Een aantal recente reviews

 

Cursist: Adinda Hutjes
Training: Online Marketingstrategie
Cijfer: 10

De training was super leuk. De informatie werd makkelijk gebracht en door het enthousiasme van Marieke zelf, kreeg ze ons ook allemaal mee. De training heeft mij goed geholpen om na te denken over online marketing en hoe ik dit het beste kan toepassen op mijn werk maar ook prive. "

 

Cursist: Mart oude Nijeweeme
Training: Adobe Premiere Pro level II (gevorderd)
Cijfer: 8

" Omdat we met een kleine groep waren (2 personen) was er alle ruimte voor vragen en individuele begeleiding. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij niet bezwaard om een vraag te stellen, wel zo fijn. Daarnaast werd op elke vraag een duidelijk antwoord gegeven."

 

Cursist: Nicolas Beslic
Training: Google Ads II
Cijfer: 10

Heel goed! Veel ruimte voor vragen en uitleg was helder. Opbouw was goed en alles was duidelijk. Ik heb verder geen verbeteringen. Locatie is goed en lekker centraal in Nederland. "

 

Lees hier alle 778+ reviews op Springest.

Deze cursisten gingen je voor:

Gemiddeld scoren onze opleidingen een 9,3 volgens 14995 cursisten

Nienke
Unleash your Human Potential12 augustus 2022
Eindcijfer:   10   

De trainer heeft mega veel kennis en neemt je helemaal mee in zijn verhaal. Ik heb gelijk zin om gezond te leven! En dat heb ik zo goed als nooit

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Tamara
Video en Animatie Basis20 juli 2022
Eindcijfer:   8   

Ik vond het een hele leuke training

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Harm Peter Post
DaVinci Resolve14 juni 2022
Eindcijfer:   8   

Vriendelijkheid docent

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
José Borst
Start je Webshop met Shopify09 juni 2022
Eindcijfer:   10   

Helder, duidelijk en leuke groep

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lars van der wijngaard
Doelgericht Plannen en Organiseren30 mei 2022
Eindcijfer:   8   

Voorbeelden en opbouw

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
salma
Customer Experience09 mei 2022
Eindcijfer:   8   

goede uitleg, goede opbouw en vooral praktische voorbeelden waar je wat aan hebt

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kaylee
Video's maken met je Smartphone20 april 2022
Eindcijfer:   9   

De training is zeer interactief en praktisch. De kennis is gelijk toepasbaar in de praktijk.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Janne Jacobs
Mindhack your Creativity19 april 2022
Eindcijfer:   8   

Het uitvoerig behandelen van de onderwerpen, duidelijkheid bij vragen, er wordt een fijne sfeer gecreeerd, goede ruimtes, veel gespreks onderwerpen

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
mark Huntelaar
Veerkracht en Vitaliteit08 april 2022
Eindcijfer:   9   

Praktische doe training van zeer ervaren trainer. Zeer toegankelijk voor de beginnende tekenaar (zoals ik), maar ook geoefende. Geeft heel concrete handvatten om te starten, aanzet tot zelfstandig vervolg van veel oefenen / proberen etc om te verbeteren. Erg leuk om te doen.

Ja ik raad deze training aan


Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch

Reviews

Gemiddelde waardering
8.8 (3296)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
A de Graaf
12 augustus 2022
Google Analytics basis
9
Veel onderdelen 'aangeraakt', veel interactie, goede afwisseling tussen inspanning en ontspanning
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Asmae
12 augustus 2022
Google Analytics basis
10
De training, is duidelijk en simpel gegeven. En daarbij weet ik na het volgen van de training, de basis (wat kan je ermee en hoe navigeer je in Google Analytics) van Google Analytics en dat was voor mij het doel. Wat mij betreft dus een geslaagde training
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Werner van Woudenberg
12 augustus 2022
Google Analytics basis
10
Helder uitgelegd was goed te volgen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Werner van Woudenberg
12 augustus 2022
Google Analytics basis
10
Helder uitgelegd was goed te volgen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diego Capurro
12 augustus 2022
Google Analytics basis
8
Jeroen presenteerde GA in een tempo en taalgebruik dat heel goed te volgen was. Ook vond ik het goed dat hij tussendoor vragen stelde aan de deelnemers, zodat er interactie is in de groep.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jack van Rotterdam
12 augustus 2022
Google Analytics basis
8
Met name de duidelijke vertaalslag die werd gemaakt naar de praktijk. De heldere voorbeelden van Jeroen (of van iemand uit de groep) zorgen voor een duidelijker beeld.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lola Risakotta
12 augustus 2022
Google Analytics basis
10
De uitleg was zeer aangenaam en goed te begrijpen, waardoor ik niet afhaakte.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
nicole kanters
12 augustus 2022
Google Analytics basis
9
brengt het met humor en is bewogen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Remco
12 augustus 2022
Google Analytics basis
8
De rust en de duidelijke uitleg
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom de Haan
12 augustus 2022
Unleash your Human Potential
10
Fijne energie van Rot
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Bardoel
12 augustus 2022
Unleash your Human Potential
10
De praktijk wordt goed onderbouwd en daarnaast is het direct toepasbaar in de praktijk.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
J Paulina
12 augustus 2022
Unleash your Human Potential
10
De trainer nam tijd om vragen te beantwoorden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Nienke
12 augustus 2022
Unleash your Human Potential
10
De trainer heeft mega veel kennis en neemt je helemaal mee in zijn verhaal. Ik heb gelijk zin om gezond te leven! En dat heb ik zo goed als nooit
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Dazza Tjokrohamidjojo
11 augustus 2022
Adobe Photoshop gevorderd
8
De training was op alle aspecten super goed verzorgd!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim
11 augustus 2022
Adobe Photoshop gevorderd
9
Leuk, gezellig en vooral leerzaam. Sloot goed aan bij de doelen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nick van Ee
10 augustus 2022
UX Design
9
Leuke enthousiaste docent die voor een goede interactieve sfeer zorgt binnen de groep.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen de Mol
10 augustus 2022
UX Design
9
Ik vond goed aan de training dat je zelf een UX-strategie moest opzetten. Van doelgroepen maken tot persona's.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roel van Bakkum
10 augustus 2022
UX Design
8
De training geeft een goed, doch rudimentair overzicht van UX design strategie en de technieken die er bij komen kijken. De trainer is tevens een man met vakkennis, wat reflecteert in de cursus.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Lauwen
10 augustus 2022
UX Design
9
Ik vind dat de training goed aansluit op de dagelijkse organisatie problematiek met betrekking tot data gedreven werken en design first denken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim Meeuwis
09 augustus 2022
Adobe Premiere Pro basis
9
Binnen 2 dagen leer je een hele solide basis waarmee je uit de voeten kan.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tamara van Eldik
09 augustus 2022
Adobe Premiere Pro basis
10
De humor en enthousiasme van de trainer heeft ons veel bijgebracht en geleerd.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guusje
09 augustus 2022
LinkedIn Advertising
10
Super interessant en leerzaam
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronald Sentner
08 augustus 2022
Google Ads gevorderd
9
Interactief, niet alleen informatie zenden, maar ook vragen stellen. Veel energie, Jeroen is positief en heeft super veel kennis.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Odette Witkamp
08 augustus 2022
Google Ads gevorderd
9
Hele interactieve training. Het zijn kleine groepen waardoor er veel persoonlijke begeleiding is, dus dat is heel prettig. Als het tempo te hoog gaat kun je dat gewoon aangeven zodat je het kunt bijhouden.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Leo van Midden
04 augustus 2022
Adobe InDesign gevorderd
10
persoonlijke benadering trainer en verwerking van mijn wensen in de les
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mana Atmo-Zakernejad
04 augustus 2022
Adobe InDesign gevorderd
10
De manier van uitleg van Jelle, erg fijn. Ik heb veel shortcuts geleerd, die ik niet wist. Het tempo ging voor mij erg fijn, ik kreeg het gevoel dat ik alle vragen mocht stellen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noor van Gennep
02 augustus 2022
Schrijven voor Social Media
8
De interactie en ruimte voor vragen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daphne
02 augustus 2022
Schrijven voor Social Media
9
De concrete tips en voorbeelden om door te pakken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Virginia van Zitteren
02 augustus 2022
Schrijven voor Social Media
8
Duidelijke uitleg en voorbeelden uit de praktijk. Veel interactie
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Naomi
02 augustus 2022
Schrijven voor Social Media
6
Leuke afwisseling tussen opdrachten en uitleg.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
02 augustus 2022
Schrijven voor Social Media
10
Veel praktische voorbeelden en tips. Goede balans tussen theorie en oefeningen.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Gea Kipperman
02 augustus 2022
Schrijven voor Social Media
10
Goede uitleg, relevante onderwerpen, veel praktijk oefeningen, in de tijd van nu
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carola Van Laerhoven
01 augustus 2022
Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
10
Praktische vertaling
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Sonneveld
01 augustus 2022
Agile en Scrum voor Marketing en Communicatie
9
Theorie en praktische toepassing. Goed in balans!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jilt Heerink
27 juli 2022
Adobe Illustrator basis
9
De 'leraar' was erg bevlogen en vakbekwaam. Hij wist elke vraag duidelijk te beantwoorden en had er totaal geen moeite mee om zich in te leven in ons kennislevel.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roegina Hilbrands
27 juli 2022
Adobe Illustrator basis
9
Veel zelf doen Duidelijke uitleg Mogelijkheid om eigen oefeningen te doen Goede oefenbestanden. Wijst zich vanzelf
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pim Frikken
27 juli 2022
Adobe Illustrator basis
10
lekker tempo, zeer deskundige docent en een prettige sfeer!
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melvin
27 juli 2022
Adobe Illustrator basis
9
Uitleg, tempo, de directe toepasbaarheid
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daisy
27 juli 2022
Online Branding
9
Er werd goed geluisterd naar wat de wensen waren en hoe je het bij je eigen merk kan toepassen. Mooie theorie die erachter zit en heel interessant om het nu zelf te gaan gebruiken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Daisy
27 juli 2022
Online Branding
9
Er werd goed geluisterd naar wat de wensen waren en hoe je het bij je eigen merk kan toepassen. Mooie theorie die erachter zit en heel interessant om het nu zelf te gaan gebruiken.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pieter Sonneveld
27 juli 2022
Online Branding
9
Inhoudelijk goed en tegelijkertijd heel praktisch
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dorine
27 juli 2022
Online Branding
10
Het sloot goed aan op Internal Branding en Brand Strategy en daardoor kan ik bij mn werk goed verder met mn werkzaamheden
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yury Delgado Morais
27 juli 2022
Online Branding
8
Heldere uitleg
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sabrina diderich
26 juli 2022
Adobe Illustrator basis
9
Dat er op de 2e dag veel ruimte was zelfstandig om te oefenen waardoor het geleerde een plaats krijgt en beter blijft hangen
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kirsten van Wanum
26 juli 2022
Adobe Photoshop basis
10
Fijne, enthousiaste trainer. Legt rustig en helder uit en houdt rekening met ieders tempo.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ninja Keegstra
26 juli 2022
Adobe Photoshop basis
10
Ruben is rustig en bouwt de training goed op. Hij legt de basis goed uit waardoor je hierna de opdrachten goed zelfstandig kunt uitvoeren en uiteindelijk na de training ook zelfstandig echt aan de slag kunt.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ninja Keegstra
26 juli 2022
Adobe Photoshop basis
10
Ruben is rustig en bouwt de training goed op. Hij legt de basis goed uit waardoor je hierna de opdrachten goed zelfstandig kunt uitvoeren en uiteindelijk na de training ook zelfstandig echt aan de slag kunt.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Raphael Klaverweide
26 juli 2022
Adobe Photoshop basis
9
Duidelijke uitleg. `voldoende herhaling en ervaren en geduldige trainer.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Myrthe Strik
25 juli 2022
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
10
Goede trainster met goed inzicht in wat iedereen nodig heeft en daar super goed op ingaat.
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robin Kiemeneij
25 juli 2022
Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden
9
Ik dacht dat we eerst in de theorie gingen duiken en dan aan de praktijk. We gingen tijdens de eerste les al helemaal de diepte in en het is gebleken dat het voor mij goed heeft gewerkt! Heel effectief en veel eruit gehaald
Ja ik raad deze training aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.



Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

    Wachtwoord vergeten?