoofd' kunt vormgeven naar een tastbaar en pitchbaar product. Ideaal voor zelfstandigen en startups die een nieuw product, dienst of concept willen lanceren.

 

Wat leer je tijdens de training conceptontwikkeling

Dit leer je tijdens de vierdaagse training conceptontwikkeling:

  • Een stappenplan voor design thinking uitwerken
  • Interviewtechnieken toepassen om klantbehoeften beter te begrijpen
  • Creatieve technieken toepassen om nieuwe ideeën te genereren
  • Methodes gebruiken om de goede ideeën te selecteren en tegelijkertijd draagvlak te creëren voor de uitvoering
  • Een prototype ontwikkelen in de vorm van een website, een app en/of een promo-video
  • De waardepropositie van een sterk concept definiëren
  • Een concept overtuigend presenteren

 

Toptrainers

De cursussen worden gegeven door de ervaren trainers die dagelijks hun vak uitvoeren in de praktijk. Ze zijn ambitieus en delen graag hun kennis met je.

 

Slim combineren van kennis

Competence Factory is een van de grootste contenten en creatie trainingaanbieders van Nederland. Veel cursisten combineren daarom de strategische online Marketing trainingen met vaardigheidstrainingen. Een campagne en de content wordt immers vaak in huis gemaakt. Je kunt flexibel - afhankelijk van tijd en budget met één training starten en op een later tijdstip een Expert of Master certificaat behalen.

CF

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die het beste bij je past! Nienke denkt graag met je mee.

Plan een gratis intake
Of neem contact op
CF

Jessie
Opleidingsadviseur

Nienke
Opleidingsadviseur

Marianne
Clientmanager L&D

Jessie, Nienke, Marianne
Opleidingsadviseurs

You Got This!
Cursisten geven ons een 9,3 Onze cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9,3
Lees de reviews
Cursisten beoordelen onze opleidingen gemiddeld met een 9,3.
9,3
9,3
4,7 / 5

Over Competence Factory

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. In 1991 waren we de eerste met internettrainingen en opleidingen in nieuwe media. En nog steeds zetten we de trend, met vooruitstrevende opleidingen in de vakgebieden van de toekomst. Ook zorgen we dat jouw ontwikkeling na je training niet ophoudt: voor én na de lessen staan we voor je klaar. Zien we je gauw?

Bekijk de video

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten