Cursus Cameraman

1603,25,- 2 dagen

Je hebt een geweldige camera om coole video’s te schieten. Maar zelfs nadat je ze hebt bewerkt, ontbreekt er iets aan die échte professionele uitstraling. Wat zou de reden kunnen zijn? Misschien ben je nog niet helemaal bekend met alle mogelijkheden van je camera. Of misschien moet je slimmere keuzes maken wat betreft belichting en audio. Leer het in de cursus cameraman.

  • De basis van filmen
  • Alles over diafragma en sluitertijd
  • Leren van ervaren cameramannen

We scoren een 9,3 volgens 20031 cursisten

Je hebt je passie, je droom en barst van de ambitie. Het enige wat je nu nog nodig hebt? De training die je verder helpt. En die hebben wij!

Lees reviews

Feedback Company
9,3
Springest
9,3
Google
4,7 / 5
Ons team
Op locatie
Bijeenkomst

Meer over de cursus cameraman

In de cursus cameraman duiken we in de basis van het maken van videocontent: het filmen zelf. Je leert hoe je handmatig de sluitertijd en het diafragma kunt instellen, je oefent met belichtingstechnieken en ontdekt de do’s en don’ts op het gebied van audio. Daarnaast ga je aan de slag met verschillende soorten camera’s, lenzen, verlichting en geluidsapparatuur. Na deze cursus ben jij in staat om professionele videocontent te filmen die perfect is voor het monteren en nabewerken in bijvoorbeeld Adobe Premiere Pro en After Effects.

Alle informatie over deze training

De trainers van de cursus cameraman

Moen Poeran

Toen Moen aan de opleiding Cinematografie begon, was hij licht overdonderd: het filmvak bleek zo ontzettend breed, dat hij niet wist waar hij moest beginnen. Maar dankzij zijn nieuwsgierige aard én de hulp van ervaringsdeskundigen, vond hij toch zijn weg. Inmiddels werkt hij alweer vijftien jaar als cameraman, regisseur, fotograaf en editor. Nu wil hij zijn cursisten aan de hand nemen, net zoals hij zelf ooit begeleid werd. Z’n doel als docent? Je genoeg leren om zelf aan de slag te gaan.

Lees meer
Moen Poeran Moen Poeran

Riaz Abdoelrahman

Als zoon van een filmmaker kreeg Riaz het vak met de paplepel ingegoten. Toen-ie klein was, gluurde hij al mee met de editors. Als tiener was hij zelfs al betrokken bij televisieproducties voor de NPO. Nu maakt hij met z’n eigen bedrijf Colours Media documentaires voor overheden en non-profitorganisaties, maar ook (online) videocontent voor commerciële bedrijven. Al die ervaring en kennis brengt hij over tijdens zijn praktische trainingen. Riaz leert je vol enthousiasme de skills van filmen en monteren – volgens hem de belangrijkste aspecten van videoproductie.

Lees meer
Riaz Abdoelrahman Riaz Abdoelrahman

Jouw cursus cameraman altijd in Utrecht

Ons clubhuis zit in hartje Utrecht aan het Stationsplein, met het openbaar vervoer ben je er vanuit de meeste locaties in Nederland zo! Hier kunnen we de kwaliteit van de trainingen, locatievoorzieningen en lunches goed waarborgen en ontvangen we je met de aandacht die je verdient. Op deze locatie wordt je niet verplaatst in tegenstelling tot bij veel andere opleiders. Don’t worry!

Bekijk de video

Dit kun je verwachten

  • Alles over sluitertijd en diafragma
  • Aan de slag in de praktijk
  • Tweedaagse training
  • Leren van échte cameramannen
  • Transparante prijzen, nooit bijkomende kosten
  • Kleine groepen met de aandacht die je verdient

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten