Blog

Leads genereren met marketing automation

Een voorspelbaar proces om leads te genereren, wat ook nog eens doorloopt zonder dat jij er actief mee bezig bent… klinkt als een droom toch? Door de opkomst van marketing automation kun je deze droom ook écht gaan waarmaken. Marketing automation helpt je namelijk om jouw doelgroep content te laten zien waar ze precies op dat moment behoefte aan hebben. Zo ontvangen ze enkel content die aansluit op hun persoonlijk profiel en online zoekgedrag. En dat allemaal geautomatiseerd, zonder dat je er…


Vacature Veelzijdig Office Manager

Utrecht Centrum, parttime 28 uur per week. 

Ben jij een energiek, slim en betrouwbaar en houd jij van afwisseling en verantwoordelijkheid? Houd jij van een innovatieve snelgroeiende omgeving waar geen dag hetzelfde is, waar jij een spilfunctie hebt en het draait om mensen en het structuren van een groeiende organisatie? Lees dan verder!


Het belang van zoekintentie voor SEO

Als iemand een zoekopdracht invoert in Google wil diegene daar iets mee bereiken. Waarom voert de gebruiker die zoekopdracht in? Het antwoord op deze vraag noemen we de zoekintentie. Natuurlijk kunnen verschillende gebruikers een andere zoekintentie hebben, terwijl ze toch dezelfde zoekopdracht gebruiken. Meestal overheerst er echter één zoekintentie. Als jouw content daar perfect op inspeelt heeft dat effect op je rankings in Google. Hoe dat werkt vertellen we je in dit artikel.


Content first design: start met de boodschap

Een goed design versterkt je boodschap. Het stuurt de aandacht van de lezer, wekt emotie op en verheldert. Toch wordt een design vaak opgeleverd vol met ‘lorum ipsum’. Van die boodschap is weinig terug te zien, totdat na oplevering de daadwerkelijke content in het design wordt geplaatst. Gek eigenlijk... dat is alsof je een verpakking uitkiest, voor je weet wat voor cadeau je erin gaat stoppen. Steeds meer bedrijven stappen daarom over op content first design.


Inloopavond - Werken bij Competence Factory en Space to Create

Ben je op zoek naar een ondernemende job als Vestigingsmanager of (Junior) Accountmanager, en heb je affiniteit met onlinemarketingtrainingen? Kom dan op donderdag 14 februari naar onze inloopavond. Voor Competence Factory én onze nieuwe tak Space to Create zoeken we namelijk twee gedreven professionals. We leren je graag kennen!


Vacature Vestigingsmanager Space to Create / Competence Factory

Werk jij het liefst in een innovatieve, snelgroeiende omgeving waar het ook nog gezellig is? Wil jij je ondernemerschap kwijt in je baan, geeft een tevreden klant jou energie en ben je gedreven om klantrelaties verder uit te bouwen? Lees dan verder!


Vacature Junior Trainingsadviseur/Accountmanager

Ben jij een enthousiaste starter met een afgeronde hbo-opleiding of zit je in het laatste studiejaar? Zoek je een innovatieve snelgroeiende omgeving waar het ook nog eens gezellig is? En geloof je dat je van fouten leert en daarvan groeit? Lees dan verder!


Inspiration Factory: UX Design op 7 maart

Op donderdagavond 7 maart 2019 nodigen we je graag uit voor een nieuwe Inspiration Factory. Het thema: User Experience (UX) Design. Trainers van Competence Factory delen hun inzichten, praktijkervaring en nieuwste tools met je. En natuurlijk krijg je leuke actuele voorbeelden en handige tips & tricks.
"Meteen meer uit je website of app halen? Laat je in één avond bijpraten over het vakgebied User Experience (UX) Design en ga naar huis met concrete tips en tools."
 


Competence Factory breidt uit in Utrecht

Let op: vanaf januari 2019 zijn alle trainingen van Competence Factory in Utrecht, op onze locatie Space to Create. Daar hebben we vijf nieuwe, inspirerende ruimtes ingericht. Nu kunnen we garanderen dat onze top 30-trainingen altijd doorgaan. De locaties in Amsterdam en Rotterdam blijven beschikbaar voor incompany-trainingen.


Zo start je in 4 stappen met UX Design

Online succesvol word je niet zomaar. Je hebt er een sterke strategie voor nodig, waarin design een cruciale factor is. Waar begin je als je meer uit je website of app wilt halen? En hoe zet je design strategisch in zodat je klant van een optimale beleving geniet? Onze docent Ruben Olislagers werkt al sinds 1997 als Interaction Designer en neemt je mee in de eerste 4 stappen van het User Experience (UX) proces.


Meer nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events