In een cursus website bouwen leer je alles wat je nodig hebt om zelf een website te bouwen en te onderhouden.

Cursus website maken

Een cursus website bouwen kun je op verschillende manieren aanvliegen. Je kan beginnen met een cursus website maken in WordPress, dan leer je op een heel eenvoudige manier in een cursus website bouwen hoe je werkt met standaard templates en plugins en zo bouw je binnen twee dagen je eigen website.

Volg een cursus website bouwen

Naast de cursus website maken in WordPress kun je ook een cursus website bouwen samenstellen waarbij je codetalen leert zoals CSS3, HTML5 en Javascript. Een cursus website maken om alles te leren over het bouwen van websites volg je bij ons op werkdagen van 10 tot 17 uur. In een cursus website bouwen gaat de docent alle stappen van het maken van een website met je doornemen. Jouw cursus website bouwen kan een opleiding frontend developer/webdesign professional zijn, maar kan ook bestaan uit losse trainingen. Of jouw cursus website maken bouw je op uit de modules van de WordPress opleiding.

Stel je eigen cursus website maken samen

Alle onderdelen van de WordPress opleiding zijn ook los te boeken. In WordPress website maken leer je in twee dagen hoe je een website bouwt. Vervolgens leer je in de cursus website maken WordPress beheer in een dag hoe je webomgeving verplaatst en overige beheerwerkzaamheden uitvoert. Een cursus website maken is niet compleet zonder dat je ook SEO zoekmachineoptimalisatie kunt toepassen. Volg een cursus SEO voor WordPress om jouw cursus website bouwen compleet te maken. Heb je een webshop of wil je deze gaan opzetten, voeg dan de training WordPress webshop aan jouw cursus website maken toe. Als je deze complete opleiding hebt gedaan ben je expert op het gebied van WordPress.

Volg een cursus website bouwen en word expert in het maken van websites. Met deze cursus website maken vergroot je de kansen op een kansberoep als webdeveloper, waar nu heel veel vraag naar is. Door het volgen van een van deze cursussen word specialist in het maken van websites. Doe mee aan de cursus website bouwen en maak jouw website klaar voor de toekomst.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events