Blog

‘Future Jobs’-campagne. Wat doe jij in 2025?

08 oktober 2019 | Minke Havelaar

‘Het is vrijdag. 10 maart 2025. Je bent Augmented Reality Designer. Je salaris? 90K per jaar.’ Zo begint een van de drie radiospots van Competence Factory die sinds deze maand op Sublime FM te horen zijn. De commercials horen bij onze ‘Future Jobs’-campagne die we de komende maanden uitrollen. Hierin nemen we je mee naar de toekomst, waarin nieuwe banen zijn ontstaan op het snijvlak van tech, strategie en creatie.


''Competence Factory leert cursisten denken als een ontwerper'' - interview met Fieke Sluijs en Minke Havelaar in MarketingTribune

07 oktober 2019 | Ruben Groenman

De interesse voor Design Thinking groeit, ook in marketingland. Dat zien Fieke Sluijs en Minke Havelaar van Competence Factory heel duidelijk, want de opleiding Design Thinking is razend populair. Het duo vertelt waarom er nu zo veel belangstelling voor is.


Winactie Visual Storytelling Factory

30 september 2019 | Minke Havelaar

Bezoekers van de Visual Storytelling Factory konden donderdag een training naar keuze winnen. Hoe? Door hun visual story van het event op de goodie bag te tekenen. Wow, we zijn zwaar onder de indruk van de creatieve inzendingen! Check ze hieronder.


"Iedereen is creatief" - interview met Competence Factory CEO René Steuer in Metro special

27 september 2019 | Minke Havelaar

Hoe word je gelukkig in je werk? René Steuer, oprichter van opleidingsinstituut Competence Factory, inspireert mensen naar werk dat bij hen past. ''Je komt het verst vooruit als je je creativiteit ontdekt en je passie volgt.''


Visual Storytelling Factory - visual notes

27 september 2019 | Minke Havelaar

Het uitverkochte event Visual Storytelling Factory trok gisteravond een recordaantal bezoekers. Met 150 man verdeeld over vijf zalen zat ons pand aan de Catharijnesingel gezellig vol. Bezoekers gingen in drie parallelle workshoprondes aan de slag met hot topics als contentcreatie, infographics, zakelijk tekenen, online storytelling en graphic recording. Hier de visual notes van de avond, met dank aan onze trainer en graphic recorder Fieke Sluijs!


Alle kennis compleet voor de stap naar ondernemerschap

20 augustusus 2019 | Noor Trommelen

Maak kennis met Daan Boekhoorn, founder van Converseon: een onlinemarketingbureau gevestigd in Weesp. Zelfstandig ondernemer worden was een spannende stap met een pasgeboren zoontje, maar met de Google Master-opleiding achter de rug én vijf Google-certificaten op zak waagde hij de sprong. We spreken Daan over zijn leven voor, tijdens én na zijn opleiding bij Competence Factory. 


Adobe Animate of Adobe After Effects: wanneer gebruik je wat?

16 juli 2019 | Minke Havelaar

Maak je video animaties, dan werk je waarschijnlijk met Adobe Animate of Adobe After Effects. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen de twee? Wanneer gebruik je het één en wanneer het ander? Deze vraag krijgen wij vaak van geïnteresseerden in onze trainingen Adobe Animate en Adobe After Effects. Daarom zochten wij het voor je uit en komen met antwoorden.


Social media snob op LinkedIn-les

15 juli 2019 | Minke Havelaar

Collega en social media snob Minke volgde vandaag de training LinkedIn-advertising.


Cadeautje van het kabinet: iedereen opleidingsbudget vanaf 2020

12 juli 2019 | Minke Havelaar

Als het aan de overheid ligt, komt vanaf volgend jaar bijna iedereen in aanmerking voor een persoonlijk ontwikkelbudget. Dit schrijft het kabinet in een brief over de aanpak Leven Lang Ontwikkelen. Werkend of in between jobs, vanaf 2020 kun je het STAP-budget (Stimulans ArbeidsmarktPositie) aanvragen voor de meeste opleidingen en trainingen. Het doel van het kabinet is om mensen te stimuleren zich te blijven ontwikkelen, en zo aan het werk te blijven.


Mee op reis naar Google HQ in Dublin?

25 juni 2019 | Noor Trommelen

Reis met ons mee naar Dublin en bezoek het Europese hoofdkantoor van Google. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september organiseren we een exclusieve trip naar Google HQ aan Grand Canal Dock in Dublin. Woon inspirerende lezingen bij, bekijk hoe Googlers werken tijdens een rondleiding door Google HQ en ontdek de prachtige hoofdstad van Ierland. 


Meer nieuws

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.