Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Als dat beeld goed is tenminste. Niet alleen de foto zelf moet goed gemaakt worden, met de juiste bewerking kan een beeld nog extra kracht krijgen. Met de introductie van digitale fotografie is dit al lang niet het exclusieve terrein voor de ervaren fotograaf en beeldbewerker. Webdesigners, marketeers, grafische vormgevers of hobbyisten zijn er ook steeds meer mee bezig.

Het cluster Digitale Fotografie biedt alles, zowel voor de full-pro, die uitgebreide en ingewikkelde retouches uitvoert op beelden of spectaculaire digitale montages maakt als voor de startende beeldbewerker die de basis van Adobe Photoshop onder de knie wil krijgen.

Met de overname van Capi lux vak in de jaren negentig hebben we een goede basis gelegd om de professionele Fotograaf bij te staan in de ontwikkelingen. De laatste jaren zien we ook veel marketing specialisten in onze opleidingen. Zij willen op een professioneel niveau fotografie en bewerking beheersen om snel mooie content voor met name websites te kunnen maken.

Hier het actuele overzicht van trainingen voor de professional en semi professional die zich met Fotografie en of bewerking bezighouden.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten