Volg een cursus websites bouwen

Een cursus website bouwen kun je op verschillende manieren aanvliegen. Je kunt beginnen met een cursus websites maken in WordPress, dan leer je binnen twee dagen hoe je je eigen website in de populaire CMS-tool WordPress kunt bouwen. Dat kan op een vrij eenvoudige manier al, met standaard templates en diverse plugins. Maar je kunt ook de code in met diverse development trainingen.

 

Opleiding websites bouwen

Naast de cursus websites maken in WordPress kun je ook een opleiding  of cursus websites bouwen samenstellen waarbij je codetalen leert zoals CSS3, HTML5 en Javascript. Of volg de hele opleiding tot Front End Webdeveloper Expert, waarin echt alles aan bod komt! De trainer doorloopt alle stappen van het maken van een website met je. Meer interesse in een los onderdeel van de opleiding? Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd, dus je kunt altijd starten met een training die korter duurt. Je kunt dan altijd later nog kiezen om de rest van de trainingen ook te volgen.

 

Stel je eigen cursus websites maken samen

Zoals hierboven ook al genoemd, kun je alle onderdelen van de opleiding websites bouwen ook los boeken. In de training WordPress basis leer je in twee dagen hoe je een website bouwt. Maar je kunt ook de training WordPress code volgen, waarin je dieper in de achterkant van de website duikt en meer naar eigen hand kunt zetten. Je bent dan niet meer gelimiteerd aan de mogelijkheden van een thema in WordPress. Maar eigenlijk is een cursus websites maken natuurlijk niet compleet zonder kennis van SEO. Voeg bijvoorbeeld ook de training Zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe aan je traject. Wil je graag een webshop opzetten? Volg dan de training WordPress Webshop of Shopify Webshop. Met ons brede assortiment aan front end development trainingen en opleidingen, kun jij je ontwikkelen tot expert!

 

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.