Je wilt graag een opleiding of training volgen, maar je vindt het bedrag te hoog om in één keer te betalen? Bij ons kun je opleidingen en trainingen gespreid betalen in termijnen van 12, 18, 24, of 36 maanden. Hiervoor werken we samen met betaalpartner SprayPay. Je betaalt eenmalig 3,5% over het totaalbedrag en 14% rente. Je bepaalt zelf in welk tempo je terugbetaalt. Extra en eerder aflossen mag altijd en kost je niets.


Let op! Geld lenen kost geld

 

Zo werkt Gespreid betalen

1. Kies Gespreid betalen als betaalmethode
Je wordt doorgeleid naar de pagina van SprayPay waar je je gegevens in kan vullen.

2. Je kiest je gewenste doorlooptijd
Kies of je in 12, 18, 24, of 36 maanden wilt afbetalen.

3. SprayPay checkt je gegevens
Nadat je het formulier hebt ingevuld checkt SprayPay of je bijvoorbeeld een Nederlandse bankrekening hebt. Na de check zie je direct of je in aanmerking komt voor gespreid betalen.

4. Je bent ingeschreven voor jouw opleiding of training
Is je betaling goedgekeurd? Dan is je inschrijving voor de opleiding of training definitief en krijg je direct een bevestiging van ons.

5. Betaal in jouw tempo
Wil je eerder aflossen? Geen probleem! Dit kan altijd boetevrij.

SprayPay

 

Veelgestelde vragen over Gespreid betalen

 • Wanneer kom ik in aanmerking voor gespreid betalen? 
  Gespreid betalen via SprayPay kan alleen als je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar deze aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. De aanvraag wordt alleen goedgekeurd als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud. Om de aanvraag te controleren, worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Vervolgens checkt SprayPay bij het BKR of je nog andere financiële verplichtingen hebt. Op basis hiervan wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd. Mocht je aanvraag worden afgekeurd, kun je altijd bij SprayPay de reden hiervan navragen.
 • Hoeveel rente  betaal ik?

  SprayPay werkt met een rente van 14% over het aankoopbedrag. Stel, je wilt een training van €1000,- gespreid betalen, dan betaal je hier ongeveer €11,- per maand voor, over een periode van een jaar.Als je iedere maand het afgesproken bedrag op tijd betaalt, doneert SprayPay €1,- van het aankoopbedrag aan een door jou gekozen goed doel.

 • Wat als ik mijn inschrijving wil annuleren? 
  Je kunt je inschrijving uiteraard annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de inschrijving is geannuleerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je inschrijving wilt annuleren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.
 • Loop ik risico op een BKR-registratie? 
  Als je op tijd betaalt, loop je geen risico op een BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden achterloopt met betalen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan dus gevolgen hebben voor andere leningen of abonnementen.
 • Hoe betrouwbaar is SprayPay?
  De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay om kredieten te verlenen. Dit betekent dat de AFM SprayPay als een betrouwbare instantie aanmerkt. Om je veiligheid verder te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDIN. Met iDIN kun je je als consument bij organisaties online identificeren, met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van je eigen bank.Dit is zodat SprayPay precies weet aan wie zij krediet verstrekken. In het betaaloverzicht worden jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving vermeld. Controleer deze gegevens zelf ook altijd goed. Alle emails die SprayPay verstuurt, eindigen met @spraypay.nl. Mails die niet zo eindigen, zijn dus niet afkomstig van SprayPay.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten