In een cursus website bouwen leer je alles wat je nodig hebt om zelf een website te bouwen en te onderhouden.

Cursus website maken

Een cursus website bouwen kun je op verschillende manieren aanvliegen. Je kan beginnen met een cursus website maken in WordPress, dan leer je op een heel eenvoudige manier in een cursus website bouwen hoe je werkt met standaard templates en plugins en zo bouw je binnen twee dagen je eigen website.

Volg een cursus website bouwen

Naast de cursus website maken in WordPress kun je ook een cursus website bouwen samenstellen waarbij je codetalen leert zoals CSS3, HTML5 en Javascript. Een cursus website maken om alles te leren over het bouwen van websites volg je bij ons op werkdagen van 10 tot 17 uur. In een cursus website bouwen gaat de docent alle stappen van het maken van een website met je doornemen. Jouw cursus website bouwen kan een opleiding frontend developer/webdesign professional zijn, maar kan ook bestaan uit losse trainingen. Of jouw cursus website maken bouw je op uit de modules van de WordPress opleiding.

Stel je eigen cursus website maken samen

Alle onderdelen van de WordPress opleiding zijn ook los te boeken. In WordPress website maken leer je in twee dagen hoe je een website bouwt. Vervolgens leer je in de cursus website maken WordPress beheer in een dag hoe je webomgeving verplaatst en overige beheerwerkzaamheden uitvoert. Een cursus website maken is niet compleet zonder dat je ook SEO zoekmachineoptimalisatie kunt toepassen. Volg een cursus SEO voor WordPress om jouw cursus website bouwen compleet te maken. Heb je een webshop of wil je deze gaan opzetten, voeg dan de training WordPress webshop aan jouw cursus website maken toe. Als je deze complete opleiding hebt gedaan ben je expert op het gebied van WordPress.

Volg een cursus website bouwen en word expert in het maken van websites. Met deze cursus website maken vergroot je de kansen op een kansberoep als webdeveloper, waar nu heel veel vraag naar is. Door het volgen van een van deze cursussen word specialist in het maken van websites. Doe mee aan de cursus website bouwen en maak jouw website klaar voor de toekomst.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.