In een cursus website bouwen leer je alles wat je nodig hebt om zelf een website te bouwen en te onderhouden.

Opleiding website bouwen

Een cursus website bouwen kun je op verschillende manieren aanvliegen. Je kan beginnen met een cursus website maken in WordPress, dan leer je op een heel eenvoudige manier in een cursus website bouwen hoe je werkt met standaard templates en plugins en zo bouw je binnen twee dagen je eigen website.

Volg een cursus website bouwen

Naast de cursus website maken in WordPress kun je ook een cursus website bouwen samenstellen waarbij je codetalen leert zoals CSS3, HTML5 en Javascript. Een cursus website maken om alles te leren over het bouwen van websites volg je bij ons op werkdagen van 10 tot 17 uur. In een cursus website bouwen gaat de docent alle stappen van het maken van een website met je doornemen. Jouw cursus website bouwen kan een opleiding frontend developer/webdesign professional zijn, maar kan ook bestaan uit losse trainingen. Of jouw cursus website maken bouw je op uit de modules van de WordPress opleiding.

Stel je eigen cursus website maken samen

Alle onderdelen van de WordPress opleiding zijn ook los te boeken. In WordPress website maken leer je in twee dagen hoe je een website bouwt. Vervolgens leer je in de cursus website maken WordPress beheer in een dag hoe je webomgeving verplaatst en overige beheerwerkzaamheden uitvoert. Een cursus website maken is niet compleet zonder dat je ook SEO zoekmachineoptimalisatie kunt toepassen. Volg een cursus SEO voor WordPress om jouw cursus website bouwen compleet te maken. Heb je een webshop of wil je deze gaan opzetten, voeg dan de training WordPress webshop aan jouw cursus website maken toe. Als je deze complete opleiding hebt gedaan ben je expert op het gebied van WordPress.

Volg een opleiding website bouwen en word expert in het maken van websites. Met deze cursus website maken vergroot je de kansen op een kansberoep als webdeveloper, waar nu heel veel vraag naar is. Door het volgen van een van deze cursussen word specialist in het maken van websites. Doe mee aan de cursus website bouwen en maak jouw website klaar voor de toekomst.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.