Blog

Volgend jaar écht aan de slag met WhatsApp Advertising

13 juni 2019

Marketeers opgelet! WhatsApp Advertising komt eraan. Vanaf 2020 kun je door middel van advertenties in de WhatsApp status een nóg grotere groep mensen bereiken.


Hoe meet je de resultaten van je social media strategie?

31 mei 2019

Wil je jouw social media kanalen op een succesvolle manier inzetten? Dan is het belangrijk dat je een social media strategie opstelt. In die strategie beschrijf je wat je wilt bereiken en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Zo kun je gestructureerd en doelgericht aan de slag. Als je de strategie vervolgens implementeert is het belangrijk dat je regelmatig evalueert of je jouw doelen ook daadwerkelijk behaalt. Maar hoe meet je de resultaten van je social media kanalen? Dat vertellen we je in de …


WordPress versus Wix: wat is de beste keuze?

30 mei 2019

Wil je een website maken? Dan is de eerste stap meestal het kiezen van een content management systeem (CMS). Twee van de meest populaire opties zijn WordPress en Wix. Met deze systemen kun je jouw website zowel creëren als beheren. Maar welke kun je het beste kiezen voor jouw website? We zetten de verschillen voor je op een rijtje! We hebben het in dit artikel trouwens over de .org versie van WordPress (er is ook een .com versie).


Versterk je merkpersoonlijkheid met een content style guide

23 mei 2019

Als merk wil je dat mensen je op een bepaalde manier zien. Bijvoorbeeld als innovatief, persoonlijk of slim. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Je zult je merkpersoonlijkheid consistent moeten uitdragen in je content, zodat mensen een gevoel krijgen bij waar je voor staat. Helaas is die consistentie vaak ver te zoeken. Meestal werken er verschillende mensen aan de content en zij brengen allemaal een eigen persoonlijkheid en schrijfstijl met zich mee. Wil je jouw merkpersoonlijkheid consistent g…


“Over triggers, prototypes, plug-ins en Bob Ross”. Verslag van de Inspiration Factory UX en Webdesign

20 mei 2019

Elk kwartaal delen we de laatste trends tijdens onze Inspiration Factory. Een gratis kennisevent op onze toffe locatie ‘Space to Create’. Afgelopen donderdag spraken onze trainers over UX & Webdesign en dat hebben we geweten. UX is hot! Met ruim 100 UX’ers, Online marketeers en Webdesigners op de gastenlijst waren we officieel ‘sold out’. En de borrel... tja, die ging door tot in de late uurtjes. Een woord- en beeldverslag van het geslaagde event.


De kracht van zakelijk teken en waarom iedereen het kan leren

17 mei 2019

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.” Dat spreekwoord kennen we allemaal wel. Vaak kun je met beelden veel makkelijker en duidelijker communiceren dan met woorden. Toch wordt er in zakelijke context nog niet zoveel met beeld gewerkt. Zonde! Gelukkig komt daar de laatste tijd wel verandering in. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de voordelen van visueel denken en zakelijk tekenen. In dit artikel vertelt Marieke van der Velden je meer over hoe je tekenen succesvol kunt inzetten in het …


Vacature Horeca & Events support | leuke bijbaan

16 mei 2019

Parttime flexibele bijbaan in Utrecht centrum 
4 tot 10 uur in de week. 
Ben jij op zoek naar een leuke flexibele bijbaan? Eentje die makkelijk te combineren is met school of studie en waarmee je gewoon een goed salaris verdient? Kom dan eens bij ons langs. Wij zoeken iemand die ons in de middagen (soms avonden) helpt bij onze evenementen.


Snelle tips om de usability van je website te verbeteren

07 mei 2019

Hoe gemakkelijk kan een bezoeker op jouw website vinden wat hij zoekt? Kan hij zijn taken snel en zonder problemen voltooien? De gebruiksvriendelijkheid, oftewel usability van jouw website is een krachtige marketingtool. Voorzie potentiële klanten van een optimale gebruikerservaring en vergroot je conversie. Hoewel dit klinkt als een lastige klus, zijn er kleine aanpassingen die jij kunt doen om het gebruiksgemak van jouw website direct te bevorderen.


Inspiration Factory: UX & Webdesign op 16 Mei

02 mei 2019

Op donderdagavond 16 mei 2019 nodigen we je graag uit voor een nieuwe Inspiration Factory. Het thema: User Experience (UX) & Webdesign. Trainers van Competence Factory delen hun inzichten, praktijkervaring en nieuwste tools met je. En natuurlijk krijg je leuke actuele voorbeelden en handige tips & tricks.
"Meteen meer uit je website of app halen? Laat je in één avond bijpraten over de vakgebieden UX & Webdesign en ga naar huis met concrete tips en tools."
 


Social media biedt recruitment kansen voor je bedrijf

23 april 2019

Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met employer branding. Waarom? Omdat werkgevers alles uit de kast moeten trekken om de juiste mensen aan zich te binden. Zowel het behouden van je huidige personeel, als het werven van geschikte nieuwe medewerkers is in de huidige arbeidsmarkt lastig. Maar hoe bereik je de specialisten die je zoekt? Social media recruitment biedt op dit gebied veel voordelen en kansen. Je kunt de cultuur van je bedrijf op deze manier goed laten zien én je kunt potentiële …


Meer nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.