Blog

Tips voor geluk in tijden van Corona

08 april 2020 | Noortje Noy

De coronacrisis raakt ons allemaal. Of je nu ZZP'er bent zonder opdrachten, ondernemer zonder business, of thuiswerk-ouder met bergen werk: we hebben het allemaal zwaar. Tegelijkertijd weten we dat bij de pakken neerzitten geen optie is. Maar hoe houd je je moraal op peil in deze stressvolle en onzekere tijd? We vroegen het onze trainer en psycholoog Dwayne Toemere. Hij is de psychologische literatuur ingedoken en heeft een aantal wetenschappelijke tips verzameld. Ook geeft hij je persoonlijk a…


Online Masterclasses met focus op Coronacrisis

25 maart 2020 | Noortje Noy

We kregen van veel alumni het verzoek om online trainingen te bieden. Daarom zijn onze trainers en Learning Experience (LX)-designers hard aan het werk gegaan om nieuwe leerervaringen te ontwerpen. Ons uitgangspunt was: hoe kunnen we professionals skills bieden die hen helpen deze uitdagende tijd door te komen? Daaruit kwam een serie Online Masterclasses met een focus op de huidige Coronacrisis.


Gratis Webinar: Zakelijk Tekenen met je Kids op dinsdag 24 maart 2020

19 maart 2020 | Noortje Noy

Thuiswerken terwijl de scholen zijn gesloten? Help!!! Hoe doe je dat? Tijdens het gratis webinar 'Zakelijk Tekenen met Kids' delen we 10 tips om tekenen in te zetten voor een soepele thuissituatie. Samen visualiseren zorgt voor structuur, onderling begrip en vooral veel lol. 


Google Factory: de highlights en de party pics

27 februari 2020 | Noortje Noy

Elk kwartaal openen we onze factory-deuren voor ons netwerk van online marketeers, communicatieprofs, innovators, creatieven, webdevelopers en UX-designers. Vanavond stond in het teken van Google. Met ruim 150 bezoekers waren we weer volledig uitverkocht.

 
Geen saaie presentaties, maar 5 actieve workshops van onze trainers. De bezoekers zijn aan de slag gegaan met SEO, lokale campagnes, Analytics, Datavisualisatie en YouTube. Wát een energie en positiviteit bij de deelnemers! Hier de hig…


Waarom het een goed idee is om je in branding te verdiepen

17 februari 2020 | Noortje Noy

Vind je merkpositionering interessant, wil je er meer van weten, maar moet je jezelf er nog van overtuigen dat het de investering waard is? Geen zorgen, je serieus verdiepen in branding is echt een goed idee. Zeker omdat merkpositionering (of ‘branding’ dus) in het digitale tijdperk steeds belangrijker wordt. We geven je 3 redenen om de knoop door te hakken.


Competence Factory neemt opleider How & Knower over

20 januari 2020 | Noortje Noy

Competence Factory heeft How & Knower overgenomen. Dit Groningse instituut werd in oktober 2019 failliet verklaard, maar zal onder de vlag van Competence Factory trainingen blijven aanbieden op het gebied van online marketing. 


Van een Open Space de boksring in: dit was de trainersdag

16 januari 2020 | Noortje Noy

Hoe ga je om met niveauverschillen in je groep, hoe hou je cursisten ook na je training betrokken, en wat heb je eigenlijk nodig om een future-proof training te geven? Op de laatste Competence Factory-trainersdag lokten deze en andere vragen discussies uit, die weer tot frisse ideeën en onverwachte oplossingen leidden. Tot een mystery guest aan het gepraat een einde maakte en de ‘Open Space’ veranderde in een boksring. Hier een recap van de jaarlijkse trainersdag.


Op één na Beste Opleider van Nederland 🤦🏽‍♀️

10 januari 2020 | Noortje Noy

Ken je dat liedje van Eddy Zoë? “BIJ-NA, bijna raak. Oftewel: helemaal helemaal mis”. 
Zo voelden wij ons bij de uitreiking van de #bovnl awards van Springest. 


Data driven marketeer: laat je niet gek maken!

16 december 2019 | Noortje Noy

Hou je vast: volgens het World Economic Forum hebben we in 2020 wereldwijd 44 zettabyte aan digitale data geproduceerd. Dat is 40 keer meer data dan dat er sterren zijn in het voor ons zichtbare heelal. Natuurlijk is maar een fractie daarvan bruikbaar voor marketing. Toch kun je als marketeer overweldigd raken door de hoeveelheid data die je kunt verzamelen. Het potentieel is gigantisch, maar welke data is nou waardevol? En wat kun je er het beste mee doen? Het antwoord op die vraag is even eenv…


2020: tijd voor scrum

13 december 2019 | Noortje Noy

Een korte en superheldere intro in scrum

Je leest en hoort er veel over, en misschien doe je er zelfs al aan: scrum. Scrum komt oorspronkelijk uit de data- en IT-wereld, maar wordt inmiddels door praktisch alle soorten bedrijven gebruikt. Eigenlijk is er geen vakgebied waarin je scrum niet zou kunnen toepassen. Zelfs thuis kan het! Maar wat is scrum nou precies, en waardoor is het zo succesvol?


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.