Blog

Meet your trainer - Laurens Tienkamp-Beishuizen

13 mei 2021 | Noortje Noy

Laurens is zelfstandig strategisch adviseur employer branding en recruitment marketing - een hele mond vol. Kort gezegd helpt hij organisaties zichzelf te presenteren als aantrekkelijke werkgever, maar hij regelt ook directe werving via social media. In februari startte Laurens als trainer bij Competence Factory. We stellen hem aan je voor. 


5 verleidingstechnieken voor jouw online communicatie

10 mei 2021 | Letty de Nijs

Newsflash! We zijn niet zo rationeel als dat we denken. Ons brein is geprogrammeerd om snelkoppelingen te maken: aannames. Je maakt daardoor systematische patronen van onlogisch denken en gedrag. Deze “tekortkomingen” worden cognitieve vooroordelen genoemd. Door als marketeer in je communicatie slim gebruik te maken van deze tekortkomingen, kun je het onbewuste, niet-rationele brein verleiden om in te gaan op je boodschap. In dit artikel geef ik je vijf technieken die je kunt toepassen op jo…


Alumnus Roland Koopmans over z’n opleiding UX Design Master: ‘Ik kon bedrijven direct helpen aan een betere website’

06 mei 2021 | Noortje Noy

Een primeur: Roland is de eerste die onze nieuwe, 17-daagse opleiding UX Design Master heeft afgerond. Hij heeft veel skills opgedaan en verbeterd die goed van pas komen in zijn werk bij Amsterdams webdesignbureau OtherSites.nl. Nu maakt hij websites die nóg gebruiksvriendelijker zijn en kan hij webomgevingen uitgebreid analyseren, op zoek naar optimalisatiekansen. Natuurlijk waren we benieuwd hoe hij de opleiding heeft ervaren. In het kort: ‘inspirerend en motiverend’!


Praktijkcase: van 250k naar 500k omzet

29 april 2021 | Noortje Noy

Hoe Tjerk in één jaar de webshop-omzet van zijn klant verdubbelde.

Voor een klant in de gezondheidsbranche ging online marketing-specialist Tjerk aan de slag. Doel: de verkoop van ketonenmeters flink laten groeien. Door verschillende soorten marketing toe te passen en stevig in te zetten op SEO, behaalde hij fantastische resultaten. Zo verdubbelde de webshop-omzet in 2020 van 250k naar 500k, en steeg het aantal maandelijkse websitebezoekers van 3.000 naar 7.000.


Competence Factory op tweede plek in Emerce 100

28 april 2021 | Noortje Noy

Elk jaar selecteert Emerce de best presterende dienstverleners in marketing en e-business: de Emerce 100. Dat doen ze op basis van een uitgebreid imago-onderzoek. Dit jaar staat Competence Factory op de tweede plek in de categorie ‘Opleidingen & trainingen’! 


Vacature: Stagiair(e) Office Management en Trainingscoördinator

26 april 2021 | Noortje Noy

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de creatiefste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Hou je ervan om dingen te regelen en ben jij goed in plannen? We zijn op zoek naar een gedreven Office Management stagiair die ons ondersteunt met de planning van de trainingen. Ben jij dat? Lees dan verder!


Scoren in Google? Dit zijn de factoren om nu hoger te komen

19 april 2021 | Guido Tijmensen

Hoe kom ik met mijn website hoger in Google? Dat is de nummer één vraag bij de training Zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het is namelijk geen makkelijke uitdaging om bovenaan te komen. Gelukkig zijn er verschillende organisaties die regelmatig uitzoeken wat belangrijke factoren zijn voor jouw ranking in Google. Zo heeft het Amerikaanse bedrijf Backlinko vorig jaar 11,8 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd om te achterhalen wat momenteel de belangrijkste factoren zijn. Om je op weg te helpen heb ik…


10 tips voor een succesvolle digitale meeting 

08 april 2021 | Noortje Noy

Inmiddels het nieuwe normaal: online samenwerken. Van vergaderingen tot trainingen. Ben jij er al aan gewend? Of gaat het je soms nog wat moeizaam af? Het is online moeilijker om je aandacht erbij te houden dan offline. Maar je kunt een aantal dingen doen om te zorgen dat je een doeltreffende, succesvolle digitale meeting hebt. We geven je tien tips voor het voorbereiden, soepel laten verlopen en het afronden van jouw meeting. 


Meet your trainer - Chantal Verweij

01 april 2021 | Noortje Noy

Chantal werkt al meer dan 25 jaar op het snijvlak van communicatie, digitalisering en innovatie. Met haar bedrijf Inspiratiebrigade helpt ze bedrijven en instellingen vooruitkijken, veranderen en innoveren. Als ervaren spreker en dagvoorzitter weet Chantal de aandacht tijdens haar trainingen goed vast te houden. En als praktijkmens mixt ze theorie met hele praktische inzichten en how-to’s. Sinds januari versterkt Chantal het trainersteam van Competence Factory. We stellen haar aan je voor. 


Waarom wireframes essentieel zijn voor jouw webdesign

29 maart 2021 | Noortje Noy

Als je een snelweg bouwt, begin je niet meteen met asfalt gieten. Eerst breng je alle wegen, afslagen en aansluitingen in kaart en schets je een plan in elkaar. Precies hetzelfde doe je als je een website of app ontwerpt: eerst maak je met wireframes een schets. Zo bepaal je het ‘geraamte’ van je site of app. Hier vertellen we waarom wireframes onmisbaar zijn voor jouw web- of appdesign.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.