Blog

De laatste WordPress-trends 

26 januari 2022 | John Oosterlaar

Onlangs presenteerde WordPress-founder Matt Mullenweg zijn ‘State of the Word 2022’, waarin hij de nieuwste trends en ontwikkelingen in het WordPress-landschap besprak. Vorig jaar was een topjaar voor WordPress én voor alle bedrijven die er thema’s en plug-ins voor bouwen. En ook de komende jaren beloven veel moois. Ik ga de trends kort voor je toelichten, zodat jij helemaal op de hoogte bent.


Meet your trainer: Kevin Juffermans

18 januari 2022 | Evy Brans

Kevin is online marketeer in hart en nieren. Hij weet álles over sterke online marketingstrategieën. Facebook- en LinkedIn-advertising, SEO, SEA en Snapchat Ads: hij draait er z’n hand niet voor om. Bij marketingbureau Converseon zet hij z’n skills en kennis in om klanten verder te helpen. Hij is een enthousiaste trainer die z’n studenten het liefst zelf aan het werk zet. In zijn vrije tijd speelt Kevin graag een potje klaverjassen. Sinds november versterkt hij het trainersteam van Compe…


Change management: wat is het en hoe pas je het toe?

13 januari 2022 | Noortje Noy

Hoe krijg je medewerkers mee in veranderingen en hoe zorg je ervoor dat men niet terugvalt in oude gewoontes? Dat is in het kort waar change management, of veranderingsmanagement, over gaat. Als organisatie wil je namelijk vooroplopen en boven je concurrenten uitstijgen. Verandering is dan onvermijdelijk en zelfs noodzakelijk, want verandering zorgt voor ontwikkeling en groei. Je hebt twee verschillende manieren waarop er veranderd kan worden: gepland of spontaan en een organisatie ondervindt do…


Meet your trainer: Roy van Amerongen

11 januari 2022 | Evy Brans

Roy vindt het leuk om af te wijken. Zo klimt hij graag in bomen, maakt hij af en toe een salto en drinkt koffie met boter. Klinkt gek? Voor hem is het een manier om de relatie tussen lichaam en geest te onderzoeken, een vakgebied waarin hij gespecialiseerd is. De trainingen van Roy zijn leuk en toegankelijk, doordat hij woord én beeld gebruikt in zijn uitleg en je vooral veel zelf laat ervaren. Sinds september versterkt hij het trainersteam van Competence Factory. We stellen hem aan je voor.


Tweeëneenhalve Social Media trend voor 2022

04 januari 2022 | Paulus Veltman

Dit jaar doe ik het anders. Geen ellenlange opsomming van alles wat er speelt in het wereldje van social media, maar een beknopt overzicht van de dingen die ik écht belangrijk vind. Op die manier ben ik eerder klaar en jij eerder bij. Waarom er een halve trend bijzit, wordt vanzelf duidelijk als je doorleest.


Junior Social Media Marketeer

03 januari 2022 | Tanya Pierce

Utrecht - Stationsplein | 40 uur per week

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de creatiefste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? En wil je ook onbeperkt trainingen volgen op het gebied van online marketing, webdesign en content? We zijn op zoek naar een enthousiaste Social Media Marketeer. Ben jij dat? Lees dan verder!


Wat is het verschil tussen scrum, agile, lean en lean startup?

03 januari 2022 | Noortje Noy

Wil je jouw organisatie naar the next level tillen? Met een growth mindset ben je al aardig op weg. Je laat je namelijk niet afschrikken door een uitdaging en gelooft erin dat een combinatie van een goede samenwerking en motivatie alles voor elkaar kan krijgen. Met jouw mindset zorg je voor een innovatieve, creatieve organisatie met efficiënte productie. Maar ook is het belangrijk om gebruik te maken van verschillende organisatie- en werkvormen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf voorop blijft…


Junior Opleidingsadviseur

24 december 2021 | Tanya Pierce

Utrecht - Stationsplein | 40 uur per week

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Heb je net een Bachelor afgerond, vind je het leuk om mensen te adviseren en wil je onbeperkt trainingen volgen op het gebied van online marketing en (web)design? We zijn op zoek naar een enthousiaste opleidingsadviseur. Ben jij dat? Lees dan verder!


Financieel Medewerker

24 december 2021 | Tanya Pierce

Utrecht - Stationsplein | 40 uur per week

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de creatiefste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Hou je ervan om je bezig te houden met financiële administratie? We zijn op zoek naar een gedreven Junior Allround Financieel Medewerker die onze administratie managet. Ben jij dat? Lees dan verder!


Meet the Superfan - Sjoerd

21 december 2021 | Evy Brans

Sjoerd werkt als Business Developer en krijgt enorm veel energie van innovatief bezig zijn. Met maar liefst 15 trainingen op zak, verdient hij terecht de titel van Superfan! Omdat wij ook superfans van Sjoerd zijn, verrasten we hem met een bloemetje en daar hoort natuurlijk ook een kort interview bij! We vroegen hem onder andere welke trainingen hem het meest zijn bijgebleven en wat hij het allerleukste aan zijn werk vindt.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.